forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BLEK - Ludens Specijal 2
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 10:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
- i koje su to epizode LMS-a ???

Edited by - BlekenDekara on 09/06/2009 11:09:41

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 09/06/2009 : 10:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Tišina foruma....:)
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/06/2009 : 10:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
nitko ti to živ nezna,osim ako ko ima 50 talijanski original...unutra su ti 3 Renzi-Cedroni
epizode, sigaran sam da objavljivane u LMS(ili možda i ne)...tako da sad znaš još manje od prije,
žalim prijatelju isto i mene zanima, skoro ce na kioske pa cemo vidjet...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 10:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
- da tišina foruma; fakat ko da je netko pitao nešto o BLEKU ;) sad ce ili pljuvanje ili podrugivanje, ali nema veze, glavno da je Zagor-te-nej car i bog .... :) ajmo salve ... ;)))

- to bi trebale biti ako se ide po redu epizode Garlandov bic (dio), Dolina totema (cijeli) i Smotra Straže ne znam do kud, ali svakako do 15str. gdje prestaje esseGeese i to je kraj najboljeg Bleka (for kid's of course) da ne krene 'laki pješacki'

- mislim da onaj koji je pisao recenziju za BLEKA nije ni trebao pisati ako mu se nije dalo; jer ispalo je ne da je to smece vec 'govno' koje bi trebalo zaobilaziti u luku od 10 astronomskih jedinica; pa ne znam u cemu su ostali junaci ZS i LMS ozbiljniji; nebi ulazio u ostale sfere jer priznam da su neki stripovi umijetnicke vrijednosti i sadržajno i likovno ...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 09/06/2009 : 10:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by lsvemir

- da tišina foruma; fakat ko da je netko pitao nešto o BLEKU ;) sad ce ili pljuvanje ili podrugivanje, ali nema veze, glavno da je Zagor-te-nej car i bog .... :) ajmo salve ... ;)))

Samo polako... Izbaci to iz sebe....
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/06/2009 : 12:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Isvemir nisi u pravu, covjek pito za specijal pa je Ludens za specijal preskocio 5 brojeva, tako
da ti u specijalu nije više esse-gesse vec Cedroni..ono što si naveo Garlandov bic....i tako to dalje važi za redovne brojeve tj,broj 26 Ludensa.
a što se recenzije za Bleka tice malo je omažavajuca do štovatelja tog junaka, tu se slažem, veliki minus recezentu, ono što je napisao najviše opisuje njegov karakter-ono što je dobro njemu
je zakon,ostalo je govno.Žalostno.kad su vec svi junaci opisani pozitivno bez ironije i podsmjeha
moglo je bolje i kod Bleka.Tu si 100% u pravu i moje poštovanje.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/06/2009 : 12:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Sad sam bas uporedjivao, stigli su sa ovim Blekom do epizode iz broja 233 LMS-a "Garlandov bic" do strane 74.
Sa sledecim brojem 25, bi bio obuhvacen ceo serijal esseGeese!
Pa da imamo zaokruzenu jednu celinu, mada u nju spada i onaj prvi specijalac.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 09/06/2009 13:47:55
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 13:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Isvemir nisi u pravu, covjek pito za specijal pa je Ludens za specijal preskocio 5 brojeva, tako
da ti u specijalu nije više esse-gesse vec Cedroni..ono što si naveo Garlandov bic....i tako to dalje važi za redovne brojeve tj,broj 26 Ludensa.
a što se recenzije za Bleka tice malo je omažavajuca do štovatelja tog junaka, tu se slažem, veliki minus recezentu, ono što je napisao najviše opisuje njegov karakter-ono što je dobro njemu
je zakon,ostalo je govno.Žalostno.kad su vec svi junaci opisani pozitivno bez ironije i podsmjeha
moglo je bolje i kod Bleka.Tu si 100% u pravu i moje poštovanje.

- hvala Bogu da me netko konacno na ovom forumu shvatio jer ja fakat nemam ništa protiv nikoga a ponajmanje protiv ljubitelja jer sam i sam fan istog (vidi avatar), ali '74 sam citao skoro pa sve ZS,LMS; pa si kasnije usljedili druge kvalitete; no sad sam još uvijek ljubitelj tog stripa iz kolekcionarskih pobuda jer dobro je netko opisao jednom tu na forumu; --- nemože se opisati kad u rukama držiš orginal ZS-LMS i kad te 'opali' onaj jedinstveni miris tinte koji te vraca natrag u sedamdesete ---- isti taj pisac s ovog foruma je završio --- nostalgija je (da prostite' sad na izrazu) zajebana stvar --- još jednom pozdrav 'grupi' a posebno 'teller-u'

Edited by - lsvemir on 09/06/2009 13:43:48
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 13:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Sad sam bas uporedjivao, stigli su sa ovim Blekom do epizode iz broja 233 LMS-a "Garlandov bic" do strane 74.
Pa da imamo zaoruzenu jednu celinu, mada u nju spada i onaj prvi specijalac.

- zato sam i posumnjao da ovaj spec. treba biti nastavak kao i predhodni, a s njim bi onda kao što kažeš završili esseGeese do kud ja i skupljam Bleka (LMS)i(Ludens)
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/06/2009 : 13:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Tex je na avataru

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/06/2009 : 13:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

Pa da imamo zaoruzenu jednu celinu, mada u nju spada i onaj prvi specijalac.

