Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/01/2012 : 21:32:59
|
Ja sam ti skrenuo pažnju čim sam ga primetio. I sad sak malo na forumu a tad sam bio još manje.
CNN ne gledam, mnogo je dosadan. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/01/2012 : 21:34:34
|
quote: Originally posted by lwood
i ko ti kaže da mi ovaj sadašnji avatar nije kontroverzan?
A čuj, ako tebe takve stvari uveseljavaju...
Svakom svoje... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 21:36:16
|
Od mnogih stvari koje sam ovde procitao najvise me zbunila ona kontradiktornost: "moderatori se mogu prcati u zdrav mozak". Mislim, pazi...mod i mozak...pa jos zdrav...svasta...  
Kvote na prvu reakciju:
Globinjo 1.40 Hunter 1.80 Ultras 2.50 Mladjo 3.20

PS Samo da ne bude reakcija u obliku bana , nemo' se zajebavate, treba tipujem!  |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 30/01/2012 : 21:39:32
|
quote: Originally posted by manhunter
i ko ti kaže da mi ovaj sadašnji avatar nije kontroverzan?
A čuj, ako tebe takve stvari uveseljavaju...
Svakom svoje...
i to mi kaže neko šta je drža hanibala  inače ovo na avataru je Nadia, teen pevaljka,nije nikog ubila dosad.

