Author |
Topic  |
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/01/2012 : 10:42:27
|
@tumen
koji lik  
vidim da si počeo sa vrijeđanjem (kao što se i očekivalo)i da nisi shvatio poruku iz mojih prijašnjih postova, pa evo da ti pojednostavim...dijete drago..
tvoji postovi na ovom topiku, a tako i na ovom forumu nemaju apsolutno nikakvu težinu, nikome nisu zanimljivi, niko im ne daju nekakvu važnost. ovdje si apsolutno irelevantan...persona non grata. ti, sa svojih 6 banova se ovdje imaš obraza javit i prokazivat nekog?? opet ponavljam, niko te ne shvaća ozbiljno, ljudi odmahuju glavom i samo se bez ikakvog efekta opravdavaš, provociraš i na kraju krajeva blamiraš. sad lijepo produži odavde i nastavi trovat i trolat negdje drugdje. 100 metara od mene.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 10:56:41
|
quote: Originally posted by paro
@tumen
koji lik  
vidim da si počeo sa vrijeđanjem (kao što se i očekivalo)i da nisi shvatio poruku iz mojih prijašnjih postova, pa evo da ti pojednostavim...dijete drago..
tvoji postovi na ovom topiku, a tako i na ovom forumu nemaju apsolutno nikakvu težinu, nikome nisu zanimljivi, niko im ne daju nekakvu važnost. ovdje si apsolutno irelevantan...persona non grata. ti, sa svojih 6 banova se ovdje imaš obraza javit i prokazivat nekog?? opet ponavljam, niko te ne shvaća ozbiljno, ljudi odmahuju glavom i samo se bez ikakvog efekta opravdavaš, provociraš i na kraju krajeva blamiraš. sad lijepo produži odavde i nastavi trovat i trolat negdje drugdje. 100 metara od mene..
Pazi opasnog šerifa što se raspištoljio. Da ti to meni ne pretziš možda?Toliko si se unervozio dete? Hoćeš mi ti zabraniti da pišem i šta da pišem?Ko je tebe proglasio za moderatora, da se nisi možda samoproglasio? Eto neka svi znaju da je od sada paro novi moderator i to glavni, teško onome ko mu se nađe na putu. Pazi ti nevaspitanog derana što se uzjogunio i postao bezobrazan, a do sada je to navodno skrivao.Upravo sada svi mogu da vide ko si i šta si i koji ti je način komunikacije i ponašanja, mada je to bilo ionako očito.Inače, to što te istina očito pogađa, tvoj je problem, ali ja te nisam vređao i nisam spominjao određene delove tela za razliku od tebe.A uostalom, ne sećam se da sam ti se pre uopšte obratio?Ali eto ti si takav, nevaspitan i mislim da tu više nema pomoći. Sto metara? Pa dete, ja sam mnogo više od toga udaljen od tebe, ali druga stvar je ako se tebi ozbiljno priviđa i ako internet forum koristiš kao meru za utvrđivanje nečije blizine.E ovako nešto još nisam video.
I ako na moje postove niko ne obraća pažnju, zašto si se ti natrpao da to uradiš?Očigledno da im ti prvi pridaješ pažnju. No, pošto si ti univerzalni sudija, verovatno imaš pravo da sudiš o svemu i da određuješ šta ko sme da piše i sme li uopšte. Smiri se, napisao sam već koje su ti opcije što se toga tiče, udahni malo vazduha, napolju je zanimljiv svet.Nemoj da si tako nervozan, posle ti niko neće moći pomoći ako to uzme maha. I smešno je da ti ljudima koji su stariji od tebe deliš epitet dete, to ti još više daje na nezrelosti.
Zaista sa tobom nešto nije u redu, ali eto, uprkos svemu tu sam da ti pomognem ako mogu, iako mislim da nade baš i nema. Sem toga, dosta smo zamarali ljude, ti udari i dalje, ja ti neću biti sagovornik. |
Edited by - tumen on 07/01/2012 10:59:53 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/01/2012 : 11:02:43
|
dosta je bilo, fino ste se pocastili, zaustavite se prije nego sto podjete sa tezim vrijedjanjima. Bozic je, nema smisla da danas neko leti. Rijesite ostatak razgovora preko PM. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/01/2012 : 11:02:57
|
Nisam ja tebi ništa zabranio, nedaj Bože da sam moderator na ovom forumu, sve što sam napravio je dao tebi do znanja kako stvari stoje...ti si persona non grata i to je to. I za kraj, pošto je ipak blagdansko vrijeme, želim tebi i tvojima sretan i blagoslovljen Božić. Doviđenja... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 07/01/2012 : 11:14:53
|
Nisam ja tebi ništa zabranio, nedaj Bože da sam moderator na ovom forumu, sve što sam napravio je dao tebi do znanja kako stvari stoje...ti si persona non grata i to je to. I za kraj, pošto je ipak blagdansko vrijeme, želim tebi i tvojima sretan i blagoslovljen Božić. Doviđenja...
