forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 258

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 07/04/2010 : 21:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by jang

+ Caprica

Pilot je bio nešto najdosadnije što sam gledao prošle godine - a gledao sam i Dollhouse. I Primeval! ;)

It gets better?

Pilot je bio najuzbudljiviji deo.
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 07/04/2010 : 21:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Mene je u poslednje vreme najvise odusevio Psych- u cugu sam odgledao sve 4 sezone;
Sad pratim The Pacific, 24, The Mentalist, Human Target, Justified, Bones
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/04/2010 : 22:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Mozes li mi reci,nasao sam jedan torent pise komplet edicion i sadrzi jos Dead man walks,Return to lonesome dove,Streets of Laredo.Jel i ove serije imaju neke veze sa tom ili su oni to tek tako stavili?

Pa da, "Lonesome Dove", "Return to Lonesome Dove", "Streets of Laredo", "Dead Man's Walk" i "Comanche Moon" se nastavljaju jedna na drugu i čine cjelinu.

Samo rađe nađi neki torrent koji u sebi ima i "Comanche Moon".
Na primjer ovaj.

http://btjunkie.org/torrent/Lonesome-Dove-Complete-Edition/4358105066ace9631a6fe40d6c8cae0dbbf8ec1e7f27

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7933 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 07/04/2010 : 23:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlada035

Mene je u poslednje vreme najvise odusevio Psych- u cugu sam odgledao sve 4 sezone;

Jedna od najjačih serija, ja upravo gledan 4. sezonu. Ove prethodne dvije sezone san pogleda u samo tjedan dana.
I kakav je Justified?

Edited by - mpavin on 07/04/2010 23:09:54
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/04/2010 : 23:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Ajmo momci, karte na sto
KO (ni)je gledao, najjacu najgluplju seriju jos od Velikog praska

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 07/04/2010 : 23:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
@ mpavin
Nije lose za sada, danas skinuo 4 ep-onako, neobavezno...
Ja sam u nedelju dana odgledao sve 4 sezone Psycha, nikad me nijedna serija nije brze odusevila-prosto je neverovatno zabavna, jedva cekam leto i 5 sezonu

Edited by - vlada035 on 07/04/2010 23:39:55
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7933 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 07/04/2010 : 23:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Da, prezabavno je. Humor I sprdancija, nea nekim epizodama sam se smijao ko lud. Meni ostalo još desetak epizoda koje ću riješiti u 2-3 dana, i onda nam preostaje čekati 5. sezonu. Čita san neke vijesti da će peta ujedno biti i zadnja sezona. Nadam se da ipak neće biti tako.

Edited by - mpavin on 07/04/2010 23:45:49
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/04/2010 : 23:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Kad ste kod Rangera, ja sam skoro gledao ovu sprdacinu i crkoh od smeha :)
http://www.collegehumor.com/video:1926078
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/04/2010 : 00:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Mozes li mi reci,nasao sam jedan torent pise komplet edicion i sadrzi jos Dead man walks,Return to lonesome dove,Streets of Laredo.Jel i ove serije imaju neke veze sa tom ili su oni to tek tako stavili?

Pa da, "Lonesome Dove", "Return to Lonesome Dove", "Streets of Laredo", "Dead Man's Walk" i "Comanche Moon" se nastavljaju jedna na drugu i čine cjelinu.

Na primjer ovaj.

http://btjunkie.org/torrent/Lonesome-Dove-Complete-Edition/4358105066ace9631a6fe40d6c8cae0dbbf8ec1e7f27

E hvala na odgovoru,inace comanche moon imam ali jos nisam odgledao,bas planiram.Znaci prvo ovo pa comanche.OK!

Sto se tice rendzera,brate kako sam se lozio na tu seriju kao klinac,a sad kad vidim ne da je smesno nego strasno smesno.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/04/2010 : 11:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

U zadnjih nekoliko dana gledam True blood. Odgledao sam 8 epizoda i nimalo mi se ne svidja serija. Od početnog koncepta koji je glup (neka japanska firma je proizvela sintetičku krv i to je bio razlog da vampiri objelodane svoje postojanje i da dobiju ista prava kao i ljudi), pa do same realizacije koja me nimalo nije zadovoljila. Previše je klišea, previše je predvidljivo i neubjedljivo. Imam utisak da se pola svake epizode potroši na besmislene scene seksa, a kad ima toliko seksa znači da scenaristima fali ideja. Natjeraću sebe da odgledam do kraja prve sezone, pa ako nastave ovim tempom ne vidim razlog da nastavljam sa gledanjem.

