forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Kada biti novog malog rendzera
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/03/2010 : 22:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
pitamo se mi neki, a neki pojedinci bas i ne

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 04/03/2010 : 23:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
E ja se pitam ; pocetak je ožujka

Go kneel and weep
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/03/2010 : 23:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
ja se nadam ne skoro,jos uvek sam na 22 knjige :( ,a nisu bas jeftine :(

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/03/2010 : 06:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ovaj mjesec rece Hello,nema razloga da mu ne vjerujemo.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/03/2010 : 13:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Jedva cekam!!!!

Da zadivim Mladena naslovnicama....
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 05/03/2010 : 18:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Kako je krenulo sa nekim kombinacijama izgleda kao da ce da ga se otarase.
Poceli smo da kupujemo jer su isli kao originali a sada posto su me navukli da kupim sve ove epizode(prvih 7 cak dva puta)sada su gospoda resila da prave neke seme.
To bi isto bilo kao kada bi Extra Zagora od sada pakovali u mega Zagora.
Braco ja to nazivam prevarom.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 05/03/2010 : 18:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Necu kusur hocu zvake ,sto rece neko dete ovde.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/03/2010 : 18:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
verovatno se priprema za knjizare.ali bas je sumnjivo,i deluje nekako usporeno,mrtvo,kao da im nesto ne funkcionise kako treba?u nadi je spas,cekamo!!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/03/2010 : 20:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Da, tribali su dati bankovna jamstva da ce udovoljiti svim našim zahtjevima

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/03/2010 : 21:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
valjda i mi koji izdvajamo pokoju svoticu novcanih sredstava za to i to imamo koju za rec, ili mozda ne
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 05/03/2010 : 21:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Urednik je bio nekoliko tjedana na putu tako da nisam mogao dobiti sve potpune informacije. Uglavnom brojevi 41-46 su u tiskari i znaci sada je stvar samo na njima koliko brzo ce stripovi biti otiskani. Ja ih ocekujem u prodaji do kraja ovog mjeseca.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 05/03/2010 : 21:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Renky, imaš e-mail.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/03/2010 : 21:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by hello

Urednik je bio nekoliko tjedana na putu tako da nisam mogao dobiti sve potpune informacije. Uglavnom brojevi 41-46 su u tiskari i znaci sada je stvar samo na njima koliko brzo ce stripovi biti otiskani. Ja ih ocekujem u prodaji do kraja ovog mjeseca.

Koliko ce kostati?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/03/2010 : 21:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:

Renky, imaš e-mail.

Naravno da imam! Cak dva, t-com i yahoo, zašto pitaš?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 05/03/2010 : 21:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:

Koliko ce kostati?

Cijena ce biti 39,00 kn. Za narucivanje svih 6 brojeva izravno od izdavaca uz besplatnu poštarinu odobravat ce se i popust od 5% tako da ce cijena biti cca 37 kn po komadu, znaci samo 3 kune više od stare cijene. Naklada ce biti samo 300 komada, najvjerojatnije ništa necemo slati u knjižnice tako da vjerujemo da ce svi vjerni kupci MR osigurati svoj primjerak.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/03/2010 : 21:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

valjda i mi koji izdvajamo pokoju svoticu novcanih sredstava za to i to imamo koju za rec, ili mozda ne

Komentar je upucen Rejsu, ne tebi. Naravno da se može komentirati ali odmah prognozirati, onako iz prve ruke, odustajanje i propast je smišno. Neozbiljno!
Evo, imamo podatke od suradnika nakon toga i??? Jesu li odustali? Ponavljam, od foruma koji je nekad bija izvor tocnih informacija postao je forum dezinformacija... pretpostavki...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/03/2010 : 21:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

tako je

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 05/03/2010 : 21:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:

quote:

Renky, imaš e-mail.

Naravno da imam! Cak dva, t-com i yahoo, zašto pitaš?

Nisam pitao samo sam ti htjeo reci da sam ti poslao poruku. Poslao sam ti jednu prije mjesec dana ali mi nisi odgovorio.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/03/2010 : 21:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Koliko ce kostati?
[/quote]Cijena ce biti 39,00 kn. Za narucivanje svih 6 brojeva izravno od izdavaca uz besplatnu poštarinu odobravat ce se i popust od 5% tako da ce cijena biti cca 37 kn po komadu, znaci samo 3 kune više od stare cijene. Naklada ce biti samo 300 komada, najvjerojatnije ništa necemo slati u knjižnice tako da vjerujemo da ce svi vjerni kupci MR osigurati svoj primjerak.

[/quote]

aj niste puno digli. a oce li ic i brojevi priko 100?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/03/2010 : 21:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ma da, zezam, vidija san ali nisan moga nac karticu da ti odmah javin broj. Nema veze, ljudi smo, nismo kolekcionari!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/03/2010 : 21:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Ma da, zezam, vidija san ali nisan moga nac karticu da ti odmah javin broj. Nema veze, ljudi smo, nismo kolekcionari!

nisan zna da ima i ljudi ovde

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 05/03/2010 : 22:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Koliko ce kostati?

Cijena ce biti 39,00 kn. Za narucivanje svih 6 brojeva izravno od izdavaca uz besplatnu poštarinu odobravat ce se i popust od 5% tako da ce cijena biti cca 37 kn po komadu, znaci samo 3 kune više od stare cijene. Naklada ce biti samo 300 komada, najvjerojatnije ništa necemo slati u knjižnice tako da vjerujemo da ce svi vjerni kupci MR osigurati svoj primjerak.

[/quote]

aj niste puno digli. a oce li ic i brojevi priko 100?
[/quote]To je još uvijek ideja koju namjeravamo realizirati 2011. godine. Sigurno je da sad ide ova tura ,a krajem godine sljedecih 6 brojeva.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/03/2010 : 22:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

Postena cena. Hoce li stizati u Srbiju kao i do sada?
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 05/03/2010 : 22:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:

Trebalo bi.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/03/2010 : 22:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:

posteno pitanje.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/03/2010 : 22:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
hello,
iz kojeg razloga primjerci više ne idu u knjižnice?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000