Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 21/10/2011 : 10:42:53
|
Odcrvenite Eura! |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 21/10/2011 : 11:06:43
|
Pa znam, ali vidim svi se nešto bune protiv moderatora pa bi i ja. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 21/10/2011 : 11:26:30
|
Vidim i dalje se puni punisher Stvarno trebaš biti tvrdoglav da nakon jednog izbacivanja se ne opametiš i ponovno budeš izbačen. Ja sam shvatio ( neka se raduju ) da su neki pametniji od mene i miran sam  |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/11/2011 : 15:51:37
|
quote: Originally posted by Tonka24
Vidim i dalje se puni punisher Stvarno trebaš biti tvrdoglav da nakon jednog izbacivanja se ne opametiš i ponovno budeš izbačen. Ja sam shvatio ( neka se raduju ) da su neki pametniji od mene i miran sam 
Zeznuto je to sa pravilima i izbacivanjem. Svatko ima različit temperament i različitu sposobnost da ga kontrolira. Moj temperament je ovakav: Šta mi ovaj sad tu sere, ima da ga... Ali kontrola tog temperamenta je jako dobra pa se odmah obuzdam. 
Neki nemaju tu kontrolu ili im se upali tek kada je prekasno. I tako dospiju u Punisher.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 19/11/2011 15:51:57 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 20/11/2011 : 06:11:51
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Šta mi ovaj sad tu sere, ima da ga... Ali kontrola tog temperamenta je jako dobra pa se odmah obuzdam. 
Tu je poenta - Da li covjek uspije da se sabere prije nego sto udari po tastaturi. U takvim je slucajevima najbolje odmakunti se na neko vrijeme od kompa, sabrati se i onda (ne-)reagovati.  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 21/11/2011 : 20:47:01
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Tonka24
Vidim i dalje se puni punisher Stvarno trebaš biti tvrdoglav da nakon jednog izbacivanja se ne opametiš i ponovno budeš izbačen. Ja sam shvatio ( neka se raduju ) da su neki pametniji od mene i miran sam 
Zeznuto je to sa pravilima i izbacivanjem. Svatko ima različit temperament i različitu sposobnost da ga kontrolira. Moj temperament je ovakav: Šta mi ovaj sad tu sere, ima da ga... Ali kontrola tog temperamenta je jako dobra pa se odmah obuzdam. 
Neki nemaju tu kontrolu ili im se upali tek kada je prekasno. I tako dospiju u Punisher. 
A moj je temperament prva kažem ti druga upozoravam te treća šaka u glavu pa koliko koštalo da koštalo. |
 |
|
all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 23/11/2011 : 00:33:38
|
Može li tko malo regulirati, spojiti, izbrisati globinjove "drkotine" na Dinamovom topicu?
Nisam toliko protiv samog sadržaja posta već u par navrata imamo četiri posta zaredom i slično. Također nemam ništa protiv duplih, trostrukih, četverostrukih postova ili nešto slično, ali oni su nekvalitetni, nezanimljivi, a i žalosni za čitati. Samim time nema razloga da ih ima toliko. Valjda moderator može koliko-toliko biti kakav-takav primjer drugima. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 23/11/2011 : 00:35:23
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Može li tko malo regulirati, spojiti, izbrisati globinjove "drkotine" na Dinamovom topicu?
Nisam toliko protiv samog sadržaja posta već u par navrata imamo četiri posta zaredom i slično. Također nemam ništa protiv duplih, trostrukih, četverostrukih postova ili nešto slično, ali oni su nekvalitetni, nezanimljivi, a i žalosni za čitati. Samim time nema razloga da ih ima toliko. Valjda moderator može koliko-toliko biti kakav-takav primjer drugima.
