forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2012 : 22:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by lwood

proletarijata?

a dsormaz to ne može smislit...e sad,je li dsormaz prikriven,da li se slučanjo razotkrio...vrijeme će pokazati...

pa isto tako i dsormaz ima provocirajuce postove i to jos uvijenije od krasa pa ne leti van.

ne...varaš se..i ostavite se krasa,izbačen je...amen...laku noć,satrali ste me danas...idem jest i gledat žikinu dinastiju-bez titla

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/01/2012 : 22:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ma boli mene k... za krasa vec i sto dsormaz provocira i nikome nista.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/01/2012 : 22:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
[i]Originally posted by globinjo
ne...varaš se..i ostavite se krasa,izbačen je...amen...laku noć,satrali ste me danas...idem jest i gledat žikinu dinastiju-bez titla

Kakav car

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 30/01/2012 22:51:08
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2012 : 22:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

[quote][i]Originally posted by globinjo

ma zna cijeli scenarij i prijevod napamet, garant

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/01/2012 : 22:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

Na kojim on topicima provocira jer barem na onima na kojima smo radili nije bilo problema.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/01/2012 : 23:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
u vecini svojih postova prema svakome tko nije kapitalista i desnicar.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 31/01/2012 : 00:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
okiboki
quote:
sawitch
Stvarno, neuporediv "zlocin" izmedju Tonke i Krasa.. Treba da se uvede samo ZUTI KARTON u vidu upozorenja.. "Obrisi ili edituj post ili sledi ban".. I to je to.. Sistem kaznjavana koji sada postoji je OK ali bi se moralo prepustiti moderatorima na procenu kada neko usere nesto debelo pa da popusi odmah mesec ili dozivotnu.. Opcika zutog kartona bi donela mnogo toga dobrog.. Manje banova jer bi ljudi znali da imaju opciju da se "spasu".. Ja ako napisem da je Ponki gej a to ne sme, Manhunter me upozori, ja obrisem i idemo dalje.. Ako necu da odstupim od toga onda ban..

I ovo je dobar predlog.

Kakav predlog?
Izmislili ste vruću vodu Pa, tako se radi godinama.

Za gomilu manjih prekršaja sam slao PM-ove i ogromna većina forumaša bez ikakve primedbe to uradi (brisanje posta, promena avatara, promena potpisa...).
Ali ne pada mi na pamet da šaljem poruke onima koji sa jasnom namerom prave sranja - nisam lud.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 31/01/2012 : 01:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

i ti mu to sad lijepo vraćaš.
U posljednjih nekoliko dana pozvijerili forumaši, što se to događa, pun mjesec ili se mnogi jednostavno više ne mogu pretvarati kako su fini.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/01/2012 : 01:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by lwood

proletarijata?

a dsormaz to ne može smislit...e sad,je li dsormaz prikriven,da li se slučanjo razotkrio...vrijeme će pokazati...

pa isto tako i dsormaz ima provocirajuce postove i to jos uvijenije od krasa pa ne leti van.

po čemu? ako češ tako gledat ,onda svak nekoga provocira.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 31/01/2012 : 04:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:
Originally posted by paro

EDIT: Također konačno zabranit Euru da koristi ovaj forum kao svoj privatni blog. Svako danas može otvorit svoj blog i trakeljat u njemu šta god želi. Dobro jedan glupav topik, ajde i dva, ali gomila..

Sorry, ali ovo je jedan od najglupljih prijedloga koje sam ikad vidio na ovom forumu...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 31/01/2012 : 08:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

A ja sam kao neki kapitalist (iz radničke obitelji)...
Što se provociranja i izbacivanja tiče, bio sam još prije 2-3 puta izbacivan, ali dosta je prošlo od tad, valjda zato što sam, kako kažeš, postao "uvijeniji u provokacijama" :)
Jadnom me izbacio baš Globinjo (prije nekih 5-6 godina) i to, ako me sjećanje služi, u paketu s tobom, tada me isprovocirala jedna tvoja provokacija.
Što se (Marka Licinija) Krasa tiče, nemam baš ništa protiv njega, iako smo svjetonazorski na suprotnim stranama. U postovima mu se ne osjeća nikakva zloba, pakost ili slično, mislim da je u duši dobar čovjek.
A ti...baš si pravi mamlaz.

