Author |
Topic |
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 01/04/2010 : 17:50:56
|
Posto je 'Opsesija' jedna od epizoda koje su ostavile jak utisak na mene, Dzuli Braun je lik koji mi prvi pada na pamet kao jedan od interesantnijih "first & last" karaktera...zanimljiva je i po tome sto je Dilan nije smuvao. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 01/04/2010 : 19:51:11
|
quote: Originally posted by Beva
Past iz 'Tri puta nula'...
Zatim profesor Humbert Coe...
Pa onaj plaćeni ubojica iz 'Demonske ljepote'...
Detektiv iz 'Bila je mrtva'...
To onako, iz glave...
Da, i meni padaju neki takvi likovi na pamet, ali mi je potpuno svejedno hoće li se vratiti u nekom novom broju. |
Go kneel and weep
|
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 01/04/2010 : 21:01:36
|
Slažem se sa drogsyjem. Jednostavno nisam navikao da se kod Dylana neki likovi pojavljuju više puta, pa nemam nekih posebnih želja. Možda bih ipak odabrao povratak doktora Hicksa... |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 01/04/2010 : 21:35:19
|
Past iz 'Tri puta nula'...
Zatim profesor Humbert Coe...
Pa onaj plaćeni ubojica iz 'Demonske ljepote'...
Detektiv iz 'Bila je mrtva'...
To onako, iz glave...
larry varedo je to bio , zar ne? lik i pol.
ja se evo sjećam Dipslipa, nevažan lik ali ja ga se ipak sjećam. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Misko iz Darwooda
New Member
171 Posts
Member since 26/02/2007 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
Posted - 02/04/2010 : 14:21:18
|
quote: Originally posted by Misko iz Darwooda
od kud je taj?
'Peto godišnje doba'
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
Posted - 02/04/2010 : 18:19:06
|
tako je!
crtački je ovaj colorfest čisti vrh!
makar celonijev dylan izgleda više kako kakav šminkerski talijan nego englez a mastantuonov crtež izgleda preobično u usporedbi sa ova dva druga.
ajmo izdavači, što vam treba toliko? |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 02/04/2010 : 19:23:33
|
Bez obzira što je DD Colorfest samo još jedan marketinškli trik da se što više proda i bolje zaradi, ovo bih svakako volio imati u kolekciji |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/04/2010 : 20:57:41
|
Po ovo malo fazona što se vidi, ja imam utisak da scenaristički neće - ali koga briga za scenario. Cavazzano! |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 02/04/2010 : 20:59:17
|
quote: Originally posted by Panon
Bez obzira što je DD Colorfest samo još jedan marketinškli trik da se što više proda i bolje zaradi, ovo bih svakako volio imati u kolekciji
Takodje
Da se vratimo temi
Ovaj "tip u sredini" se pojavljivao vise od jednog puta (zato ispada iz kombinacije) ali hocu da dignem glas protiv njegovog (moguceg) novog pojavljivanja Dosta je bilo, ima svoj serijal pa neka se tamo švrćka
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/04/2010 : 21:01:58
|
Nathanovog? Kasno, Legs se već pojavila u jednom Grouchovom dodatku, a van panela i on. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
Posted - 02/04/2010 : 21:07:06
|
UUUU
Villa majstore! Ultrase, care, di si to iskopao?
