Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 06/12/2020 : 21:38:54
|
quote: Originally posted by fandango
Pogledao prve dvije epizode Raised by Wolves. Odustajem od toga, nemam zivaca za dalje.
A onda, 30 monedas tj. Judine skude nisam uopce imao namjeru gledati i onda ste poceli pisati da je dobro, ovjerio prvu i zadovoljan sam. Nije nista fenomenalno, ali je Alex de la Iglesia u svojem vrlo dobrom izdanju. Gledat cu jos jednu pa cu odlucit dal nastavljam. To mi je sad postala praksa, pogledam prve dvije epizode pa procijenim. Nemam zivce cekati do trece sezone da postane dobro.
Dobra odluka za Raised by Wolves. Ja sam sve čekao da se pokrene u nekom dobrom smjeru, ali džaba. Nema šanse da gledam drugu sezonu.
Pametno je i ovo s prvih par epizoda, ali šta kad ja bolujem od ocd-a pa moram zaokružit makar sezonu.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
panzer
Advanced Member

12805 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 06/12/2020 : 22:06:06
|
quote: Originally posted by Shaner
Pogledao prve dvije epizode Raised by Wolves. Odustajem od toga, nemam zivaca za dalje.
A onda, 30 monedas tj. Judine skude nisam uopce imao namjeru gledati i onda ste poceli pisati da je dobro, ovjerio prvu i zadovoljan sam. Nije nista fenomenalno, ali je Alex de la Iglesia u svojem vrlo dobrom izdanju. Gledat cu jos jednu pa cu odlucit dal nastavljam. To mi je sad postala praksa, pogledam prve dvije epizode pa procijenim. Nemam zivce cekati do trece sezone da postane dobro.
Dobra odluka za Raised by Wolves. Ja sam sve čekao da se pokrene u nekom dobrom smjeru, ali džaba. Nema šanse da gledam drugu sezonu.
Pametno je i ovo s prvih par epizoda, ali šta kad ja bolujem od ocd-a pa moram zaokružit makar sezonu.
Meni je Raised by Wolves bila jako dobra i zanimljiva serija prvih par epizoda. Tek na kraju sam izgubio volju za gledanjem druge sezone. |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts
|
ivan_micic
Senior Member

Croatia
2394 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 08/12/2020 : 06:32:54
|
30 novčića, epizoda druga. Slabije od prve, ali i dalje me drži zainteresiranim. Nadam se da će se stvari početi zahuktavati u slijedećoj epizodi. Zna li netko je li planirano više sezona?
Iglesia je prvotno spominjao mini seriju, jer mu je ideja za film prevelika. A na HBO sve ovisi o gledanosti pa tako i postoji mogućnost za još sezona. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 08/12/2020 : 09:53:35
|
quote: Originally posted by Windwalker
Meni je Raised by Wolves bila jako dobra i zanimljiva serija prvih par epizoda. Tek na kraju sam izgubio volju za gledanjem druge sezone.
Meni je bilo interesantno prvih 4,5 epizoda a onda je sve otišlo u krasni k...c. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
fandango
Senior Member

1697 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 08/12/2020 : 15:45:13
|
Bio sam i ja takav, ali sam se izlijecio Da mi je vratiti vrijeme pa se ne muciti s recimo Preacherom ili Westworldom. Sve mi se cini da je kvantiteta pocela jesti kvalitetu.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/12/2020 : 21:26:11
|
Raised by Wolves S01 Sve u svemu, zadovoljan sam. Dosta dobra serija sa ridleyscottovscom atmosferom i mnogo neodgovorenih pitanja za drugu sezonu s tim da ova koja su odgovorena - ha imaju nekoliko interpretacija, makar je meni jedna najočiglednija ali tko zna. Vi koji ste isto gledali do kraja - kaj velite na kraj? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/12/2020 : 21:55:15
|
Kraj je trenutno bezveze, ali mislim da ima smisla sa čitavom filozofijom novog Raja, Mesije, bezgrešnim začećem i sl. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 09/12/2020 : 22:34:55
|
Bio sam i ja takav, ali sam se izlijecio Da mi je vratiti vrijeme pa se ne muciti s recimo Preacherom ili Westworldom. Sve mi se cini da je kvantiteta pocela jesti kvalitetu.
Ni ja više neman živaca, a ni vrimena trošit vrime na bilo šta - ako mi se serija nije svidila u 2 epizode, film u pola sata, knjiga u 50 stranica - brale, bacaj to i vataj se nečeg drugog. Iznimku radin jako rijetko i to ako dobijen tvrdu preporuku od osobe čije mišljenje poštujem ili nam se ukusi poklapaju, pa nekad izguram i dalje. No, život je prekratak za pizdarije. |
And like that... he's gone. |
Edited by - vice on 09/12/2020 22:35:27 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/12/2020 : 01:01:58
|
Ova Locke and Key serija - jel' završava u toj jednoj sezoni ili je li bar zaokružena cjelina? |
|
 |
|
ridiculus
Senior Member

