forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Mr Spock
Junior Member

United Kingdom
418 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/05/2010 : 07:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr Spock a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:
Originally posted by wele

se tukli?mislis pokusavali da tuku djevojku?a budale je malo reci za takve junake

Aaaaaaa. Sirotica jadna
Sigurno joj je mama kupila crno bijelu kariranu košulju (tzv. flanelku) a ona se igrom slučaja tad našla u Areni.. A dobro, bude naučila za drugi put, znaš kak se veli "batina je iz raja izašla"

A tebi je to ok? Mislim... da se tako docekaju gosti? Ti ne volis da vam iko dodje? Ti bi da igrate sami sa sobom?

Edited by - Mr Spock on 03/05/2010 08:01:52
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 03/05/2010 : 09:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Mr Spock

quote:

quote:

se tukli?mislis pokusavali da tuku djevojku?a budale je malo reci za takve junake

Aaaaaaa. Sirotica jadna
Sigurno joj je mama kupila crno bijelu kariranu košulju (tzv. flanelku) a ona se igrom slučaja tad našla u Areni.. A dobro, bude naučila za drugi put, znaš kak se veli "batina je iz raja izašla"

A tebi je to ok? Mislim... da se tako docekaju gosti? Ti ne volis da vam iko dodje? Ti bi da igrate sami sa sobom?

Pa da najlakše je izvlačiti iz konteksta.. Uvijek sam za goste, ali one koji ne dolaze provocirati.. Baš me zanima kak bi ja prošal u Pioniru da dođemo ja i moja cura obučeni u npr. u Dinamov dres ili u kockasti Hrvatski (U Hajdukovom me vjerojatno ne bi napadali), pa recimo malo dižem dva prsta i vičem "ovo je Hrvatska"?
Ajde nemojte se svi pravit "Toše"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/05/2010 : 10:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
(U Hajdukovom me vjerojatno ne bi napadali), pa recimo malo dižem dva prsta i vičem "ovo je Hrvatska"?

pizdunu
aj završimo sa ovim,pametnom dosta...tko je skužio,skužio,tko nije,i neće...kraj teme...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Mr Spock
Junior Member

United Kingdom
418 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/05/2010 : 10:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr Spock a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Mr Spock

quote:

quote:

Aaaaaaa. Sirotica jadna

Pa da najlakše je izvlačiti iz konteksta.. Uvijek sam za goste, ali one koji ne dolaze provocirati.. Baš me zanima kak bi ja prošal u Pioniru da dođemo ja i moja cura obučeni u npr. u Dinamov dres ili u kockasti Hrvatski (U Hajdukovom me vjerojatno ne bi napadali), pa recimo malo dižem dva prsta i vičem "ovo je Hrvatska"?

Edited by - Mr Spock on 03/05/2010 10:43:27
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 03/05/2010 : 13:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
a ko je dizao tri prsta,djevojka?znas i sam kako je bilo,nego je lakse okriviti srbe.sto posto smo mi krivi i za ovo na maksimiru.ne znate kako,ali mi smo krivi.
moderatore,mene si banovao odmah(s pravom),a vjeka nisi,vec je ultras kasnije ispravio tvoju gresku.a forumas dosada je bio na grobarskom topicu i provocirao,pominjao Brisa Tatona pa ga niko nije opomenuo,a srdjana(dragana) ste u zadnje vrijeme zbog toga izbacili 3-4 puta
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/05/2010 : 13:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Pametnije ti je bilo da si osta na priznanju iz prvog povratničkog posta.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/05/2010 : 13:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

a ko je dizao tri prsta,djevojka?znas i sam kako je bilo,nego je lakse okriviti srbe.sto posto smo mi krivi i za ovo na maksimiru.ne znate kako,ali mi smo krivi.
moderatore,mene si banovao odmah(s pravom),a vjeka nisi,vec je ultras kasnije ispravio tvoju gresku.a forumas dosada je bio na grobarskom topicu i provocirao,pominjao Brisa Tatona pa ga niko nije opomenuo,a srdjana(dragana) ste u zadnje vrijeme zbog toga izbacili 3-4 puta

