Author |
Topic  |
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 18/12/2013 : 11:55:24
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Neki psihički poremećeni likovi bi i vile koristili. I to im se tolerira. To kao nije govor mržnje na koji ljevičarski licemjeri tako vole ukazivati. Ti neki bolesnici uopće ne razumiju da su potpuno isti, ako ne i gori, od onih protiv kojih vode svoje ideološke virtualne ratove.
A ti se tu prepoznaješ?  |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 18/12/2013 : 12:19:42
|
quote: Originally posted by Jasko
Neki psihički poremećeni likovi bi i vile koristili. I to im se tolerira. To kao nije govor mržnje na koji ljevičarski licemjeri tako vole ukazivati. Ti neki bolesnici uopće ne razumiju da su potpuno isti, ako ne i gori, od onih protiv kojih vode svoje ideološke virtualne ratove.
A ti se tu prepoznaješ? 
Čim si se ovako osvrnuo na ovo rekao bih da se ti tu prepoznao. |
Edited by - dsormaz1 on 18/12/2013 12:20:31 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 18/12/2013 : 12:20:14
|
quote: Originally posted by bagi
Mislim da je krajnje vrijeme da se izbace podforumi svaštara i sport.Svako malo budale započnu temu koja uvijek završi sa istim raspravama stavovima i svađama...I sam sam povodljiv te nisam cvjećka ali stvarno što je previše-previše je...
Apsolutno nema potrebe za tim Na kraju krajeva, 99% svih problema napravi uvijek istih 5-6 ljudi. Zbog njih se definitivno ne isplati svima drugima ograničiti pdf-ove koje volimo Ali unatoč tome što stalno rade probleme, njima se i dalje dopušta pisanje po forumu i to smatram ogromnom veličinom ovoga sajta Mislim, nađite mi neki drugi forum gdje bi nekome nakon 150 upozorenja 7-8 udaljavanja i dalje dali da piše po tom sajtu |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 18/12/2013 : 12:21:57
|
Čim si se ovako osvrnuo na ovo rekao bih da se ti tu prepoznao.
Mislio sam, ti se prepoznaješ u te koje treba zgaziti ko govno  |
Edited by - Jasko on 18/12/2013 12:22:13 |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4140 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 18/12/2013 : 12:23:20
|
Mislim da je krajnje vrijeme da se izbace podforumi svaštara i sport.Svako malo budale započnu temu koja uvijek završi sa istim raspravama stavovima i svađama...I sam sam povodljiv te nisam cvjećka ali stvarno što je previše-previše je...
Zasto? Gde cemo mi da tipujemo,ako nam izbace sport? |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 18/12/2013 : 12:24:03
|
quote: Originally posted by Jasko
Čim si se ovako osvrnuo na ovo rekao bih da se ti tu prepoznao.
Mislio sam, ti se prepoznaješ u te koje treba zgaziti ko govno 
Misliti je drek znati. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/12/2013 : 12:26:55
|
Još jedno bezvezno komesarsko izbacivanje ljudi. Kruger nigdje nije veličao ustaštvo. Istovremeno u onom zaključanom topicu u svaštari jedan zapjenjeni "antifašist" bi stajskim vilama ubijao svoje neistomišljenike, za što nije čak ni opomenu zaradio. Koje licemjerje.
Kruger je otvoreno i u desetak postova opravdavao Šimunića te mu time eksplicite davao podršku čime je zapravo potpuno jasno dao do znanja da za njega ustaški pozdrav ne predstavlja ništa loše. Pošto postoji nulta tolerancija na takve stvari udaljen je sa foruma Ali meni su stvarno smiješni oni izgovori tipa, "pa to je stari hrvatski pozdrav" ili "to je iz opere Nikola Šubić Zrinski" isl. Mislim, kao što sam već jednom napisao - da, sigurno je Šimunić, kao veliki ljubitelj opere htio proslaviti plasman na svijetsko prvenstvo tako da će zapjevati refren iz njemu omiljene arije. Igrom slučaja, na istočnoj tribini se našlo desetak tisuća ljubitelja te iste opere, pa su zajedno zapjevali. Možeš misliti Ili (Krugerove riječi) "ustaški pozdrav je za dom i poglavara spremni, a s obzirom da su oni zapjevali samo za dom spremni to onda nije ustaški pozdrav.Mislim fakat Kao što rekoh, nulta tolerancija na takve stvari |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/12/2013 : 12:39:13
|
quote: Originally posted by Amos
Hvala svima koji su me podržali kod onog izbacivanja.
