(izdavach)kondor je radio samo albume. soft kaver iliti broshirane(kolko znam nije bilo limitiranih HC varijanti... barem ih ja nikad nisam video). 7/8 komada sveukupno. spisak zastupljenih autora: kordej(vishe albuma(3?)), ano i nep(2), perovitj, nenadov i vukmirovitj(po 1).
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
ozbiljno - dzuka finansira izdavanje:) trebalo mi je vremena(cca 5 godina) dok sam locirao NEPoznatog ali zahvaljujutji mafijashkim vezama i to se reshilo pa sad treba da se pregodogovara. mor ez deverlops ali ima da bude u toku sledetje godine ne zvao se ja lorimer!
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
autorski tandem iz 80ih... uglavnom objavljivani po Yu Stripu i (kolko se chini i ne toliko:) poznati po specifichnom i efektnom humoru. no, da ne oftopicharimo vishe - za vishe informacija prelistaj svoje yu stripove(od broja 56 nadalje, recimo:)
Imacu vremena to 18.15h pa bih molio Dekaru da mi sredi jedan primerak ovog albuma preko reda ili barem da budem prvi u istom,i ostavicu ti prazan A4 papir za jedan crtez MV od Darka ako nije frka U kvalitet izdanja ne sumnjam,cena je povoljna mada sam u protekloj nedelji ostavio u mracnoj sumi i AF-u 30k iskopacu i 650dinsa i za ovo.
ja rachunam da tje Darko biti tu i malo ranije od 18h pa ko hotje nek slobodno dodje i overi/pazari/dobije potpis/crtez na izdanje. chika misha kao shto rekosmo radi ceo dan pa obzirom da tje ochito biti gomilica stripadzija sa strane svrnite na chashicu razgovora i tjepi, slobodno:) no, ako se neshto zakomplikuje ili ne stignesh ranije - no problemo.
ozbiljno - dzuka finansira izdavanje:) trebalo mi je vremena(cca 5 godina) dok sam locirao NEPoznatog ali zahvaljujutji mafijashkim vezama i to se reshilo pa sad treba da se pregodogovara. mor ez deverlops ali ima da bude u toku sledetje godine ne zvao se ja lorimer!
(izdavach)kondor je radio samo albume. soft kaver iliti broshirane(kolko znam nije bilo limitiranih HC varijanti... barem ih ja nikad nisam video). 7/8 komada sveukupno. spisak zastupljenih autora: kordej(vishe albuma(3?)), ano i nep(2), perovitj, nenadov i vukmirovitj(po 1).
Preturao za vikend i nasao Kordeja. Sada sam se tacno setio kako je i Brek izgledao, ali ga nemam.
Bice ga uskoro
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
mislim da su 3 kordeja kao što si rekao moram ih izvući - sjećam se napamet samo stranca kordeja su 3 - stranac, metro i zvijezde perović - brek arno & nef - ljubav + smrt i wuska vukmirović - 1000 domaćih junaka(heroja?) - tako nekako zaboravio sam nenadova nemam
trebalo bi do libellusa da stigne par komada uskoro. e sad, obzirom da je wuk zapalio na more na tri sedmice nisam siguran koliko je to "uskoro" uskoro ali u najgorem sluchaju par komada tju ja doneti u poseti prestonici vam u drugoj polovini avgusta pa tjemo tada ostaviti i jednu komadinu za tebe, druze kitjo:))