forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4122 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 19/08/2012 : 14:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
Hunter,ozbiljan Moderator,steta za Iwooda!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/08/2012 : 14:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Daj bre ljudolovac, ne zajebavaj da zbog ovoga leti covek mesec dana
Da je mene namontirao ovako i s ovakvom forom, nimalo se ne bi naljutio

Da ljutio, ja bih mu okrenuo par piva...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/08/2012 : 14:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
I svakim povratkom dođe gnjevniji od prošlog... s pravom.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/08/2012 : 14:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

Da ljutio, ja bih mu okrenuo par piva...

Vala i ja, ovo je bas preterano
Jbtj ovakav sistem, sad ce za svaku sitnicu covek mesec dana da leti
Ljudolovac, vrati coveka, osim ako niste resili da ga trajno izbacite pa ga izbacujete za sitnice, potpuno bespotrebno. Ako je tako, lepo ljudski napisite umesto da ga nervirate svaki cas bespotrebnim izbacivanjima Uhvatili ste se za coveka ko pijan za plot
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/08/2012 : 14:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

I svakim povratkom dođe gnjevniji od prošlog... s pravom.

Bas tako, ako im toliko smeta nek lepo napisu da je trajno banovan umesto da ga ovako prcaju na sitno
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/08/2012 : 14:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
alo vratite Iwooda..koji vam je vrag sta se izivljavate na coviku..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7872 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/08/2012 : 14:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

Potpuno bezrazložni banovi su postali tradicija ovog foruma.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/08/2012 : 14:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Bas tako, ako im toliko smeta nek lepo napisu da je trajno banovan umesto da ga ovako prcaju na sitno

Prvi ban je bia glup. Iznimno glup.
A ova se trakavica lipo mogla izbjeći da je mladjo ka čovik reka: "Sorry lwoode, pogrišia san..."

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32489 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 19/08/2012 : 14:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
sinoc na jednom topicu,teske svadje,prijetnje,lajanje,mujirom se prijetilo,ma svacega je bilo. i nikom nista.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/08/2012 : 14:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

sinoc na jednom topicu,teske svadje,prijetnje,lajanje,mujirom se prijetilo,ma svacega je bilo. i nikom nista.

kojem topicu?

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/08/2012 : 14:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
pa ja mislim da nije lwood izbačen zbog slika na Punisheru, nego zbog provociranja moderatora na različitim topicima
ja sam primjetio da spominje mladju u tri podforuma, a to samo dovodi do nepotrebnog širenja svadja po forumu
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/08/2012 : 14:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

@brni
gdje god vronski tamo...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25862 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/08/2012 : 14:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

quote:

@Mladjo
Gde ti je smisao za humor

Mislim da je ovaj put manhunter bio bez smisla za humor...

Jes bre, u pravu si

A jebi ga, da li je ovakav povratak bio u smislu "pomirenja" možda? Stalno bude izbačen bez razloga i onda se vraća još gnevniji? Pa zbog koga je on na forumu, zbog sebe i pričanja o stripovima ili zbog mladje i drugih moderatora?
Možda je i meni ona fotomontaža bila smešna, ali tako nešto, uz postavljanje onakvog avatara jednostavno ne ide.
Kazna od 30 dana mu ide zato što mu je ko zna koja po redu, a ne zbog težine prekršaja.

Napisao sam mu da se jednostavno normalno ponaša kad se vrati na forum, a on je odmah krenuo da provocira. I mislim da ga mladjo ne bi izbacio zbog ovog, baš zato da ne bude da ga teroriše, zato ću ja da budem opaki, kompleksaški moderator, koji jedva čeka da nekog izbaci da bi mu bilo lepo u jadnom životu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 19/08/2012 14:47:28
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/08/2012 : 14:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

pa ja mislim da nije lwood izbačen zbog slika na Punisheru, nego zbog provociranja moderatora na različitim topicima
ja sam primjetio da spominje mladju u tri podforuma, a to samo dovodi do nepotrebnog širenja svadja po forumu

Nisam znao da je par fotošopiranih fotki jednako psovanju obitelji, vrijeđanju zbog nacionalne, sexualne ili vjerske pripadnosti etc.
Također nisam primjetio neke svađe ili nerede na forumu zbog istih

