forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 23/02/2015 : 11:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
Dragi prijatelji,

na topicu CRŠ-a u tijeku je nagradna igra povezana sa Zagorom, pa
preporučamo da ju provjerite:

Ovdje je link:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46418
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 23/02/2015 : 15:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

quote:
Originally posted by Josip2000

De Sergej šta stalno prigovaraš na nešta jbt, sve ti smeta

Kloni me se gunđalo

hehheeh koji rejđoholik XD
Go to Top of Page

majstor kvarisa
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
17 Posts

Member since 02/02/2012

Posted - 24/02/2015 : 19:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send majstor kvarisa a Private Message  Reply with Quote
Gdje se u BIH mogu kupiti Zagor odabrane price? Mislim na kioske, ne striparnice.

Alan Ford, Dylan Dog, Corto Maltese
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 24/02/2015 : 19:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by majstor kvarisa

Gdje se u BIH mogu kupiti Zagor odabrane price? Mislim na kioske, ne striparnice.

Dok se nije pojavio Agarthi, mogli su se kupiti skoro na svakom kiosku, sad to više nije slučaj, i ne pamtim kad sam zadnji put vidio neki strip od VČ na kiosku. Možda na kioscima u RS, dolaze redovno?? Ako neko ima tu informaciju neka je podijeli.

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 24/02/2015 : 20:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Juce sam procito Posljednja Tula i ovdje me Boselli bas obradovo nakon one katastrofe sto je Povratak Kandraxa. A i tajna Sumera je bila veliko razocarenje. Ovdje se Boselli iskupio. Pogotovo sa onom scenom gdje Dragun tone u maelstrom. Nisam se odavno tako uzbudio citajuci Zagora. Za mene vec klasicna scena. Della Monica je veliki majstor i nakon ove epizode se priblizio mom favoritu Andreuciju. Jos nisam imo uzitak da citam pricu nacrtanu od Rubinija ali sve po redu.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/02/2015 : 20:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I mene Posljednja Thula čeka idućih dana, sada je na redu Piramida krvi, završetak dugačke priče koja je ostavila puno bolji dojam od nesretnih Sumerana.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Gru
Average Member

830 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 24/02/2015 : 21:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
Dragi Zagorovci, može jedna usluga? Pošto sam sa redovnim Zagorom pauzirao tamo negdje od prvog Mortimera (period SD) jel me netko može uputiti u listu epizoda Zagora koje se isplate pročitati u ovom periodu (dakle, do "Ponekad se vraćaju")?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/02/2015 : 22:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

Dragi Zagorovci, može jedna usluga? Pošto sam sa redovnim Zagorom pauzirao tamo negdje od prvog Mortimera (period SD) jel me netko može uputiti u listu epizoda Zagora koje se isplate pročitati u ovom periodu (dakle, do "Ponekad se vraćaju")?

Daleko najbolja stvar koju možeš napraviti jest da pođeš na recenziju prvog Mortimera (link je dolje) i listaš recenzije koje idu nakon toga. Na njima imaš prosječnu ocjenu komentara svih čitatelja.
To ti je najbolji način da vidiš je li pojedina priča valja ili ne.

link:
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-58-60-sotonski-mortimer/780/

Listaš pomoću ovoga:

Edited by - solar on 24/02/2015 22:50:20
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/02/2015 : 23:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

Ovo ispod bi nekako u grubo bilo osnovno, ali ima tu još dobrih priča.

Vampir – SD 61
Krvna braća – LU 94
Afrička odiseja – LU 101 – 111
Crni brod – LU 112
Demonska knjiga – LU 119
Prošlost Fakira Ramatha – LU 128 (ako si fan Nollitine priče »Tigar«)
Mortimerov Povratak – LU 143
Richterova mini saga (Obavezno! Uvod u južnoameričku sagu) - LU 152 – 165
Huroni – LU 173
Kameni div – LU 188
Puni mjesec – LU 216

Ma, najbolje ti je ić po ovome što ti je solar predložio.
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 25/02/2015 : 19:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

Ja bi ti preporucio da se vratis par brojeva unazad i ponovis gradivo sa ovim vrhunskim nizom epizoda.