Evo opet njega, nastavlja.No, dobro, primio sam k znanju tvoju presudu i to je to, sada i to znam. Hvala na čestitci, lepo od tebe.
King Warrior, apsolutno se slažem sa tobom i to je to. |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 07/01/2012 : 13:33:49
|
quote: Originally posted by tumen
Nisam ja tebi ništa zabranio, nedaj Bože da sam moderator na ovom forumu, sve što sam napravio je dao tebi do znanja kako stvari stoje...ti si persona non grata i to je to. I za kraj, pošto je ipak blagdansko vrijeme, želim tebi i tvojima sretan i blagoslovljen Božić. Doviđenja...
Evo opet njega, nastavlja.No, dobro, primio sam k znanju tvoju presudu i to je to, sada i to znam. Hvala na čestitci, lepo od tebe.
King Warrior, apsolutno se slažem sa tobom i to je to.
Kud bas ti da trazis pravdu  Mada si u pravu za Polija;onaj baci varnicu i posle se pravi mutav.Najgora fela.
@Nemanja:Hvala,takodje  |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 15:08:18
|
Ja se slazem sa Polijevom dijagnozom, pa nek sam i nesrbin i izdajnik i stavec. Covek je u pravu tamo, sto se mene tice. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 07/01/2012 : 15:25:27
|
quote: Originally posted by globinjo ...a kad ih kaznim,to će biti milina...
Od sad si Zlobinjo! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 07/01/2012 : 15:28:02
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ja se slazem sa Polijevom dijagnozom, pa nek sam i nesrbin i izdajnik i stavec. Covek je u pravu tamo, sto se mene tice.
Znam otprilike na šta misliš, ali to ipak nema konkretno veze sa onim što je Poli napisao.Verovatno misliš na neke diskusije koje su se vodile ovde i na opšte stanje u društvu, ali za ime Boga, poređenje sa drugim svetskim ratom, kakve sada to ima veze i u krajnju ruku je neukusno? I u pravu je Globinjo u potpunosti, ovo nije forum za takve stvari i što pre se SVI MI manemo takvih diskusija biće nam lakše. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 07/01/2012 : 15:52:07
|
quote: Originally posted by King Warrior
...medjutim, tacno je to da je globinjo najefikasniji medju nama i definitivno najbolji moderator, iako sigurno ne i najomiljeniji, ali to je njemu svejedno. Ima problem? Ban! Hoce neko drugi da prica o tom problemu, da malo prodiskutuje? Ban! A mi ostali diskutujemo, objasnjavamo, polazemo racune, pravdamo se itd... Ma da je globu klonirati ovaj forum bi bio cist ko suza. 200 ljudi manje, ali mirna kuca. 

quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by globinjo ...a kad ih kaznim,to će biti milina...
Od sad si Zlobinjo!
I naravno, prijedlog za novi globinjov avatar   

|
Trljam ruke. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 16:28:11
|
quote: Originally posted by tumen
quote: Originally posted by Mairosu
Ja se slazem sa Polijevom dijagnozom, pa nek sam i nesrbin i izdajnik i stavec. Covek je u pravu tamo, sto se mene tice.
Znam otprilike na šta misliš, ali to ipak nema konkretno veze sa onim što je Poli napisao.Verovatno misliš na neke diskusije koje su se vodile ovde i na opšte stanje u društvu, ali za ime Boga, poređenje sa drugim svetskim ratom, kakve sada to ima veze i u krajnju ruku je neukusno? I u pravu je Globinjo u potpunosti, ovo nije forum za takve stvari i što pre se SVI MI manemo takvih diskusija biće nam lakše.
