pa imali smo vec s anulkinim prokletstvom. kad talijani uvide da su nesto dobrano usrali (a gore zagor za neke uopce nije zagor), onda to poprave i imamo malo ljepseg i bezizrazajnijeg zagora. kako bilo, ludens nikad nista nece sam raditi na naslovnici - nema sanse da se toliko potrude. i bolje. ako netko zna drukcije, nek se javi.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Vec je bilo price u vezi toga,ali vise se ne secam.Mislim da je i u originalu ovakva glava kao kod Ludensa jer je SBE to promenio a u najavi TJ na ovoj postavljenoj slici je ovako.Mislim da je takva neka prica,neka me ispravi neko ako sam pogresio.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
onda iduce godine ludensu ostaju samo 2 specijala da izda. ako ne bi kakve hibridne specijale poceli poput odabranih prica ili slicno. jer ako na jesen izdaju kolumba ili ovogodišnji talijnanski,iduce godine ostaje jedan od ova dva i talijanski 2011.
to ionako nije pravi potpis. a sumnjam da ferri samostalno ista vise crta. da, sa specijalima i cikom, umjesto 8 godisnje idemo na 1. necu plakati. ali izmislit ce LU nesto za zagora u 563. verziji, dok god je zlatna koka.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Jedini razlog sto jos uvijek kupujem ove Zagorove specijalce je zbog nostalgije, i da ne imam rupe u kolekciji. Garant ih ne uzimam zbog kvaliteta prica i crteza, zato sto u ovim izdanjima to uopste ne postoji