Povratak "tipa u sredini" je nepotreban ali to ne znači da ako bude potrebno to neće napravit |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 02/04/2010 : 21:14:02
|
Nije losa ova Vilina skrabarija
Jeste, Legs se pojavila u onoj prici "za kim zvona zvone", gde je gotovo i sredila jadnog Gruca, a onda se drznula da doziva i Natana
@Ultras, zasto da ne vidimo Martija u jos kojem susretu, ja bih bas voleo, meni su ok i prvi i drugi susret..jedino ne valja sto to crta Fregijeri... |
Edited by - docA on 02/04/2010 21:15:41 |
|
|
Djuro
New Member
Serbia
273 Posts
Member since 29/03/2006 |
Posted - 02/04/2010 : 22:12:04
|
Ja bih takodje volio opet da vidim Martija i Dilana zajedno u akciji. Prvi team up mi je bio odlican, zbog toga sto kroz psiholoaku analizu oba junaka predstavljaju njihove vrline i mane, sto ih cini zivotnijim nego u 95% drugih epizoda. Mislim da ova postavka definitivno nije iscrpljena i da bi mogla dati dobre rezultate u novom iscitavanju mozda od strane drugih autora koji dovoljno dobro razumiju lik i djelo ovih junaka. Drugi team up je los, jer je baziran na jeftinom pulp zapletu i nekakvoj cudnoj psihodeliji. Skroz promaseno, ovdje se bilo ko mogao pojaviti kao glavni junak.
Ono sto bih ja volio da vidim je team up koji ce pisati npr. Morales i Ambrosini. Morales sa realisticnim i temeljnim pristupom, a Ambrosini sa ludilima koja se desavaju u njegovoj glavi i u kojima se Dilan sjajno osjeca. Mogao bi to biti zanimljiv mix. Druga ideja je Morales-Barbato, ali postoji rizik da bi ovaj tandem prije stvorio chic flic, nego dostojanstven buddy-buddy encounter. Ne bih ovdje ponovo trpao Sclavija, a posebno ne Castellija, s obzirom da su oni vjerovatno na ovu temu vec rekli sto su imali, a Castelli bi vjerovatno unio i neumjerenu dozu samoparodije, koju u obilatim kolicinama u posljednje vrijeme upraznjava na sirotom stricu Martiju.
E, da i malo ontopica. Glasam za Profesora Knocka (Tri puta nula), kao jednu od najtuznijih figura u serijalu, i za Uskebasija (sve sa zecom) iz Gospodara tisine, kao najzastrasujuceg lika. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 02/04/2010 : 22:40:12
|
Prvi susret MM-a i DD-a mi se nije bas najbolje svidio,ali ne bih imao nista protiv jos jednog njihovog susreta,ali s malo vise akcije,a ne ono sjednemo,pricamo,pa se tek na kraju nesto desi. Sto se crtaca tice,moze autor onog crteza gore(Villa naravno). |
Go kneel and weep
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 03/04/2010 : 14:21:41
|
quote: Originally posted by Djole
Nathanovog? Kasno, Legs se već pojavila u jednom Grouchovom dodatku, a van panela i on. ;)
Ih, drugo je Legs . . . Sreca sto joj je Gruco umakao
quote: Originally posted by Deers
Ultrase, care, di si to iskopao?
FB je postao "majka" za sirenje i ovakvih stvari
quote: Originally posted by docA
@Ultras, zasto da ne vidimo Martija u jos kojem susretu, ja bih bas voleo, meni su ok i prvi i drugi susret..jedino ne valja sto to crta Fregijeri...
Meni je prvi susret odlican, drugi slab... pa se bojim da treci ne bude bas otaljavanje posla - samo zato
quote: Originally posted by Djuro
Glasam za Profesora Knocka (Tri puta nula), kao jednu od najtuznijih figura u serijalu, i za Uskebasija (sve sa zecom) iz Gospodara tisine, kao najzastrasujuceg lika.
Uskebasi svakako... zatim Cening iz "Bila je mrtva", komsija i moj favorit Rada.
quote: Originally posted by drogsy
. . . ne bih imao nista protiv jos jednog njihovog susreta,ali s malo vise akcije,a ne ono sjednemo,pricamo,pa se tek na kraju nesto desi. Sto se crtaca tice,moze autor onog crteza gore(Villa naravno).
Ajde, ubediste i mene Pod uslovom da prica bude odlicna i nacrta je Vila - pristajem
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Mr Spock
Junior Member
United Kingdom
418 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
dessa
Advanced Member