forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 15/09/2014 : 21:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by raic1922

Al ocito na ovom forumu ne vrijede ista pravila za sve!!

pa naravno da ne vrijede. vise od 90% posto nas ovdje se znamo uzivo. a ovi anonimci ne mogu imati isti tretman. njima bi samo dopustio da imaju pristup stripovskim temama. za ostale teme imaju druge forume.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/09/2014 : 21:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

pa naravno da ne vrijede. vise od 90% posto nas ovdje se znamo uzivo. a ovi anonimci ne mogu imati isti tretman. njima bi samo dopustio da imaju pristup stripovskim temama. za ostale teme imaju druge forume.

Ma jelda? Znaš postoji naziv za likove s takvom osobnošću poput tvoje, zovu se diktatori, i obično ne završe dobro. Da sam ja moderator samo bih te zbog tog zadnje posta bacio na hlađenje mjesec dana, pa da vidiš kako bi promjenio mišljenje.

Edited by - Josip2000 on 15/09/2014 21:39:41
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/09/2014 : 21:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Mamlaz je u pravu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 15/09/2014 : 21:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:

Pa nije ovo privatni forum, nego javni, a i ovakvim postovima se stvara nepotrebni antagonizam između "veterana" i "pridošlica" ili "anonimusa" .
Mi smo svi ovdje zbog stripova (valjda), a ako nekog ne poznaješ uživo, ne znači da ga nećeš upoznati ili čak i ako ga nikad ne vidiš, da zato manje vrijedi.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/09/2014 : 21:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
Pa...ne slažem se s tobom Manhunter, znači oni koji su tu dugo na forumu i imaju puno postova njima je dopušteno biti bahat, bezobrazan i vrijeđati te omalovažavati druge? Jer to su radili 1Euro i lwood u nekim temama

Edited by - Josip2000 on 15/09/2014 21:50:42
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 15/09/2014 : 22:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Josip2000

Pa...ne slažem se s tobom Manhunter, znači oni koji su tu dugo na forumu i imaju puno postova njima je dopušteno biti bahat, bezobrazan i vrijeđati te omalovažavati druge? Jer to su radili 1Euro i lwood u nekim temama

nisi uopce shvatio sta hocu reci. ja kad nesto napravim javim moderatorima da me izbace. ali nije mi jasno zadto ti raspravljas o svemu osim o stripovima? ispadas provokator. novi clan koji svima soli pamet i uci nas pravilima ponasanja. sori ali to ne ide tako. ovo nije neki forum gdje su ljudi anonimni i rijesavaju svoje frustracije.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 15/09/2014 : 22:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Poli

Josipe, uzmi si par dana i procitaj malo stare topice, samo citaj citaj citaj, pa se poslije javi i postaj dalje. ;)

Evo par njih za zagrevanje. Nije hardcore, to tek kad se svlada gradivo.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32742

http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33907

http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31682

Koji je car markos ispao na ovom topiku o Tompsonu, to nigdje nema :)
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/09/2014 : 22:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
quote:

quote:

nisi uopce shvatio sta hocu reci. ja kad nesto napravim javim moderatorima da me izbace. ali nije mi jasno zadto ti raspravljas o svemu osim o stripovima? ispadas provokator. novi clan koji svima soli pamet i uci nas pravilima ponasanja. sori ali to ne ide tako. ovo nije neki forum gdje su ljudi anonimni i rijesavaju svoje frustracije.

o svemu osim o stripovima? Jel ti uopće gledaš Bonelli podforum? Ovo mi je jedini topic gdje zapravo argumentirano raspravljam izvan strip podforuma. Kako uopće možeš samo tako bubnuti da raspravljam o svemu osim o stripovima, nešto što je očita laž. Baš suprotno, ti ispadaš provokator i trenutno stvaraš negativnu atmosferu bez potrebe i tu se bahatiš. Kojima svima solim pamet i učim pravilima ponašanja? Jedino što sam pitao zašto ne vrijede ista pravila za sve a ti se tu jedina primadona uzdižeš iznad svih i misliš da smo mi sa manje staža na forumu manje vrijedni od tebe i ponosno iskazuješ svoj lažni osjećaj više vrijednosti, da upotrijebim tvoj riječnik , "ne ide to tako".
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/09/2014 : 22:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Mislis partibrejker.

Al dobro, noc je tada vec prosla, i gotov tulum.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 15/09/2014 : 22:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:

Mislis partibrejker.

Ali danas se može bez većih problema raspravljati o politici. Dokaz da su se Balkanci popravili.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/09/2014 : 22:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Ugasite svastaru, vrijeme je.
Neka se forum koncentrise iskljucivo na stripove, o ostalim stvarima se moze naglabati na fb i drugim drustvenim mrezama, kao i na nekim drugim forumima specijalizovanim za doticne teme.
Oni koji vole stripove ostace, svi drugi ce s vremenom iz dosade nestati, potrazice sebi drugo mjesto za raznovrsne rasprave. Na kraju ce svi biti zadovoljni, opet ce se moci govoriti o kvalitetnom forumu.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/09/2014 : 22:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Neka se forum koncentrise iskljucivo na stripove, o ostalim stvarima se moze naglabati na fb i drugim drustvenim mrezama, kao i na nekim drugim forumima specijalizovanim za doticne teme.
Oni koji vole stripove ostace, svi drugi ce s vremenom iz dosade nestati, potrazice sebi drugo mjesto za raznovrsne rasprave. Na kraju ce svi biti zadovoljni, opet ce se moci govoriti o kvalitetnom forumu.

