Author |
Topic  |
Tutta
Advanced Member

Germany
32976 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 09/11/2016 : 20:18:21
|
Pa koliko Tutta kupuje toga čudim se da mu žena nije oduzela sve novčanike i kartice.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
32976 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 10/11/2016 : 06:14:01
|
quote: Originally posted by going going
Evo i mog ovogodisnjeg ulova sa beogradskog Sajma knjiga
Ko ne vidi lepo tu su dva integrala Bleksada, Potez kredom od Pradoa, Veliki Magnusov Teks, zatim tri stripa Nila Gejmana: Od signala do suma, Crna orhideja i Knjige magije; kompletan Helnoar, 9. knjigu Sendmena(jos jednu da nabavim i kompletan serijal!!!, ako ne racunamo Uvertiru), dva najnovija broja Propovednika, Zagor knjiga broj 26, Zagor odabrane price Carski pecat, Mister NO knjigu broj 8 (koja sadrzi legendarnu pricu Mister NO ide u rat) i par redovnih VC Mister Noova kojim popunjavam rupu u kolekciji. Takodje sam kupio i najnoviji Teksov obojeni program ali mi nazalost prodavacica to nije ubacila u kesu. Nema veze, nabavice se ovako!
Moram priznati da me je na ovogodisnjem Sajmu navjise odusevio Veseli Cetrvrtak koji je posle par godina krize i smanjenog tempa izdanja sada bas lepo dao gas sa novim serijalima. Jos mi ostaje da nabavim Velikog Teksa u boji, najnoviji broj Dilanove Planete mrtvih, Coveka koji je ubio Talicnog Toma i poslednjih par redovnih Zagora.
Javljaj, bogati, utiske za "Crnu Orhideju" i "Od signala do šuma". Gejmen i Mekin jesu klasa sami po sebi, ali već dugo merkam ova dva albuma i nećkam se oko kupovine. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7130 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 10/11/2016 : 09:12:31
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Pa koliko Tutta kupuje toga čudim se da mu žena nije oduzela sve novčanike i kartice. 
Zaboravio si Tuttine dobitke na kladari koji se, uz malo vještine, uopće ne moraju prijaviti ljepšoj polovici.
Inače, očekujem više slika IL ulova, šta ste se umrtvili? |
loading...
|
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts
Member since 20/09/2010 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 10/11/2016 : 09:22:00
|
quote: Originally posted by Tutta
Jarane, dok ona dobiva koliko traži, šta joj fali? 
Jarane, jesi ti razmisljao o tome da tjedno par sati radis u toj knjizari/striparnici? Mozda bi jeftinije bilo na poslu prelistati sve to. Sveti Petre, pitaj stanodavca kakva mu je ploca ispod tvog stana da ne proletis kod susjeda ispod... |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 10/11/2016 : 18:39:56
|
evo zahvaljujuči super postavi na LL štandu, uspelo mi smanjiti zaostatke NN na svega 2:

I Oko je pomogo. Hvala. |
Edited by - trolodtroje on 10/11/2016 18:40:37 |
 |
|
Hajo
Senior Member

