forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mister no Knjiga 1 Veseli cetvrtak...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 15/12/2010 : 10:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Ovaj MN je najbolje Bonelli strip izdanje ove godine i pored stranica koje su nesto slabije odstampane.

Koliko god me raduje ovo izdanje, može biti samo najočekivanije (dugo čekano i ispunjeno), ali najbolje Bonelli izdanje pored Caravana, Julie, Gee, Trapera teško biće. Ova izdanja se miljama izdvajaju po kvalitetu od ovog MN. Ali sve jedno, samo oni neka guraju sa ovim izdanjem i više od 2 puta godišnje.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/12/2010 : 10:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergio gardini
Koliko god me raduje ovo izdanje, može biti samo najočekivanije (dugo čekano i ispunjeno), ali najbolje Bonelli izdanje pored Caravana, Julie, Gee, Trapera teško biće. Ova izdanja se miljama izdvajaju po kvalitetu od ovog MN. Ali sve jedno, samo oni neka guraju sa ovim izdanjem i više od 2 puta godišnje.

Ne zaboravi dodatke u MN kojih nemas u originalu, sto je ogroman plus za debelog, plus + sto je debeo.
A sto se samog stripa tice, ovaj MN mi je daleko bolji od Karavana, Gee, Trapera.
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 15/12/2010 : 10:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne zaboravi dodatke u MN kojih nemas u originalu, sto je ogroman plus za debelog, plus + sto je debeo.
A sto se samog stripa tice, ovaj MN mi je daleko bolji od Karavana, Gee, Trapera.

Slažem se. Po mome mišljenju samo je Julija takmac pilotu po kvalitetu.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 15/12/2010 : 11:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Slažem se što se tiče same radnje (tu je pitanje uskusa, o tome ne treba raspravljati). I dodaci su zaista plus, ali tehnički deo nije ni za primirisati gore nabrojanim.
A to što je debeo baš i nije plus, zamisli samo: holesterol, krvni pritisak...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/12/2010 : 11:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
A to što je debeo baš i nije plus, zamisli samo: holesterol, krvni pritisak...

Masno, masno .
Sto se tehnikalija tice, meni je jedino tu interesantan otisak, sto je moglo bolje da se uradi (al opet nije strasno kao u nekim drugim izdanjima, recimo da je ovde najblazi slucaj).

Edited by - kasper on 15/12/2010 11:37:03
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 15/12/2010 : 11:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
Da se razumemo. Nisam ni ja neko zakeralo što se tiče pojedinosti. Mene raduje sama činjenica da imam ove epizode MN, pa makar on imao i hipertenziju . Ali nije samo otisak (koji je kod mene sasvim pristojan, da ne kažem odličan). Tu su i korice, sam papir, boneli format kod Caravana...
Samo nama neka požive svi izdavači i da se nama kolekcije pune. To je najbitnije.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/12/2010 : 12:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Samo nama neka požive svi izdavači i da se nama kolekcije pune. To je najbitnije.

A vidi, ja ovo imam u Libellusu tako da nemam potrebe ovo uzimati. Ovo za izdanje godine je nepristrasna ocena
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/12/2010 : 12:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
meni ipak nije to izdanje godine, bez uvrijede kaspere...to je samo treči ili koji več reprint jednog junaka, sada u malo drugčijoj verziji i na do sada skoro da kad je Bonelli u pitanju, nepoznat način....700 stranica na klasičnom Bonelli formatu je zanimljivo izdanje ali meni ne nešto što zaslužuje titulu nečeg posebnog...
E kad je Traper Keri u pitanju, to je iznenađenje potpuno, izdanje Bonelli na malo večem formatu od klasičneg Bonellija,
tiskano na perfektnom papiru i za VČ štampariju nezamisljivo dobrom otisku...
da skratim, Mister No je zanimljivo izdanje(u svim pogledima) ali ništa tako posebno da bi zaslužilo epitet izdanja godine...
možete i topic na tu temu,ali meni je TRAPER KERI izdanje godine Srbskih izdavača...tu je i Tarzan ali Bonelli je samo jedan.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/12/2010 : 12:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

meni ipak nije to izdanje godine, bez uvrijede kaspere...to je samo treči ili koji več reprint jednog junaka, sada u malo drugčijoj verziji i na do sada skoro da kad je Bonelli u pitanju, nepoznat način....

A ovo je prvi narodni reprint + epizode koje su tu su.... neunistive . Makar meni.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/12/2010 : 12:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Naravno, tu nema dileme, te epizode Mister Noa su legendarne i meni posebno drage...sad,da nemam te epizode u Libellus knjigama to mi mi naravno bila fantazija,ovako me i previše ne dirne pa ostajem hladan...
Ali me je zato Traper Keri oduševio...(ne cijenom) ali samim izdanjem, dopada se mi Bonelli na malo večem formatu od uobičajnog, plus štampa izvrstna, što je dokaz da i u Srbiji mogu izaći perfektna izdanja.
Ali kad je to več topic o Mister No knjigi, svaka čast Veselom na izdanju, nek guraju 3-4 mjsečno,sve ostalo je presporo...
evo kad izbace i treči broj dobivaju još jednog kupca...oprezan sam, to dolazi sa godinama.

Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/12/2010 : 19:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
Mister No 'Buco' od sutra u Babilonu!

Cijena 130,00 kn

Pozdrav iz Babilona!

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4786 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 15/12/2010 : 21:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Familije mi, telleru. :fuckingepicfacepalm:

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 16/12/2010 : 09:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
juce sam prelistao izdanje debeljuce mn i sasvim je solidan...imam knjige libelusa i necu ovo kupovati plus sto imam i lms komplet...hteo sam samo videti kako izgleda..otisak je mislim bolji nego u obicnim kiosk izdanjima..naravno moze to mnogo bolje ali sasvim solidan mn..bar taj primerak sto sam pogledao
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17203 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/12/2010 : 11:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Može li mi neko reći koliko bi koštale te dvije knjige (Teks i Mister No) kad se preračuna u marke (ili evre, svejedno je) s popustom u Novom Sadu? Poslao sam karticu sestri, pa da znam koliko da pošaljem para
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 16/12/2010 : 12:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Knjige kostaju po 1650 dinara,sto je po kursu od 105 dinara za 1 evro oko 16 evra za jednu knigu.
Od toga odbijes popust koji imas na karticu,u zavisnosti koliko procenata imas popusta.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17203 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/12/2010 : 12:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Knjige kostaju po 1650 dinara,sto je po kursu od 105 dinara za 1 evro oko 16 evra za jednu knigu.
Od toga odbijes popust koji imas na karticu,u zavisnosti koliko procenata imas popusta.

Pa koliko ima popusta ako prvi put kupujem?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/12/2010 : 13:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
0.000000 posto., i to ako budu milostljivi,je popust...
ako budu imali loš dan za kaznu što do sada nisi ništa kupio mogu te opalit i sa rabatom od 50% to ti dođe oko 2000 dinara ili 20 evra po knjizi...i to samo ako se taj dan zvijezde poklope sa zemljom pa.....

Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 16/12/2010 : 13:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Imas 20 % popusta u startu,pa eto racunaj 20 % od 16 eura na oba izdanja je oko 6.5 eura,znaci platit ces nekih 25-26 eura

Nemam potpis...

Edited by - Magico_Vento on 16/12/2010 13:34:08
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/12/2010 : 13:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
dobar popust,svaka čast Veselom na tom potezu.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17203 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/12/2010 : 13:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magico_Vento

quote:
Originally posted by delboj

quote:

Imas 20 % popusta u startu,pa eto racunaj 20 % od 16 eura na oba izdanja je oko 6.5 eura,znaci platit ces nekih 25-26 eura

Dobro, hvala.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 16/12/2010 : 14:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Od pre pola sata i u mojim je rukama DEBELI Mister No. Sta reci osim - FENOMENALNO!
Odlicno izdanje i nemam nikakvu zamerku.
DAJTE UBRZAJTE RITAM OVOG IZDANJA!!!
.....................................................
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/12/2010 : 15:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
He, razmišljam uzeti to ili ne... Imam stare LMS, prva dva od Libellusa, no nekako me mami takvo debelo izdanje i cijena. hm... Pogledat ću kad dođe u striparnice.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 16/12/2010 : 16:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
I ja sam svoj primjerak dobio jutros,fantasticno

Nemam potpis...
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/12/2010 : 08:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
Potražite u Babilonu ...

MISTER NO, knjiga prva

Epizode: MISTER NO, AMAZONIJA, POSLEDNJI KANGASAIRO, SMRT U SERTAU, GRINGOVA OSVETA, ČOVEK IZ GIJANE, BUBNJEVI U DŽUNGLI

Scenarij po epizodama: Guido Nollita
Crtež po epizodama: Gallieno Ferri / Gallieno Feri - Franco Donatelli / Franco Donatelli - Franco Bignotti / Franco Bignotti / Franco Bignotti / Roberto Diso / Roberto Diso
686 stranica, c/b, 7 naslovnica u boji, 207 x 146 mm, meki uvez
Izdavač: Veseli četvrtak
Cijena 130,oo kn

Pogled ispod naslovnice ...

Više na: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33461&whichpage=19

Pozdrav iz Babilona!

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/12/2010 : 08:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sve sam više na tome, da uz Libellus knjige uzmem i tog Bucota...otisak mi izgleda solidan, a volim i popratne textove u stripovima...kod debelog Texa sam u istoj dilemi,imam colorce Libellusa ali Tex opet ima unutra original naslovnice pa....
badava,koliko puta sam več rekao da neču duplirat izdanja a onda popustim...a kad su Tex i Mister No u pitanju to je jaće od mene...bolest je to ljudi,velika bolest.

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000