U svakom zlu i neko dobro, a iz ovog bana izašla čak dva dobra. Prvo je da 7 dana nisam gubio vrijeme na piskaranje po forumu, a drugo, onim cipelarenjem bez mogućnosti obrane koje sam doživio od strane nekih forumaša, isti ti "napredni" i "civilizirani" građani su se razotkrili kao oni koji bi rado naprednom sjekirom na druge koji misle drugačije. Tja...
Iznio bih ovdje par vlastitih misli vezanih uz ovu situaciju, bez želje za velikom diskusijom ili odgovorom od bilo koga..
Ban ko ban, ništa strašno ni loše, ali što se tiče obrazloženja za isti, nejasno mi je ostalo novoustanovljeno pravilo. Naime, kako sam razumio, sva upozorenja koja se dobiju bilo gdje na forumu na neki se način kumuliraju pa ako moderator u jednom trenutku po svom unutarnjem nahođenju ocijeni da je previše onda ide ban? Ovo mi je novota.. Koji onda broj opomena treba da se prevrši mjera? Logično je da se banira nekoga tko na istom topicu pretjera s vrijeđanjem i svim onim što je navedeno da je protivno pravilima ili ako se nastavi sa zabranjenim pričama nakon što je moderator upozorio da se prestane, međutim moram priznati da me iznenadilo kada sam vidio da se svo pisanje pojedinca po raznim topicima kupi u jednu vreću pa se donosi jedinstvena odluka.
Što se mene tiče, uvijek kada je moderator rekao da je dosta s nekom temom prestao sam o tome pisati tako da mislim kako se ne može reći da idem protiv pravila. Ja sam po prirodi čovjek koji ne teži za tim da krši pravila ili se neurotično bori protiv autoriteta, ali volim iskoristiti mogućnosti unutar granica pravila.
Interesantno je u cijeloj ovoj stvari kako su se tom banu usprotivili i neki članovi koji su svjetonazorski na dijametralno suprotnim pozicijama od mene..
Točno je da si ti osoba koja se dosta dobro pridržava pravila i da kada se opomene da se stane sa određenom raspravom, ti to i napraviš. Međutim, svakom se može desiti da pretjera, pa se to desilo i tebi.Inače, ne kumuliraju se sva upozorenja odjedanput nego je ovdje riječ o tome da se tebe na više topica opomenulo ali u načelu oko iste ili sličnih tema. Osim toga, ona izjava o "rokanju nerođene djece" i to na topicu gdje se izražavao pijetet jednom velikom čovjeku je sama dovoljna za udaljavanje. Vidiš, stvar je u tome da trebaš poštivati tuđa stajališta, a ne uvijek krajnje rigidno braniti svoja, po principu "tko nije kao ja, ne valja". Na kraju krajeva, bit suživota i je u tome da se prihvate raličitosti, zar ne? |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/12/2013 : 12:40:56
|
Jasko i Dsormaz - molim Vas da stanete sa prepirkma, ok? |
|
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 18/12/2013 : 15:21:17
|
quote: Originally posted by mladjo
Još jedno bezvezno komesarsko izbacivanje ljudi. Kruger nigdje nije veličao ustaštvo. Istovremeno u onom zaključanom topicu u svaštari jedan zapjenjeni "antifašist" bi stajskim vilama ubijao svoje neistomišljenike, za što nije čak ni opomenu zaradio. Koje licemjerje.
Kruger je otvoreno i u desetak postova opravdavao Šimunića te mu time eksplicite davao podršku čime je zapravo potpuno jasno dao do znanja da za njega ustaški pozdrav ne predstavlja ništa loše. Pošto postoji nulta tolerancija na takve stvari udaljen je sa foruma Ali meni su stvarno smiješni oni izgovori tipa, "pa to je stari hrvatski pozdrav" ili "to je iz opere Nikola Šubić Zrinski" isl. Mislim, kao što sam već jednom napisao - da, sigurno je Šimunić, kao veliki ljubitelj opere htio proslaviti plasman na svijetsko prvenstvo tako da će zapjevati refren iz njemu omiljene arije. Igrom slučaja, na istočnoj tribini se našlo desetak tisuća ljubitelja te iste opere, pa su zajedno zapjevali. Možeš misliti Ili (Krugerove riječi) "ustaški pozdrav je za dom i poglavara spremni, a s obzirom da su oni zapjevali samo za dom spremni to onda nije ustaški pozdrav.Mislim fakat Kao što rekoh, nulta tolerancija na takve stvari
stvarno si smiješan. zašto članovi tvoje partije ne donesu propis što je to ustaško, a što nije.
