forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1211

going going
Advanced Member

Serbia
12115 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/09/2015 : 22:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hamzik

quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Ne razumem sta vi ocekujete od Buratinija? Da napise remek delo poput Rat i Mir?
Zagor je pulp fiction i kvalitet prica ne moze biti bolji od te forme.
Chill out...Zagor je zabava. Pre svega vizuelna, kao sto rece jedan forumas gore.

Koja glupost. Zagor je mnogo puta dokazo da moze biti itekako bolji "od te forme". Stvar je u tome da su pojedini nostalgicari toliko spustili svoja ocekivanja na ovaj strip da im je dovoljno samo da izlazi i da ga Ferri crta dok god se ne srusi nad kist i to je to. Neki od nas zahtjevaju vise i prepoznaju potencijal ovog serijala, potencijal koji je mnogo puta dosas postignut. Nazalost Zagor je izgleda postao taoc urednika sa ogromnim Nolitta kompleksom i sakice italijanskih nostalgicara koji rado citaju trash sa uzasnim naslovnicama, zabiju glavu u pijesak (citaj: Buretov supak) i ponekad se sretnu da se sjecaju starih dobrih dana.

U potpunosti se slazem!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12115 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/09/2015 : 22:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Puno bi pametnije bilo da se serijal bazira na pričama kakva je ponuđena u gigantu 7 (uz to još i apsolutno briljantno nacrtano), a ne na beskrajnom davežima sa Mortimerom, naprimjer.

Ne slazem se sto se tice ovoga za gigant 7 odnosno Nuccieve Ocajnicke utrke. Strip je solidan, sa odlicnim crtezom, ali prica je mogla i morala da bude mnogo bolja. Price kao sto je Ocajnicka utrka bi trebalo da budu standardne filer price izmedju mnogo (scenaristicki) jacih prica.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/09/2015 : 22:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Meni se dosta svidjela Očajnička utrka, ne spada u vrhunsku kategoriju ali je izvučeno najviše što se moglo iz jedne takve neoriginalne tematike.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

411 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 14/09/2015 : 23:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nema šanse da se ponove Demoni, čak ni Boselli poslije, to ne očekujem u startu, tako da sam pomiren sa ovim, po meni nepotrebnim, Hellingenovim povratkom, odnosno njegova eventualna nekvaliteta neće me ni iznenaditi ni naljutiti.
Puno bi pametnije bilo da se serijal bazira na pričama kakva je ponuđena u gigantu 7 (uz to još i apsolutno briljantno nacrtano), a ne na beskrajnom davežima sa Mortimerom, naprimjer.

Serijal treba da se bazira na crtežu i pricama poput MORSKE STRAVE ili Skiptar tin-hinan, a ne na govnima kao što je Gigant 7.
Uzgred, Helingen 7 u svakom pogledu nadmašuje tu žabokrečinu. Priča je naravno bolja,a Ferri je i polumrtav "življi" od Nuča dok Verni u kombinaciji sa Sediolijem šiša Nuča u svim aspektima crteža.
Iako su sva trojica operisani od likovnog talenta i ako uzmemo u obzir da im je Ferri i uzor i Bog i otac, Verni je u poredjenu s Nučom, u ovom slučaju... Manara.

Edited by - nellesky on 14/09/2015 23:14:08
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/09/2015 : 02:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nellesky

quote:

Ma nema šanse da se ponove Demoni, čak ni Boselli poslije, to ne očekujem u startu, tako da sam pomiren sa ovim, po meni nepotrebnim, Hellingenovim povratkom, odnosno njegova eventualna nekvaliteta neće me ni iznenaditi ni naljutiti.