SD 50 Morska strava
SD 51 Lovac na vještice
SD 52 Kraken
SD 53 Otočka skupina
SD 54 Kapetan Midnight
SD 55 Povratak Nata Murda
SD 56 Tajna jednoroga
SD 57 Grenland
SD 58 Fatalno oružje
SD 59 Sotonski Mortimer
SD 60 Majstorski udarac

Onda nakon toga slusaj nagora. I gledaj da ubacis i Mocvara Robijasa LU 148-151.

Edited by - hamzik on 25/02/2015 19:09:50
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 25/02/2015 : 19:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Uh, ne znam kako sam zaboravio na Močvaru robijaša. I to ide u "best of".
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 25/02/2015 : 20:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gerilac1

quote:
Originally posted by majstor kvarisa

Dok se nije pojavio Agarthi, mogli su se kupiti skoro na svakom kiosku, sad to više nije slučaj, i ne pamtim kad sam zadnji put vidio neki strip od VČ na kiosku. Možda na kioscima u RS, dolaze redovno?? Ako neko ima tu informaciju neka je podijeli.

Agarthi je jedna katastrofa od izdavačke kuće a ima tu dosta razloga koji će da opravdaju ovakvu tvrdnju. Na početku kada su se pojavili, bili su više nego odlični sa stripovima dok mi je na početku njihova cijena od 6KM za redovnjaka bila velika ali sam se kasnije navikao. I sve je dobro išlo dok na kraju nisu počeli da kasne, i to debelo da kasne. Zatim smo mogli da vidimo njihov povratak nakon godinu dana u Juli 2013 pa su bili redovni sve do Septembra dok im je zadnji strip bio Magični Vjetar "Whopi" koji je izašao u Septembru, a od tada više ništa ne obečavaju. A zatim odmah na početku 2014. objavljuju kako rade na "Walter brani Sarajevo" i da se može kupiti u pre-orderu, dok je službeni izlazak prve epizode trebao da se dogodi u Aprilu, koji se tada nije pojavio.
Sada tu gledamo stripofile koji su uzeli strip u pre-orderu a nisu dobili strip niti povratak novca, a sad će godina otkako su ga najavili da će izaći. A kasnije izvlače priču kako planiraju da izdavaju Alan Forda... Alan Forda! Koji ima milion edicija, a sada ga još dobijamo u AC izdanju, a od njega ni traga ni glasa. Zatim, dolazi veliko iznenađenje - Agarthi pokrenuo Agarthi Toys. Hmmm... sigurno im dojadilo da varaju narod i da izdavaju stripove pa su prešli na ekološke igračke od drveta. E, sada je pitanje - kako mogu da pokrenuo igračku industriju a ne mogu da izdavaju stripove? Mnogi su im slali poruke, među kojima sam i ja, gdje je jedna te ista poruka: čekamo zelenu kartu za štampanje. A po njihome, treba im godina dana da dobiju zelenu kartu za štampanje.
A evo još jednog pitanja; ako Agarthi štopa, zašto onda Ludens i VČ (koji godinama dominiraju na bosanskom tržištu) štopaju debelo sa stripovima u Bosni i Hercegovini.
Ako i tu Agarthi nije umiješao svoje prstiće. Sunce im njihovo, ako nisu sposobni da izdavaju stripove redovno onda neka se povuku i prepuste to profesionalnim igračima a ne tamo nekim noobovima koji nemaju blage veze sa stripovima. Striparnica neka ostane, ali neka prestanu sa izdavanjem kada samo znaju da printaju laži. Dok publika u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori uskoro trebaju da uživaju u JA sagi, naša je publika još na epizodi "Veliki turnir" a da ne govorim za VČ. Posljednji VČ kojeg sam vidio na svojim kioscima jeste bio "Veliki turnir" i "Posljednja borba" a od ostalih ni traga na glasa...