po meni je "kuna" (valuta) jednako ustaška kao i "za dom spremni" (navijačka parola). a u pravu si kada kažeš da joe nije vikao za dom spremni jer je ljubitelj opere, ali isto tako ne mogu vjerovati da misliš kako je vikao jer je ljubitelj ustaša.
ali samo da znaš - apsolutno sam za da se ne tolerira veličanje nacista, fašista, ustaša, četnika, boljševika i partizana.
smao je potrebno definirati što je to veličanje a što nije (npr. po meni je glupo zabtraniti čirilicu jer su je koristili četnici ili ukinuti hr.grb i valutu kunu jer su ih koristili ustaše).
iznesi ovaj prijedlog partiji, pa se vrati sa svojim mišljenjem, molim te. |
Grad - to ste vi. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13081 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 18/12/2013 : 15:28:19
|
Što se čudiš hababu, sam si rekao: CKSKJ!  Slušaj što kaže komesar mladjo: Tko god podržava Šimunića, leti van!
|
Have mercy |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/12/2013 : 15:34:38
|
Zlikovski:
Oprosti ali ako sam dobro shvatio ti smatraš da Joe Šimunić nije vikao Za dom spremni zato što je ljubitelj ustaša? Mislim da je evidentno da je upravo to bio razlog zašto je to vikao. A ako ti misliš da nije - evo hajde javno reci zašto ti misliš da je on to uzvikivao? I zašto su to navijači odgovorili što su odgovorili? I oprosti ali stvarno su pomalo neozbiljna objašnjenja koja daju ljubitelji toga pozdrava - on njima znači sve drugo osim onoga što on zapravo znači. Nije mi jasno zašto javno ne priznaju da su simpatizeri te ideologije nego se ovako samo blamiraju jer nemaju dovoljno hrabrosti to priznati javno Kažeš da si protiv veličanja ustaštva/fašizma a istovremeno povik koji to simbolizira opravdavaš. Pomalo kontradiktorno, zar ne?
I naravno da ne stoji usporedba sa ćirilicom/kunom i ostalim simbolima koje si naviknuo jer oni nisu ni na koji način striktno vezani za ideologiju ustaštva/četništva ili bilo što drugo tako da ih se ne može poistovijetiti isključivo sa njom.
Uglavnom tvoje generaliziranje pojmova shvaćam kao pokušaj opravdavanja povika za dom spremni. Zašto ti to simpatiziraš, ostaje na tebi da objasniš |
|
Edited by - mladjo on 18/12/2013 15:35:14 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/12/2013 : 15:36:14
|
quote: Originally posted by izivko
Što se čudiš hababu, sam si rekao: CKSKJ!  Slušaj što kaže komesar mladjo: Tko god podržava Šimunića, leti van!
Točno. Kao što već rekoh - nulta tolerancija na ustaštvo. Ako ti to nije u redu - ha žao mi je zbog toga. |
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 18/12/2013 : 19:46:07
|
Predlažem administraciji foruma jedno dodatno pravilo - sankcioniranje svakog topica/posta koji u svojoj biti predstavlja navlakušu za one kratkog fitilja i čije baniranje i jest cilj takvih topica/postova. Ovo ovako više nema smisla na dulje staze. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 18/12/2013 : 19:49:18
|
naravno. usprotivi se fasizmu i odmah te etiketiraju. a onda ce se djeca cuditi zasto su njihovi starci sutjeli. e pa ja necu biti jedan od onih koji sute i povlace se pred represijom. |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 18/12/2013 : 19:55:39
|
ne ljuti se, ali o nekim temama se mora pricati. pa to sto skupljamo stripove ne znaci da smo autisti. inace onaj topik nije otvorila budala vec mamlaz. i to sa dobrim razlogom. Ne bojim se danas i u danasnjem drustvu reci ono cega se svi ostali BOJE. necu sutjeti zbog straha. za razliku od svih ostalih koju su sutjeli i bojali se kada god je dolazila ekstremnarepresija (bez obzira na predznak lijevo ili desno). |
Mrzim mrznju! |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 18/12/2013 : 20:03:19
|
quote: Originally posted by mladjo
Točno. Kao što već rekoh - nulta tolerancija na ustaštvo. Ako ti to nije u redu - ha žao mi je zbog toga.
