forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor gigant
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

ddeki
Advanced Member

3434 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2010 : 21:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Ma jeste, "super" je ovaj Zagor...

Evo nekih slika koje su me bukvalno ostavile bez daha. Konkurencija je bila zaista zestoka. Moj favorit je ipak pretposlednja slicica (Zagor kao vampir Rakosi).

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
323 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 11/07/2010 : 22:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message  Reply with Quote
Volim Zagora , imam sve kaj je izaslo (u HR ) , ali ovo smece sam spremio na najdalji kut police/ ormara !

Edited by - Shtef on 11/07/2010 22:28:41
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/07/2010 : 22:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Zlo i naopako.Pa ovo je kao strip koji je pokisao i potom se susio na suncu.
Nasta ovo lici da te bog sacuva.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 13/07/2010 : 01:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Danas dobio paket od SNK sa ovim brojem, steta stvarno sto ovakvu legendarnu pricu usrase losim farbanjem. Je li moguce da je i Italijansko izdanje ovog giganta isto ovako slabo, ili je to samo Ludensovo?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/07/2010 : 05:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
nije da je zgodno za oko, ali pretjerujete, ipak je to samo kiosk strip, mene te boje i ne smetaju
previše, koloritsta si nije dao previše truda(to je do originala)a za sve koji traže savršenog Zagora u boji
Bernard sprema kolekcionarsko izdanje, to će bit perfekcija pa....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/07/2010 : 14:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Cekajte ljudi zar stvarno imate opravdanja za ovu svinjariju ? pa sta ako je kiosk izdanje ? onda u njega treba trpati svasta i staviti cenu od 59 kn ?

Danas je meni i okibokiju stigao strip i blago je reci da sam razočaran. Zasto niko nije napisao ovde da je mnogo više od pola stripa ubrljano na ovaj način ? Ovu pricu smo do sada imali u Extra seriji i klasik seriji, jedini razlog zasto je ova posebna je to sto je trebala biti u bojama.
Ovo izgleda kao da je neko dete žvrljalo temprama po stripu. "to je do orginala", ovakva tvrdnja jednostavno ne stoji
jer digitalno kolorisati strip i nije tako tesko, a ovako nesto plasirati kao finalni proizvod je bezobrazluk.
Ozbiljan izdavac ne bi se brukao i ovako nesto pustao u široku prodaju ...
Mislim, da poredim ovo izdanje i ono dnevnikovo izdanje "prokleto blago" iz osamdeset i neke, greh je i uvreda ... u isti koš ovo stavljati sa "ZLATNOM SERIJOM"

"Dragi moj ludense, tih 59 kuna koje si mi na prevaru oteo, toza te časti", a sto se tiče kolekcionarskog izdanja, pa zar je umesno posle ovoga o tome pričati ...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/07/2010 : 14:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
....ipak je to samo kiosk strip, mene te boje i ne smetaju
....

Ma da li je moguce da ovako nesto izjavljujes? Pa ovo je bre govnarija od kolora!
Bruka ziva!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/07/2010 : 15:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:
....ipak je to samo kiosk strip, mene te boje i ne smetaju
....

Ma da li je moguce da ovako nesto izjavljujes? Pa ovo je bre govnarija od kolora!
Bruka ziva!

Ali problem je time veci što je VIŠE OD POLA STRIPA tako ubrljano !!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/07/2010 : 15:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Najjaći su ovi šta se žale na bojutako vam i treba sakeri!kupujte zagora u 1001 izdanju.Boja je loša i u talijana al taj zagor ne bi spasio ni najbolji kolorista na svijetu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/07/2010 : 16:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Najjaći su ovi šta se žale na bojutako vam i treba sakeri!kupujte zagora u 1001 izdanju.Boja je loša i u talijana al taj zagor ne bi spasio ni najbolji kolorista na svijetu.

ne radi se ovde o boji, prijtelju moj, nego o korektnosti izdavača, ovo je dno dna ispod svake granice i iskreno jos uvek mi nije jasno kako ih nije sram da tako nešto pustaju u promet.

"boja je losa i kod talijna" , ovo je jednostavno rečeno škart... kao da je prilikom stampe neke boje nisu nanete , ali je to mestimično ... ma ne znam kako ste ljudi tako ravnodušni na ovo
ovo je stvarno bezobrzluk
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/07/2010 : 16:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

ne radi se ovde o boji, prijtelju moj, nego o korektnosti izdavača, ovo je dno dna ispod svake granice i iskreno jos uvek mi nije jasno kako ih nije sram da tako nešto pustaju u promet.