Pa mislim da preostro shvatas, vise je hteo da kaze u fazonu, Nemci su se izborili sa gorom kolektivnom krivicom i pojeli svoje govno, ali Srbi numeju sa ovako necime. No, OK, zaista nije bitno. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/01/2012 : 16:52:48
|
Dajte mi samo malo da budem moderator i odresene ruke... Uveo bih red iz cuga... Ovo: "Izvini, ali moram te izbaciti" itd.. to je smejurija... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Posted - 07/01/2012 : 16:58:52
|
Dobro, znam ja stanje, ali TVRDIM odgovorno, da bih zaveo red da bi sve pucalo.. Ali samo za Sport i Svastaru.. Ostalo me mrzi da citam sve.. :)) |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Posted - 07/01/2012 : 16:59:26
|
A i dalje sam misljenja da treba uvesti neki topic za internet makljazu.. Pa da se tamo moze svadjati... |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 07/01/2012 : 17:02:17
|
Ti tumen mislis da sam stavio onaj link iz Mladine zbog provociranja?? Je, bas cekam na to. Evo - Mladina izlazi svakog petka, a kad izađe sljedeci broj, clanki iz prethodnog su objavljeni i na netu. A jucer je bio bas petak, simple as pasulj. Da sam ga slikao i uploadao bio bi tu vec proteklog petka. Ma jesi li ti uopste procitao sta je Eni napisala??? Ne razumem, sta te uznemirava. A topic je otvoren.
A u vezi onog drugog, ne znam sta jos da ti kazem. Sigurno ne trazim temu za razgovor jer su takve teme zabranjene, i sigurno se mi ne da natezat ni sa kim niti uvjeravati nikoga ni u sta. Bila je to trenutna reakcija poslije procitanih nekoliko postova tamo koji su mi digli temperaturu. Jebiga, mozda bi bilo bolje da sam samo ugasio kompjuter i otisao vani. Ako si se nasao uvređen, sorry. Ali tako je moje stajaliste a i ostat ce tako.
A posto se na forumima cesto moze zakljuciti pogresna slika citajuci postove zelim samo razjasniti nesto sto mozda mislis o meni i doticnoj naciji. No, mozda se i varam ali da ipak razjasnimo. I deda i stric su mi se zvali Milos, a da ne kazem koliko clanova porodice je deda izgubio od strane onih koji su nosili jedno slovo sa kraja azbuke pa je zato sa 16 godina otisao u partizane, ali bi slusao tamburase cjeli svoj zivot. I nikada ga nisam cuo govoriti zlo o bilo kome. Niti sam niti se imam za 100% Slovenca, a niti bi ikad htio biti jer mi te stvari znace manje od proslogodisnjeg snijega. Kazem zato da mi ne bi pripisivao ne znam kakvu latentnu mrznju ili nesto... mozes to smatrati kao misljenje o pomalo internim stvarima kakve bi mogao imati i neko sa one strane Drine (bi li reagirao jednako da je to napisao taj neko?).
A posto vidim da te je taj moj post toliko uznemirio da ga jos danas juris, sta kazes da ne citas vise moje postove ili bi samo trajno izbacenje moglo oprati tu sramotu (ako ti moje izvinjenje nije bilo dovoljno)?
P.S. Ne visim nonstop na netu - za onog "mutavog Polija", a danasnji dan sam radije proveo sa familijom na suncu, a vratili smo se malo prije zato sam tek sada postovao svoj odgovor.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 07/01/2012 17:14:37 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/01/2012 : 17:30:35
|
quote: Originally posted by sawitch
A i dalje sam misljenja da treba uvesti neki topic za internet makljazu.. Pa da se tamo moze svadjati...
nesto kao hospitalizacija na darkwoodu, gdje moze sve da se kaze, psuje i pljuje? Neka hvala. Pored toga sto cijenim vlasnika, urednike tog sajta i veliki sam fan izdavacke kuce Darkwood, forum mi se ogadio upravo zbog tih stvari.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/01/2012 : 17:37:22
|
A i dalje sam misljenja da treba uvesti neki topic za internet makljazu.. Pa da se tamo moze svadjati...
nesto kao hospitalizacija na darkwoodu, gdje moze sve da se kaze, psuje i pljuje? Neka hvala. Pored toga sto cijenim vlasnika, urednike tog sajta i veliki sam fan izdavacke kuce Darkwood, forum mi se ogadio upravo zbog tih stvari.
bez toga Darkwood ne bi bia upola dobar.
 |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 07/01/2012 : 17:38:59
|
Potpisujem sve.  Plus sto se plasim da oslijepim poslije par minuta onog sijanja - boja pozadine ili sta je vec bio problem.  Stvarno napor za oci. Sto ne moze biti bjela ili siva pozadina, ili bar neka pastelna boja.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Topic  |
|