A što je s toleriranjem i veličanjem crvenog totalitarizma koji je skrivio smrt znatno većeg broja ljudi? Što je sa svim onim rezolucijama Vijeća Europe i drugih europskih institucija, koje redom osuđuju sve totalitarizme koji su poharali Europu u 20. stoljeću? Pokušaj njima objasniti da je crveni totalitarizam manje zlo i da bi ga zato trebalo tolerirati, jer je tobože bio nadahnut nekakvim humanim pobudama. Europa je kroz svoje rezolucije jasno rekla: isto sranje samo malo drugačije zapakirano. Valjda ti je jasno da se bliži dan kad će se kod nas provesti prijeko potrebna korijenita lustracija, makar i sa zakašnjenjem, jer nikad nije kasno. Veselim se tom danu. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 18/12/2013 : 20:12:30
|
nije protuzakonito velicat antifasizam, dsormaze moj. a sta god ti pricao na antifasizmu se danas osniva cijeli "slobodni" svijet:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 18/12/2013 : 20:13:16
|
A što je s toleriranjem i veličanjem crvenog totalitarizma koji je skrivio smrt znatno većeg broja ljudi? Što je sa svim onim rezolucijama Vijeća Europe i drugih europskih institucija, koje redom osuđuju sve totalitarizme koji su poharali Europu u 20. stoljeću? Pokušaj njima objasniti da je crveni totalitarizam manje zlo i da bi ga zato trebalo tolerirati, jer je tobože bio nadahnut nekakvim humanim pobudama. Europa je kroz svoje rezolucije jasno rekla: isto sranje samo malo drugačije zapakirano. Valjda ti je jasno da se bliži dan kad će se kod nas provesti prijeko potrebna korijenita lustracija, makar i sa zakašnjenjem, jer nikad nije kasno. Veselim se tom danu.
   |
Edited by - Jasko on 18/12/2013 20:14:05 |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 18/12/2013 : 20:14:17
|
Razlika između diktature i demokracije je ta što u demokraciji prvo glasate pa tek onda primate naređenja, dok u diktaturi ne morate gubiti vrijeme na glasanje. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 18/12/2013 : 20:19:40
|
jel i u Srbiji pokusavaju predstavit cetnike kao borce za domovinu? jel se sta borite protiv toga? ne komentiras mi bas nesto o tome na forumu? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 18/12/2013 : 20:26:02
|
quote: Originally posted by mamlaz
nije protuzakonito velicat antifasizam, dsormaze moj. a sta god ti pricao na antifasizmu se danas osniva cijeli "slobodni" svijet:)
Demokratski antifašizam -DA, onaj crveni-totalitarni -NE! Problem je kad kod nas crveni totalitaristi svoju totalitarnu ćud skrivaju iza antifašizma. Meni je to jako licemjerno. Kad god uočim takvo nešto reagiram tako kako reagiram. Pa kasnije neki ljudi izvode pogrešne zaključke iz toga što iznosim. Ja ne želim ni crnototalitarnu diktaturu. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 18/12/2013 : 20:28:54
|
quote: Originally posted by mamlaz
jel i u Srbiji pokusavaju predstavit cetnike kao borce za domovinu? jel se sta borite protiv toga? ne komentiras mi bas nesto o tome na forumu?
Glavno da stalno gleda susjedima u njihovo dvorište i prigovara im. A lijepo sam mu dobronamjerno savjetovao nek pomete (pometu) prvo kod kuće pa onda drugima prigovara(ju). Inače, ove koje spominješ tamo su rehabilitirali i izdigli na razinu nekakvih "antifašista". |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 18/12/2013 : 20:29:59
|
Meni sigurno ne smeta veličanje antifašizma (to je i logično budući da je to po prirodi borba protiv zla), ali mi smeta da se, primjerice, Domovinski rat (koji je također antifašistički poput same RH) ne tretira na isti način. Štoviše, one koji ga samo spomenu se naziva fašistima. Može li netko objasniti tu logiku? |
 |
|
Topic  |
|