Author |
Topic  |
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/11/2011 : 17:14:31
|
quote: Originally posted by sawitch Ne znam sta im je, ali kada sam ih zvao, nisu se pojavili.. Tumen odavde a sa Darkwooda Davidovich... Poziv je i dalje otvoren...
Lepo podjebavati za tastaturom, a kada treba doci oci u oci nigde nikog... Ne znam sta je bilo izmedju tebe i Globinja, ali cisto sumnjam da on laze...
Tumen? Nemam ja pojma ko je taj. A šta bi bilo... tovar je popušio nekoliko fora u navijačkom topiku i to je to . Sad ne znam šta ti smatraš lažima, al ja nikakav poziv (ugodan ili neugodan, svejedno) dobio nisam ni na pm ni na e-mail. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41057 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/11/2011 : 17:33:38
|
quote: Originally posted by globinjo joj,pa to je paro šaljiuvdžija,jak na riječima...a kad se treba naći sa globinjom u zagrebu,usere se ko grlica   
Ovo |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 23/11/2011 : 17:40:33
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by globinjo joj,pa to je paro šaljiuvdžija,jak na riječima...a kad se treba naći sa globinjom u zagrebu,usere se ko grlica   
Ovo
I dalje nemam pojma na šta točno ciljaš. Zadnje što znam je da je žicao neki ručak kad dođe na Interliber . Interliber je prošao, on se javio nije.. Edit: A ti Saviću isto nisi baš previše normalan ako bi se išao mlatit s nekim likom s foruma pobogu. Pa šta ti je taj napravio? Ukrao pare? Prebio mlađeg brat? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 23/11/2011 17:46:28 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41057 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/11/2011 : 17:55:17
|
Sad ne bi, boli me dupe.. Ali onda bih... Izvredjao me je najstrasnije... A meni je rec rec, napisana, izrecena svejedno... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 23/11/2011 : 18:49:07
|
quote: Originally posted by paro
nisam primjetio da sam dobio nekakav poziv na pm ili e-mail, tako da ne znam o čem pričaš.. Ako si slao dimne signale, jbga bila je magla ovih dana.
ne znam gdje,ne sjećam se,uglavnom,ostavio sam ti poruku,negdje u sportskom podforumu...u zg sam sedam dana,moj ti je mob u profilu...da,jebena magla sedam dana boravka,sunce sam vidio na povratku,u gospiću   |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 23/11/2011 : 19:22:03
|
globinjo Moderator
Croatia 27539 Posts
Member since 12/09/2002 Posted - 13/11/2011 : 19:07:25 -------------------------------------------------------------------------------- quote: --------------------------------------------------------------------------------
tovarčino bračka ne pizdiu zagrebu sam sedam dana od sutra,očekujem bar ručkom da me počastiš šta te trpim na forumu 
E jbga sad, ko da ja znam kad se zajebavaš kad ne. osim toga, baš mi i nisi javio za mob tako da nisam ni mogo skužit..
|
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 23/11/2011 : 19:49:24
|
globinjo Moderator
Croatia 27539 Posts
Member since 12/09/2002 Posted - 13/11/2011 : 19:07:25 -------------------------------------------------------------------------------- quote: --------------------------------------------------------------------------------
tovarčino bračka ne pizdiu zagrebu sam sedam dana od sutra,očekujem bar ručkom da me počastiš šta te trpim na forumu 
E jbga sad, ko da ja znam kad se zajebavaš kad ne. osim toga, baš mi i nisi javio za mob tako da nisam ni mogo skužit..
da,moja greška...bude prilike drugi put... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 24/11/2011 : 17:49:07
|
quote: Originally posted by globinjo
da,moja greška...bude prilike drugi put...
za 2 mjeseca se najvjerojatnije selim u Kopito City (90%), tako da ćemo se moć družit na tvom terenu....a volio bi i ovog blesavog lwooda upoznat...da mu konačno opalim jednu za uho inače sam već prije živio u Splitu (2006.),al to je bilo samo na tri mjeseca.. jedini problem je gdje kupovat stripove dole. al za to je uvijek COLUMBO ovdje |
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 24/11/2011 : 19:07:43
|
za 2 mjeseca se najvjerojatnije selim u Kopito City (90%), tako da ćemo se moć družit na tvom terenu....a volio bi i ovog blesavog lwooda upoznat...da mu konačno opalim jednu za uho inače sam već prije živio u Splitu (2006.),al to je bilo samo na tri mjeseca.. jedini problem je gdje kupovat stripove dole. al za to je uvijek COLUMBO ovdje
ok,javi se...prvo ćemo te odvest na poljud,tamo ćeš se pokloniti hajduku,pa tek onda se možeš smatrati kopitarem  nećeš?znam neke ćelavce šta mjenjaju osobni opis za 100 kn  |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 24/11/2011 : 22:02:34
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by makikatalinic
Može li tko malo regulirati, spojiti, izbrisati globinjove "drkotine" na Dinamovom topicu?
