Author |
Topic  |
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 04/05/2010 : 17:06:47
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by elfak nish
Mudoratori,otkljucujte docU bre 
Evo jos jednom da te opomenem...
Nadam se da ce imati efekta 
Jel misliš na mudoratori? Mala sala,nisam mislio da cete shvatiti to toliko ozbiljno I ne secam se da sam vec bio opomenut za to?? |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 04/05/2010 : 17:13:47
|
quote: Originally posted by elfak nish
Jel misliš na mudoratori? Mala sala,nisam mislio da cete shvatiti to toliko ozbiljno I ne secam se da sam vec bio opomenut za to??
Tu sam ja da te podsetim.
Ovo važi za sve:
Prekinite sa ćaskanjem na ovom topiku!
Hvala.
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41113 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/05/2010 : 12:35:54
|
Ja sam sa Teksom imao "fajt" pre nekog vremena i uopste nisam pristrasan, ali on ban nije zasluzio... Isprovociran je i najgnusnije izvredjan od strane necega (to covek nije)... Da li je problem ovde razdvojiti akciju od reakcije, napad od odbrane??? Tako je i mene izvredjao isti stvor pa sam reagovao.. Tada je Ultras rekao samo da se smirimo umesto da potpaljivaca banuje... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41113 Posts
Posted - 05/05/2010 : 13:34:49
|
Da li je problem ovde razdvojiti akciju od reakcije, napad od odbrane???
Na ovo pitanje ne vidim odgovor... To bi bilo kao kada bih ja tebe napao, izruzio najstrasnije i ti mi odgovorio i odosmo obojica... Pravedno nije... |
Edited by - sawitch on 05/05/2010 13:35:27 |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41113 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 05/05/2010 : 15:24:32
|
quote: Originally posted by sawitch
Na ovo pitanje ne vidim odgovor... To bi bilo kao kada bih ja tebe napao, izruzio najstrasnije i ti mi odgovorio i odosmo obojica... Pravedno nije...
ma daj molim te, o kakvoj sada pravdi ovdje govoris. Pale su najgore psovke koje sam dozivjeo na ovom forumu. Obojica izbacena, pravda zadovoljena. Njih dvojica su se prepucavali vec nekoliko dana i bili su uopzoreni. Akcija/reakcija, isto je sranje, to sam i napisao tamo. Ukoliko te neko uvrijedi, javi modu rijesicemo ili rijesavajte to privatno. Ukoliko mu kazes da ces mu jebati sve zensko i polomiti ga, ide ban. Inace, to ne funkcionise ni u sudstvu. Ukoliko ti neko nesto opsuje, a ti ga prebijes, kaznjiv si. takodjer i po sudstvu izigravanje andjela osvetnika je po zakonu kaznjivo, bez obzira sta ti je drugi uradio. Odbrana je dozvoljena samo u trenutcima kada je napad u toku. Ukoliko se odbranis od napada , pa jos malo dotuces napadaca, kaznjiv si. Cak si duzan i da pomognes napadacu ako si ga teze povrijedio.Radim sa zakonom, sumnjam da je nasim prostorima totalno drugacije nego u Svici. Ali, gluposti je pricati o tome i porediti.
Treba li stvarno takve stvari objasnjavati?! |
Edited by - King Warrior on 05/05/2010 15:28:27 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/05/2010 : 15:40:15
|
Razumem i svadju i sve ali nekom udariti na porodicu stvarno nema smisla.Moja podrska Texu! Nadam se da ce se Tumen ako se ikad vrati na forum iskreno izviniti coveku. Kad sam video smucio mi se i forum i sve,jel mozemo mi ovde da budemo normalni i da diskutujemo normalno?Zasto mora biti prozivki i provokacija?Ne razumem neke ljude stvarno. Postali smo kao skupstina. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 05/05/2010 : 16:24:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by sawitch
Na ovo pitanje ne vidim odgovor... To bi bilo kao kada bih ja tebe napao, izruzio najstrasnije i ti mi odgovorio i odosmo obojica... Pravedno nije...
Ukoliko te neko uvrijedi, javi modu rijesicemo ili rijesavajte to privatno.
Ali to je pi**inski. To je kao da se zalis uciteljici jer te Perica gadjao stolicom,a ti ne mozes njega jer je tvoja retka     
Podrska Texu,covek je kriv samo sto je naseo na provokacije,a ko ne bi??? |
|
Edited by - elfak nish on 05/05/2010 16:25:35 |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Posted - 05/05/2010 : 16:36:32
|
Ma da, jadni Teks. Neko ga je isprovocirao, sta je jadan mogao nego da ispise dve stranice psovki i pretnji.
I nije "pickinjski", vec je civilizovano. Zato moderator i sluze. |
Edited by - Grujah. on 05/05/2010 16:36:52 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 05/05/2010 : 16:36:42
|
quote: Originally posted by elfak nish Ali to je pi**inski.
  hajde momci, budite malo fer, nemoj da vam zatvorim onaj vas topic Tex ima cijelu juznu prugu iza sebe plus jos pokojeg dalmatinca. I meni je drag, ali moramo biti malo objektivni, pretjerao je debelo. Da se nije desilo u toku noci, mozda se moglo na vrijeme i reagovati, ali otislo je predaleko. a sada se umirite, inace zovem globinja. On ne raspravlja, on izbacuje. |
Edited by - King Warrior on 05/05/2010 16:38:43 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 05/05/2010 : 16:45:03
|
quote: Originally posted by Grujah.
