forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koji strip ste danas kupili, ukrali, dobili... :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 524

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/12/2020 : 20:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Nisu. Kao da gledam kolekciju klasika svjetske književnosti koji su se prodavali uz novine za 3-4 eura po primjerku i najveći domet dizajna hrbata im je bio pet nijansi toplog spektra boja koje su naizmjenično mijenjali

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
530 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 01/12/2020 : 20:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Fibrin Rip Kirby komplet ima najljepši hrbat ikad tiskan na ovim prostorima.
I to ne tvrdim samo zato što rado čitam Kirbyja.

Ma ja sam mislio na ove na Kolorkama koje je Dule slikao. Inace mi je Fibrin dizajn daleko najprestizniji od svih hr strip nakladnika.
Go to Top of Page

karuro
New Member

123 Posts

Member since 29/06/2019

Posted - 01/12/2020 : 21:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send karuro a Private Message  Reply with Quote
Meni osobno nisu. Iz razloga sto ne vidim koji je strip u pitanju dok skroz ne dođem blizu. Volim vidjet izdaleka koji je koji strip na polici.
Go to Top of Page

koze123
Average Member

978 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 02/12/2020 : 14:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Generalno ne postavljam slike stripova koje kupujem ali danas su se stvari nekako preklopile pa šaljem šta mi je stiglo (Božićna varijanta ):

Edited by - koze123 on 02/12/2020 14:52:35
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2081 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 02/12/2020 : 15:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote

Stigao paketic i sve je sad kompletirano.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx

Edited by - AleksandarN on 02/12/2020 15:33:15
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 03/12/2020 : 20:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 03/12/2020 : 20:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
@AleksandarN, gde iskopaš ove rasprodane naslove i gde ih ređaš, jer ti je odavno polica puna?
Zašto Bluberija od BG a ne od ČK?

Resistance is futile.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2081 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/12/2020 : 21:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

@AleksandarN, gde iskopaš ove rasprodane naslove i gde ih ređaš, jer ti je odavno polica puna?
Zašto Bluberija od BG a ne od ČK?

Poslednja dva Blueberry-ja sam uzeo na aukcijama iz Zagreba, Vrh Bogova iz Pule ako se ne varam, ostatak tokom par meseci od jednog tipa takodje iz Zagreba. Imam prijatelja koji zivi u Budimpesti a cesto ide do Zagreba i do mene pa mi prenese. Sto se placanja tice, uglavnom zavrsim to preko paypal-a.
Vise mi se dopada kolor u BG Blueberry-ju i kad sam ih konacno skupio, necu da ih menjam niti da dupliram.
Evo gde slazem stripove:

Sredio sam jednu sobu samo za stripove. Sorry na losim slikama.

Groucho Marx
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 03/12/2020 : 21:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
A pre kovida "samo":

Na tebe baš delovala korona. Za manje od godinu si utrostručio kolekciju :-)

Resistance is futile.

Edited by - borg on 03/12/2020 21:30:45
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17120 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/12/2020 : 22:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Fino, jako lijepo :)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/12/2020 : 22:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Super

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 03/12/2020 : 22:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Zavidim ti!
Zbog slobodnog prostora sa treće fotke.
San snova.

Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2081 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/12/2020 : 22:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

A pre kovida "samo":
Na tebe baš delovala korona. Za manje od godinu si utrostručio kolekciju :-)

Imao previse vremena (jer nisam isao na posao svaki dan kada je bilo vandredno stanje) i nesto vise para pa hajde da investiram u kolekciju i da zavrsim sa "osnovama".

Hvala svima.

Groucho Marx

Edited by - AleksandarN on 03/12/2020 22:34:05
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/12/2020 : 22:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Aleksandre! Mocna kolekcija! Sigurno medju najboljima koje sam ikada video.

Okaci ove slike na Voajeri topic, obavezno treba i tamo da stoji.

Edit: ne mogu da vidim od odsjaja na poslednjoj fotografiji sta je to ispod Julija?
I sta je s leve strane od Moebiusovih kutija ?
I zasto Darkvudovi naslovi na najnizoj polici a imas mesta iznad, bas mi ih je zao tu nesto dole, tako blizu poda.

Edited by - going going on 03/12/2020 22:51:26
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 03/12/2020 : 22:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Stvarno lijepo!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/12/2020 : 22:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Zavidim ti!
San snova.

+1

Svaka čast Aleksandre, lijepa i dobra kolekcija.

Stavi ovo sa poda u neke kutije, da se ne buđa.

Ja mislio ti neka bebica, a po kolekciji bi rek'o matorac !

Koliko vidim imaš i iste naslove od raznih izdavača.

Edited by - Peyo on 03/12/2020 22:47:12
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2081 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/12/2020 : 23:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Svaka cast Aleksandre! Mocna kolekcija! Sigurno medju najboljima koje sam ikada video.

Okaci ove slike na Voajeri topic, obavezno treba i tamo da stoji.