Nisam toliko protiv samog sadržaja posta već u par navrata imamo četiri posta zaredom i slično. Također nemam ništa protiv duplih, trostrukih, četverostrukih postova ili nešto slično, ali oni su nekvalitetni, nezanimljivi, a i žalosni za čitati. Samim time nema razloga da ih ima toliko. Valjda moderator može koliko-toliko biti kakav-takav primjer drugima.
ne može...jer počnem li ja brisati vaše nebuloze na oba topica,neće ostati ni stranice...i nisam se ponavljao,molim lijepo,pokaži mi post gdje se ponavljam 
Kako nisi, imaš 2x po 4 posta zaredom i još takvih duplanja. Kažem, nemam ništa protiv toga da iznosiš "svoje osjećaje" ili što već, ali daj onda to strpaj u post-dva-tri a ne ovako 3 stranice pune tebe...
nisam mogao odolit    |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 25/11/2011 : 03:50:59
|
quote: Originally posted by lwood
seliš se za stalno ?
poznavajući samog sebe ne bi rekao za stalno, ali zasad da, baza će bit St... |
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 25/11/2011 : 16:59:21
|
quote: Originally posted by supermark
docekat cemo te ja i lwood i fino cemo te ugostiti    buahahahahahaha!      
je, sav se tresem od pomisli na vas    pa kolko si ti već dugo dole?? |
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 29/11/2011 : 15:59:58
|
kad ćeš radit oproštaljku? quote: Originally posted by paro
za 2 mjeseca se najvjerojatnije selim u Kopito City (90%), tako da ćemo se moć družit na tvom terenu....a volio bi i ovog blesavog lwooda upoznat...da mu konačno opalim jednu za uho inače sam već prije živio u Splitu (2006.),al to je bilo samo na tri mjeseca.. jedini problem je gdje kupovat stripove dole. al za to je uvijek COLUMBO ovdje
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 30/11/2011 : 06:37:22
|
quote: Originally posted by adriano
kad ćeš radit oproštaljku?
Pa i ako ću radit, ti nećeš bit pozvan. Svaki put se napiješ, izazivaš tučnjave i hvataš sablažnjene cure za sise i guzice. A ako si trijezan onda bacaš ljude u totalnu depresiju, tako daaaa....jbga   |
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/12/2011 : 14:24:53
|
Svaki put se napiješ, izazivaš tučnjave i hvataš sablažnjene cure za sise i guzice.
i sta tu ima lose? adriano, moramo jednom zajedno na dernek. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 02/12/2011 : 14:30:15
|
quote: Originally posted by King Warrior
Svaki put se napiješ, izazivaš tučnjave i hvataš sablažnjene cure za sise i guzice.
i sta tu ima lose? adriano, moramo jednom zajedno na dernek.
Želim ti, ne, garantiram ti nezaboravan provod...takve alkoholne metamorfoze teško da ćeš doživjet   |
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/12/2011 : 14:41:50
|
quote: Originally posted by King Warrior
i sta tu ima lose? adriano, moramo jednom zajedno na dernek.
Želim ti, ne, garantiram ti nezaboravan provod...takve alkoholne metamorfoze teško da ćeš doživjet  
ma vazno je da se hvataju cure za sise i guzice, sve ostalo je sporedno. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 02/12/2011 : 19:18:47
|
quote: Originally posted by King Warrior ma vazno je da se hvataju cure za sise i guzice, sve ostalo je sporedno.
Ma da, lako je tebi njega smirit u sekundi gospodin policajac, sa bogzna kojim pojasom bogzna čega, a šta da mi radimo, jadni bespomoćni stripovski nerdovi pred olujom njegovih bjesomučnih ispada?  |
|
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 02/12/2011 : 21:01:48
|
quote: Originally posted by adriano
kad ćeš radit oproštaljku?
Pa i ako ću radit, ti nećeš bit pozvan. Svaki put se napiješ, izazivaš tučnjave i hvataš sablažnjene cure za sise i guzice. A ako si trijezan onda bacaš ljude u totalnu depresiju, tako daaaa....jbga  
Čini mi se da bih se vrlo lako sprijateljio s adrianom.  |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Topic  |
|