Ma da, jadni Teks. Neko ga je isprovocirao, sta je jadan mogao nego da ispise dve stranice psovki i pretnji.
I nije "pickinjski", vec je civilizovano. Zato moderator i sluze.
Da znas da nije "pickinjski" vec "pickinski",tu si skroz ok  
king@ Onakve uvrede i spominjanje porodice i supruge dosad na forumu nisam video,svako bi odreagovao na ono Ali dobro,fer ste i vi(moderatori) ispali,kazna za Texa nije strasna,izdrzace on to  |
|
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 05/05/2010 : 16:57:47
|
I nije "pickinjski", vec je civilizovano. Zato moderator i sluze.
svak' normalan bi odreagovao kao Tex.a dvije str. psovki?samo je odgovarao na psovke onog . . .Texe,podrška i od mene! |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 05/05/2010 : 16:58:07
|
"Pominjanje" Texove porodice tumenu zaista nije bilo potrebno - kardinalna greska koja moze skupo da kosta! Imao sam jednu priliku gde sam upoznao tumena, i priznajem da me zacudilo da je onako odreagovao, jer sam ga potpuno drugacije doziveo. Ali, ocigledno da sam se zajeb'o opasno. Inace, tumen je taj koji je u ovom slucaju razvio klicu sukoba, a sa svojom "kulminacijom" skocio sebi u stomak. A dobro, daj recite i ostali: kako bi vi odreagovali na pominjanje najrodjenijih??!
Za tumenovo dobro se ipak nadam da nikad ne naleti na Texa, a ni ja ne bih voleo da ga nacesam negde...
|
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 05/05/2010 : 17:08:06
|
O bokte, ovdje sve neki opasni frajeri koje je bolje ne sresti negdje u mraku.. Meni da netko tako zaprijeti, stvarno bi se zamislio kad bi provirio iz kuće hehehehe |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Posted - 05/05/2010 : 18:04:23
|
quote: Originally posted by docA
"Pominjanje" Texove porodice tumenu zaista nije bilo potrebno - kardinalna greska koja moze skupo da kosta! Imao sam jednu priliku gde sam upoznao tumena, i priznajem da me zacudilo da je onako odreagovao, jer sam ga potpuno drugacije doziveo. Ali, ocigledno da sam se zajeb'o opasno. Inace, tumen je taj koji je u ovom slucaju razvio klicu sukoba, a sa svojom "kulminacijom" skocio sebi u stomak. A dobro, daj recite i ostali: kako bi vi odreagovali na pominjanje najrodjenijih??!
Za tumenovo dobro se ipak nadam da nikad ne naleti na Texa, a ni ja ne bih voleo da ga nacesam negde...
Bas kako je King Warrior napisao. Prijavio ga.
U stvari, kolko vidim, tumen i nije "iz prve" "pominjao najmilije" vec kad je Tex poceo da odgovara i proziva. Ja to ne bih kao prvo uradio, vec posle poslednjeg komentara na 5. strani bih odustao od price i prijavio moderatoru, tako da do "pominjanja najmilijih" ne bi ni doslo. |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 05/05/2010 : 18:15:34
|
U stvari, kolko vidim, tumen i nije "iz prve" "pominjao najmilije" vec kad je Tex poceo da odgovara i proziva. Ja to ne bih kao prvo uradio, vec posle poslednjeg komentara na 5. strani bih odustao od price i prijavio moderatoru, tako da do "pominjanja najmilijih" ne bi ni doslo.
Od sume ne vidis drvo. Bolje je ovako, sada smo videli kakav je taj dva coveka (u jednom). |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 05/05/2010 : 18:17:04
|
U stvari, kolko vidim, tumen i nije "iz prve" "pominjao najmilije" vec kad je Tex poceo da odgovara i proziva. Ja to ne bih kao prvo uradio, vec posle poslednjeg komentara na 5. strani bih odustao od price i prijavio moderatoru, tako da do "pominjanja najmilijih" ne bi ni doslo.
A jel zna netko postupak kako se moderatorima prijavljuju recimo uvrede preko PM-a? Pitam jer mi je neka kretenčina malo prije poslala "slatku" poruku, a ne vidim od koga je.. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/05/2010 : 18:23:41
|
Kako ne vidiš od koga ti je poruka???
Inače, tu nema neke pomoći, i ja sam dobijao PM sa svakakvim sadržajem, pa opet nisam mogao da odreagujem. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41113 Posts
Posted - 05/05/2010 : 19:16:57
|
quote: Originally posted by Vjeko1980 A jel zna netko postupak kako se moderatorima prijavljuju recimo uvrede preko PM-a? Pitam jer mi je neka kretenčina malo prije poslala "slatku" poruku, a ne vidim od koga je..
Hahaha... Sta si dobio majke ti? |
 |
|
Topic  |
|