Author |
Topic  |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 08/01/2012 : 15:33:11
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Kazna se oduzila na osam dana, valjda nekako moderatorima izmaklo, pa je Markos na moju molbu urgirao.
Tako je i meni bilo,i uz urgiranje sam odlezao dan vise. Sreca pa je jedino Ultras bio trijezan taj dan i primijetio da se jos crvenim  |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 08/01/2012 : 15:58:03
|
........odoh malo na spa vikend i pomalo pratil ova piskaranja koja su me konačno dovela do onog kaj vec duže vreme promišljam ali sve se nekak uvjeravam da to nije tak...... na žalost na forumu više od pola ljudi je na razini shvaćanja osnovnoškolca (čak i moji bolji osmaši bolje kuže) i zbog toga više uopće nema namjeru odgovarati i objašnjavati. Jednostavno kome i čemu!? Njuške se prave pametne, a ne kuže razliku izmežu fašista i antifašista, između domoljubja i patriotizma, između pljuvanja i kritike, između zajebancije i ozbiljnosti.......sve trpaju sve u isti koš i na svaku kritiku se osjećaju napadnuti (jebenih li kompleksa) i odmah se "brane" protupitanjima (ali bez odgovora na ranije pitanje)....a argumentima da ne govorim! Netko je ovdje napisal da su činjenice za nekoga, a za nekog nisu...jebote, pa jel znate vi kaj je činjenica!? Za argumentirane rasprave rijetko tko je ovdje čul, ma o kojoj temi se delalo! Sve ovo vjerojatno i je odraz da rastu spomenarske teme (moja beba, moja simpatija, predstavimo se i sl.) na svaštari, a u isto vrijeme gotovo da na filmskoj ili glazebnoj temi nema kvalitetnijegg upisa. Barem neka inforamcija o filmu ili recenzija. Čak i na tom pdf-u (film) dolaze upit kak skinuti koji film. Ne mogu vjerovat da postoje ljudi koji nisu u stanju u tražilicu upisati ime filma +torent ili rapidshare i dobiješ sve kaj trebaš!?
Kad bumo doživeli dan da večina počinje shvaćati da svako djelovanje postoji uzrok i posljedica, a da su upravo posljedice ono na kaj moramo biti spremni za svoje neodgovorno ponašanje..........i prema sebi i prema drugim??? I da je uzrok onog kaj nam se događu u svim životnim segmentima prvenstveno u nama, našem društvu a ne u drugima!
Ovime se opraštam od piskaranja na forumu, osim pdf film....naravno, ukoliko se i ovo ne protumači (pod pritiskom ili ne onih koji su me i dosad nebrojeno puta spominjali u raznoraznim kontekstima) kao uvreda, politika ili kaj ja znam pa me se banira. A još jedan ban je doživotno izbacivanje, u mom slućaju......UŽIVAJTE U RASPRAVAMA! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12612 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 08/01/2012 : 16:37:55
|
quote: Originally posted by dosada
........odoh malo na spa vikend i pomalo pratil ova piskaranja koja su me konačno dovela do onog kaj vec duže vreme promišljam ali sve se nekak uvjeravam da to nije tak...... na žalost na forumu više od pola ljudi je na razini shvaćanja osnovnoškolca (čak i moji bolji osmaši bolje kuže) i zbog toga više uopće nema namjeru odgovarati i objašnjavati. Jednostavno kome i čemu!? Njuške se prave pametne, a ne kuže razliku izmežu fašista i antifašista, između domoljubja i patriotizma, između pljuvanja i kritike, između zajebancije i ozbiljnosti.......sve trpaju sve u isti koš i na svaku kritiku se osjećaju napadnuti (jebenih li kompleksa) i odmah se "brane" protupitanjima (ali bez odgovora na ranije pitanje)....a argumentima da ne govorim! Netko je ovdje napisal da su činjenice za nekoga, a za nekog nisu...jebote, pa jel znate vi kaj je činjenica!? Za argumentirane rasprave rijetko tko je ovdje čul, ma o kojoj temi se delalo! Sve ovo vjerojatno i je odraz da rastu spomenarske teme (moja beba, moja simpatija, predstavimo se i sl.) na svaštari, a u isto vrijeme gotovo da na filmskoj ili glazebnoj temi nema kvalitetnijegg upisa. Barem neka inforamcija o filmu ili recenzija. Čak i na tom pdf-u (film) dolaze upit kak skinuti koji film. Ne mogu vjerovat da postoje ljudi koji nisu u stanju u tražilicu upisati ime filma +torent ili rapidshare i dobiješ sve kaj trebaš!?