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/08/2012 : 14:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

Nisam znao da je par fotošopiranih fotki jednako psovanju obitelji, vrijeđanju zbog nacionalne, sexualne ili vjerske pripadnosti etc.
Također nisam primjetio neke svađe ili nerede na forumu zbog istih

di sti bio dosad?
svadjaju se mjesecima
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/08/2012 : 14:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

svadjaju se mjesecima

Da, nakon što je lwood dobio 30 izlazaka sunca kazne zbog potpuno blesave i irelevantne svađe s pijanim mamlazom..

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/08/2012 : 14:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
pa vidiš da si primjetio
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/08/2012 : 14:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

A jebi ga, da li je ovakav povratak bio u smislu "pomirenja" možda? Stalno bude izbačen bez razloga i onda se vraća još gnevniji? Pa zbog koga je on na forumu, zbog sebe i pričanja o stripovima ili zbog mladje i drugih moderatora?
Možda je i meni ona fotomontaža bila smešna, ali tako nešto, uz postavljanje onakvog avatara jednostavno ne ide.
Kazna od 30 dana mu ide zato što mu je ko zna koja po redu, a ne zbog težine prekršaja.

Napisao sam mu da se jednostavno normalno ponaša kad se vrati na forum, a on je odmah krenuo da provocira. I mislim da ga mladjo ne bi izbacio zbog ovog, baš zato da ne bude da ga teroriše, zato ću ja da budem opaki, kompleksaški moderator, koji jedva čeka da nekog izbaci da bi mu bilo lepo u jadnom životu.

Ma daj, ovo je toliko benigno da nije vredno pomena. Da sam ja moderator samo bi me oraspolozila takva fora (naravno i na moj racun).
Ne valjaju ovakvi arsini, za strasna vredjanja ili nacionalna prepucavanja i za ovo - ista kazna. Bolje da procenjujete sami tezinu prekrsaja kao svojevremeno bas Mladjo (do sutra u podne dok se ne istrezni, Cronos je bio u pitanju). Ovo je preterano i ne cudi da se covek vraca besniji. A ako mene pitas, ovo je sasvim civilizovano i umereno "vracanje" za izbacivanja.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/08/2012 : 14:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

pa vidiš da si primjetio

naravno da sam primjetio da je čovjek dobio ban od mjesec jer se branio od provokacija dok istovremeno u pdf-u sport padaju uvrede da je to žalosno za čitat, ali ipak je to pdf sport, pa se tamo može malo nekažnjeno pičkarat...

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/08/2012 : 15:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

svadjaju se mjesecima

Da, nakon što je lwood dobio 30 izlazaka sunca kazne zbog potpuno blesave i irelevantne svađe s pijanim mamlazom..

morat cu prestati dolaziti na forum kada cugam

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32489 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 19/08/2012 : 15:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

kojem topicu?

veseli cetvrtak,knjige.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25862 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/08/2012 : 15:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

quote:

kojem topicu?

veseli cetvrtak,knjige.

Kako mi dosada ovo nije dojavio????

Pustite više vronskog na miru..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/08/2012 : 15:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

quote:

kojem topicu?

veseli cetvrtak,knjige.

Kako mi dosada ovo nije dojavio????

Pustite više vronskog na miru..

bi, ali ne posjecujem taj pdf.
....posjecujem samo svastaru, sport i film!

Bez brige sve bum ti ja prijavil, samo ti konacno delaj svoj posle kak treba!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/08/2012 : 16:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
opet brisanja...nego nije za onakve prijetnje (ono nisu uvrede, vec prijetnje) kakve je cronos upučival vronskom predviđena nekla teža kazna?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25862 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/08/2012 : 16:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

opet brisanja...nego nije za onakve prijetnje (ono nisu uvrede, vec prijetnje) kakve je cronos upučival vronskom predviđena nekla teža kazna?

Kakva brisanja?

U prvom postu ovog topica su napisane kazne i po tome se vodimo. Naravno da je sve ono napisano za strogu kaznu, ali strožija nije predvidjena...

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000