1910 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 10/11/2016 : 21:24:30
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Ko ne vidi lepo tu su dva integrala Bleksada, Potez kredom od Pradoa, Veliki Magnusov Teks, zatim tri stripa Nila Gejmana: Od signala do suma, Crna orhideja i Knjige magije; kompletan Helnoar, 9. knjigu Sendmena(jos jednu da nabavim i kompletan serijal!!!, ako ne racunamo Uvertiru), dva najnovija broja Propovednika, Zagor knjiga broj 26, Zagor odabrane price Carski pecat, Mister NO knjigu broj 8 (koja sadrzi legendarnu pricu Mister NO ide u rat) i par redovnih VC Mister Noova kojim popunjavam rupu u kolekciji. Takodje sam kupio i najnoviji Teksov obojeni program ali mi nazalost prodavacica to nije ubacila u kesu. Nema veze, nabavice se ovako!
Moram priznati da me je na ovogodisnjem Sajmu navjise odusevio Veseli Cetrvrtak koji je posle par godina krize i smanjenog tempa izdanja sada bas lepo dao gas sa novim serijalima. Jos mi ostaje da nabavim Velikog Teksa u boji, najnoviji broj Dilanove Planete mrtvih, Coveka koji je ubio Talicnog Toma i poslednjih par redovnih Zagora.
Javljaj, bogati, utiske za "Crnu Orhideju" i "Od signala do šuma". Gejmen i Mekin jesu klasa sami po sebi, ali već dugo merkam ova dva albuma i nećkam se oko kupovine.
Ako ti išta znači moja preporuka, uzmi OSDŠ. Odličan, njušim da će ti se svidjeti. I Orhideja je dobra, ali ništa specijalno. |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 11/11/2016 : 08:22:50
|
Meni je obrnuto...OSDŠ mi je ipak malo toomuch.....previše truda da ispadne umjetnost, ne volim to kod stripova, niti općenito...recimo i filmove koje čim počneš gledati skužiš da su rađeni samo i isključivo da bi bili nominirani za oskara......
...Crna orhideja također nijenešto šta ču pročitati 5 puta, ali svakako bolje od ŠUMA |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10635 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 11/11/2016 : 09:23:56
|
quote: Originally posted by www2
...Crna orhideja također nije nešto šta ču pročitati 5 puta, ali svakako bolje od ŠUMA
+1 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 11/11/2016 : 09:52:44
|
quote: Originally posted by swamp thing
Javljaj, bogati, utiske za "Crnu Orhideju" i "Od signala do šuma". Gejmen i Mekin jesu klasa sami po sebi, ali već dugo merkam ova dva albuma i nećkam se oko kupovine.
Ako ti išta znači moja preporuka, uzmi OSDŠ. Odličan, njušim da će ti se svidjeti. I Orhideja je dobra, ali ništa specijalno.
I znači. Banjalučani su poznati po dobrom ukusu  |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7130 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12208 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 11/11/2016 : 19:00:43
|
Javljam Patak ne brigaj. Samo ko zna kad ce doci na red za citanje. Bas sam u frci sa vremenom i sa svime sto se odvija. |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 11/11/2016 : 20:24:23
|
quote: Originally posted by www2
Meni je obrnuto...OSDŠ mi je ipak malo toomuch.....previše truda da ispadne umjetnost, ne volim to kod stripova, niti općenito...recimo i filmove koje čim počneš gledati skužiš da su rađeni samo i isključivo da bi bili nominirani za oskara......
...Crna orhideja također nijenešto šta ču pročitati 5 puta, ali svakako bolje od ŠUMA
Pa dobro, kako ono kažu za Gajmena, da je "pseudoliteraran"? Za skoro sve njegove stripove bi se moglo tako napisati, da ih je radio za oskara. Ali to je njegov stil, i meni odgovara, ne zalazi previše u patetiku i prilično je odmjeren kad barata temama oko ljubavi, mašte, snova, stvarnosti, mržnje, strasti, itd., itd. Tako da te potpuno razumijem šta pokušavaš reći, i ja sam osjetljiv na pretencioznost, ali OSDŠ nisam tako doživio... |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 11/11/2016 : 20:25:42
|
quote: Originally posted by swamp thing
Ako ti išta znači moja preporuka, uzmi OSDŠ. Odličan, njušim da će ti se svidjeti. I Orhideja je dobra, ali ništa specijalno.
I znači. Banjalučani su poznati po dobrom ukusu 
A ti još ništa ne javljaš za Jezovnike Nabavio, pročitao, požalio?  |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 11/11/2016 : 20:34:25
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Hajo, dobar ulov. Na čijem štandu su JDJP 5 kn?
Sad ja znam zašto sam jučer jedva jedan broj ukebao.  |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
udarnik007
Senior Member

Croatia
1205 Posts
Member since 21/10/2013 |
|
kosinusoid
New Member

190 Posts
Member since 30/05/2015 |
Posted - 11/11/2016 : 23:36:37
|
@udarnik007 ajde, ako ti nije problem poslikaj taj brodekov izvještaj, pa stavi na njegovu temu.. nisu mi jasne neke stvari. Hvala ;) |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Hajo
Senior Member

1910 Posts
|
udarnik007
Senior Member

Croatia
1205 Posts
Member since 21/10/2013 |
|
Hajo
Senior Member

1910 Posts
Posted - 11/11/2016 : 23:52:59
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Hajo, dobar ulov. Na čijem štandu su JDJP 5 kn?
Sorry, nisam vidio prije. Evo odgovorio ti Poli. I Julije su po 5 kuna! |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
 |
|
Topic  |
|