forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/05/2010 : 19:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Tumenovo spominjanje obitelji je krajnji oblik vulgarizma, tu nema pogovora, ali hajde da ne dogovaramo nekakve fizičke sukobe i prijetnje. Mislim, na područjima bivše Jugovine ostalo je poprilično malo stripaša, forumaša i okupljanja u odnosu na nekad. Zar nam je potrebno da na tim okupljanjima/druženjima/izložbama, kud ih već i tako nema veliki broj, još moramo i paziti hoće netko nekome razbiti glavu? Nemojte ljudi...koliko znam dva naša forumaša se nisu htjela pozdraviti u masi ljudi na jednom skupu. Pa hajde ljudi, opustimo se i ne zaboravimo da smo ovdje zbog stripa i dobrog druženja, a ne zbog fizičkih sukoba.Nadam se da Tex, koji je momčina i po, neće podlegnuti provokaciji i napraviti neku glupost. Texe, uzdigni se iznad toga.
Pusti nervozu, neki su se pokazali u pravom rangu.
A to tvoj rang nije.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/05/2010 : 20:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo
Nadam se da Tex, koji je momčina i po, neće podlegnuti provokaciji i napraviti neku glupost.
A to tvoj rang nije.

Ti to zbog kilaze?

Inace, vec sam objasnio na sportskom topicu da je Texova supruga moja pobratimka, tako da sam i sam licno uvredjen onakvim gadostima. Drago mi je da forumasi uvidjaju kome treba dati podrsku. Do ovoga juce sam imao korektan odnos sa Tumenom, ali posle ovoga - zasigurno nikakve.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2010 : 20:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma jebes ti to, popusti ovom, popusti onom i tako u krug... Ispadnes pizda...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/05/2010 : 20:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Nadam se da Tex, koji je momčina i po, neće podlegnuti provokaciji i napraviti neku glupost.
A to tvoj rang nije.

Ti to zbog kilaze?

Inace, vec sam objasnio na sportskom topicu da je Texova supruga moja pobratimka, tako da sam i sam licno uvredjen onakvim gadostima. Drago mi je da forumasi uvidjaju kome treba dati podrsku. Do ovoga juce sam imao korektan odnos sa Tumenom, ali posle ovoga - zasigurno nikakve.

Pa kad na svakoj slici izgleda kao da gledam trbuh sa dva oka i dve noge
ajd reci mu da mazne jednu ljutu (litru naravno), i nek prebije suseda da se malo smiri

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/05/2010 : 20:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

ajd reci mu da mazne jednu ljutu (litru naravno), i nek prebije suseda da se malo smiri

Ziva istina! (Sto je dobro ovo, sad ga mogu zaprcujem, a on ne moze da mi odgovori)

Nece on suseda, voli on dobrosusedske odnose.

A i sto se tice ljute, on je pivski. Cak ce zavladati misljenje o njemu da je neki alkos, ali nije. On voli da popije, to je cinjenica, ali mu se retko pruza prilika za to iz vise razloga.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2010 : 20:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Hamti Damti

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/05/2010 : 22:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ma jebes ti to, popusti ovom, popusti onom i tako u krug... Ispadnes pizda...

bolje ispasti pizda nego iz aviona
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 05/05/2010 : 22:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Ovo se vi sve zajebajete, jel tako?

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/05/2010 : 23:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by docA

"Pominjanje" Texove porodice tumenu zaista nije bilo potrebno - kardinalna greska koja moze skupo da kosta!
Imao sam jednu priliku gde sam upoznao tumena, i priznajem da me zacudilo da je onako odreagovao, jer sam ga potpuno drugacije doziveo. Ali, ocigledno da sam se zajeb'o opasno.
Inace, tumen je taj koji je u ovom slucaju razvio klicu sukoba, a sa svojom "kulminacijom" skocio sebi u stomak. A dobro, daj recite i ostali: kako bi vi odreagovali na pominjanje najrodjenijih??!

Za tumenovo dobro se ipak nadam da nikad ne naleti na Texa, a ni ja ne bih voleo da ga nacesam negde...

Bas kako je King Warrior napisao. Prijavio ga.

U stvari, kolko vidim, tumen i nije "iz prve" "pominjao najmilije" vec kad je Tex poceo da odgovara i proziva. Ja to ne bih kao prvo uradio, vec posle poslednjeg komentara na 5. strani bih odustao od price i prijavio moderatoru, tako da do "pominjanja najmilijih" ne bi ni doslo.