Serijal treba da se bazira na crtežu i pricama poput MORSKE STRAVE ili Skiptar tin-hinan, a ne na govnima kao što je Gigant 7.
Uzgred, Helingen 7 u svakom pogledu nadmašuje tu žabokrečinu. Priča je naravno bolja,a Ferri je i polumrtav "življi" od Nuča dok Verni u kombinaciji sa Sediolijem šiša Nuča u svim aspektima crteža.
Iako su sva trojica operisani od likovnog talenta i ako uzmemo u obzir da im je Ferri i uzor i Bog i otac, Verni je u poredjenu s Nučom, u ovom slučaju... Manara.

U potpunosti se slazem
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/09/2015 : 06:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kako bih se mogao sloziti da hellingen 7 nadmasuje gigant 7 ( i jos da je isti zabokrecina ) u svakom pogledu.
Prvo, hellingen 7 jos nije izdan pa ga ne mozemo porediti ni sa "Nocnom morom na moru", niti imamo "svaki pogled"
Drugo, Hellingen 7 je za sada katastrofa u svakom pogledu, koceptualno zabokrecina na kvadrat.
Trece, gigant 7 je daleko osmisljenija celina od trenutno izaslog Hellingena 7
Cetvrto, Ferri, tuzno ali istinito, nije vise ni senka sebe samog

Nellesky, jesi li uopste procitao 601/602?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4664 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/09/2015 : 07:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ko je dosad uopće pročitao 7. helingena. ne vjerujem bozelijevcima kad komentiraju buratinijeve priče. više puta sam se uvjerio da pretjeruju
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2428 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 15/09/2015 : 08:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

ko je dosad uopće pročitao 7. helingena. ne vjerujem bozelijevcima kad komentiraju buratinijeve priče. više puta sam se uvjerio da pretjeruju

Evo ja nisam Bozelijevac, mislim da je njegov Helingen sranje, ali je zato Buretov još veće sranje. Nijanse su u pitanju ali su sranje.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 15/09/2015 : 14:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Vidio sam da je Marolla za svoj prvijenac dobio visoke ocjene. Vidim da je dosad imao samo 3 rada na Dampyru. Polažem nade u njega, dobro je startao.

Zna li tko išta podrobnije o njemu? Jel on ovo samo navratio il ima namjere pisat cešće za Zagora?
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4633 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/09/2015 : 16:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
http://net.hr/cafe/maxwell-zagorski/

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/09/2015 : 17:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Boat City, novo naselje na obali rijeke Roanoke, cvjeta i naglo se razvija kao riječno pristanište...

Epizoda „Čudni gospodin Smith“ za temu ima neraskidivu vezu divljeg i razvijenog dijela Nolittinih (!) Sjedinjenih Država, s radnjom u novoniklom riječnom pristaništu kao mjestu njihova dodira. Predstavljanje različitih socijalnih kategorija odmah je jasno istaknuto: dok bogati Njujorčanin kupuje indijansku perjanicu za 50 dolara, siromašni Meksikanac ne uspijeva ručati s budžetom od 5 centi i jednoga lažnog dolara.

Međuovisnost tih dvaju svjetova prvenstveno ipak znači korist objema stranama. Tijekom nužnog odmora na kojem će doživjeti opasnost i uzbuđenje Divljeg Zapada i vratiti se s ponekim suvenirom, bogati istočnjaci prikupit će potrebnu energiju za nastavak rada i razvitka na istoku zemlje, što će im ponovno omogućiti obiteljski odmor na zapadu i tako opet iznova. Takav će njihov modus vivendi potaknuti osnivanje riječnih pristaništa i kompletan razvoj novih zapadnih naselja. Podizat će se u njima smještajni kapaciteti, otvarati suvenirnice, osnivati agencije koje turistima jamče pustolovinu, a vrhunac doživjeti riječni promet i trgovanje krznom i ostalom robom koja privlači onaj društveni sloj koji je nositelj rane industrijalizacije zemlje. Zaposlenost će krenuti uzlaznom putanjom strelovitom brzinom, dojučerašnji skitnice postajat će vlasnici agencija te uskoro tražiti i dobro plaćati radnike i dakako hraniti i zapošljavati znance i prijatelje.

