forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/11/2011 : 22:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Fringe mi je definitivno najbolja i najzanimljivija serija.
Čekao sam duga 2 tjedna ovu epizodu, ali isplatilo se.
I hoću još.

Kako se ukusi razlikuju... Mene zapravo čudi kako je ovakva serija, loš klon X-filesa, uopće opstala toliko sezona. Olivijin lik je vjerojatno najgori lik nekog istražitelja na serijama. Glumi drvenije čak i od Cagea. Da ne govorim o ljubavnom odnosu između nje i Petera Bishopa, gori su od male djece, a to su krivi scenaristi koji uopće ne znaju razviti neki kvalitetniji dijalog između likova. Zanimljive su ideje i teme, ali njihova realizacija unutar epizode je uglavnom vrlo loša i nezanimljiva... Gledam i dalje samo zato jer sam pogledao prve tri i želim vidjeti kako će završiti.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 07/11/2011 : 02:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Osim što serija nema veze s X-Filesima i to niti ne pokušava biti.
A Anna Torv (Olivia) je definitivno jedna od najboljih ženskih glumica.
Jedina serija u četvrtoj sezoni, a da me likovi (tj. glumci) još nisu počeli iritirati. To se dosad još nije dogodilo.

I stvarno, ako ti je tako glupo, kako možeš dalje gledati???
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/11/2011 : 12:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osim što serija nema veze s X-Filesima i to niti ne pokušava biti.
A Anna Torv (Olivia) je definitivno jedna od najboljih ženskih glumica.
Jedina serija u četvrtoj sezoni, a da me likovi (tj. glumci) još nisu počeli iritirati. To se dosad još nije dogodilo.
I stvarno, ako ti je tako glupo, kako možeš dalje gledati???

Nemoj se ljutiti, to je samo moje mišljenje i nemoj se zamarati. Isto tako je nekome glupost ono što ja volim gledati. Ja ti isto tako uvijek pogledam do kraja što god započnem... Nije sve niti tako loše, izgradili su pozamašan univerzum tih paralelnih dimenzija i ludih caseova.

A Olivija jedna od najboljih glumica?! Ald ajde iskreno, jesi li vidio ikad trunku emocije na Olivijom licu? Hladna ko kamen, nije ni čudo što je trebalo Peteru toliko da ju zbari...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/11/2011 : 13:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Nešto toliko glupo ko Fringe teško da se može nać.
Jedna od rijetkih serija za koju sam nakon 2. epizode zaključio da nema apsolutno nikakvu vrijednost.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 07/11/2011 : 15:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
A dobro, svakome njegovo.

Breaking Bad sezona 4, 10/10.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/11/2011 : 17:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Breaking bad više je dramska serija nego neki krimić, jel tako?
Danas skidam BB i Wire pa da vidimo to čudo...

Edited by - DeeCay on 07/11/2011 17:15:49
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/11/2011 : 17:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
The Wire -

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 07/11/2011 17:25:45
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1521 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 07/11/2011 : 20:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Uhh The Wire mozda nesto najbolje sto postoji od serija

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 07/11/2011 : 21:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Breaking bad više je dramska serija nego neki krimić, jel tako?
Danas skidam BB i Wire pa da vidimo to čudo...

Pa da, ali ima puno krimi radnje.

No, ako pitaš je li krimi serija tipa CSI i te hrpe dosada, definitivno nije.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/11/2011 : 22:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Gleda li neko Dextera.Sezona 6.Bas je dobra do sad ali videcemo do kraja.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 08/11/2011 : 22:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Hell on wheels - ako je suditi po pilotu, napokon western na tv da može konkurirati Deadwoodu.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/11/2011 : 22:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Hell on wheels - ako je suditi po pilotu, napokon western na tv da može konkurirati Deadwoodu.

