Author |
Topic  |
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4122 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 14:05:32
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Daj bre ljudolovac, ne zajebavaj da zbog ovoga leti covek mesec dana Da je mene namontirao ovako i s ovakvom forom, nimalo se ne bi naljutio
Da ljutio, ja bih mu okrenuo par piva... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 14:13:30
|
quote: Originally posted by paro
Daj bre ljudolovac, ne zajebavaj da zbog ovoga leti covek mesec dana Da je mene namontirao ovako i s ovakvom forom, nimalo se ne bi naljutio
Da ljutio, ja bih mu okrenuo par piva...
Vala i ja, ovo je bas preterano Jbtj ovakav sistem, sad ce za svaku sitnicu covek mesec dana da leti Ljudolovac, vrati coveka, osim ako niste resili da ga trajno izbacite pa ga izbacujete za sitnice, potpuno bespotrebno. Ako je tako, lepo ljudski napisite umesto da ga nervirate svaki cas bespotrebnim izbacivanjima Uhvatili ste se za coveka ko pijan za plot |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:14:31
|
quote: Originally posted by Zlotvor
I svakim povratkom dođe gnjevniji od prošlog... s pravom.
Bas tako, ako im toliko smeta nek lepo napisu da je trajno banovan umesto da ga ovako prcaju na sitno
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7872 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 14:18:40
|
quote: Originally posted by Tex Willer Daj bre ljudolovac, ne zajebavaj da zbog ovoga leti covek mesec dana
Potpuno bezrazložni banovi su postali tradicija ovog foruma. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/08/2012 : 14:22:01
|
Bas tako, ako im toliko smeta nek lepo napisu da je trajno banovan umesto da ga ovako prcaju na sitno
Prvi ban je bia glup. Iznimno glup. A ova se trakavica lipo mogla izbjeći da je mladjo ka čovik reka: "Sorry lwoode, pogrišia san..."
|
Trljam ruke. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
32489 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 19/08/2012 : 14:28:45
|
sinoc na jednom topicu,teske svadje,prijetnje,lajanje,mujirom se prijetilo,ma svacega je bilo. i nikom nista. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 14:33:14
|
quote: Originally posted by Tutta
sinoc na jednom topicu,teske svadje,prijetnje,lajanje,mujirom se prijetilo,ma svacega je bilo. i nikom nista.
kojem topicu? |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29625 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 19/08/2012 : 14:42:56
|
pa ja mislim da nije lwood izbačen zbog slika na Punisheru, nego zbog provociranja moderatora na različitim topicima ja sam primjetio da spominje mladju u tri podforuma, a to samo dovodi do nepotrebnog širenja svadja po forumu |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25862 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/08/2012 : 14:46:08
|
@Mladjo Gde ti je smisao za humor
Mislim da je ovaj put manhunter bio bez smisla za humor...
Jes bre, u pravu si Daj bre ljudolovac, ne zajebavaj da zbog ovoga leti covek mesec dana Da je mene namontirao ovako i s ovakvom forom, nimalo se ne bi naljutio
A jebi ga, da li je ovakav povratak bio u smislu "pomirenja" možda? Stalno bude izbačen bez razloga i onda se vraća još gnevniji? Pa zbog koga je on na forumu, zbog sebe i pričanja o stripovima ili zbog mladje i drugih moderatora? Možda je i meni ona fotomontaža bila smešna, ali tako nešto, uz postavljanje onakvog avatara jednostavno ne ide. Kazna od 30 dana mu ide zato što mu je ko zna koja po redu, a ne zbog težine prekršaja.