- zato sam i posumnjao da ovaj spec. treba biti nastavak kao i predhodni, a s njim bi onda kao što kažeš završili esseGeese do kud ja i skupljam Bleka (LMS)i(Ludens)

Ja mislim da se serijal esseGeese zavrsava u LMS-u 240 "Smotra straze" do prvog kaisa na petnaestoj strani.
Tako da bi broj 25 obuhvatao LMS 233 od strane 75 do kraja price sa Blekom, LMS 236 "Dolina totema" i vec pomenutih 15 strana LMS-a 240.

Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 13:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Tex je na avataru

cisti marketing; kad otvoriš iznenadenje
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 14:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message

Ja mislim da se serijal esseGeese zavrsava u LMS-u 240 "Smotra straze" do prvog kaisa na petnaestoj strani.

- to je 100% tocno

Tako da bi broj 25 obuhvatao LMS 233 od strane 75 do kraja price sa Blekom, LMS 236 "Dolina totema" i vec pomenutih 15 strana LMS-a 240.

- tako se i ocekuje; znaci ništa do 08mj. kada izlazi redovni broj...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/06/2009 : 14:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

- to je 100% tocno

- tako se i ocekuje; znaci ništa do 08mj. kada izlazi redovni broj...

Pa sacekacemo jos 2 mececa, onda imamo sve, ali me nervira hrbat na onom specijalu, zato ga i drzim odvojeno od ostalih Blekova!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/06/2009 : 14:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

Tex je na avataru

Da! U ime svih nas iz sezdeset i neke!
Najvise nas ima matorih stripofila, na zalost!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/06/2009 : 14:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:

Tex je na avataru

Znam, znam, imam ovaj strip 30 godina, pa san zaboravija sadržaj i tek prije par godina se podsjetija ponovo kad mi je bilo cudno zašto na aukcijama postiže tolike cifre.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 14:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
Pa sacekacemo jos 2 mececa, onda imamo sve, ali me nervira hrbat na onom specijalu, zato ga i drzim odvojeno od ostalih Blekova!

- ma da i to zbilja na polici izgleda 'kenkasto' morat cu ju ofarbat'

Edited by - lsvemir on 09/06/2009 14:19:12
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/06/2009 : 14:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Policu?

Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 14:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message

Znam, znam, imam ovaj strip 30 godina, pa san zaboravija sadržaj i tek prije par godina se podsjetija ponovo kad mi je bilo cudno zašto na aukcijama postiže tolike cifre.

- to mi je trenutno najskuplji strip; ko dionica od Microsofta
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 14:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:

Policu?

- da da policu
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 09/06/2009 : 14:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
Da! U ime svih nas iz sezdeset i neke!
Najvise nas ima matorih stripofila, na zalost!

- da tocno; i stalno se svadjamo s ovom djecom koji se cude da mi volimo smrdljivi i poluraspadnuti strip ko da je od zlata

- cuj pa ti zbilja pišeš iz Koree ili je to neka fora ??? tj. možda si s Goranom Milicem na proputovanju , šalim se

Edited by - lsvemir on 09/06/2009 14:26:46
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/06/2009 : 15:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
- da tocno; i stalno se svadjamo s ovom djecom koji se cude da mi volimo smrdljivi i poluraspadnuti strip ko da je od zlata

- cuj pa ti zbilja pišeš iz Koree ili je to neka fora ??? tj. možda si s Goranom Milicem na proputovanju , šalim se

Srecom, ja sam moja dva sina uspeo da "zarazim" stripovima, jednog nisam.
Au zaboravih Malog od Palube, posvojenog!
Sorry.

Vidi se u profilu odakle sam, ali manimo to, stvarno je dobro da ce izgurati ovaj serijal, po meni, najlepseg Bleka, do kraja.
Tacno se secam kad sam davno, kao klinac, kupio prvog Bleka na kiosku, pa kad sam ga prvi put procitao, kakav je to uzitak bio, jedva sam cekao nastavak i tako je islo dosta dugo...
Ali, lepo je to detinjstvo bilo, ah ta prokleta nostalgija...

Edited by - srdjandj on 09/06/2009 15:16:45
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/06/2009 : 16:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
sad ste i mene zarazili, ja sam cak KRIK SOVE imao bez naslovnice pa sam je sam nacrtao,šteta
što to više ne postoji(imao sam 10 godina nekih)...nostalgija šmrc.baš zbog nostalgije sam i uz
ova Ludens izdanja nabavio Marke i Bleke (a da i onog mlecnog Kapetana isto) iz LMS i ZS.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26819 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/06/2009 : 16:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
3 epizode od Cedronija:
http://ifedizioni.it/if/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl%20-%20Copia&product_id=382&category_id=71&option=com_virtuemart&Itemid=133

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 10/06/2009 : 22:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by teller

sad ste i mene zarazili, ja sam cak KRIK SOVE imao bez naslovnice pa sam je sam nacrtao,šteta
što to više ne postoji(imao sam 10 godina nekih)...nostalgija šmrc.baš zbog nostalgije sam i uz
ova Ludens izdanja nabavio Marke i Bleke (a da i onog mlecnog Kapetana isto) iz LMS i ZS.

- Zarobljenici Aligatora i Krik Sove; pa to su mi bili stripovi koje sam citao po 2-3x zaredom kolko sam se uživio ... 8g. pa nije ni cudno; smiješno mi je dok se ljudi srame toga; pa sa 8g. nisam mogao citati Korta ; jesam ali dosadnooo je bilo ...
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 10/06/2009 : 22:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

3 epizode od Cedronija:
http://ifedizioni.it/if/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl%20-%20Copia&product_id=382&category_id=71&option=com_virtuemart&Itemid=133

- mislim da ga necu kupiti
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000