Author |
Topic |
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 22/09/2014 : 13:00:58
|
quote: Originally posted by Poncho
Trebalo bi istražiti otprilike profil zagorovaca. Usuđujem se utvrditi da dominiraju visoki, karakterni ljudi... s kosom. I uglavnom ljudi od akcije , od života.
evo da potvrdimo metar devedesetpet i devedeset kg. mogao bih izgledom proći kao thor, da se nabildam bavim se sportom cijeli život, to je valjda ta akcija |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4572 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3470 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 22/09/2014 : 20:11:36
|
quote: Originally posted by stinky
stavljen si, a bez da smo te izmjerili. vjerujem da si visok stasit i markantan muškarac, s kosom.
A što se događa ako si nizak i ćelav?? |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4572 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 22/09/2014 : 20:15:23
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
quote: Originally posted by stinky
stavljen si, a bez da smo te izmjerili. vjerujem da si visok stasit i markantan muškarac, s kosom.
A što se događa ako si nizak i ćelav??
onda imas tu srecu da si Japanac
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 22/09/2014 : 20:16:14
|
jebala vas kosa, sta ste se uhvatili tih stidnih dlaka na glavi?!!! Zivimo u savremenom dobu, celav biti je IN. Vin Diesel, Bruce Willis, Britney Spears... Moramo ici s vremenom, sisati se na celavo, samo tako mozemo da prodajemo prave vrijednosti. Pa nije ni Zagor nosio kosu do ramena, kao njegovi prethodnici Herkules ili Tarzan. Gdje je sada Kiky da potvrdi ovaj moj post sa jednim zelenim smajlijem?! |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
Member since 20/08/2014 |
Posted - 22/09/2014 : 22:04:09
|
quote: Originally posted by King Warrior
jebala vas kosa, sta ste se uhvatili tih stidnih dlaka na glavi?!!! Zivimo u savremenom dobu, celav biti je IN. Vin Diesel, Bruce Willis, Britney Spears... Moramo ici s vremenom, sisati se na celavo, samo tako mozemo da prodajemo prave vrijednosti. Pa nije ni Zagor nosio kosu do ramena, kao njegovi prethodnici Herkules ili Tarzan. Gdje je sada Kiky da potvrdi ovaj moj post sa jednim zelenim smajlijem?!
Tako govore samo oni koji imaju problema s gustoćom/rijetkoćom dlaka na glavi......al po izlikom "to je in" da bi sakrili vlastite nedostatke vjerujem da to nije kod tebe slučaj KW |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 22/09/2014 : 22:41:44
|
quote: Originally posted by mogorovic
A, kakav je ovo stari japanski pedofil na slici!? Zar i tome služi ovaj častan forum? Djeco, djeco...
Nije to pedofil već čovjek gleda obiteljski album i slike svoje kćerkice. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 23/09/2014 : 15:42:49
|
quote: Originally posted by piquet
pa meni se kvari s vremenom...prve dvije priče su mi odlične...delaware i brodolomnici...ovo dalje mi je prosječno...
Krasno, a on je kao velika nada... i tako već deset godina
I Bure je njemu dao da radi jubilarni broj. Koji slijed: Nollita-Sclavi-Tonnineli-Boselli-Bure-Rauch , tendencija fantastična. Jel zna netko zašto je povratak Caponea bio tek ovlaš, zašto nije standardan član Staffa? |
Edited by - Poncho on 23/09/2014 15:45:43 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7127 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 23/09/2014 : 22:01:29
|
jebala vas kosa, sta ste se uhvatili tih stidnih dlaka na glavi?!!! Zivimo u savremenom dobu, celav biti je IN. Vin Diesel, Bruce Willis, Britney Spears... Moramo ici s vremenom, sisati se na celavo, samo tako mozemo da prodajemo prave vrijednosti. Pa nije ni Zagor nosio kosu do ramena, kao njegovi prethodnici Herkules ili Tarzan. Gdje je sada Kiky da potvrdi ovaj moj post sa jednim zelenim smajlijem?!
Nema kikyja, ali evo jos jednog celavca |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 23/09/2014 : 22:08:46
|
quote: Originally posted by velka031
Nema kikyja, ali evo jos jednog celavca
Bilo bi ih još da 1Euro nije odsutan. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 23/09/2014 : 22:57:00
|
quote: Originally posted by D.J.
[quote] Jel zna netko zašto je povratak Caponea bio tek ovlaš, zašto nije standardan član Staffa?
Hmm, Solar "Covjek-Informacija" bi to mogao znati.
Izgleda da se Caponeu i ne piše baš toliko. On je kao i Manfredi na Teksu neka vrsta "guest-stara", nažalost. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 23/09/2014 : 23:01:45
|
Pisanje jubilarnog broja 700. bi trebalo da daju Caponeu. A i inace bih bas voleo da se on malo vise razmase po serijalu, covek koji je napisao ,,Sveti brg", ,,Mracna predskazanja" i ,,Kraljevstvo staha" sigurno ima jos svasta da nam kaze, ne mora svaka epizoda da mu bude epska kao ove malopre spomenute moze i neka epizoda u rangu maxija ,,Marinci". |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 23/09/2014 : 23:53:11
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Jesi siguran da ce biti Zagora #700?
Nema brige što se toga tiče, već je predviđeno da ga Ferri nacrta pred odlazak u mirovinu. |
|
|
Gea
Starting Member
52 Posts
Member since 02/12/2012 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 24/09/2014 : 08:02:16
|
quote: Originally posted by D.J.
