forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 22/09/2014 : 13:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Trebalo bi istražiti otprilike profil zagorovaca. Usuđujem se utvrditi da dominiraju visoki, karakterni ljudi... s kosom. I uglavnom ljudi od akcije , od života.

evo da potvrdimo
metar devedesetpet i devedeset kg. mogao bih izgledom proći kao thor, da se nabildam bavim se sportom cijeli život, to je valjda ta akcija
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4572 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 22/09/2014 : 20:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

odlično solar
uskoro ću sabrati popis, pa da imamo i to

nema me na spisku
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13165 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 22/09/2014 : 20:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
stavljen si, a bez da smo te izmjerili. vjerujem da si visok stasit i markantan muškarac, s kosom.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3470 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 22/09/2014 : 20:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

stavljen si, a bez da smo te izmjerili. vjerujem da si visok stasit i markantan muškarac, s kosom.

A što se događa ako si nizak i ćelav??
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4572 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 22/09/2014 : 20:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

A što se događa ako si nizak i ćelav??

onda imas tu srecu da si Japanac
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/09/2014 : 20:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
jebala vas kosa, sta ste se uhvatili tih stidnih dlaka na glavi?!!!
Zivimo u savremenom dobu, celav biti je IN.
Vin Diesel, Bruce Willis, Britney Spears...
Moramo ici s vremenom, sisati se na celavo, samo tako mozemo da prodajemo prave vrijednosti.
Pa nije ni Zagor nosio kosu do ramena, kao njegovi prethodnici Herkules ili Tarzan.
Gdje je sada Kiky da potvrdi ovaj moj post sa jednim zelenim smajlijem?!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13165 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 22/09/2014 : 20:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
još ćete ti i kiky biti najbolji tandem;)
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 22/09/2014 : 22:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
A, kakav je ovo stari japanski pedofil na slici!? Zar i tome služi ovaj častan forum? Djeco, djeco...
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 22/09/2014 : 22:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Moramo ici s vremenom, sisati se na celavo, samo tako mozemo da prodajemo prave vrijednosti.
Pa nije ni Zagor nosio kosu do ramena, kao njegovi prethodnici Herkules ili Tarzan.

Tako govore samo oni koji imaju problema s gustoćom/rijetkoćom dlaka na glavi......al po izlikom "to je in" da bi sakrili vlastite nedostatke vjerujem da to nije kod tebe slučaj KW
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/09/2014 : 22:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mogorovic

A, kakav je ovo stari japanski pedofil na slici!? Zar i tome služi ovaj častan forum? Djeco, djeco...

Nije to pedofil već čovjek gleda obiteljski album i slike svoje kćerkice.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 23/09/2014 : 15:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

pa meni se kvari s vremenom...prve dvije priče su mi odlične...delaware i brodolomnici...ovo dalje mi je prosječno...

Krasno, a on je kao velika nada... i tako već deset godina

I Bure je njemu dao da radi jubilarni broj. Koji slijed: Nollita-Sclavi-Tonnineli-Boselli-Bure-Rauch , tendencija fantastična. Jel zna netko zašto je povratak Caponea bio tek ovlaš, zašto nije standardan član Staffa?

Edited by - Poncho on 23/09/2014 15:45:43
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7127 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/09/2014 : 17:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote] Jel zna netko zašto je povratak Caponea bio tek ovlaš, zašto nije standardan član Staffa?

Hmm, Solar "Covjek-Informacija" bi to mogao znati.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/09/2014 : 22:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema kikyja, ali evo jos jednog celavca
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/09/2014 : 22:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Nema kikyja, ali evo jos jednog celavca

Bilo bi ih još da 1Euro nije odsutan.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 23/09/2014 : 22:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

[quote] Jel zna netko zašto je povratak Caponea bio tek ovlaš, zašto nije standardan član Staffa?

Izgleda da se Caponeu i ne piše baš toliko. On je kao i Manfredi na Teksu neka vrsta "guest-stara", nažalost.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/09/2014 : 23:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Pisanje jubilarnog broja 700. bi trebalo da daju Caponeu. A i inace bih bas voleo da se on malo vise razmase po serijalu, covek koji je napisao ,,Sveti brg", ,,Mracna predskazanja" i ,,Kraljevstvo staha" sigurno ima jos svasta da nam kaze, ne mora svaka epizoda da mu bude epska kao ove malopre spomenute moze i neka epizoda u rangu maxija ,,Marinci".
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 23/09/2014 : 23:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Jesi siguran da ce biti Zagora #700?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/09/2014 : 23:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

Jesi siguran da ce biti Zagora #700?

Nema brige što se toga tiče, već je predviđeno da ga Ferri nacrta pred odlazak u mirovinu.