A ono Krugerovo od prije par dana nisi vidia na Hajdukovom topicu? |
Trljam ruke. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 23/11/2011 : 00:45:45
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Nisam toliko protiv samog sadržaja posta već u par navrata imamo četiri posta zaredom i slično. Također nemam ništa protiv duplih, trostrukih, četverostrukih postova ili nešto slično, ali oni su nekvalitetni, nezanimljivi, a i žalosni za čitati. Samim time nema razloga da ih ima toliko. Valjda moderator može koliko-toliko biti kakav-takav primjer drugima.
A ono Krugerovo od prije par dana nisi vidia na Hajdukovom topicu?
Jesam, ali kakve ja veze imam s time? Imaš ovu temu, postaj svoju primjedbu koja bi svakako bila na mjestu. No opet, prebroji njegove i globinjove postove. Doći ćeš taman do omjera snaga Reala i Dinama |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41058 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/11/2011 : 00:55:51
|
Docekalo magare da se veseli.. Sta ce, potlacen godinama, pa nije mogao da izdrzi...  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/11/2011 : 02:26:34
|
Ma pustite globinja da se veseli...kad se već ne može veselit Hajdukovim pobjedama, onda može Dinamovim porazima.. A već ga vidim kako hihota...slatki mali 
 |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41058 Posts
Posted - 23/11/2011 : 10:52:38
|
quote: Originally posted by lwood
odma se Sawič javia.isti preds(j)ednik kluba pa ih odma brani 
Boli Sawitcha dupe, ja sam se nadao nuli Dinama.. Ali treba razumeti Globinja.. Jadan..  |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 23/11/2011 : 11:42:20
|
ne može...jer počnem li ja brisati vaše nebuloze na oba topica,neće ostati ni stranice...i nisam se ponavljao,molim lijepo,pokaži mi post gdje se ponavljam  |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41058 Posts
Posted - 23/11/2011 : 12:49:04
|
quote: Originally posted by globinjo joj,pa to je paro šaljiuvdžija,jak na riječima...a kad se treba naći sa globinjom u zagrebu,usere se ko grlica   
Bilo je takvih i u mom slucaju... Poziv na "druzenje" i nigde nikog...  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 23/11/2011 : 14:07:27
|
quote: Originally posted by globinjo joj,pa to je paro šaljiuvdžija,jak na riječima...a kad se treba naći sa globinjom u zagrebu,usere se ko grlica   
nisam primjetio da sam dobio nekakav poziv na pm ili e-mail, tako da ne znam o čem pričaš.. Ako si slao dimne signale, jbga bila je magla ovih dana.
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 23/11/2011 : 14:07:59
|
quote: Originally posted by sawitch
Bilo je takvih i u mom slucaju... Poziv na "druzenje" i nigde nikog... 
Da, Saviću, tebe se ljudi pogotovo boje    Tvoja pojava tjera iskonski strah u kosti    |
|
Edited by - paro on 23/11/2011 14:10:22 |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 23/11/2011 : 15:18:03
|
quote: Originally posted by globinjo
ne može...jer počnem li ja brisati vaše nebuloze na oba topica,neće ostati ni stranice...i nisam se ponavljao,molim lijepo,pokaži mi post gdje se ponavljam 
Kako nisi, imaš 2x po 4 posta zaredom i još takvih duplanja. Kažem, nemam ništa protiv toga da iznosiš "svoje osjećaje" ili što već, ali daj onda to strpaj u post-dva-tri a ne ovako 3 stranice pune tebe... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41058 Posts
Posted - 23/11/2011 : 17:07:13
|
quote: Originally posted by paro Da, Saviću, tebe se ljudi pogotovo boje    Tvoja pojava tjera iskonski strah u kosti   
Ne znam sta im je, ali kada sam ih zvao, nisu se pojavili.. Tumen odavde a sa Darkwooda Davidovich... Poziv je i dalje otvoren...
Lepo podjebavati za tastaturom, a kada treba doci oci u oci nigde nikog... Ne znam sta je bilo izmedju tebe i Globinja, ali cisto sumnjam da on laze... |
 |
|
Topic  |
|