U zadnjim epizodama sezone vidi se blago poboljšanje, prije svega zato što su autori više paznje posvetili samoj priči. Onaj vampirski sud je bio zanimljiv, a i pojava menjača oblika.
Sveukupno, serija mi se nije svidjela. Može da se pogleda, ali pored ljubavnih zavrzlama (pljunuta Sumrak saga), malo krvi i mnogo seksa, ne nudi bogznašta.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 08/04/2010 : 21:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Kad ste kod Rangera, ja sam skoro gledao ovu sprdacinu i crkoh od smeha :)
http://www.collegehumor.com/video:1926078

he is the other black ranger
a tek sombrero

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 08/04/2010 : 22:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Dali je tko gledao ovu seriju:
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Matori mi je zakon još od Malcolma!
Ja je skidam još je nisam gledao,al radnja mi se čini super!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/04/2010 : 22:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Preporucio bih vam seriju "Grounded for life"

http://www.imdb.com/title/tt0255734/

Toliko je jednostavna i opustajuca i sigurno ce vas nasmejati... Prica o Irskoj porodici, a dva najjaca lika su Son u ujak Edi. Prvi put sam je gledao na HRT-u pre nekoliko godina, a od kada sam je skinuo, jos par puta.. kratke epizode od 20-ak minuta, desavalo mi se da gledam i po nekoliko sati bez prestanka... odlicna je..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 11/04/2010 : 21:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Da li ima tko linkove za Watchmen animiranu seriju?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/04/2010 : 21:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Watchmen Motion Comic, ima 12 dela, mislis na ovo?

Nasao sam linkove, pa ti mogu poslati na pm, ako je to to.

EDIT: Svi su mrtvi, proverio sam.. ako natrcim negde poslacu ti..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 11/04/2010 21:30:24
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 11/04/2010 : 21:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Watchmen Motion Comic, ima 12 dela, mislis na ovo?

Nasao sam linkove, pa ti mogu poslati na pm, ako je to to.

EDIT: Svi su mrtvi, proverio sam.. ako natrcim negde poslacu ti..

Da, mislim na tu seriju od 12 dijelova.
I te mrtve linkove sam i ja našao

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/04/2010 : 21:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ja gledam Dragon Ball, od prve epizode pa nadalje.
Do sada sam stigao do plavog generala :)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 11/04/2010 : 21:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Gledao sam i ja DB kad je bio na Novoj
Pokušao sam i nabaviti DB Z, ali mi nije pošlo za rukom.
Ovaj DB koji imaš/gledaš - to je sa japanskim ili engleskim audiom?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/04/2010 : 23:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajme.... koji entuzijasta pa znas ti, sta te sve tek ceka

tek general Blue, aj tesko tebi....samo boje dok se izredjaju, decu ima da docekas

a ako se ne varam, treba sad da se pojavi Cuveni ubica Tau Paiiii, najveci lik u istoriji vaseljene!!!!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/04/2010 : 23:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Na primjer ovaj.

Evo poskidao i nema prevod samo za ovo,bedak.Ajde ako neko ima neka javi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/04/2010 : 00:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ja imam DB uncensored dual audio (japanski i engleski). DBZ slicno ali samo pol serijala. Ako kome treba :)
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/04/2010 : 00:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
meni treba, al to cu da te iscimam kad dodjem u Bg

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/04/2010 : 00:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
No problem :)
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 12/04/2010 : 09:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Ja imam DB uncensored dual audio (japanski i engleski). DBZ slicno ali samo pol serijala. Ako kome treba :)

Ideš na MaFest?

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 12/04/2010 : 09:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Gledao sam i ja DB kad je bio na Novoj
Pokušao sam i nabaviti DB Z, ali mi nije pošlo za rukom.
Ovaj DB koji imaš/gledaš - to je sa japanskim ili engleskim audiom?

Engleski.
Kao mali sam svako jutro gledao pre predskolskog na nekom sada pokojnom kanalu, i bilo mi je fenomenalno.
Sad mi je opet genijalno, presmesno, napeto i zabavno.
Ako nekom treba, sve sam narezao na DVD-je, mislim da stane oko 30 epizoda na jedan, ili ako je lakse jedna sezona.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page
Page: of 258 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000