1829 Posts
Member since 11/06/2008 |
Posted - 10/12/2020 : 11:50:31
|
quote: Originally posted by mladjo
Ova Locke and Key serija - jel' završava u toj jednoj sezoni ili je li bar zaokružena cjelina?
Jeste celina, na neki način, ali ne završava se. Zapravo, tek počinje.  |
Thought's the slave of life, and life Time's fool. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 11/12/2020 : 00:09:37
|
Hvala, puno si mi pomogao
Damin Gambit Odlična serija! Sjećam se kad mi je stari kao klincu kupio Capablancinu knjigu "Osnove šaha", učio sam, vježbao...baš volim šah. Ali serija je i za one koji tek površno znaju pravila jer priča i karakterizacija glavnog lika je odlična. Ocjena:8/10 |
|
 |
|
Stark
Average Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
Posted - 14/12/2020 : 16:47:08
|
The Crown
Što reći nakon odgledane 4. sezone... izvanredno i dalje, glumci fenomelani, Emma Corrin kao Diana iznad svih očekivanja. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 14/12/2020 : 16:50:55
|
Da...ali su malo smorili s dijanom...a trebali su vise margaret tacer Medjutim znaju sto dize rejting |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 15/12/2020 : 19:37:21
|
Da li se radujete nekoj novoj seriji ili sezoni u 2021. godini?
Ja kao malo dete cekam Cobra Kai S3   |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts
Member since 02/05/2016 |
Posted - 15/12/2020 : 20:29:50
|
quote: Originally posted by Caleb
Da li se radujete nekoj novoj seriji ili sezoni u 2021. godini?
Ja kao malo dete cekam Cobra Kai S3  
La casa de papel |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts
|
RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts
Member since 02/05/2016 |
Posted - 15/12/2020 : 21:02:49
|
Ja se veselim novoj sezoni Mandaloriana, iako ni ova još nije gotova.
Također imam u planu slijedeće godine po prvi put pogledati The Wire i ponoviti Justified. Ne znam da li se računa, ali i tome se iznimno veselim. 
Kad odgledaš The Wire veseliti češ se još više |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12321 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/12/2020 : 02:37:23
|
quote: Originally posted by zeljko
Kakav je slom s kidman
Izvrsna gluma i lijepe slike, ostalo klimavo ali te vuče da pogledaš do kraja. Mislim da ju se može usporediti s prvom sezonom Big Little Lies.
Pogledao. Simpaticna serija. Mada ni u kom slucaju nije odlicna, prve 4 epizode su jako napete i vuku na dalje gledanje,5. je bas dosadna. Javicu se kasnije sa detaljnijim osvrtom. Ima par rupa i nelogicnosti.
@Shaner kakav ti je bio kraj? |
Edited by - going going on 16/12/2020 02:38:31 |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts
|
going going
Advanced Member

Serbia
12321 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 16/12/2020 : 18:10:59
|
Undoing je super do 5. epizode, ali u 6. sve pada u vodu.
Također, nije mi se svidila plošnost u karakterizaciji narcisističkog poremećaja ličnosti kad je sasvim evidentno da su u slučaju te osobe presudili i okolišni faktori - ona priča majke da su tu osobu okružili potporom i pažnjom je tipični bullshit još jednog narcisa koji je ta majka - reći za svoje dijete da se i treba osjećati krivim nakon toliko godina znak je patološke ličnosti. Nature and nurture.
Možda je to bila i scenaristička namjera (da mi kao gledatelji to iščitamo, ali ne i likovi), no nekako je sve ostalo na onome "ma ta osoba je psihopat i to je to".
Ne bi bio loš ni kakav twist na whodunnit. Čak bi bilo ironično. |
And like that... he's gone. |
 |
|
Topic  |
|