Potpis na sve
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 15/09/2014 : 22:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:

quote:

Mislis partibrejker.

Moze se i tako posmatrati :) Nema, vrti se isto vec godinama, samo se akteri mijenjaju. Nije to ni lose tako, valjda su ovi sto su otisli i dalje u stripu, a ocigledno se pojavljuju i novi.

@ King, nikad ne treba ukinuti svastaru, samo ce se ugasiti forum. Nemoguce je pricati samo o stripu, a realno, bez konfliktnih likova, koji po pravilu najmanje o stripu i pricaju, bilo bi dosadno.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 15/09/2014 : 22:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Možda je malo strogo ugasiti cijelu svaštaru, ali regulirati je kao mjesto za druženje, a ne spamanje. Malo učiniti reda sa tom hrpom tema o svemu i svačemu, paziti da se članovi ne vrijeđaju i to bi bilo to.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 15/09/2014 : 22:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

quote:

o svemu osim o stripovima? Jel ti uopće gledaš Bonelli podforum? Ovo mi je jedini topic gdje zapravo argumentirano raspravljam izvan strip podforuma. Kako uopće možeš samo tako bubnuti da raspravljam o svemu osim o stripovima, nešto što je očita laž. Baš suprotno, ti ispadaš provokator i trenutno stvaraš negativnu atmosferu bez potrebe i tu se bahatiš. Kojima svima solim pamet i učim pravilima ponašanja? Jedino što sam pitao zašto ne vrijede ista pravila za sve a ti se tu jedina primadona uzdižeš iznad svih i misliš da smo mi sa manje staža na forumu manje vrijedni od tebe i ponosno iskazuješ svoj lažni osjećaj više vrijednosti, da upotrijebim tvoj riječnik , "ne ide to tako".

iskreno ne citam jedino boneli podforum. ali mi se ne svidja tvoje bezobrazno ponasanje. jel se stvarno tako ponasas i kada upoznajes ljude i sa kojima se ne slazes u stvarnom zivotu? glupo mi te sada uciti bontonu ali i u virtualnom svijetu postoje obrasci ponasanja koje tek trebas nauciti.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/09/2014 : 22:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

iskreno ne citam jedino boneli podforum. ali mi se ne svidja tvoje bezobrazno ponasanje. jel se stvarno tako ponasas i kada upoznajes ljude i sa kojima se ne slazes u stvarnom zivotu? glupo mi te sada uciti bontonu ali i u virtualnom svijetu postoje obrasci ponasanja koje tek trebas nauciti.

Bezobrazan? Osim onog odgovora na Timber Billovu provokaciju nađi mi gdje sam bezobrazan....ili govoriš o sebi? Ma zapravo dosta mi je rasprave s "osobom" koja misli da je iznad svih i ima neki propali osjećaj megalomanije i superiornosti. Samo friendly advice za kraj, neidešu dobrom smjeru dječače.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 15/09/2014 : 22:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Moram priznati da je onaj Mamlazov post o ograničenju pristupa "pridošlicama" bio uvredljiv. I rekao sam da stvara nepotrebni antagonizam.
A i ti Josipe, ohladi malo, kužim te u nekim stvarima, ali ne pretjeruj.

Edited by - Zoroasterixx on 15/09/2014 22:42:42
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/09/2014 : 22:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Moram priznati da je onaj Mamlazov post o ograničenju pristupa "pridošlicama" bio uvredljiv. I rekao sam da stvara nepotrebni antagonizam.
A i ti Josipe, ohladi malo, kužim te u nekim stvarima, ali ne pretjeruj.

Ma završio sam ja s njim......
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 15/09/2014 : 22:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
Pročito upravo sve postove, ne znam šta reći...
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 15/09/2014 : 22:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
ili
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 15/09/2014 : 22:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by Tintilinic

ili

Kindergarten.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 15/09/2014 : 22:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bezobrazan? Osim onog odgovora na Timber Billovu provokaciju nađi mi gdje sam bezobrazan....ili govoriš o sebi? Ma zapravo dosta mi je rasprave s "osobom" koja misli da je iznad svih i ima neki propali osjećaj megalomanije i superiornosti. Samo friendly advice za kraj, neidešu dobrom smjeru dječače.

pa ovaj ti je post bezobrazan zar ne? ili je ovo djecace trebao biti meni kompliment:) kao sto rekoh ne mislim te uciti pravilima dobrog ponasanja ali slicna su onima u stvarnom zivotu. ponasanje je isto kao i kada dodjes u novo drustvo gdje ne znas nikoga i pokusavas biti poput tebe i svima objasnjavat i biti bezobrazan? dobio bi isto "ban". zato pokusaj zamisliti da si dosao u novo drustvo i malose prilagodi ekipi

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 15/09/2014 : 22:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

ili

Kindergarten.

Ma još gore.
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 15/09/2014 : 22:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
Pa dobro Josipe, nemoj sad sto godina nabrajat zbog tog bana, ohladi malo...
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/09/2014 : 23:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
quote:

Pa dobro Josipe, nemoj sad sto godina nabrajat zbog tog bana, ohladi malo...

Ma ništa, što se mene tiče priča gotova, jednostavno sam tražio odgovor zašto ne vrijede jednaka pravila za sve uz obrazloženje kako je došlo do tog mog pitanja, na koje zapravo nisam ni dobio odgovor, tj jesam nekakav mlaki odgovor koji uopće ne drži vodu.
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.41 seconds. Snitz Forums 2000