forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 1214

teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/08/2014 : 14:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

Odlicna vest, verovatno ce i prodaja skociti od nestalog istrazivaca.

nadam se...nije nemoguce da ako prodaja naraste dobijemo i cijeli zagorovov serijal kolorisan...kaj je zagor slabiji od texa?...nista.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/08/2014 : 15:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by sergej773

Odlicna vest, verovatno ce i prodaja skociti od nestalog istrazivaca.

nadam se...nije nemoguce da ako prodaja naraste dobijemo i cijeli zagorovov serijal kolorisan...kaj je zagor slabiji od texa?...nista.

Malo je slabiji od Texa jer ima nešto manje epizoda za objavljivanje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/08/2014 : 17:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sutra rezultati, neda mi se baš sad. :D

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 08/08/2014 : 18:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
http://morenoburattini.blogspot.com/2014/04/la-cripta.html
Hoće ovo izaći kod nas?
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
408 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 08/08/2014 : 20:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Postovani Zagorovci

Dugo vas citam, prvi put pisem. Ova stranica i ovaj forum je najveci razlog da sam nakon dosta godina nedavno ponovo kreno citati Zagora. Odrasto sam u Bosni uz Zlatnu Seriju ali najvise sam cito Zagora kada sam skoro dvi godine proveo u Hrvatskoj. I to bas u onom fantasticnom periodu od Nestali Istrazivac do Liberty Sam. Ali 1997:e sam otiso u Svedsku i sa tim je i moje citanje Zagora bilo gotovo. Od tada sam samo sporadicno (nostalgicno) kupovo mjesane brojeve kad god bi posjetio ex-Yu ali nisam pratio regularnu seriju od mog odlaska. Sve do sada.

Prije par mjeseci me nesto povuklo i krenuo sam citati odabrane brojeve iz ZS. One koje se sjecam iz djetinstva i mnoge koje nikad nisam citao. A onda sam preso na izdavanja Slobodne Dalmacije i kreno citati od Nestali Istrazivac. Sad sam upravo doso do Sotonski Mortimer i opet sam totalno ”zaglavio”. Milina mi je citati Zagora iz ovog perioda a obradujem se kad vidim koje sve dobre price idalje imam ispred sebe. U svemu ovome je stripovi.com moj saputnik. Popisi, a pogotovo recenzije, su zlata vrijedne nekome ko je ispo iz toka.

Za mene je Divovi dobra i zla vrhunac Zagora a Nestali Istrazivac, Izgubljeni Rudnik, Kraken i Sveti Breg nisu podaleko iza. Sveti Breg, objektivno, i ne pripada medu ove prvonavedene, ali subjektivno je to moj omiljeni strip iz djetinstva a nostalgija je jaka stvar.

Sad sam se predstavio i za kraj, hvala na citanju.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/08/2014 : 20:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Dobro došao hamzik, nadam se da ćeš često navraćati na forum jer ljubitelja stripa (a pogotovo Zagora) nikada nije previše.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 08/08/2014 : 21:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Pa navraca on na forum vidis da kaze da nas dugo cita.Inace da nam jos pises hamzik!

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/08/2014 : 21:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Dobro nam došao, brate!!!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2014 : 22:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Dobro došao. Koliko vidim još se nitko nije javio da je došao na ovaj forum zbog drugih junaka osim zbog Zagora. Još jedan dokaz moći Duha sa sjekirom.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/08/2014 : 22:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
...ili dokaz da malo gde drugo i virimo :)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 08/08/2014 : 23:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Dobro došao. Koliko vidim još se nitko nije javio da je došao na ovaj forum zbog drugih junaka osim zbog Zagora. Još jedan dokaz moći Duha sa sjekirom.

Ja sam došao zbog Martina Mysterea
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2014 : 23:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:
Originally posted by bjelolasica

Ja sam došao zbog Martina Mysterea

Čim prvi put otvoriš nešto vezno uz Zagora odmah si se preobratio

P.S. Znaš kako se kaže "Čast iznimkama"

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 08/08/2014 23:51:43
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 09/08/2014 : 01:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Dobrodošao!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 09/08/2014 : 02:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Evo jedne "interesantne" vijesti, Barison će raditi jednu kratku priču za Tex kolor-fest izdanje po scenariju još jednog "Zagorovca" Zamberlettija.

p.s.
Nadam se da Boselli nikad neće imati priliku upoznati KW-a jer mi se čini da taj susret ne bi preživio.

Edited by - solar on 09/08/2014 02:55:29
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/08/2014 : 03:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Misliš?

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 09/08/2014 03:08:02
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 09/08/2014 : 16:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Evo jedne "interesantne" vijesti, Barison će raditi jednu kratku priču za Tex kolor-fest izdanje po scenariju još jednog "Zagorovca" Zamberlettija.

p.s.
Nadam se da Boselli nikad neće imati priliku upoznati KW-a jer mi se čini da taj susret ne bi preživio.

Logično. To je kao i u nogometu, dokazao se u malome klubu i sad prelazi u giganta
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 09/08/2014 : 16:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ne mora biti, jer Barison trenutačno radi na još jednom specijlcu po scenariju Burattinija tako da je ovaj projekat za Teksa više kao gostovanje.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 09/08/2014 : 20:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne mora biti, jer Barison trenutačno radi na još jednom specijlcu po scenariju Burattinija tako da je ovaj projekat za Teksa više kao gostovanje.

Aha, dakle samo je na probi u velikanu, ako ne zadovolji vraća se u borbu za opstanak

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 10/08/2014 : 02:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Kerac

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/08/2014 : 08:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

p.s.

Logično. To je kao i u nogometu, dokazao se u malome klubu i sad prelazi u giganta

Mislis kao Esposito i Cassaro?

Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 10/08/2014 : 09:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Kerac

Crtez je dobar,samo mi se nesvidja zagorova glava.

Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 10/08/2014 : 09:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Kad ce bre tintone rezultati?!

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 10/08/2014 : 10:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

p.s.

Mislis kao Esposito i Cassaro?

Ne, oni su otišli iz većeg kluba u manji u potrazi za minutažom
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2981 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 10/08/2014 : 10:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Kerac vrhunski odrađuje posao. Što se tiče Zagorove glave, sasvim je OK, na kraju krajeva, to je Banetova interpretacija... :)

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/08/2014 : 10:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
REZULTATI IV. KVIZA

1. Jim gitara

2. Concrete

3. Ben-Jusur

4. Badenlandija

5. O'Bannion

6. Zasjeda u šumi

7. Sierra Blanca (epizode koje počinju na početku jedne i završavaju na kraju iste ili neke od sljedećih sveske, PP je bio na najboljem putu).

8.
Toriccelli
Cassaro
Sedioli
Gamba

9.
Peabody, jedini ne poznaje ostalu trojicu
Digging Bill i Fishleg u Oceanu
Andrew Kain i Fishleg u Krakenu
Digging Bill i Andrew Kain u Atlantidi

Go to Top of Page
Page: of 1214  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.16 seconds. Snitz Forums 2000