forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 16/01/2014 : 15:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by danielp

Ma Zagoru treba jedan Frank Miller pa da napravi revoluciju sa Zagorom kao ovaj pomenuti sa Betmenom!

Meni je Zagor jaako inspirativan lik, samo ga treba modernizovati, dati mu veću "ljudskost" i uzeti ga u prabe ruke.

Ili uraditi totalni reboot, pa napraviti Darkwood 51 ili tako nešto....

Nadam se da se to nikad nece desiti

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 16/01/2014 : 17:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Naravno Zagor na to skroz popizdi.
Talijani već naveliko špekuliraju tko bi to mogao biti... što vi mislite?

Ma to je netko koga Mortimer poznaje.
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 16/01/2014 : 18:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

quote:

Ma Zagoru treba jedan Frank Miller pa da napravi revoluciju sa Zagorom kao ovaj pomenuti sa Betmenom!

Meni je Zagor jaako inspirativan lik, samo ga treba modernizovati, dati mu veću "ljudskost" i uzeti ga u prabe ruke.

Nadam se da se to nikad nece desiti

I ja! Stvarno bi nam Amerikanci trebali biti uzor, pa onda da i Serie A ili Bundesliga po mogućnosti postanu kao NBA, tj. show bez sportskog smisla. Dajte pa Zagor hvala k... nije Batman

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/01/2014 : 19:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic Wind

quote:

Slažem se u potpunosti, ovako je sve već odavno izgubilo smisao.
Samo kroz reboot ovaj serijal može da bude živ i za 10-20 godina.

Za 10 godina Zagor bi mogao biti bolji nego ikad.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/01/2014 : 20:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Neće biti reboota. Jednostavno, priče će se uozbiljit. Postat će realnije. Zar niste primjetili da nema više toliko ljiljana u Darkwoodu. Zagor skače iz drva na drvo, a ne iz ljiljane na ljiljanu. Zagor se već promijenio.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 16/01/2014 : 21:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Serijal se menja, ali i ostaje isti, najbolji je ubedljivo SBE serijal, daleko ispred Texa, i čini mi se sve je bolji i bolji...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/01/2014 : 21:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Neće biti reboota. Jednostavno, priče će se uozbiljit. Postat će realnije. Zar niste primjetili da nema više toliko ljiljana u Darkwoodu. Zagor skače iz drva na drvo, a ne iz ljiljane na ljiljanu. Zagor se već promijenio.

Tako je... Takodjer ga tek u svakoj petoj prici okrzne metak po sljepoocnicama, a po zimi vise ne hoda polugol
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/01/2014 : 21:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Tako je... Takodjer ga tek u svakoj petoj prici okrzne metak po sljepoocnicama, a po zimi vise ne hoda polugol

To je to!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 16/01/2014 : 21:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Serijal se menja, ali i ostaje isti

Profa, mudro zboriš!

Edited by - solar on 16/01/2014 21:46:36
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 17/01/2014 : 13:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav reboot, kakve promjene, vratite Zagora na onakvog kakav je bio prije pedeset godina i izlazit će dovijeka.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/01/2014 : 14:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bem ti, kako se to skače s ljiljana na ljiljan????
Da u Darkwoodu ima sve manje lijana to stoji, ali da su i ljiljani ugroženi mi je otkriće!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/01/2014 : 16:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

quote:

Da u Darkwoodu ima sve manje lijana to stoji, ali da su i ljiljani ugroženi mi je otkriće!

Točno sam znao da je krivo... Bilo mi je sumnjivo dok sam to tipkao... Još sam išao i guglat i mislio sam da je pravilno budući da mi je izbacilo neku zagorovu recenziju u kojoj se spominju ljiljani...

Da, ne može Zagor skakati iz cvjetića na cvjetić... to bi ipak bilo previše...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/01/2014 : 16:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
A čuj, ako ga odluče dovoljno rebootati, nikad se ne zna.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 17/01/2014 : 16:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Točno sam znao da je krivo... Bilo mi je sumnjivo dok sam to tipkao... Još sam išao i guglat i mislio sam da je pravilno budući da mi je izbacilo neku zagorovu recenziju u kojoj se spominju ljiljani...

,,a zasto da ne??? naprimjer u onoj najlosijoj epizodi svih vremena ,,,ono kad je bio smanjen na velicinu mrava

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19617 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/01/2014 : 16:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
meni je ta epizoda sa mini Zagorom bila baš zgodna.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/01/2014 : 16:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by senokute

quote:

quote:

quote:

,,a zasto da ne??? naprimjer u onoj najlosijoj epizodi svih vremena ,,,ono kad je bio smanjen na velicinu mrava

U biti da... Zagor može sve... hebiga Johnny...

Edited by - nagor on 17/01/2014 16:55:33
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 17/01/2014 : 21:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Evo ne znam jesu li ove slike na forumu...
Možda je povezano sa ubojstvom jednog lika.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/01/2014 : 23:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Upaljac profesora Verybada! :-)

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/01/2014 : 10:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Na nekim slikama, moram priznati, Zagor čak i liči na Ferrija, đaba kad je precrtano.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 18/01/2014 : 11:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Meni nije bitno jeli crtez precrtan, puno je bolje gledati ovo nego nekog loseg crtaca cije slike ne mogu ni vidjeti.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/01/2014 : 11:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa šta će ti dvaput isti akdrovi, neka samo čovjek napiše tekst, a u dnu *vidi tu i tu epizodu Zagora, di je kadar koji bi inače precrtao. Ista ti je stvar. Inače, nema mnogo loših crtača koji su prošli kroz Zagor stuff, a da ne valjaju, a da nisu kopirali. Darcangelo, Gamba možda, Magniantini i Espositovci se još traže...

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/01/2014 : 12:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tintilinic

Meni nije bitno jeli crtez precrtan, puno je bolje gledati ovo nego nekog loseg crtaca cije slike ne mogu ni vidjeti.

Slažem se.

Inače, sve te table (pa i puno više njih) je već objavio solar. Na stranici 75 imaš dosta "slikovnog" materijala u linkovima.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38698&whichpage=75

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/01/2014 : 12:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Kad smo već kod slikica.
Solare, od kud ti ovaj kadar ispod? To je Della Monica, zar ne?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/01/2014 : 12:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne bih rekao da je to Della Monica.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/01/2014 : 12:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ne bih rekao da je to Della Monica.

U biti, nisam ni ja siguran da je to DM, ali vuče malo na DM.
Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.75 seconds. Snitz Forums 2000