Ovo izgleda dobro.Stavljam na skidanje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2011 : 08:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Gledam ja, a sigurno i gomila drugih... MIslim da ova sezona postaje još bolja, nakon jučerašnje epizode opet dolazi do novih preokreta, Dexterov dark passenger počeo preuzimati kontrolu... Od epizode do epizode ima oscilacija, ali mi je i dalje odlična serija, možda i jedna od najboljih.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2011 : 08:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo da nadopunim svoj post... Možda sam malo bio preoštar s Fringeom, da ne mislite da je serija negledljivo loša. Ipak sam proveo cijele tri sezone s njom. Fali joj samo nešto malo da bi bila puno bolja, više karakterizacije likova ili kvalitetnih dijaloga, i Oliviji malo živosti, ali kao da samo scenaristi namjerno zapostavljaju taj segment. Sjećam se samog početka serije, mislim da je prvih 12 epizoda bilo do hiatusa kod prve sezone. Serija je zaista bila drugačija, temeljita i vidio se izniman trud. Uvodne sekvence bile su šokantne, zanimljive i trajale su i do pet minuta, slučaj je uvijek bio potkrijepljen znanstvenom raspravom, Walter Bishop svako malo otkrivao je po jedan trag koji je vodio do rješenja velike misterije. I kad je sezona odobrena do full sezone 22 epizode, e onda se sve razvodnilo. I pojava "Spocka" je jedan od genijalnijih stvari, no šteta što ga nisu iskoristili u pravoj mjeri... U trećoj je čak i povećan broj epizoda koje se vežu u glavnu liniju radnje, a manje ovih monster-of-the-week epizodica. Kako tako ide naprijed. No neke (meni) bolje serije znali su ukinuti nakon sezonu dvije, a Fringe se i dalje drži. Neka samo ide dalje, pa komu neka gušta.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/11/2011 : 18:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Da, sasvim dobar početak.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/11/2011 : 18:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Gleda se Dexter. Dosad standardno, ni bolje ni gore od pete, vidjećemo kako će biti do kraja.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/11/2011 : 18:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Fringe mi je definitivno najbolja i najzanimljivija serija.
Čekao sam duga 2 tjedna ovu epizodu, ali isplatilo se.
I hoću još.

Kako se ukusi razlikuju... Mene zapravo čudi kako je ovakva serija, loš klon X-filesa, uopće opstala toliko sezona. Olivijin lik je vjerojatno najgori lik nekog istražitelja na serijama. Glumi drvenije čak i od Cagea. Da ne govorim o ljubavnom odnosu između nje i Petera Bishopa, gori su od male djece, a to su krivi scenaristi koji uopće ne znaju razviti neki kvalitetniji dijalog između likova. Zanimljive su ideje i teme, ali njihova realizacija unutar epizode je uglavnom vrlo loša i nezanimljiva... Gledam i dalje samo zato jer sam pogledao prve tri i želim vidjeti kako će završiti.

Slazem se u podpunosti , osim cinjenice da bi oliviju rado puko sad , pa sad

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 09/11/2011 : 23:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Da li se snima druga sezona ako neko zna, posto sam cuo da nece vise snimati?
http://www.youtube.com/watch?v=TqYX-qI9oxw
Inace meni se serija svidela i preporucujem je.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/11/2011 : 15:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

Da li se snima druga sezona ako neko zna, posto sam cuo da nece vise snimati?
http://www.youtube.com/watch?v=TqYX-qI9oxw
Inace meni se serija svidela i preporucujem je.

Ovako, serija je ukinuta nakon te prve sezone, no kolale su glasine da su produceti showa htjeli progurati nastavak serije na druge mreže, no zasad nema rezultata. Ili ja nisam ništa našao konkretno na netu. Pogledao sam seriju konačno prošli tjedan do kraja (dugo mi se vukla po disku) - i nakon onog pravog cliffhangera u zadnjoj epizodi rado bih pogledao još! Izvanzemaljci, anđeli, teorije zavjere, zavrzlame u predsjedničkog kabinetu, sve u svemu jako mi se dopala...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/11/2011 : 02:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
American Horror story

Meni vrlo zanimljiva horor serija koja je sad već na 7. epizodi, a uglavnom u njoj je sakupljene sva moguća horor tematika, od ukletih kuća (Amityville, House), Strave u ulici brijestova, duhova, serijskih ubojica, sadomazo sadista, deformiranih rednecka, bolničkog horora, priča suspensa i čega sve ne... Scenaristi i idejni autori su kreatori serije Nip/Tuck u nas nazvane Reži me.

Prosječna depresivna problematična američka obitelj doseljava se u stari "mansion" koji slovi kao ukleta kuća u kojoj se stanari samo izmjenjuju. Zapravo se ne presele, nego umru brutalnom smrću, što naši junaci saznaju, naravno, tek nakon doseljenja. Neka noćna mora počne!

