Author |
Topic |
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
kleOpatra
Starting Member
75 Posts
Member since 08/06/2010 |
Posted - 21/03/2011 : 13:42:08
|
Sad sa mlao iscitavala postove gospodina vronskog.. Nisam neko ko je pratio aktuelnosti kada je trebalo, vidim da su to galame oko izdanja...najavae, izlazenja...ali koliko kapiram, on mu dodje jedan veliki saljivdzija..ili mozda klovn? Bice ovo drugo jel da? |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 21/03/2011 : 14:06:32
|
quote: Originally posted by kleOpatra
Sad sa mlao iscitavala postove gospodina vronskog.. Nisam neko ko je pratio aktuelnosti kada je trebalo, vidim da su to galame oko izdanja...najavae, izlazenja...ali koliko kapiram, on mu dodje jedan veliki saljivdzija..ili mozda klovn? Bice ovo drugo jel da?
A ti mu dođeš jedna plitka plavušica, jel da? |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 21/03/2011 : 14:08:35
|
Sad sa mlao iscitavala postove gospodina vronskog.. Nisam neko ko je pratio aktuelnosti kada je trebalo, vidim da su to galame oko izdanja...najavae, izlazenja...ali koliko kapiram, on mu dodje jedan veliki saljivdzija..ili mozda klovn? Bice ovo drugo jel da?
Ili da citiram Boru Čorbu: "Svako ko me smatra za klovna, nek JEDE GOVNA"!!! |
|
|
d.r.p
Senior Member
1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 21/03/2011 : 14:47:31
|
Tako nekako, ne obraćaj pažnju na njega. |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 21/03/2011 : 15:12:02
|
quote: Originally posted by dessa
Tako nekako, ne obraćaj pažnju na njega.
Gledajte TV ovih dana pa ćete videti ko je "klovn", a i početkom juna čete pohrliti da kupite "klovnov" časopis"... E mnogo ste jadni, da ne mogu ni da se ljutim na vas... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13464 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 21/03/2011 : 15:18:11
|
osim ako ti je dosadno, malo zajebancije ne može da škodi |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/03/2011 : 15:19:04
|
Nemam konja u ovoj trci, ali Vronski, mislim da cinjenica da ces biti na TV ovih dana ide u prilog tvrdnji da si klovn. :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 21/03/2011 : 15:43:15
|
quote: Originally posted by Mairosu
Nemam konja u ovoj trci, ali Vronski, mislim da cinjenica da ces biti na TV ovih dana ide u prilog tvrdnji da si klovn. :D
Pa ako će i ostali ljudi koji će biti samnom i govoriti klovnovi onda sam i ja, priznajem. A poznajete sve od njih! |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 21/03/2011 : 18:45:45
|
quote: Originally posted by vronski 2
Ili da citiram Boru Čorbu: "Svako ko me smatra za klovna, nek JEDE GOVNA"!!!
Mislim da nije u redu da se ovako obracas pripadnici zenskog pola.
Jos ako je ona ima slicnosti sa njenim avatarom , onda definitivno nije u redu. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 21/03/2011 : 19:21:28
|
Mislim da nije u redu da se ovako obracas pripadnici zenskog pola.
Jos ako je ona ima slicnosti sa njenim avatarom , onda definitivno nije u redu. [/quote]
Iskreno, sumnjam da je ona uopšte žensko a ako i jeste sigurno da ne izgleda kao avatar kojeg je skinula ko zna odakle! A u slučaju da je zaista žensko dama nije sigurno pa milsim da je konverzacija bila na mestu i nivou! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/03/2011 : 21:33:53
|
Vronski, malo više poštovanja u ophođenju sa damama. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
sergio gardini
New Member
Serbia
226 Posts
Member since 18/07/2009 |
Posted - 21/03/2011 : 22:06:08
|
quote: Originally posted by mladjo
Vronski, malo više poštovanja u ophođenju sa damama.
I to još u topicu jedne dame. Vratite se na Juliju. Jedva čekam nove brojeve. |
|
|
HarryBlock
New Member
160 Posts
Member since 21/04/2006 |
Posted - 21/03/2011 : 23:35:40
|
quote: Originally posted by vronski 2
Gledajte TV ovih dana pa ćete videti ko je "klovn", a i početkom juna čete pohrliti da kupite "klovnov" časopis"... E mnogo ste jadni, da ne mogu ni da se ljutim na vas...
A hoce li taj "Vronskijev Zabavnik" izdavati neka nova izdavacka kuca ili neki ozbiljan i vec renomiran izdavac, poput Mirabilisa? |
... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini) |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 22/03/2011 : 01:12:26
|
"Vronskijev zabavnik"? Kad ispokupimo nekoliko topika sa sve spido gacicama i Mirabulasom, mozemo ga razvrstati i po brojevima...