Napisao sam mu da se jednostavno normalno ponaša kad se vrati na forum, a on je odmah krenuo da provocira. I mislim da ga mladjo ne bi izbacio zbog ovog, baš zato da ne bude da ga teroriše, zato ću ja da budem opaki, kompleksaški moderator, koji jedva čeka da nekog izbaci da bi mu bilo lepo u jadnom životu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 19/08/2012 14:47:28 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:49:34
|
quote: Originally posted by supermark
pa ja mislim da nije lwood izbačen zbog slika na Punisheru, nego zbog provociranja moderatora na različitim topicima ja sam primjetio da spominje mladju u tri podforuma, a to samo dovodi do nepotrebnog širenja svadja po forumu
Nisam znao da je par fotošopiranih fotki jednako psovanju obitelji, vrijeđanju zbog nacionalne, sexualne ili vjerske pripadnosti etc.  Također nisam primjetio neke svađe ili nerede na forumu zbog istih  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29625 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:51:05
|
pa ja mislim da nije lwood izbačen zbog slika na Punisheru, nego zbog provociranja moderatora na različitim topicima ja sam primjetio da spominje mladju u tri podforuma, a to samo dovodi do nepotrebnog širenja svadja po forumu
Nisam znao da je par fotošopiranih fotki jednako psovanju obitelji, vrijeđanju zbog nacionalne, sexualne ili vjerske pripadnosti etc.  Također nisam primjetio neke svađe ili nerede na forumu zbog istih 
di sti bio dosad? svadjaju se mjesecima |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:53:18
|
svadjaju se mjesecima
Da, nakon što je lwood dobio 30 izlazaka sunca kazne zbog potpuno blesave i irelevantne svađe s pijanim mamlazom.. |
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29625 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:56:25
|
quote: Originally posted by manhunter
A jebi ga, da li je ovakav povratak bio u smislu "pomirenja" možda? Stalno bude izbačen bez razloga i onda se vraća još gnevniji? Pa zbog koga je on na forumu, zbog sebe i pričanja o stripovima ili zbog mladje i drugih moderatora? Možda je i meni ona fotomontaža bila smešna, ali tako nešto, uz postavljanje onakvog avatara jednostavno ne ide. Kazna od 30 dana mu ide zato što mu je ko zna koja po redu, a ne zbog težine prekršaja.
Napisao sam mu da se jednostavno normalno ponaša kad se vrati na forum, a on je odmah krenuo da provocira. I mislim da ga mladjo ne bi izbacio zbog ovog, baš zato da ne bude da ga teroriše, zato ću ja da budem opaki, kompleksaški moderator, koji jedva čeka da nekog izbaci da bi mu bilo lepo u jadnom životu.
Ma daj, ovo je toliko benigno da nije vredno pomena. Da sam ja moderator samo bi me oraspolozila takva fora (naravno i na moj racun). Ne valjaju ovakvi arsini, za strasna vredjanja ili nacionalna prepucavanja i za ovo - ista kazna. Bolje da procenjujete sami tezinu prekrsaja kao svojevremeno bas Mladjo (do sutra u podne dok se ne istrezni, Cronos je bio u pitanju). Ovo je preterano i ne cudi da se covek vraca besniji. A ako mene pitas, ovo je sasvim civilizovano i umereno "vracanje" za izbacivanja.
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:59:33
|
pa vidiš da si primjetio
naravno da sam primjetio da je čovjek dobio ban od mjesec jer se branio od provokacija dok istovremeno u pdf-u sport padaju uvrede da je to žalosno za čitat, ali ipak je to pdf sport, pa se tamo može malo nekažnjeno pičkarat... |
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 19/08/2012 : 15:07:29
|
svadjaju se mjesecima
Da, nakon što je lwood dobio 30 izlazaka sunca kazne zbog potpuno blesave i irelevantne svađe s pijanim mamlazom..
morat cu prestati dolaziti na forum kada cugam |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
32489 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 19/08/2012 : 15:17:48
|
quote: Originally posted by brni
sinoc na jednom topicu,teske svadje,prijetnje,lajanje,mujirom se prijetilo,ma svacega je bilo. i nikom nista.
kojem topicu?
veseli cetvrtak,knjige. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25862 Posts
Posted - 19/08/2012 : 15:23:47
|
kojem topicu?
veseli cetvrtak,knjige.
Kako mi dosada ovo nije dojavio????
Pustite više vronskog na miru.. |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 15:29:00
|
quote: Originally posted by manhunter
kojem topicu?
veseli cetvrtak,knjige.
Kako mi dosada ovo nije dojavio????
Pustite više vronskog na miru..
bi, ali ne posjecujem taj pdf. ....posjecujem samo svastaru, sport i film!
Bez brige sve bum ti ja prijavil, samo ti konacno delaj svoj posle kak treba! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25862 Posts
Posted - 19/08/2012 : 16:09:57
|
quote: Originally posted by dosada
opet brisanja...nego nije za onakve prijetnje (ono nisu uvrede, vec prijetnje) kakve je cronos upučival vronskom predviđena nekla teža kazna?
Kakva brisanja?
U prvom postu ovog topica su napisane kazne i po tome se vodimo. Naravno da je sve ono napisano za strogu kaznu, ali strožija nije predvidjena... |
|
 |
|
Topic  |
|