"boja je losa i kod talijna" , ovo je jednostavno rečeno škart... kao da je prilikom stampe neke boje nisu nanete , ali je to mestimično ... ma ne znam kako ste ljudi tako ravnodušni na ovo
ovo je stvarno bezobrzluk

Istina. Pa da je makar 25 kuna, pa dobro, ali za 59 ocekujemo nesto puno bolje i kvalitetnije... stvarno steta

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/07/2010 : 18:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
pa ko vam je kriv ša kupujute prije nego šta vidite kako izgleda.a prodao se takav i u italiji pa i u nas.Ionako uvijek neki cjepidlače da triba se držat talijanskih originala

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/07/2010 : 18:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ddeki

Evo nekih slika koje su me bukvalno ostavile bez daha. Konkurencija je bila zaista zestoka. Moj favorit je ipak pretposlednja slicica (Zagor kao vampir Rakosi).

ovaj kolorista je daltonicar.
Drugog logicnog objasnjenja nemam
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/07/2010 : 18:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Da se neko posere usred crno-bijele edicije ove epizode, pa onda ponovo otvori strip, izgledalo bi isto ovako, a mozda i bolje

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/07/2010 : 21:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Definitivno je daltonista.King je u pravu.Drugog objasnjenja nema.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/07/2010 : 21:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Da se neko posere usred crno-bijele edicije ove epizode, pa onda ponovo otvori strip, izgledalo bi isto ovako, a mozda i bolje

Brate to mi da bojimo drvenim bojicama bolje bi obojili veruj mi.Izgleda sacuvaj boze.

Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 15/07/2010 : 07:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
Lele nane kakva mu je glava:)

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 15/07/2010 : 12:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by ddeki

ovaj kolorista je daltonicar.
Drugog logicnog objasnjenja nemam

mozda ima majica i u zelenoj boji sada u prodaji . Novo zagorovo ruho

feka
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/07/2010 : 14:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
meni je odličan taj Gigant,tako drugačiji starinski šmek ima,loše je obojen ali u duhi onih 70-tih,
zar mmora bit vrhunsko-kompjuterski obojen da bi bio čitljiv?
Stara je to priča,takav stil boja ji odgovara.Bar meni.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 15/07/2010 : 14:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ko vam je kriv sto uzimate iako ste videli da ne valja.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 15/07/2010 : 15:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Ko vam je kriv sto uzimate iako ste videli da ne valja.

slazem se

feka
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/07/2010 : 15:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni je odličan taj Gigant,tako drugačiji starinski šmek ima,loše je obojen ali u duhi onih 70-tih,
zar mmora bit vrhunsko-kompjuterski obojen da bi bio čitljiv?
Stara je to priča,takav stil boja ji odgovara.Bar meni.

super obojeno.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/07/2010 : 19:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
U pravu ste ljudi , sad i ja vidim ... ovo je ta, kako ono kazu, avangarda stripa ... buducnost, perspektiva, ...

... nego nesto mi se cini da je u ovoj novoj ZAGOR KI knjizi od veselog cetvrtka otisak mestimično losiji i svetliji i da onaj natpis zagor nije bas crvene boje , vise vuče na "liht roze" ... da li ste primetili

... da ne pričam o onim sakaćenim DNEVNIKOVIM izdanjima iz ružnih prljavih i zlih "kumunističkih" vremena ...

nekada besmisao doživi tačku maksimalnog ubrzanja kada ti se čini da je ništavilo sve i jedinio ...

budite vi meni dobri i veliko porasli ... pozdrav od toze ...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/07/2010 : 21:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Da ovo mu dodje kao sepia obojeno ili crno belo bojeno ili mozda delimicno obojeno...

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/07/2010 : 09:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Nemam italijanski original, a nemam jos uvek ni ovaj "Ludensov" pa ne mogu da procenim. Da li bi neko bio ljubazan da mi napise da li se pojavio kod nas u "Darkwoodu", da znam da ga kupim sto pre, jer to je izdanje koje sanjam vec 30 godina, i vec sam nekoliko puta pricao ovde kako sam ga video u Trstu kad je izasao i tad ga nisam kupio jer mi roditelji nisu dali novac pa sam sledecih 30 godina sanjao ovo izdanje. Da ne govorim da sam bio spreman da za italijansko izdanje dam i tih 250 eura kolika mu je trenutna cena na aukcijama jer je izdanje vec postalo neka vrsta rariteta. Zato sam jedva docekao da se pojavi kod nas, posebno ako je tekstualni deo veran italijanskom originalu a Markos je napisao da misli da jeste.

Vecina vas gundja na ovom forumu vec 10 godina razne besmislice po pitanju vernosti originalu, te ne valja Blazina, te ne valja "Dnevnik", na kraju nije valjala ni SD jer je izbacila (zamislite samo) po celu jednu stranicu iz nekoliko brojeva. E sad vam ne valja ni "Ludens" jer je sve odradio kao u originalu i to samo zato sto se vama ne svidja kako su to italijani obojili pre 30 godina. Znate onu narodnu... "rdjavom k**** svaka dlaka smeta"
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000