Kad bumo doživeli dan da večina počinje shvaćati da svako djelovanje postoji uzrok i posljedica, a da su upravo posljedice ono na kaj moramo biti spremni za svoje neodgovorno ponašanje..........i prema sebi i prema drugim??? I da je uzrok onog kaj nam se događu u svim životnim segmentima prvenstveno u nama, našem društvu a ne u drugima!
Ovime se opraštam od piskaranja na forumu, osim pdf film....naravno, ukoliko se i ovo ne protumači (pod pritiskom ili ne onih koji su me i dosad nebrojeno puta spominjali u raznoraznim kontekstima) kao uvreda, politika ili kaj ja znam pa me se banira. A još jedan ban je doživotno izbacivanje, u mom slućaju......UŽIVAJTE U RASPRAVAMA!
      |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 08/01/2012 : 23:43:24
|
quote: Originally posted by manhunter
Wele i sawitch, smirite hormone, nema potrebe da likujete.
Ne bi reko |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 09/01/2012 : 07:54:08
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by dosada
Ovime se opraštam od piskaranja na forumu, osim pdf film....naravno, ukoliko se i ovo ne protumači (pod pritiskom ili ne onih koji su me i dosad nebrojeno puta spominjali u raznoraznim kontekstima) kao uvreda, politika ili kaj ja znam pa me se banira. A još jedan ban je doživotno izbacivanje, u mom slućaju......UŽIVAJTE U RASPRAVAMA!

Neznanje nije sramota, a znanje treba znati preneti...a pametni se ne loze na provokacije. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 09/01/2012 : 09:39:05
|
quote: Originally posted by manhunter
Wele i sawitch, smirite hormone, nema potrebe da likujete.
Jos je on tu,napisao je bar deset postova u filmovima nakon ovog  |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 09/01/2012 : 09:57:19
|
quote: Originally posted by PijaniPatak Neznanje nije sramota, a znanje treba znati preneti...a pametni se ne loze na provokacije.
na pojedince se ne prima ni ono najosnovnije...a ovo tko se loži na provakacije si dobro napisal, pogledaj samo moje ulete na partizanovo temu, imal sam pacijenata do mile volje!
evo samo u ovih par odgovora vas nekoliko je pokazalo ono kaj pišem.....da vam treba sve stoput objašnjavati! Jasno napišem s kojeg dijela foruma se ppovlačim, ali badava....stvarno vam ne treba puno da se iskažete 
i manhunter, nemam ja problem s likovanjem (samo naprijed), ali sam te upozoril na weleovo vrijeđanje, ali taj valjda drugo ni ne zna...ali onda reagiraj u skladu s pravilnikom, jer dosad si vec mogel skuziti da ga badava upozoravaš (vidš da odmah odgovara koliko je opterečen dosadom, ne da mu dosada mira a i zaljubil se)!
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Posted - 09/01/2012 : 11:57:27
|
Ko ga prca? Bas cu njega da prcam... A sto je problem sto se mi radujemo? Mislio sam da otvorim topic slavlja sto ide...    |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Posted - 09/01/2012 : 11:57:28
|
Ko ga prca? Bas cu njega da prcam... A sto je problem sto se mi radujemo? Mislio sam da otvorim topic slavlja sto ide...    |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Posted - 09/01/2012 : 13:13:19
|
Ma 'ajde ne seri... Kakvo sam pravilo prekrsio da me izbacis... Zamisli likujem sto ide provokator... pfff... I vidis da nije svoje rekao, malo malo pa se vrati...
Ali dobro.. Necu vise da likujem javno.. U sebi cu..  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/01/2012 : 13:26:12
|
-Jaki (1) - politika - 7 dana, kazna ističe 24.1.2012
  Da mi je samo znat ko ga je cinka . Inače, još malo, brzo će počet stizat priznanja od novog velikog vođe za uspjehe ostvarene na polju totalitarizma i regulirane medijske slobode. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Topic  |
|