čuj,pa zato forum i ima 4 moderatora,jer kad jedan ne stigne izbaciti,tad dođe drugi...a šta ti misliš,da ja 24 sata dežuram na forumu i čekam kad ću koga izbacit...i mislim da sam bio jasan,ali,evo,ponovit ću opet-KRAJ TEME...idući post gdje se opet mlati prazna slama-ban,ali na neodređeno vrijeme...vrijedi za sve...over and out,sad idem,i nema me do večeras,siguran sam da će ostali moderatori nastaviti u istom tonu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/05/2010 : 15:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ne znam ni šta ima da se raspravlja o temi zbog koje su ljudi već izbačeni. Posle će vam đavo biti kriv. Upozorenje važi i od mene.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 03/05/2010 15:30:30
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 03/05/2010 : 19:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Verovatno sam propustio ali koja je tacno fora sa clanom acestroke? Ima li tu neka skrivena poenta vezana za otvaranje vec kremiranih topika ili... ?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/05/2010 : 19:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne budi okrutan, pa danas je baš lipo dao svoj glas i izrazija želju za Texom od prvog broja u koloru + 67 sličnih postova.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 03/05/2010 : 20:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
E, stvarno ste ga mogli upozoriti. Nema covjek lose namjere, ali se sad i Colt ukljucio da mu sve objasni na njemu svojstven nacin, pa je podforum Bonelli jos gori nego sto je uobicajeno.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/05/2010 : 20:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ja živim u nadi da neće otkriti druge podforume, mada, počeja je čokati i po izdavačkom izlogu... penje se! Prestrašno!!!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/05/2010 : 20:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

E, stvarno ste ga mogli upozoriti. Nema covjek lose namjere, ali se sad i Colt ukljucio da mu sve objasni na njemu svojstven nacin, pa je podforum Bonelli jos gori nego sto je uobicajeno.

E ako se i Colt prikljucio da pomogne na sebi svojstven nacin jbg onda
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/05/2010 : 20:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Ja živim u nadi da neće otkriti druge podforume, mada, počeja je čokati i po izdavačkom izlogu... penje se! Prestrašno!!!

Ma idi bre sad pa i ti
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/05/2010 : 21:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
It's Alive!!!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/05/2010 : 21:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Najjaca fora u poslednje vreme na forumu.Pogledati topik Dragonero.
Nego jeste vi sigurni da je to neki novi clan?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/05/2010 : 21:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Poslao sam mu poruku
pretjerao je ,sto jest-jest

ti, ne slijedi njegov primjer

Edited by - King Warrior on 03/05/2010 21:08:47
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/05/2010 : 21:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Najjaca fora u poslednje vreme na forumu.Pogledati topik Dragonero.
Nego jeste vi sigurni da je to neki novi clan?

Sad sam tek video da ima jos.Colt

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/05/2010 : 21:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Poslao sam mu poruku
pretjerao je ,sto jest-jest

ti, ne slijedi njegov primjer

Kad san glup pa neznan kako izvuć topic stariji od godinu dana. Ali... Beware!!!!

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/05/2010 : 13:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Mudoratori,otkljucujte docU bre

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2010 : 15:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Otkljucan docA
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/05/2010 : 15:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

[quote]Originally posted by elfak nish

Otkljucan docA
[/quoteMislis,pusten s lanca

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2010 : 15:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

Otkljucan docA

Al' jos nije ukapirao pa si cuci u kucicu
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/05/2010 : 15:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:

quote:

Otkljucan docA

Al' jos nije ukapirao pa si cuci u kucicu

U skolu je ,laže deca.Evo čusmo se na mob
Ali stvarno nije znao da je otključan

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/05/2010 : 16:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

Evo jos jednom da te opomenem...

Nadam se da ce imati efekta

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To: