Author |
Topic  |
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 07/08/2012 : 17:16:00
|
Konačno sam danas otkrio ko je Živadin Stevanović, odnosno ko se krio iza tog imena i ko je osmilsio celu aaferu "Mirabilis"! Imao sam i pravo što sam sumnjao da je to bio jedan vrlo aktivni član ovog foruma (a i ostalih) ali neću još uvek navoditi njegovo ime jer ga očekuje zvanična sudska tužba zbog blaćenja mog imena u javnosti i duševnog bola a kada podnesem tužbu onda ću objaviti ovde njegovo ime pa neka se gospodin brani na sudu! Sav novac koji dobijem na sudu daću u humanitarne svrhe! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7661 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 07/08/2012 : 17:17:13
|
quote: Originally posted by vronski 2
Konačno sam danas otkrio ko je Živadin Stevanović, odnosno ko se krio iza tog imena i ko je osmilsio celu aaferu "Mirabilis"! Imao sam i pravo što sam sumnjao da je to bio jedan vrlo aktivni član ovog foruma (a i ostalih) ali neću još uvek navoditi njegovo ime jer ga očekuje zvanična sudska tužba zbog blaćenja mog imena u javnosti i duševnog bola a kada podnesem tužbu onda ću objaviti ovde njegovo ime pa neka se gospodin brani na sudu! Sav novac koji dobijem na sudu daću u humanitarne svrhe!
Kako kaže Broj 1 - "Tko je potrebniji od nas?" Kupi nam stripova od tih para.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7661 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 07/08/2012 : 17:29:38
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ajmo sad, Zlotvor je raskrinkao Tonku pa može i Živadina .
   |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40718 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/08/2012 : 18:23:47
|
Organizuj nagradnu igru za forumase.. :-)
I ne prdi nego napisi ko te izjebao.. :-) Ako si uopste ubo pravog.. :-))) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 07/08/2012 : 20:54:07
|
quote: Originally posted by vronski 2
Konačno sam danas otkrio ko je Živadin Stevanović, odnosno ko se krio iza tog imena i ko je osmilsio celu aaferu "Mirabilis"! Imao sam i pravo što sam sumnjao da je to bio jedan vrlo aktivni član ovog foruma (a i ostalih) ali neću još uvek navoditi njegovo ime jer ga očekuje zvanična sudska tužba zbog blaćenja mog imena u javnosti i duševnog bola a kada podnesem tužbu onda ću objaviti ovde njegovo ime pa neka se gospodin brani na sudu! Sav novac koji dobijem na sudu daću u humanitarne svrhe!
Ah, "Pravda" je spora ali dostizna... |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11698 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40718 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/08/2012 : 21:15:37
|
Vronski, jesi li ti siguran uopste da te neko nategao? Ako jeste, kako si uspeo ti da provalis a da nije "kazem ti u poverenju" taktika?
Mislim da ce se roditi mis iz svega.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47500 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47500 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/08/2012 : 10:44:33
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by Tex Willer
Dva potpuno bespotrebna izbacivanja Lwooda. Mladjo, vrati coveka, sta si se uhvatio za njega ko pijan za plot.
Lwood je udaljen sa foruma i to je to. Razloge sam naveo već i stvarno nema potrebe da ih ponavljam On mi je inače stvarno ismpatičan čovjek ali pretjerao je , a kazne su iste za sve. Smiješne i zabavne postove poput Dosadinog, koji se asd na ovaj način meni želi osvetiti što sam ga par puta upozorio su stvarno nepotrebni za komentiranje
od 150/200 članova koji dnevno prođu kroz forum, uvijek isti izazivaju određene ekscese. Uvijek istih 5 ljudi. Znači, stalno isti ljudi. Zašto je to tako, ne znam. Ali njaveći broj članova su ok i u redu ljudi kojima nije do ekscesa i koji su tu zbog stripova. Pogledaj popis aktivnih članova? Od svih tamo koliko ih piše postove ovdje? Dva? Tri?
Druga stvar: ja sam udaljio dosad jedno 20-ak ljudi. Od tih 20, jedno 15 su mi to zamjerili i uvijke će me imati "na piku", a mnogi će koristiti ovakve situacije (poput Dosade) da me napadnu. To je jednostavno tako I svaki, ali svaki moderator da je na mom mjestu nakon nekog vremena bi stekao određeni broj neprijatelja jer ljudi jednostavno ne vole kad ih neko opominje. Ali to je tako i ja se ne ljutim na nikoga Naravno da sam (na žalost) zbog udaljavanja ljudi stekao određene neprijatelje ali to ide u opis posla
Možda ponekad pogriješim, moždai ne, ali sve je to bona fide Osim toga, ja sam stvarno miran i uljudan čovjek. Svaki put uljudno opomenem i onda, bez vike i galame (ako je baš nužno) nekoga udaljim. dakle pokušavam biti maksimalno pristojan i uljudan Koliko sam shvatio, neki mi čak to uzimaju i ua zlo jer smatraju da ih provociram:)) Eh, sto ljudi, sto ćudi:)) Ali dobro, eto htio sam odgovoriti na tvoj upit jer si me lijepo zamolio - donio sam odluku. ja je smatram ispravnom. Ti i još neki ne. To je tako. Nikad se nećemo svi složiti oko svega. Lwood je ok i simpatičan čovjek ali ja sam procijenio da treba biti kažnjen. tako je to ponekad
A ad odoh pisati dalje NN scenarij i raditi na prezentaciji knjige u knjižnici Bogdan Ogrizović u 9. mjesecu - sutra ću znati konačni termin! (Odgodio sam more zbog toga ali isplatilo se  )
Ajde živjeli svi i opušteno samo:))
P.S. Malo sam se raspisao, makar to i nije običaj u ovakvim topicima ali fali mi dnevana doza stripovskog foruma, pa rekoh da se ovdje raspišem 
samo ti laži ,a vidin počea si i krast . šta je zanimljivo s obziron da ti se šef na forumu šakama i nogama bori protiv piraterije |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29625 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 18/08/2012 : 14:14:23
|
quote: Originally posted by Poli
I opet nam odlazi lwood?
Di odlazi? Na Brač ili Šoltu? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7872 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 19/08/2012 : 13:19:52
|
šta opet izbaciše lwooda?? nije valjda zbog političkog avatara  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 19/08/2012 : 13:53:46
|
@Mladjo Gde ti je smisao za humor
Mislim da je ovaj put manhunter bio bez smisla za humor... |
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 13:56:23
|
quote: Originally posted by paro
@Mladjo Gde ti je smisao za humor
Mislim da je ovaj put manhunter bio bez smisla za humor...
Jes bre, u pravu si Daj bre ljudolovac, ne zajebavaj da zbog ovoga leti covek mesec dana Da je mene namontirao ovako i s ovakvom forom, nimalo se ne bi naljutio |
 |
|
Topic  |
|