[quote] Jel zna netko zašto je povratak Caponea bio tek ovlaš, zašto nije standardan član Staffa?
Hmm, Solar "Covjek-Informacija" bi to mogao znati.
Zato što je trenutno sva njegova pažnja posvećena isplativijem poslu tv-urednika emisije "Misteri", a strip je ostavio po strani kao hobi/strast u kojem se davno ispunio 90-ih godina u Star Comicsu (a i kada se vraćao u SBE govorio je da bi se rado posvetio kvalitetnim serijalima poput Dampyra)
Pre par dana sam se dogovorio s njim da ga intervjuišem. Ako imate kakva pitanja u vezi Zagora koja biste mu postavili slobodno pucajte |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 24/09/2014 : 16:42:24
|
Patak, ako nije problem, s čim se baviš? Ako intervjuiraš Caponea... novinarstvo neko?
U kontekstu Zagora trebao bi ga, za prvu ruku, priupitati u vezi pojavljivanja na serijalu. Vidim da kažeš da radi za televiziju, ali svejedno, to je nekako prvoloptaško pitanje.
Jasno treba i ispipati situaciju oko Lazarus Ledda i Bonellija kao takvoga. Kakvi su njegovi odnosi danas s tom kućom. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 24/09/2014 : 20:37:19
|
Što ga je privuklo Zagoru? (kao fanboya) Otkud mu ideje za Hagota, "Njega" (Hiljadu lica straha)? Je li to bila posveta njegom drugom piscu, glumcu... Tko su mu uzori u pisanju? Koji mu je najbolji Zagor? Koji on nije potpisao jasno. Da li postoji neki drugi SBE lik za kojeg bi htio pisati? |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 25/09/2014 : 00:04:23
|
Patak, ako nije problem, s čim se baviš? Ako intervjuiraš Caponea... novinarstvo neko?
U kontekstu Zagora trebao bi ga, za prvu ruku, priupitati u vezi pojavljivanja na serijalu. Vidim da kažeš da radi za televiziju, ali svejedno, to je nekako prvoloptaško pitanje.
Jasno treba i ispipati situaciju oko Lazarus Ledda i Bonellija kao takvoga. Kakvi su njegovi odnosi danas s tom kućom.
Apsolvent sam na srpskom i italijanskom jeziku i književnosti Univerziteta u Banjoj Luci. Sa Caponeom sam već neko vreme u odličnom kontaktu preko fb, i to uglavnom zbog Lazarusa. (Par meseci je bilo muke tipa da mu šaljem ogromne poruke-komentare na epizode koje sam pročitao (one koje kod nas nisu izdate) bez da dobijem odgovor, da bi se odjednom čovek odgovorio na sve moje poruke i nastavio normalno da komunicira, i prilično prijateljski raspoložen)
Uglavnom, pošto se sprema poslednja epizoda Lazarusa, palo mi je na pamet da ga povodom toga intervjuišem. Znam jezik, a i serijal već u dušu, pa mi nije bilo teško postaviti mu neka pitanja.
Ali nisam hteo izostaviti Zagora i njegove početne dane strip-karijere, pa reko' da vas lepo pitam.
Zabeležio sam tvoja i bjelolasičina pitanja
@bjelolasica, izvini na ignoreu oko asocijacija. Zaokupili su me neki demoni :)))) |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 25/09/2014 : 12:36:47
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Jasno treba i ispipati situaciju oko Lazarus Ledda i Bonellija kao takvoga. Kakvi su njegovi odnosi danas s tom kućom.
Apsolvent sam na srpskom i italijanskom jeziku i književnosti Univerziteta u Banjoj Luci. Sa Caponeom sam već neko vreme u odličnom kontaktu preko fb, i to uglavnom zbog Lazarusa. (Par meseci je bilo muke tipa da mu šaljem ogromne poruke-komentare na epizode koje sam pročitao (one koje kod nas nisu izdate) bez da dobijem odgovor, da bi se odjednom čovek odgovorio na sve moje poruke i nastavio normalno da komunicira, i prilično prijateljski raspoložen)
Uglavnom, pošto se sprema poslednja epizoda Lazarusa, palo mi je na pamet da ga povodom toga intervjuišem. Znam jezik, a i serijal već u dušu, pa mi nije bilo teško postaviti mu neka pitanja.
Ali nisam hteo izostaviti Zagora i njegove početne dane strip-karijere, pa reko' da vas lepo pitam.
Zabeležio sam tvoja i bjelolasičina pitanja
@bjelolasica, izvini na ignoreu oko asocijacija. Zaokupili su me neki demoni :))))
Ajde imaš vremena do pon jer sam od sutra u Barceloni. Tako da animiraj ljude da ih što više riješe kviz. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9404 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 25/09/2014 : 13:00:13
|
Pitaj ga u vezi promjena u dugoročnim serijalima. Lazarus je bio serijal s jakim kontinuitetom i koji se znao mijenjati (bilo je što manjih što većih pa i onih ogromnih promjena) pa koje je njegovo mišljenje oko promjena na dugoročnim serijalima koji nisu otpočetka namijenjeni da se mijenjaju (Tex, Zagor, Diabolik), da li se može zauvijek (dok je kupaca) održavat status quo ili treba pustiti serijal da se pokuša razviti? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Topic |
|