Edited by - dsormaz1 on 31/01/2012 08:04:58
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/01/2012 : 08:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by kreso_stanic

quote:

EDIT: Također konačno zabranit Euru da koristi ovaj forum kao svoj privatni blog. Svako danas može otvorit svoj blog i trakeljat u njemu šta god želi. Dobro jedan glupav topik, ajde i dva, ali gomila..

Sorry, ali ovo je jedan od najglupljih prijedloga koje sam ikad vidio na ovom forumu...

Sorry, al ovo je jedna od najglupljih replika koje sam ikad vidio na forumu. Daj barem objasni svoje mišljenje..

EDIT: al da barem bude malo konstruktivnije od On je meni baš supač i nominiral sam ga za forumaša godine

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 31/01/2012 09:01:37
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/01/2012 : 08:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Jbga mamlaze, ja se sa dsormazom do sad nisam slažio u apsolutno ni jednoj političkoj raspravi, ali nisam primjetio da provocira ničim izazvan.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 31/01/2012 : 09:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

Jbga mamlaze, ja se sa dsormazom do sad nisam slažio u apsolutno ni jednoj političkoj raspravi, ali nisam primjetio da provocira ničim izazvan.

Mislim da smo se složili po pitanju ropstva u SAD, ali to je bila više povijesna nego politička rasprava :)
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/01/2012 : 09:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

quote:

Mislim da smo se složili po pitanju ropstva u SAD, ali to je bila više povijesna nego politička rasprava :)

ma ko će više sve popamtit

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19586 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/01/2012 : 11:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by adriano

Dečko je (po njegovoj priči) nastradao u ratu, pa je vjerojatno malo osjetljiviji na neke stvari.

A u kurac vise s ovime.

Moja je baba '41 pobegla iz Mostara, da je posla nekih 30 min kasnije od kuce ne bih stigao da vam pisem ovo. Necu reci od koga je bezala, mislim da je poznato. Moj djed je imao brata blizanca koga su '43 streljali italijani. Mene, licno, i moju porodicu, je bombardovao NATO '99, pa sam pet godina skakao u mirno na zvuk skripavih kocnica jer me podsecao na sirenu, a u bioskop sa 3d zvukom jos uvek ne udjem tako cesto jer ako cujem avione nad glavom nije mi super prijatno.

Danas je 2012., ja kupujem svaki mesec Ludensove licencirane Bonelli stripove, imam pasos jedne zemlje NATO koja me je bombardovala, nosim americku garderobu i gledam njihove filmove. Gotovo svako od nas srba, hrvata, bosanaca ima neki nesretan slucaj iz ovog ili onog rata, budimo jebeni ljudi, ako sam ja dovoljno pametan da znam da mi neki Selanne npr. (oprosti prijatelju na primeru) nije jurio babu sa nozem po Hercegovini, da mi Burattini i Nizzi nisu streljali djeda i da mi Joe Kubert nije bacao bombe po ulici, sta sprecava druge da se ponasaju normalno ?!

Pa me banujte ako sam nenormalan, ali ovo je moje vidjenje stvari. Ili cemo da pricamo k'o ljudi i komsije, ili nam konfiskujte jebene kompjutere i tastature i goni sve u q...ja bih ipak da pokazemo jedni drugima da smo ljudi.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 31/01/2012 : 11:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

quote:

quote:

Sorry, al ovo je jedna od najglupljih replika koje sam ikad vidio na forumu. Daj barem objasni svoje mišljenje..

