forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 21:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
i ko ti kaže da mi ovaj sadašnji avatar nije kontroverzan?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2012 : 21:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ja sam ti skrenuo pažnju čim sam ga primetio. I sad sak malo na forumu a tad sam bio još manje.

CNN ne gledam, mnogo je dosadan.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2012 : 21:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

A čuj, ako tebe takve stvari uveseljavaju...

Svakom svoje...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 30/01/2012 : 21:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Od mnogih stvari koje sam ovde procitao najvise me zbunila ona kontradiktornost: "moderatori se mogu prcati u zdrav mozak". Mislim, pazi...mod i mozak...pa jos zdrav...svasta...

Kvote na prvu reakciju:

Globinjo 1.40
Hunter 1.80
Ultras 2.50
Mladjo 3.20

PS Samo da ne bude reakcija u obliku bana , nemo' se zajebavate, treba tipujem!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 21:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

A čuj, ako tebe takve stvari uveseljavaju...

Svakom svoje...

i to mi kaže neko šta je drža hanibala
inače ovo na avataru je Nadia, teen pevaljka,nije nikog ubila dosad.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/01/2012 : 21:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Stvarno, neuporediv "zlocin" izmedju Tonke i Krasa.. Treba da se uvede samo ZUTI KARTON u vidu upozorenja.. "Obrisi ili edituj post ili sledi ban".. I to je to.. Sistem kaznjavana koji sada postoji je OK ali bi se moralo prepustiti moderatorima na procenu kada neko usere nesto debelo pa da popusi odmah mesec ili dozivotnu.. Opcika zutog kartona bi donela mnogo toga dobrog.. Manje banova jer bi ljudi znali da imaju opciju da se "spasu".. Ja ako napisem da je Ponki gej a to ne sme, Manhunter me upozori, ja obrisem i idemo dalje.. Ako necu da odstupim od toga onda ban..

I ovo je dobar predlog.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 21:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Stvarno, neuporediv "zlocin" izmedju Tonke i Krasa.. Treba da se uvede samo ZUTI KARTON u vidu upozorenja.. "Obrisi ili edituj post ili sledi ban".. I to je to.. Sistem kaznjavana koji sada postoji je OK ali bi se moralo prepustiti moderatorima na procenu kada neko usere nesto debelo pa da popusi odmah mesec ili dozivotnu.. Opcika zutog kartona bi donela mnogo toga dobrog.. Manje banova jer bi ljudi znali da imaju opciju da se "spasu".. Ja ako napisem da je Ponki gej a to ne sme, Manhunter me upozori, ja obrisem i idemo dalje.. Ako necu da odstupim od toga onda ban..

I ovo je dobar predlog.

žuti kurton??

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2012 : 21:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

I ovo je dobar predlog.

jebo sam ti sve po spisku...i sad će meni netko doć i reći,evo ti žuti,to izbriši...alooooooooooooooooooooooooooo...
netko mi napiše neku uvredu,i sad će je on izbrisat i nikom ništa...
aloooooooooooooooooooooo,uvrijedio me je,gotovo je...šteta je napravljena...a koja to budala neće reć,e da sorry,kriv sam...i izvuče se...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/01/2012 : 21:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

I ovo je dobar predlog.

jebo sam ti sve po spisku...i sad će meni netko doć i reći,evo ti žuti,to izbriši...alooooooooooooooooooooooooooo...
aloooooooooooooooooooooo,uvrijedio me je,gotovo je...šteta je napravljena...a koja to budala neće reć,e da sorry,kriv sam...i izvuče se...

Ne za uvredu,za to sam rekao.Jebanje majke i ostale licne uvrede mesec dana odmah ali za neke blage prekrsaje upozorenje.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/01/2012 : 21:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

quote:

I ovo je dobar predlog.

žuti kurton??

Da.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2012 : 21:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
ja sam razumeo ovo oko zutaca vise za one manje prekrsaje, gdje dobijes sansu da obrises post (ili se izjasnis, ponekad i zbog zabune dođe do belaja), a ako neces, cao ragaco

za ove teze prekrsaje ban odma'

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2012 : 21:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

I ovo je dobar predlog.