A jel zna netko postupak kako se moderatorima prijavljuju recimo uvrede preko PM-a? Pitam jer mi je neka KRETENČINA malo prije poslala "slatku" poruku, a ne vidim od koga je..

upravo sam ti zbog ovog vrijedjanja poslao PM,da me ne banuju po drugi put zbog tebe.a ono ti je moje misljenje i savjet

Wele...bolje bi ti bilo da šutiš.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/05/2010 : 23:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 05/05/2010 : 23:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
mladjo,evo ćutim,već sam upozoren ;-)
čemu zijevanje?
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/05/2010 : 23:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

Tumenovo spominjanje obitelji je krajnji oblik vulgarizma, tu nema pogovora, ali hajde da ne dogovaramo nekakve fizičke sukobe i prijetnje. Mislim, na područjima bivše Jugovine ostalo je poprilično malo stripaša, forumaša i okupljanja u odnosu na nekad. Zar nam je potrebno da na tim okupljanjima/druženjima/izložbama, kud ih već i tako nema veliki broj, još moramo i paziti hoće netko nekome razbiti glavu? Nemojte ljudi...koliko znam dva naša forumaša se nisu htjela pozdraviti u masi ljudi na jednom skupu. Pa hajde ljudi, opustimo se i ne zaboravimo da smo ovdje zbog stripa i dobrog druženja, a ne zbog fizičkih sukoba.Nadam se da Tex, koji je momčina i po, neće podlegnuti provokaciji i napraviti neku glupost. Texe, uzdigni se iznad toga.
Pusti nervozu, neki su se pokazali u pravom rangu.
A to tvoj rang nije.

eto, ja sam malo provirio na taj zvezdin topik i ostao sam
i ne vidim nikakvu potrebu da se texu sada ide niz dlaku, nakon svega što je izgovorio, a nije mu prvi put
i još prijetnje fizičkim obračunom
dakle, to je njegov nivo
bez obzira čime ga ovaj isprovocirao

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2010 : 23:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Ovaj topic treba zakljucati i obrisati sve postove osim prva dva.

Zasto lepo ne poslusate momka?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 05/05/2010 : 23:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by docA

"Pominjanje" Texove porodice tumenu zaista nije bilo potrebno - kardinalna greska koja moze skupo da kosta!
Imao sam jednu priliku gde sam upoznao tumena, i priznajem da me zacudilo da je onako odreagovao, jer sam ga potpuno drugacije doziveo. Ali, ocigledno da sam se zajeb'o opasno.
Inace, tumen je taj koji je u ovom slucaju razvio klicu sukoba, a sa svojom "kulminacijom" skocio sebi u stomak. A dobro, daj recite i ostali: kako bi vi odreagovali na pominjanje najrodjenijih??!

Za tumenovo dobro se ipak nadam da nikad ne naleti na Texa, a ni ja ne bih voleo da ga nacesam negde...

Bas kako je King Warrior napisao. Prijavio ga.

U stvari, kolko vidim, tumen i nije "iz prve" "pominjao najmilije" vec kad je Tex poceo da odgovara i proziva. Ja to ne bih kao prvo uradio, vec posle poslednjeg komentara na 5. strani bih odustao od price i prijavio moderatoru, tako da do "pominjanja najmilijih" ne bi ni doslo.

A jel zna netko postupak kako se moderatorima prijavljuju recimo uvrede preko PM-a? Pitam jer mi je neka KRETENČINA malo prije poslala "slatku" poruku, a ne vidim od koga je..

upravo sam ti zbog ovog vrijedjanja poslao PM,da me ne banuju po drugi put zbog tebe.a ono ti je moje misljenje i savjet

Samo da i ostali znaju o čemu se radi..
PM je glasila ovako

"Subject: IDIOTE
druže,mnogo me nerviraš.kažem ti to ovako da me ne izbacuju opet zbog tebe.koji ti je kurac?mrziš srbe očigledno,zadrži to za sebe,ne zanimaju nas tvoji ustaški stavovi.a kome je upuceno ovo u punisheru?"

Zbog kojeg vrijeđanja si ti meni poslao PM?!?!? Gdje si ti uopće osjetio sebe prozvanim u mojem postu na ovom topicu prije tvoje PM?!?! A fino si uvrede i uvredljive insinuacije zakamuflirao sada u "mišljenje i savjete"..