EDIT: al da barem bude malo konstruktivnije od On je meni baš supač i nominiral sam ga za forumaša godine

meni je ojro draži od tebe i ekipe koja je prisutna konstantno na svim topicima. on otvori svoje topice i na njima se izražava (nekome dobro, drugome smiješno, trećemu iritantno). i kome to smeta taj ne mora zalaziti na topike koje je on otvorio, dok u tvom slučaju (i ne samo tvom) koji god topik otvorim more tvojih (i ne samo tvojih) bezidejnih komentara, najčešće udaljenih od same teme.
p.s. meni ni to previiše ne smeta i ti si mi kao forumaš ok lik, samo sam htio naglasiti kako je lako drugome suditi a sebe i svoju "pamet" ne vidjeti.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/01/2012 : 12:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Originally posted by zlikovski
meni je ojro draži od tebe i ekipe koja je prisutna konstantno na svim topicima. on otvori svoje topice i na njima se izražava (nekome dobro, drugome smiješno, trećemu iritantno). i kome to smeta taj ne mora zalaziti na topike koje je on otvorio, dok u tvom slučaju (i ne samo tvom) koji god topik otvorim more tvojih (i ne samo tvojih) bezidejnih komentara, najčešće udaljenih od same teme.
p.s. meni ni to previiše ne smeta i ti si mi kao forumaš ok lik, samo sam htio naglasiti kako je lako drugome suditi a sebe i svoju "pamet" ne vidjeti.
[/quote]

Gle, šta se mene tiče, slobodno se možeš ić s Eurom u Svaštaru igrat šumskih rendžera, sudjelovat u reality showu koji to nije ili vodit imaginarni muzej željeza. Naravno, ne samo ti nego ko god zaželi, vaša slobodna volja. Ja sam ovdje samo dao prijedlog, a sad, o tome ne odlučujemo ni ti ni ja, nego samo vlasnik sajta i moderatori. A što se tiče ideje o blogu, mislim da je to čak i odlična ideja, jer navodno se i neka lovica može zaradit na blogu, ovisno o posjećenosti. Tako da eto, čovjek otvori blog, piše svoje ideje, vi mu tamo možete bacat lovorike i pisat hvalospjeve, on pri tome još nešto i zaradi i svi sretni i zadovoljni. A ako ti tolko smetaju moji komentari ili ih ne čitaj ili me baci na ignore i problem riješen, meni tako svejedno.

Edited by - paro on 31/01/2012 12:14:03
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/01/2012 : 13:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

A ja sam kao neki kapitalist (iz radničke obitelji)...
Što se provociranja i izbacivanja tiče, bio sam još prije 2-3 puta izbacivan, ali dosta je prošlo od tad, valjda zato što sam, kako kažeš, postao "uvijeniji u provokacijama" :)
Jadnom me izbacio baš Globinjo (prije nekih 5-6 godina) i to, ako me sjećanje služi, u paketu s tobom, tada me isprovocirala jedna tvoja provokacija.
Što se (Marka Licinija) Krasa tiče, nemam baš ništa protiv njega, iako smo svjetonazorski na suprotnim stranama. U postovima mu se ne osjeća nikakva zloba, pakost ili slično, mislim da je u duši dobar čovjek.
A ti...baš si pravi mamlaz.

:) morao sam ti malo potvrditi da nisam bas toliko kulturan:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 31/01/2012 : 13:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

quote:

quote:

Znači vi ste oni tipovi koji jašu konje i oblače se u bijelo.
Eh, da usput imao bi jedno pitanje u vezi politike pa ne želim dobiti ban pa bi molio nekog iz Srbije da mi se javi na PM da ga pitam nešto u vezi Skupštine.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 31/01/2012 14:07:24
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 31/01/2012 : 18:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:

quote:

quote:

- od 66 topica u svaštari 3 su od eura dakle o nikakvoj 'gomili' se ne može govorit

- 'glupav topic'- misliš glupav u usporedbi s intelektualno vrlo zahtjevnim i serioznim raspravama tipa "koje ste godište" ili "pokažite kolko su vas geni sjebali - volume 2"?
Mislim, nemam ništa protiv takvih topica, poanta je da treba biti i pametnih i glupavih i ozbiljnih i zajebantskih, a pogotovo u svaštari