|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 21:42:38
|
quote: Originally posted by sawitch
Stvarno, neuporediv "zlocin" izmedju Tonke i Krasa.. Treba da se uvede samo ZUTI KARTON u vidu upozorenja.. "Obrisi ili edituj post ili sledi ban".. I to je to.. Sistem kaznjavana koji sada postoji je OK ali bi se moralo prepustiti moderatorima na procenu kada neko usere nesto debelo pa da popusi odmah mesec ili dozivotnu.. Opcika zutog kartona bi donela mnogo toga dobrog.. Manje banova jer bi ljudi znali da imaju opciju da se "spasu".. Ja ako napisem da je Ponki gej a to ne sme, Manhunter me upozori, ja obrisem i idemo dalje.. Ako necu da odstupim od toga onda ban..
I ovo je dobar predlog. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 30/01/2012 : 21:47:03
|
quote: Originally posted by okiboki
Stvarno, neuporediv "zlocin" izmedju Tonke i Krasa.. Treba da se uvede samo ZUTI KARTON u vidu upozorenja.. "Obrisi ili edituj post ili sledi ban".. I to je to.. Sistem kaznjavana koji sada postoji je OK ali bi se moralo prepustiti moderatorima na procenu kada neko usere nesto debelo pa da popusi odmah mesec ili dozivotnu.. Opcika zutog kartona bi donela mnogo toga dobrog.. Manje banova jer bi ljudi znali da imaju opciju da se "spasu".. Ja ako napisem da je Ponki gej a to ne sme, Manhunter me upozori, ja obrisem i idemo dalje.. Ako necu da odstupim od toga onda ban..
I ovo je dobar predlog.
žuti kurton?? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 30/01/2012 : 21:47:04
|
I ovo je dobar predlog.
jebo sam ti sve po spisku...i sad će meni netko doć i reći,evo ti žuti,to izbriši...alooooooooooooooooooooooooooo... netko mi napiše neku uvredu,i sad će je on izbrisat i nikom ništa... aloooooooooooooooooooooo,uvrijedio me je,gotovo je...šteta je napravljena...a koja to budala neće reć,e da sorry,kriv sam...i izvuče se... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 30/01/2012 : 21:49:11
|
quote: Originally posted by globinjo
I ovo je dobar predlog.
jebo sam ti sve po spisku...i sad će meni netko doć i reći,evo ti žuti,to izbriši...alooooooooooooooooooooooooooo... netko mi napiše neku uvredu,i sad će je on izbrisat i nikom ništa... aloooooooooooooooooooooo,uvrijedio me je,gotovo je...šteta je napravljena...a koja to budala neće reć,e da sorry,kriv sam...i izvuče se...
Ne za uvredu,za to sam rekao.Jebanje majke i ostale licne uvrede mesec dana odmah ali za neke blage prekrsaje upozorenje. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 30/01/2012 : 21:49:29
|
I ovo je dobar predlog.
žuti kurton??
Da. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 30/01/2012 : 21:50:18
|
ja sam razumeo ovo oko zutaca vise za one manje prekrsaje, gdje dobijes sansu da obrises post (ili se izjasnis, ponekad i zbog zabune dođe do belaja), a ako neces, cao ragaco
za ove teze prekrsaje ban odma' |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 30/01/2012 : 21:50:37
|
I ovo je dobar predlog.
jebo sam ti sve po spisku...i sad će meni netko doć i reći,evo ti žuti,to izbriši...alooooooooooooooooooooooooooo... netko mi napiše neku uvredu,i sad će je on izbrisat i nikom ništa... aloooooooooooooooooooooo,uvrijedio me je,gotovo je...šteta je napravljena...a koja to budala neće reć,e da sorry,kriv sam...i izvuče se...
Ne za uvredu,za to sam rekao.Jebanje majke i ostale licne uvrede mesec dana odmah ali za neke blage prekrsaje upozorenje.
blagi prekršaji???daj navedi neke...nemamo svi istu percepciju blagih prekršaja...nit modovi nit forumaši... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 30/01/2012 : 22:05:15
|
Evo jednog prijedloga kada se daju prijedlozi: Ako netko nešto nekomu opsuje prvi put 24h ban, drugi put 48h, treći put 96h, četvrti 192h, itd. U slučaju da broji više članova obitelji zbroji kazne pa ukupno odmah daš, osim majke što odmah tjedan dana na hlađenje. Npr. spomene dida, babu i oca daš mu 24+48+96=168h Uvreda koja uključuje brojke npr.3 kazna se množi s tim brojem pa ako neko kaže Idi u 1000... njegov problem. Za druge stvari još razmišljam.
|
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 30/01/2012 : 22:05:55
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Evo jednog prijedloga kada se daju prijedlozi: Ako netko nešto nekomu opsuje prvi put 24h ban, drugi put 48h, treći put 96h, četvrti 192h, itd. U slučaju da broji više članova obitelji zbroji kazne pa ukupno odmah daš, osim majke što odmah tjedan dana na hlađenje. Npr. spomene dida, babu i oca daš mu 24+48+96=168h Uvreda koja uključuje brojke npr.3 kazna se množi s tim brojem pa ako neko kaže Idi u 1000... njegov problem. Za druge stvari još razmišljam.
je,baš ćemo tebe poslušat... |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 30/01/2012 : 22:08:08
|
@globinjo Cekaj, a sta je s strip umjetnicima koji se ponekad salju negdje, ili izdavacke kuce... mogli bi se i oni naci uvrijeđeni :D dobro, Bradonja se je javlja ovdje, ali mu ti mozes prenesti pa onda javiti da se zalio i tako sljedeci ko se zali nad Ludensom ili SA dobija ban? :DDPPppPPppPpPpPp
ozbiljno, kakve to veze ima ako neko "opsuje" nekog sportasa, pogotovo ako je vezano na utakmicu (pustimo one rasisticke, to je glupo) |
|
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 30/01/2012 : 22:11:32
|
quote: Originally posted by Poli
@globinjo Cekaj, a sta je s strip umjetnicima koji se ponekad salju negdje, ili izdavacke kuce... mogli bi se i oni naci uvrijeđeni :D dobro, Bradonja se je javlja ovdje, ali mu ti mozes prenesti pa onda javiti da se zalio i tako sljedeci ko se zali nad Ludensom ili SA dobija ban? :DDPPppPPppPpPpPp
ozbiljno, kakve to veze ima ako neko "opsuje" nekog sportasa, pogotovo ako je vezano na utakmicu (pustimo one rasisticke, to je glupo)
ma prcam sawitcha,ne shvaćaj sve doslovno |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 30/01/2012 : 22:14:41
|
ma mislio sam na ovo poslije salu na stranu
"šalu na stranu,pa kako nekom možeš opsovat mater,a on ti nije u stanju ni vratit...ma ružno je to za vidit...ma ok,razumin šta oćeš reć..." |
|
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Posted - 30/01/2012 : 22:17:02
|
Onda bi kod LU 90% ljudi dobilo ban. 
ti ćeš ga dobit,ako ne odgovoriš na ono u svaštari...ne svidi li mi se odgovor,letiš...
Care!!!

|
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 30/01/2012 : 22:32:45
|
je,baš ćemo tebe poslušat...
   |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 30/01/2012 : 22:43:54
|
proletarijata?    
a dsormaz to ne može smislit...e sad,je li dsormaz prikriven,da li se slučanjo razotkrio...vrijeme će pokazati...
pa isto tako i dsormaz ima provocirajuce postove i to jos uvijenije od krasa pa ne leti van. |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Topic  |
|