Neka se fino-lijepo Agarthi povuče i neka se Ludens i VČ vrate, pa da bude sve lijepo kao nekada
Go to Top of Page

Gru
Average Member

830 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 25/02/2015 : 21:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
U redu, odoh onda u nabavu...
solar, nagor i hamzik, zahvaljujem na prijedlozima!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 25/02/2015 : 22:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

Uzmi obavezno usput "Divovi dobra i zla" i "Teror sa Šeste planete" da se onako čisto nađe...
Go to Top of Page

Gru
Average Member

830 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 25/02/2015 : 22:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

quote:
Originally posted by Gru

Uzmi obavezno usput "Divovi dobra i zla" i "Teror sa Šeste planete" da se onako čisto nađe...

he, he...kako ne, te epizode su već pročitane i arhivirane, ipak sam ja klasičar , zato se idem malo baciti u novije stvari, a pošto mi se neda trošit pare i vrijeme na lošije epizode čisto se informiram malo...
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 25/02/2015 : 22:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

Nema na cemu. Uzivaj u citanju.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/02/2015 : 17:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da zagorova prica Timber Bill nije recenzirana...ili ja ne mogu pronaci recenziju.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/02/2015 : 17:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nije još recenzirana, i ja sam je prošle godine bezuspješno tražio jer sam očekivao da tako stara epizoda sigurno mora imati recenziju.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/02/2015 : 19:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

he, he...kako ne, te epizode su već pročitane i arhivirane, ipak sam ja klasičar , zato se idem malo baciti u novije stvari, a pošto mi se neda trošit pare i vrijeme na lošije epizode čisto se informiram malo...

Ako si ljubitelj klasicnih epizoda onda obavezno uzmi epizodu "Kraljevstvo straha" (Ludens 183,184,185).
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-lu-183-185-kraljevstvo-straha/1220/
Jedna od onih epizoda koje odisu klasicnim Nolittinim stilom.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/02/2015 : 19:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

Pored Kraljevstva straha koje ti je sad spomenuo King, preporucujem i dve Burattinijeve price iz razdoblja posle 500. broja a to su Okrutni Havak i U potrazi za Zagorom. Obe su nacrtali Esposito braca i odlicne su!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/02/2015 : 21:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by Gru

Pored Kraljevstva straha koje ti je sad spomenuo King, preporucujem i dve Burattinijeve price iz razdoblja posle 500. broja a to su Okrutni Havak i U potrazi za Zagorom. Obe su nacrtali Esposito braca i odlicne su!

Potvrđujem Kinga i goinga
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/02/2015 : 22:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Upravo pročitao epizodu Posljednja Thula, koji je to napor u 4 nastavka. Prva 2 nastavka su ispod svake kritike, ništa se konkretno ne događa i dosadno da dosadnije ne može biti. Nešto se pokrenulo u završnom Tron bogova ali on pati od predvidljivosti na relaciji otac-sin, to je bilo toliko očito da mi je ubilo svu napetost. Ono na kraju Richterovo preseravanje sa Lokijevim prstenom je teška fantastika i samim time meni potpuno nezanimljivo.
Ovo je po priči čak i slabije od Tajne Sumerana, jedino što je crtež bolji... od cijele te Richter sage jedino vrijedi petodijelna Krvave piramide, ostale dvije su teško smeće.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9403 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 28/02/2015 : 23:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Po meni je ta Richeterova saga uništena neuspjelim eksperimentom. Ta "saga" se u globalu sastoji od samo tri priče rastegnute toliko da je to bolno za čitatelje. Tih dvanaest brojeva ima toliko praznog hoda i nepotrebnih elemenata samo da bi priča bila duža da ubija svaki gušt čitanju. Od sve tri priče najgora mi je ta Buretova kojoj uz sve nedostatke ni ovi prije navedeni ne idu u prilog.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2015 : 00:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
i strip godine je...

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/03/2015 : 08:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Opet je pobijedilo izdanje godine, a ne strip godine. Bilo je nekoliko boljih Zagora koji su izasli u 2014.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.43 seconds. Snitz Forums 2000