Naravno, niti jedna „tranzicija“ ne može proteći baš tako jednostavno. Neiskusni preprodavači krzna čitavu će teško stečenu zaradu gubiti od profesionalnih kockara i pristajati na nečasne načine nadoknade gubitka. Turistički poslovni ljudi bacat će klipove pod noge jedni drugima, nastojeći svim sredstvima onesposobiti konkurenciju. Time će si dakako raditi samo medvjeđu uslugu: nejaki supruzi otetih turistkinja, gradski mekušci, odmah će zažaliti za bostonskim vrtovima koji su im se pred koji dan učinili dosadnima, ne utažujući im ni približno potrebu za odmorom izvan okruženja tvorničkog rada i onečišćene prirode. Neugodna iskustva i neispunjena očekivanja odmah će po povratku podijeliti s bogatim prijateljima. I doskora, Zapad više nikoga na Istoku neće zanimati kao mjesto relaksacije i odmora. Riječni promet, hoteli i turističke agencije, trgovišta i suvenirnice propadat će istom brzinom kojom su nastali, a s njima i čitava naselja.

Onaj koji je toga svega, čini se, jedini u potpunosti svjestan naravno je Zagor. Njegovo djelovanje zato mora biti dalekovidno posredovanje, a ne banalno razrješenje otmice kroz skupo plaćenu kaznu za poražene otmičare i trajno gorak okus u ustima žrtava otmice. Uvidom u kompleksnost situacije kroz razumijevanje raznolikih motiva njenih aktera, Zagor će pronaći rješenje koje će na svim nivoima i za svakoga biti dobro rješenje. Gradski čovjek će od samoga prvaka odvažnosti, slavnog Duha sa Sjekirom doživjeti priznanje za hrabrost zbog držanja prilikom opasnosti. No isto tako, novonastali viši i niži srednji sloj zapadnjačkih poslovnih ljudi i trgovaca krznom, bez dugoročnih će posljedica naučiti lekciju iz mudrosti te i dalje s uspjehom nastaviti pridonositi razvitku kraja. Zadovoljstvom obiju strana, tome više nema nikakvih zapreka...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/09/2015 : 22:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Neko čitam sad Vanatinu zamku i vidim da na recki nema KLASIK naslovnice.
Eto čisto da malo grintam:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

411 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 15/09/2015 : 22:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ne znam kako bih se mogao sloziti da hellingen 7 nadmasuje gigant 7 ( i jos da je isti zabokrecina ) u svakom pogledu.
Prvo, hellingen 7 jos nije izdan pa ga ne mozemo porediti ni sa "Nocnom morom na moru", niti imamo "svaki pogled"
Drugo, Hellingen 7 je za sada katastrofa u svakom pogledu, koceptualno zabokrecina na kvadrat.

Pročitao 600 i 601.
Govorimo o odnosu izmedju H7 i G7
Crtež - realno, Nučo nije ništa bolji od polumrtvog Ferrija. Obojica znaju usrati da se zalediš, ali znaju i "ubosti",tako da prednost ide Ferriju jer je original.
Priča - G7, otrcano, prežvakano,predvidljivo,gomila razvodnjenih karaktera,prizemno,jeftino... dok kod H7 ipak imamo zanimljiviju priču,nevidljive zidove,dronove,teleportere,terminatore...
Dakle, u svakom pogledu bolji jer je H7 blockbuster
Vidi, da ne bi bilo nedoumica, doista mislim da je G7 apsolutni šit,a to što možda ima bolja scenaristička rješenja i koncept od Buretovog Helingena ništa mi ne znači jer ta priča i dalje nije veličina priče iz npr. Senke smrti-Noć užasa kojoj je veoma bliska. Mislim, a i ti ćeš se složiti, da je svakom ipak zanimljiviji Ferri i Helingen od Nuča i nosoroga, bez obzira na scenario i koncept koji na kraju krajeva u oba slučaja dolazi iz istog pera.