Sinko da li si ti svjestan uopće idiotarija koje si napisao u toj PM
Ne, nemoj odgovoriti pliz
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/05/2010 : 00:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Priznajem da sam se ismejao...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/05/2010 : 00:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Svi su prsli svi!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/05/2010 : 00:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Stiglo prolece.. Naboj je to.. Pitanje ko ce ciji tucak oprasiti.. A nisu svi prsli nego dolaze do izrazaja skriveni kvaliteti pojedinaca...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/05/2010 : 01:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Stiglo prolece.. Naboj je to.. Pitanje ko ce ciji tucak oprasiti.. A nisu svi prsli nego dolaze do izrazaja skriveni kvaliteti pojedinaca...

I meni tako izgleda.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/05/2010 : 12:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
vjeko,ne bih ti slao to nikad da ti ne radis to sto radis na forumu.pričamo o stripovima?ok.o sportu?ok.o filmovima?ok.ali ne,ti svuda moras da ubacis malo nacionalizma,i to vrlo bezobrazno,uz smajlije,a posle okreces na šalu kao da ništa nisi rekao.stvarno ne znam što ti to treba.koga zanima neka provjeri,ja nikad nisam pisao politicke postove,osim ako nisam bio isprovociran istim.a sto sam to maskirao?kazem ti,to ti je moje misljenje i savjet da prestanes sa politikom i nacionalizmom na forumu.
ali cuo sam da ti je jezik brzi od pameti,pa probaj da se kontrolises

Edited by - wele on 06/05/2010 12:52:21
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/05/2010 : 12:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Wele, dobio si upozorenje na PM, ako se ne varam?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 06/05/2010 : 13:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

vjeko,ne bih ti slao to nikad da ti ne radis to sto radis na forumu.pričamo o stripovima?ok.o sportu?ok.o filmovima?ok.ali ne,ti svuda moras da ubacis malo nacionalizma,i to vrlo bezobrazno,uz smajlije,a posle okreces na šalu kao da ništa nisi rekao.stvarno ne znam što ti to treba.koga zanima neka provjeri,ja nikad nisam pisao politicke postove,osim ako nisam bio isprovociran istim.a sto sam to maskirao?kazem ti,to ti je moje misljenje i savjet da prestanes sa politikom i nacionalizmom na forumu.
ali cuo sam da ti je jezik brzi od pameti,pa probaj da se kontrolises

Ma hajde! Dok ti komentiraš sport ili slične pizdarije uz očitu dozu provokacije i nacionalizma onda je to najobičniji razgovor.. A ako ja slučajno napišem ili najčešće odgovorim u sličnom tonu onda sam nacionalista i ustaša.. Ako tebi nije uvreda kad te netko nazove četnikom, meni bome je ako me netko nazove ustašom, samo da ti to bude jasno!
Ja savjetujem tebi da me se okaniš, i odnos brzine mog jezika i pameti ne komeniraš.. Samo slobodno pozdravi onoga od koga si to čuo..
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/05/2010 : 13:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Hajde, dosta je bilo.
Ja čekam odgovor: Wele, da li si od nekog od moderatora dobio upozorenje za svoje ponašanje. Da ili ne?

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/05/2010 : 13:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
hanter,jesam ;-).nego da ne bude da sam mu to poslao iz čista mira.rekao sam,neka mi neko nadje gdje sam to komentarisao sport i sl. uz nacionalizam,osim ono u nlb ligi,gdje ste ''prvi počeli'' sa podjebavanjem
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/05/2010 : 13:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

hanter,jesam

Znači da i pored upozorenja nastavljaš sa ovom raspravom?

Meni dosta.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 06/05/2010 : 13:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

hanter,jesam ;-).nego da ne bude da sam mu to poslao iz čista mira.rekao sam,neka mi neko nadje gdje sam to komentarisao sport i sl. uz nacionalizam,osim ono u nlb ligi,gdje ste ''prvi počeli'' sa podjebavanjem

A koji si ti faktor da meni išta ideš slati uopće?!? Od kud ti uopće ideja da mi dijeliš uvrede i savjete istodobno?!? Jel se poznamo, a da ja to ne znam
Daj radije si obriši mlijeko sa usta i kad ćeš imat tri pišanja o životu onda mi se slobodno javi sa savjetima
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.16 seconds. Snitz Forums 2000