Najbitnije je da je Sloba krenuo sa Julijom, o cemu je inace i tema ovde, a lepo je i to da ce Konan uskoro...ne zanemarimo ni Geu. Jos bitnije da to ide jako dobro i da uskoro vidimo brojeve Julije, kao i ostale koji su u najavi... MirabUlAs je propao upravo iz razloga jer je hteo da startuje sa kapetanom MLikijem (kome je to jos trebalo?) :P Predjasnja praksa sa jednog jako popularnog topika pokazala je da je V2 jedna zloguka ptica, i stEm u vezi, ja se nadam da nece jos mnogo toga najvljivati/hukati... Neka si lepo pise po tijem casopisima/magazinima/zabavnicima...a cuo sam i da je raspisan konkurs za radno mesto klovna u cirkusu koji uskoro treba da ulogoruje shator na Tashu....
Sta li on trazi ovdi, zaista je velik znak pitanja. Stacioniraj se, Vronski, na Tashmajdanski ili bilo koji drugi cirkus, ovde te vec svi dobro znamo pa tvoji gafovi i ne prolaze bas najbolje! Déja vu, majstore, sta da ti kazem! :P
No, nadajmo se ipak najboljem |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 22/03/2011 : 07:11:11
|
quote: Originally posted by docA Najbitnije je da je Sloba krenuo sa Julijom, o cemu je inace i tema ovde, a lepo je i to da ce Konan uskoro...ne zanemarimo ni Geu. Jos bitnije da to ide jako dobro i da uskoro vidimo brojeve Julije, kao i ostale koji su u najavi...
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38104 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
kleOpatra
Starting Member
75 Posts
Posted - 22/03/2011 : 09:13:56
|
Malo sam htela da se nasalim na racun gospodina Vronskog, onako cisto iz bezvezarije, kad on odmah krenuao zlim jezikom i sa bezobrazlukom! pa sta on zna o meni da bi ovako nesto pricao? Ako sam ga uvredila mojom malom salom ja se izvinjavam...mada po svemu sudeci kako on deluje na forumu...bolje je izgleda izbegavati ga, jer izgleda da je opasan...ko zna, mozda sazna gde stanujem pa me i napastvuje? |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 22/03/2011 : 09:33:50
|
ne bi me cudilo, jer, vronski sve zna |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 22/03/2011 : 10:07:52
|
Malo sam htela da se nasalim na racun gospodina Vronskog, onako cisto iz bezvezarije, kad on odmah krenuao zlim jezikom i sa bezobrazlukom! pa sta on zna o meni da bi ovako nesto pricao? Ako sam ga uvredila mojom malom salom ja se izvinjavam...mada po svemu sudeci kako on deluje na forumu...bolje je izgleda izbegavati ga, jer izgleda da je opasan...ko zna, mozda sazna gde stanujem pa me i napastvuje?
Ma daaaaj, pa za kakvog me ti čoveka smatraš? Iskreno, mislio sam ( a mislim to i dalje)da se iza tvog nicka a i avatara krije jedna meni dobro poznata osoba (a poznata je i ostalim forumašima) ali ako sam u krivu i ako si zaista devojka koja samo iznosi svoje mmišljenje naravno da se ne ljutim i izvinjavam ti se ako sam te uvredio jer mi to zaista nije bila namera. Zaista je lepo da ima sve više dama koje vole i čitraju stripove, to je najvažnije! ;) |
|
|
kleOpatra
Starting Member
75 Posts
Posted - 22/03/2011 : 10:12:41
|
Ja sam Sandra, dovoljno za forum, imam 27 godina, volim sve sto vole mladi, nisam plavusa, farbana sam, i nastanjena u begeu trenutno. Ko sam to ja poznta osoba? Jel se ti plasis zena vronski? |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38104 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 22/03/2011 : 10:14:41
|
Ja sam Sandra, dovoljno za forum, imam 27 godina, volim sve sto vole mladi, nisam plavusa, farbana sam, i nastanjena u begeu trenutno. Ko sam to ja poznta osoba? Jel se ti plasis zena vronski?
To me podseca na Sniksija.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 22/03/2011 : 10:31:42
|
Ja sam Sandra, dovoljno za forum, imam 27 godina, volim sve sto vole mladi, nisam plavusa, farbana sam, i nastanjena u begeu trenutno. Ko sam to ja poznta osoba? Jel se ti plasis zena vronski?
Zašto bih se plašio žena,nemam nikakvog razloga za to, žena se niti plađim niti ih mrzim a volim samo jednu, moju suprugu! ;) Drago mi je Sandra da smo se upoznali i oprosti što sam te pomešao sa jednom drugom osobom. |
|
|
Topic |
|