Uzgred, jedno zapažanje. Od 38 tabli drugog dijela broja 602 čak više od 10 tabli je ponavljanje nekih ranijih priča.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17090 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/09/2015 : 22:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

Ne slazem se sto se tice ovoga za gigant 7 odnosno Nuccieve Ocajnicke utrke. Strip je solidan, sa odlicnim crtezom, ali prica je mogla i morala da bude mnogo bolja. Price kao sto je Ocajnicka utrka bi trebalo da budu standardne filer price izmedju mnogo (scenaristicki) jacih prica.

Pogledaj realno, na koliko "običnih" stripova dolazi jedan "klasik"... Ja bi radije stalno čitao Očajničke utrke nego devetnaest puta Kukce ubojice i onda jednu Morsku stravu, koja je genijalna, u svakom pogledu, da se razumijemo
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/09/2015 : 23:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nellesky

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Pročitao 600 i 601.
Govorimo o odnosu izmedju H7 i G7
Crtež - realno, Nučo nije ništa bolji od polumrtvog Ferrija. Obojica znaju usrati da se zalediš, ali znaju i "ubosti",tako da prednost ide Ferriju jer je original.
Priča - G7, otrcano, prežvakano,predvidljivo,gomila razvodnjenih karaktera,prizemno,jeftino... dok kod H7 ipak imamo zanimljiviju priču,nevidljive zidove,dronove,teleportere,terminatore...
Dakle, u svakom pogledu bolji jer je H7 blockbuster
Vidi, da ne bi bilo nedoumica, doista mislim da je G7 apsolutni šit,a to što možda ima bolja scenaristička rješenja i koncept od Buretovog Helingena ništa mi ne znači jer ta priča i dalje nije veličina priče iz npr. Senke smrti-Noć užasa kojoj je veoma bliska. Mislim, a i ti ćeš se složiti, da je svakom ipak zanimljiviji Ferri i Helingen od Nuča i nosoroga, bez obzira na scenario i koncept koji na kraju krajeva u oba slučaja dolazi iz istog pera.

Uzgred, jedno zapažanje. Od 38 tabli drugog dijela broja 602 čak više od 10 tabli je ponavljanje nekih ranijih priča.

Pitao sam te jesi li čitao da bih mogao da znam da li mi pišeš svoj sudo o H7 na osnovu pročitanog ili na osnovu pretpostavke neviđenoga, što se, ne znam da li si primetio, neretko dešava ovde na forumu. Čitao si, dobio svoje mišljenje i izneo ga. Nisam lud da se tome suprotstavljam.

Što se tiče Ferri/Nuccia paralele, tu se i slažem i ne slažem.

Kao zagorovac ću samo potvrditi, podebljati, podvući i potpisati se: Ferriju nema ravnoga.

Kao stripoljubac van koncepta zagorovštine, malo ću staviti prst na čelo. Nuccio je bogatstvom svog crteža ipak daleko nadmašio crtež iz "Hellingenove ostavštine", koji mogu da poredim jedino sa Cassarovima. Gigant 3 (kod nas Gigant 6) sam držao najgorim Ferrijevim radom u istoriji serijala Kad sam video br.601, "Priča o Betty Wilding" je pala na drugo mesto. Jbg Sve šta inače pripisujemo toj ligurskoj legendi stoji dok je sveta i veka, ali treba ipak baciti malo realniji pogled na njegov današnji crtež.

Na primer, ko ima dilemu oko toga ko je bolje crtao ova dva nedavna "blockbustera" neka lepo otvori LUGIG6 i LUGIG7 pa će mu sve biti jasno. Kome nije, nisam lud ni da o tome raspravljam. Uvažavam svakako.