I još jedna horor serija britanske produkcije "The Fades", prva sezona ima ukupno 6 satnih epizoda. Još jedna, moglo bi se reći zombie apokalipsa, no na neoubičajen british način. Serija sadrži enormnu dozu crnog humora, referenci na pop kulturu, posebno stripovsku i Star Warse, tip je definitivno teški geek što se toga tiče.

Glavni lik je engleski tinejdžer koji shvati da može vidjeti takozvane "The fades" što su zapravo duhovi koji nisu mogli proći na drugi svijet i sad ljuti lutaju svijetom. No, neki od njih shvate način na koji mogu proći na naš svijet i ništa nakon toga neće biti isto. U igri su i tajanstveni Anđeoski koji također imaju darove viđenja i pokušavaju vrata smrti i dalje održati zatvorenima. Ali, sve samo ide iz zla u gore... Definitivno nije američka serija.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 16/12/2011 : 00:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
The Pillars of the Earth

Svakom epizodom serija mi je bila sve bolja, priča zanimljivija i likovi draži.

McShane je car.

Kupuje se.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 17/12/2011 : 02:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Počeo i ja gledat neke novije serije, pa da napišem nešto.

American Horror Story
Počne naizgled cheesy, a kad ono, ogromna doza raznoraznih perverzija i ludosti da ti pukne glava.
Od samog početka, niti jedan lik nije čist.
Ima svega: fetusa i dijelova tijela u staklenci, deformiranih ljudi, retardiranih ljudi, spaljene djece, pedera, ludih doktora, raznolikih ubojstava, te naravno, duhova.
I što je najbolje, u kasnijim epizodama se ludost eksponencijalno povećava, sve do ove najnovije, gdje sve ode k vragu.
Još je jedna epizoda u ovoj sezoni. A kaj će se događat u drugoj, ne mogu ni zamislit.
Good stuff.

Hell on Wheels
Sasvim dobra western serija, baš pogođena za moj ukus.
Je klišejizirana, no western niti ne može biti drugačiji.
Glavni lik je budala, no ok, ima svoje razloge.
Chief O'Brien glumi glavnog negativca, koji stalno šizi i dere se, no smiješno ga je gledat u takvoj ulozi.
Ostali likovi su ok, priča se lijepo odvija, taman za uživat jedan sat tjedno.
Za razliku od Deadwooda, kojem sam davao dvije šanse za gledanje ali neuspješno, ovdje nije svaka druga riječ prostota i puno se lakše ufurati u seriju.
Nadam se da neće biti ukinuta, te da će završiti svojim pravim tempom nakon nekoliko sezona.

Što se Deadwooda tiče, jednom ću mu dati treću šansu. Nadam se da sam sada zreliji da ga percipiram kako treba.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 17/12/2011 : 10:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

The Pillars of the Earth

Svakom epizodom serija mi je bila sve bolja, priča zanimljivija i likovi draži.

McShane je car.

Kupuje se.

Upravo sam ju počeo pratiti. Dobar surogat svima koji čekaju na Game of Thrones.
McShane je smiješan za popizdit s onom perikom, izgleda ko nekakva random baba iz Alan Forda hahahah

Bok, kako si.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 19/12/2011 : 11:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hell on Wheels
Sasvim dobra western serija, baš pogođena za moj ukus.
Je klišejizirana, no western niti ne može biti drugačiji.
Glavni lik je budala, no ok, ima svoje razloge.
Chief O'Brien glumi glavnog negativca, koji stalno šizi i dere se, no smiješno ga je gledat u takvoj ulozi.
Ostali likovi su ok, priča se lijepo odvija, taman za uživat jedan sat tjedno.
Za razliku od Deadwooda, kojem sam davao dvije šanse za gledanje ali neuspješno, ovdje nije svaka druga riječ prostota i puno se lakše ufurati u seriju.
Nadam se da neće biti ukinuta, te da će završiti svojim pravim tempom nakon nekoliko sezona.

Odustao jučer usred pete epizode. Ništa se ne dešava.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 19/12/2011 : 12:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ja gledam battlestar galacticu , treca sezona , odlicna serija da li je ko gledao , doduse i ja sam dosta cuo za nju ali tek je sada pala pod moje sape poslije ove mi na red dolaze roswell i 4400 , sta mislite o njima

feka
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000