Ne za uvredu,za to sam rekao.Jebanje majke i ostale licne uvrede mesec dana odmah ali za neke blage prekrsaje upozorenje.

blagi prekršaji???daj navedi neke...nemamo svi istu percepciju blagih prekršaja...nit modovi nit forumaši...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/01/2012 : 21:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jebanje mame Pantelicu, uvreda Anelke itd..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2012 : 22:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Jebanje mame Pantelicu, uvreda Anelke itd..

a kako ti ne znaš da nas pantelić nije zvao
šalu na stranu,pa kako nekom možeš opsovat mater,a on ti nije u stanju ni vratit...ma ružno je to za vidit...ma ok,razumin šta oćeš reć...

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/01/2012 : 22:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Evo jednog prijedloga kada se daju prijedlozi:
Ako netko nešto nekomu opsuje prvi put 24h ban, drugi put 48h, treći put 96h, četvrti 192h, itd. U slučaju da broji više članova obitelji zbroji kazne pa ukupno odmah daš, osim majke što odmah tjedan dana na hlađenje. Npr. spomene dida, babu i oca daš mu 24+48+96=168h
Uvreda koja uključuje brojke npr.3 kazna se množi s tim brojem pa ako neko kaže Idi u 1000... njegov problem.
Za druge stvari još razmišljam.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2012 : 22:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

Ako netko nešto nekomu opsuje prvi put 24h ban, drugi put 48h, treći put 96h, četvrti 192h, itd. U slučaju da broji više članova obitelji zbroji kazne pa ukupno odmah daš, osim majke što odmah tjedan dana na hlađenje. Npr. spomene dida, babu i oca daš mu 24+48+96=168h
Uvreda koja uključuje brojke npr.3 kazna se množi s tim brojem pa ako neko kaže Idi u 1000... njegov problem.

je,baš ćemo tebe poslušat...

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/01/2012 : 22:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Pa me nemojte optužiti da ne surađuje, a sad idem s ovog topica jer ću u suprotnom popušiti 21 dan. Molim moderatora da ne piše replay.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2012 : 22:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
@globinjo
Cekaj, a sta je s strip umjetnicima koji se ponekad salju negdje, ili izdavacke kuce... mogli bi se i oni naci uvrijeđeni :D
dobro, Bradonja se je javlja ovdje, ali mu ti mozes prenesti pa onda javiti da se zalio i tako sljedeci ko se zali nad Ludensom ili SA dobija ban? :DDPPppPPppPpPpPp

ozbiljno, kakve to veze ima ako neko "opsuje" nekog sportasa, pogotovo ako je vezano na utakmicu (pustimo one rasisticke, to je glupo)

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/01/2012 : 22:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Onda bi kod LU 90% ljudi dobilo ban.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2012 : 22:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

@globinjo
Cekaj, a sta je s strip umjetnicima koji se ponekad salju negdje, ili izdavacke kuce... mogli bi se i oni naci uvrijeđeni :D
dobro, Bradonja se je javlja ovdje, ali mu ti mozes prenesti pa onda javiti da se zalio i tako sljedeci ko se zali nad Ludensom ili SA dobija ban? :DDPPppPPppPpPpPp

ozbiljno, kakve to veze ima ako neko "opsuje" nekog sportasa, pogotovo ako je vezano na utakmicu (pustimo one rasisticke, to je glupo)

ma prcam sawitcha,ne shvaćaj sve doslovno

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2012 : 22:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

ti ćeš ga dobit,ako ne odgovoriš na ono u svaštari...ne svidi li mi se odgovor,letiš...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2012 : 22:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
ma mislio sam na ovo poslije salu na stranu

"šalu na stranu,pa kako nekom možeš opsovat mater,a on ti nije u stanju ni vratit...ma ružno je to za vidit...ma ok,razumin šta oćeš reć..."

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/01/2012 : 22:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

quote:

ti ćeš ga dobit,ako ne odgovoriš na ono u svaštari...ne svidi li mi se odgovor,letiš...

Care!!!

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 30/01/2012 : 22:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:

je,baš ćemo tebe poslušat...

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/01/2012 : 22:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

proletarijata?

a dsormaz to ne može smislit...e sad,je li dsormaz prikriven,da li se slučanjo razotkrio...vrijeme će pokazati...

pa isto tako i dsormaz ima provocirajuce postove i to jos uvijenije od krasa pa ne leti van.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.85 seconds. Snitz Forums 2000