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 15/09/2015 23:44:51
Go to Top of Page

Gru
Average Member

836 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 15/09/2015 : 23:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zagor je zabava. Pre svega vizuelna

Reci to Cassarovima, D'Archangelu i Chiarolli
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/09/2015 : 00:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne razumem sta vi ocekujete od Buratinija? Da napise remek delo poput Rat i Mir?

Očekujem dobar strip, što Zagor može da bude, ali mu dušmani ne daju. I, da, očekujem ono šta mi je već ponudio Gigantom 2, Okrutnim Hawakom, Mortimer:poslednjim činom, Čovekom koji je došao sa kišom, Sindrom Belzebulom, Tajanstvenim samostanom, Dugim putovanjem, Potragom za Zagorom...priču tipa onih koje je napiao maestralno onog časa kada se setio da malo izađe iz Nolittine senke da bi video šta piše.

quote:
Zagor je pulp fiction i kvalitet prica ne moze biti bolji od te forme. Chill out...Zagor je zabava. Pre svega vizuelna, kao sto rece jedan forumas gore.

To je to, ne mora bolje, ha? Ne znam kako ovo da ti prokomentarišem.

quote:
Inace Bure dolazi sad krajem meseca u Beograd na Salon Stripa u SKC pa mu kazite sta imate i kritikujte ga

Simpatično! "Hajde mu recite to u lice ako smete" spika. Em nas čovek čita uveliko, em ja inače jedva čekam da dobijem priliku da sa njim porazgovaram i kažem mu sve ovo. Neću se uspeti organizovati za BG, ali jednog dana...
Hajde ti njemu, scenaristi, reci da je Zagor samo vizuelna zabava. Zanima me njegova reakcija.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9552 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 16/09/2015 : 07:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Čovjek koji je došao s kišom nije napisao Bure.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 16/09/2015 : 07:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Pijani Patak, Bure cita ovaj forum?
Sto se tice prica, one ce uvek biti osrednje i retko ce dostici nivo "Divova" na zalost. Jer u pitanju je stancovanje.
Price bi verovatno bile kvalitetnije kada bi bilo vise stalnih scenarista u Zagor staffu.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 16/09/2015 : 10:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Patak ti si bolje upućen u talijanske prilike. Kakve informacije imaš o Samuelu Marolli?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/09/2015 : 15:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nikakve. Nema projekata u izradi, makar ta informacija nije prosla u eter.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 16/09/2015 : 15:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Sjećam se da je Marolla rekao da radi na jednom scenariju za Zagora.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/09/2015 : 15:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pijani Patak, Bure cita ovaj forum?
Sto se tice prica, one ce uvek biti osrednje i retko ce dostici nivo "Divova" na zalost. Jer u pitanju je stancovanje.
Price bi verovatno bile kvalitetnije kada bi bilo vise stalnih scenarista u Zagor staffu.

O, da, čita.
Čak je i Nuccio iščitao sve komentare o svom gigantu. Saznao od njega kad su padali poslednji komentari na topicu. Pogodi ko mu je dao adresu? Ja sigurno nisam.
Što se tiče "Divova..." složili smo se da je to kauzalni maksimum te ne možemo da govorimo o njemu kao merilu srednje vrednosti kvaliteta serijala. Bar ne dok ne dodje neki novi zanesenjak zbog kojeg ćemo "Divove" da spustimo na srednju vrednost.
Trazim od Bureta i ostalih da mi serviraju priču koju su dokazali da su u stanju da napišu. Ne izmišljam toplu vodu.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/09/2015 : 16:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Čovjek koji je došao s kišom nije napisao Bure.

Uvek to znam, ali mu je uvek pripišem iz nekog razloga

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 16/09/2015 16:21:55
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/09/2015 : 16:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Sjećam se da je Marolla rekao da radi na jednom scenariju za Zagora.

Eto, to nisam nigde našao.
Opet, njegovo pisanje mi se čini prilično gostujuće sudeći po ritmu. Šteta.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page
Page: of 1211 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.73 seconds. Snitz Forums 2000