Edit: ne mogu da vidim od odsjaja na poslednjoj fotografiji sta je to ispod Julija?
I sta je s leve strane od Moebiusovih kutija ?
I zasto Darkvudovi naslovi na najnizoj polici a imas mesta iznad, bas mi ih je zao tu nesto dole, tako blizu poda.

Hvala!

Hocu kad budem napravio lepse fotografije da se sve lepo vidi.
Na slikama nisu kompleti Nikad Robom, Lale, Crtani Romani, Strip Art i jos mnogo starih revija. To mi je gore na spratu. Ovde dole kod mene su stripovi za svakodnevnu upotrebu.
Trudim se da sakupim i sve Mikijeve Zabavnike (fali mi 70%), Mikijeve Almanahe (fali mi dosta brojeva posle 100 do kraja) i Mikija (fale mi samo dva broja + par vanrednih).
Ispod Julije je Obojeni Program od VC-a, sa leve strane pored Moebiusovih kutija je kompletan Rip Kirbi od Fibre.
Uvek prvo popunjavam donje police.

Groucho Marx
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2081 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/12/2020 : 23:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Zavidim ti!
San snova.

+1

Svaka čast Aleksandre, lijepa i dobra kolekcija.

Stavi ovo sa poda u neke kutije, da se ne buđa.

Ja mislio ti neka bebica, a po kolekciji bi rek'o matorac !

Koliko vidim imaš i iste naslove od raznih izdavača.

Hvala, Peyo! :)
hahah niti sam mlad, niti sam mator. Anto je matoriji od mene.

Nema budji, podrum je ispod i lepio sam izolaciju za plafon od podruma ispod sobe tako da je i pod izolovan + sekao sam debele kartone koje sam stavljao na laminat ispod polica pa Mikije na kartone. Ne vidi se na slikama, sve police su oblozene debelim kartonima kako se stripovi ne bi grebali i gulili. 3 kartona po polici pa izracunaj koliko sam kartona iseckao da sve lepo oblozim.

Koje si tacno primetio da sam duplirao?
Svega par kolorki imam od drugih izdavaca i to je to. Jedino sto npr Torgala imam DW/LL, Alan Ford SA/Svet i tako jos neke serijale koji su nastaljani poput onoga sto Golconda radi.

Groucho Marx

Edited by - AleksandarN on 03/12/2020 23:08:21
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 03/12/2020 : 23:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PaoloRivera

quote:
Originally posted by Paka01

@PaoloRivera:
Ovo jebeno izgleda! Imao sam svojedobno ideju napraviti nešto slično s onim Conanima od Slobodne Dalmacije. Koliko te koštao uvez i tisak na korice, ako nije tajna?

330 kn, uvezivanje 180, sitotisak 150. To je inace skuplja varijanta, rade oni i klasicni mehanicki zlatotisak po triput manjoj cijeni, ali ja sam bas htio da mi otisnu moju digitalnu pripremu u PDF-u koju sam vec imao unaprijed spremnu pa je to moralo sitotiskom.

To za Conana mi isto zvuci kao super ideja!

quote:
Originally posted by jagodanbg

Korice brutalno izgledaju

Hvala! Dao sam si truda, cak sam potrazio tocne fontove koje su koristili na americkim Ultimate Marvel izdanjima da bi ovo izgledalo koliko-toliko autenticno :)

180 kuna !
Za što? Zas ušivanje i stavljanje korica. Nisu čak ni obrezali stripove! Što je tu što vrijedi 180 Kn? Ušivaju zlatnom žicom ?

Svojedobno sam dao ukoričiti moje stripove u 50-tak knjiga.
Ne sjećam se koliko sam platio, ali znam da nisam ni osjetio.
Danas po cijeni od 180 kn, nebi ni pokušao tako nešto.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 04/12/2020 : 00:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN
Koje si tacno primetio da sam duplirao?
Svega par kolorki imam od drugih izdavaca i to je to. Jedino sto npr Torgala imam DW/LL, Alan Ford SA/Svet i tako jos neke serijale koji su nastaljani poput onoga sto Golconda radi.

Nisam stigao detaljnije pogledati ali učinilo mi se za Thorgala i Kena Parkera.

Spomenuo si Lale i Strip Art, wow.

Imaš li stari (prvi) Strip art? Meni je on uz Cak i Stripoteku bio nešto posebno.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6451 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/12/2020 : 05:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
@AleksandarN: Vrh! Nisam mislio da tolko toga imaš, baš se se raspištoljio. ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 04/12/2020 : 12:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Morao ih po drugi put kupiti.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 04/12/2020 : 12:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi ih pronašao pa ti bilo lakše tako ?
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 04/12/2020 : 13:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
@AleksandarN

Nisam vidio Sammyja od Strip-agenta? Ako ga nemaš nabavljaj, bit će ti žao kada se rasproda.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 04/12/2020 : 13:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Nisi ih pronašao pa ti bilo lakše tako ?

Tako nekako!
Ma, neko se valjda sam poslužio i odnio mi ga na čitanje.
Ne javlja se više i ne vraća, ja pojma više nemam kome sam ga dao, a nedostaje mi već duže vremena.

Go to Top of Page
Page: of 524 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.94 seconds. Snitz Forums 2000