Author |
Topic  |
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 25/12/2009 : 12:31:10
|
"Nije zbog moje glume...jer ja ne glumim, ja jesam Djed Mraz..." |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
Member since 14/11/2001 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 27/12/2009 : 09:55:35
|
Neka bude prvi u biblioteci "Smorka". ;) I poslednji. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 27/12/2009 : 14:50:58
|
Nikad voleo. Ima Tompson jedan odličan strip, ali to je Good bye Chunky Rice, a ne Blankets. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
|
Digging Bill
Junior Member

Croatia
419 Posts
Member since 29/06/2004 |
Posted - 27/12/2009 : 17:39:56
|
Pročitao. Vrlo lijepa dugačka priča s dobrim završetkom i (meni) odličnim crtežom. Ma i još boljim. Ali ono što je čini fenomenalnom su cijelo brdo predobrih minijatura koje su tako dobro izvedene i dijalozima i crtežom. Čitao sam ovu mrcinu tri dana na prekide i komotno bi mogao nastaviti dalje sa drugom sezonom :). Kao što piše negdje u izdanju, Robinson je stvarno majstor dijaloga. Meni se svidjelo.  |
I sometimes even tried to catch her, but never even caught her name |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 28/12/2009 : 10:47:24
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
A kakvi su tvoji utisci o OFH? Jel ti lezi ovaj zanr?
OFH obožavam. I uopšte, Robinsona - njegov humor, stil crtanja, a nadasve likove... Sherman mi je jedan od najboljih stripskih likova ikada, savršeno tragičan, a opet svakodnevan. Mada mi je i Nick iz Tricked tu negde. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 28/12/2009 : 13:26:21
|
To za crtež ni meni nije jasno. Recimo, mom matorom se već na prvi pogled dopao Robinsonov crtež (doduše, iz Too cool to be forgotten, gde je mnogo čistiji nego na početku OFH), a on je fan klasičnog BDa, a ne američkih smallpressera. ;)
Enivej, meni je crtež - savršen. Ne "za tu priču", nego uopšte. |
 |
|
Lex
New Member

Serbia
194 Posts
Member since 12/09/2004 |
Posted - 28/12/2009 : 13:38:13
|
Super je OHF. Čitao sam ranije skenove, ali mi je baš leglo ovo izdanje. :)
Sada još samo da izdate BOP! More Box Office Poison. |
Kick You Down Like Gravity! |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 28/12/2009 : 19:43:52
|
quote: Originally posted by Lex
Super je OHF. Čitao sam ranije skenove, ali mi je baš leglo ovo izdanje. :)
Sada još samo da izdate BOP! More Box Office Poison.
hmm ja sam oduvijek mislio da je OHF ustvari BOP? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Lex
New Member

Serbia
194 Posts
Member since 12/09/2004 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts
Posted - 29/12/2009 : 01:10:06
|
Moram priznati da me pomalo sram, kupio sam OHF još tamo prvog dana CRŠ-a, a pročitao sam tek sada... ...naravno nisam se odvajao od njega dok ga nisam pročitao do kraja... Kako me preview oduševio tako me cijeli strip jednostavno oborio s nogu.... ...vidim da neki komentiraju crtež, za mene je to savršen crtež, za ovu priču...jednostavno...crtež i priča idu ruku pod ruku... Još jednom hvala Markosu što je to izdao...  |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
Posted - 29/12/2009 : 03:22:20
|
quote: Originally posted by Djole
To za crtež ni meni nije jasno. Recimo, mom matorom se već na prvi pogled dopao Robinsonov crtež (doduše, iz Too cool to be forgotten, gde je mnogo čistiji nego na početku OFH), a on je fan klasičnog BDa, a ne američkih smallpressera. ;)
Enivej, meni je crtež - savršen. Ne "za tu priču", nego uopšte.
Da i meni je crtež bez mane, nevezano za priču. Mada mi se čini da je crtež postao nekako sigurniji kako BOP odmiče. Ne znam koliko ga je Robinson dugo radio i da li se sam stil gotovo neprimetno promenio i postao "precizniji". Ili se samo moje oko kroz nekoliko stotina strana priviklo na njega. Kao u Linkolnu, gde od artističkog crteža u prvim brojevima, dobijamo skoro klasični BD crtež u petom albumu. Naravno, u Linkolnu je to sve mnogo primetnije. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 15/01/2010 : 20:53:19
|
Iz prave poplave Fibrinih brilijantnih izdanja ove godine i OHF je jedan od stripova koji iskace. Po meni ovaj strip je uz bok Svagdanjoj borbi i Gospodinu Zanu od istog izdavaca. Ustvari ja obozavam ove tople ljudske price. U velikoj sam dilemi za predstojeci izbor za izdanje godine, jeli to bas OHF, Mort Cinder, Gospodin, Saraz De...? |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 18/01/2010 : 13:41:30
|
Evo, prekjucer sam ga zavrsio. Moram priznati da mi si jako svidjao. Za tako dugi strip mi izgleda jos teze napraviti scenarij koji drzi na svakoj stranici. Prica i crtez su jako dobri. Jedini "problem" je citanje u krevetu (jedino vrijeme kad mogu prije spavanja) jer ga treba moci drzati.
Markose, nadam se stvarno da ce tvoj "experiment" biti uspjesan te da ce ti se dodatno stampanje (tih 250 komada) i smanjena cjena isplatiti. Svi bi stripofili i znatizeljci dobili na tome. Sto se mene tice, nekad razmiljam kupiti hrvatsko izdanje nekog stranog stripa radi jezika (za mene i za moja dva klinca koji ce ih moci citati za 10 - 15 godina a i malo nek se proda bolje u Hrvatskoj nego negdje drugdje). Ali ako ih mogu naci na francuskom za pola cijene, ipak izbor nije uvijek lak.
Eto. Ugodno popodne svima. |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 20/01/2010 : 19:40:06
|
pročito ima jedno mjesec dana zadovoljan
nije mi jasno ovo renkijevo s crtežom valjda će bit prije penzije kad naučim |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 01/02/2010 : 11:37:49
|
Uzeo sam ovo prvi dan kad je stiglo kod nas, toliko sam mogao da čekam nakon što sam pročitao pola previewa :). Izvanredno! Jedan od boljih stripova koje sam pročitao. Crtež je meni ovde baš kakav i treba za ovakav strip, emocije likova su nacrtane sjajno što je verovatno i presudno da mi se crtež svidi u ovakvom stripu. Svaka čast zaista Robinzonu što je naizgled jednostavnu temu ovako dobro ispričao. Ono što me zanima Marko jeste šta je more box office poison? Isti likovi ili? I, što je možda još važnije - hoćeš li izdati ? |
Edited by - goksi on 01/02/2010 11:38:23 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/02/2010 : 11:49:06
|
More BOP su kratke pricice koje su izbacene iz BOPa, ali su ih poslije objavili zasebno, kad je BOP tako dobro prosao. Nije iskljuceno da ga objavim, zao mi je sto mi nisu dali da ih uvrstim u jedno izdanje, ali dobro. |
Trouble will find me |
 |
|
Topic  |
|