- nikad u njima (koliko mi je poznato) euro ne krši nikakva pravila niti provocira, vrijeđa ili nešto slično (osim možda onih crnaca iz nečijeg potpisa edit: krivi smajlici )

- uglavnom, mislim da se nikom ne treba nešto zasebno zabranjivat, ako se poštuju opća pravila foruma

http://typotecture.net / http://www.klada.hr

Edited by - kreso_stanic on 31/01/2012 18:50:55
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/01/2012 : 19:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
- od 66 topica u svaštari 3 su od eura dakle o nikakvoj 'gomili' se ne može govorit

- 'glupav topic'- misliš glupav u usporedbi s intelektualno vrlo zahtjevnim i serioznim raspravama tipa "koje ste godište" ili "pokažite kolko su vas geni sjebali - volume 2"?
Mislim, nemam ništa protiv takvih topica, poanta je da treba biti i pametnih i glupavih i ozbiljnih i zajebantskih, a pogotovo u svaštari

- nikad u njima (koliko mi je poznato) euro ne krši nikakva pravila niti provocira, vrijeđa ili nešto slično (osim možda onih crnaca iz nečijeg potpisa edit: krivi smajlici )

- uglavnom, mislim da se nikom ne treba nešto zasebno zabranjivat, ako se poštuju opća pravila foruma

E ovo je već replika svaka čast
Gle, bilo je vremena kada je forum bio preplavljen njegovim topicima.
Iskreno, ovo zadnje što je pričao o putovanjima i ženskama mi je čak i zanimljivo i duhovito. Smatram da bi bilo puno bolje da piše neke putopise popraćene fotkama. Ali na desetke topika o 1001. načinu kako se obogatit, a ne radit ništa...mislim.. bez uvrede, al to izgleda ko da piše 10-ogodišnji osnovnoškolac. Ajde, u početku je još kolko tolko duhovito, ali zatim postaje smiješno, a iz smiješnog žalosno. Pa ga ne možeš ni na ignore stavit jer se vidi početni post svakog topika koji se otvori. Pa mu je manhunter predložio da sve stavlja u jedan topik, a samo mjenja naslov, ok, ovaj je odbio, neka ga je. Al uglavnom, imaš pravo, neka piše šta želi, sve dok ne vrijeđa forumaše koji mu kritiziraju njegove velike ideje..

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 02/02/2012 : 15:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

Gle, šta se mene tiče, slobodno se možeš ić s Eurom u Svaštaru igrat šumskih rendžera, sudjelovat u reality showu koji to nije ili vodit imaginarni muzej željeza. Naravno, ne samo ti nego ko god zaželi, vaša slobodna volja. Ja sam ovdje samo dao prijedlog, a sad, o tome ne odlučujemo ni ti ni ja, nego samo vlasnik sajta i moderatori. A što se tiče ideje o blogu, mislim da je to čak i odlična ideja, jer navodno se i neka lovica može zaradit na blogu, ovisno o posjećenosti. Tako da eto, čovjek otvori blog, piše svoje ideje, vi mu tamo možete bacat lovorike i pisat hvalospjeve, on pri tome još nešto i zaradi i svi sretni i zadovoljni. A ako ti tolko smetaju moji komentari ili ih ne čitaj ili me baci na ignore i problem riješen, meni tako svejedno.
[/quote]

moj prijedlog je da se uvede nova antitrolling politika na s.com.

ovo s lovicom i blogom će ojro sigurno detaljnije razraditi.

ne smetaš mi ti, a ojro još manje - to je bila poanta gornjeg mi posta.

Grad - to ste vi.

Edited by - zlikovski on 02/02/2012 15:37:28
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/02/2012 : 15:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

politika je zabranjena na forumu

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 02/02/2012 : 20:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

quote:

politika je zabranjena na forumu

rekao bi lwood - kako za koga!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000