Go to Top of Page

Gea
Starting Member

52 Posts

Member since 02/12/2012

Posted - 24/09/2014 : 07:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Gea a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/09/2014 : 08:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Zato što je trenutno sva njegova pažnja posvećena isplativijem poslu tv-urednika emisije "Misteri", a strip je ostavio po strani kao hobi/strast u kojem se davno ispunio 90-ih godina u Star Comicsu (a i kada se vraćao u SBE govorio je da bi se rado posvetio kvalitetnim serijalima poput Dampyra)

Pre par dana sam se dogovorio s njim da ga intervjuišem. Ako imate kakva pitanja u vezi Zagora koja biste mu postavili slobodno pucajte

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 24/09/2014 : 16:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Patak, ako nije problem, s čim se baviš? Ako intervjuiraš Caponea... novinarstvo neko?

U kontekstu Zagora trebao bi ga, za prvu ruku, priupitati u vezi pojavljivanja na serijalu. Vidim da kažeš da radi za televiziju, ali svejedno, to je nekako prvoloptaško pitanje.

Jasno treba i ispipati situaciju oko Lazarus Ledda i Bonellija kao takvoga. Kakvi su njegovi odnosi danas s tom kućom.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 24/09/2014 : 20:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Što ga je privuklo Zagoru? (kao fanboya)
Otkud mu ideje za Hagota, "Njega" (Hiljadu lica straha)? Je li to bila posveta njegom drugom piscu, glumcu...
Tko su mu uzori u pisanju?
Koji mu je najbolji Zagor? Koji on nije potpisao jasno.
Da li postoji neki drugi SBE lik za kojeg bi htio pisati?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 25/09/2014 : 00:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Patak, ako nije problem, s čim se baviš? Ako intervjuiraš Caponea... novinarstvo neko?

U kontekstu Zagora trebao bi ga, za prvu ruku, priupitati u vezi pojavljivanja na serijalu. Vidim da kažeš da radi za televiziju, ali svejedno, to je nekako prvoloptaško pitanje.

Jasno treba i ispipati situaciju oko Lazarus Ledda i Bonellija kao takvoga. Kakvi su njegovi odnosi danas s tom kućom.

Apsolvent sam na srpskom i italijanskom jeziku i književnosti Univerziteta u Banjoj Luci. Sa Caponeom sam već neko vreme u odličnom kontaktu preko fb, i to uglavnom zbog Lazarusa. (Par meseci je bilo muke tipa da mu šaljem ogromne poruke-komentare na epizode koje sam pročitao (one koje kod nas nisu izdate) bez da dobijem odgovor, da bi se odjednom čovek odgovorio na sve moje poruke i nastavio normalno da komunicira, i prilično prijateljski raspoložen)

Uglavnom, pošto se sprema poslednja epizoda Lazarusa, palo mi je na pamet da ga povodom toga intervjuišem. Znam jezik, a i serijal već u dušu, pa mi nije bilo teško postaviti mu neka pitanja.

Ali nisam hteo izostaviti Zagora i njegove početne dane strip-karijere, pa reko' da vas lepo pitam.

Zabeležio sam tvoja i bjelolasičina pitanja

@bjelolasica, izvini na ignoreu oko asocijacija. Zaokupili su me neki demoni :))))

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/09/2014 : 12:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

Apsolvent sam na srpskom i italijanskom jeziku i književnosti Univerziteta u Banjoj Luci. Sa Caponeom sam već neko vreme u odličnom kontaktu preko fb, i to uglavnom zbog Lazarusa. (Par meseci je bilo muke tipa da mu šaljem ogromne poruke-komentare na epizode koje sam pročitao (one koje kod nas nisu izdate) bez da dobijem odgovor, da bi se odjednom čovek odgovorio na sve moje poruke i nastavio normalno da komunicira, i prilično prijateljski raspoložen)

Uglavnom, pošto se sprema poslednja epizoda Lazarusa, palo mi je na pamet da ga povodom toga intervjuišem. Znam jezik, a i serijal već u dušu, pa mi nije bilo teško postaviti mu neka pitanja.

Ali nisam hteo izostaviti Zagora i njegove početne dane strip-karijere, pa reko' da vas lepo pitam.

Zabeležio sam tvoja i bjelolasičina pitanja

@bjelolasica, izvini na ignoreu oko asocijacija. Zaokupili su me neki demoni :))))

Ajde imaš vremena do pon jer sam od sutra u Barceloni. Tako da animiraj ljude da ih što više riješe kviz.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9404 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 25/09/2014 : 13:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Pitaj ga u vezi promjena u dugoročnim serijalima. Lazarus je bio serijal s jakim kontinuitetom i koji se znao mijenjati (bilo je što manjih što većih pa i onih ogromnih promjena) pa koje je njegovo mišljenje oko promjena na dugoročnim serijalima koji nisu otpočetka namijenjeni da se mijenjaju (Tex, Zagor, Diabolik), da li se može zauvijek (dok je kupaca) održavat status quo ili treba pustiti serijal da se pokuša razviti?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.62 seconds. Snitz Forums 2000