Author |
Topic  |
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 11/11/2011 : 10:31:06
|
Jeste, nestajala struja, a u tim utakmicama nam Ratko Varda bio najbolji igrac, davao iz svih pozicija koseve, cak i trojke...To je naslucivalo, veeeeliki pad koji ce uslediti u godinama posle toga.
Ma nama je u Moraci sve bilo gotovo u desetom minutu tih godina, kako izadjemo na parket, tako izgubimo... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/11/2011 : 10:39:14
|
quote: Originally posted by red cloud
Jeste, nestajala struja, a u tim utakmicama nam Ratko Varda bio najbolji igrac, davao iz svih pozicija koseve, cak i trojke...To je naslucivalo, veeeeliki pad koji ce uslediti u godinama posle toga.
:D Ma daj, samo ste narednu sezonu-dve bili nekompetitivni...vec 2000. sam vas gledao u Euroligi protiv Ortheza kad se vratio Beric i davao 30 poena po mecu. To je bio poslednji sportski dogadjaj kojem sam prisustvovao pre nego sto sam otisao u Belgiju...
EDIT : Te sezone, da niste pustili Koturovica u Racing PSG, mislim da bi bili kandidat za finale EL i moguce i sampioni. Taj transfer, krajnje nepotreban, je upropastio stvari, ali je i pored njega Partizan dogurao do F4... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
Edited by - Mairosu on 11/11/2011 10:40:16 |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 11/11/2011 : 10:48:13
|
quote: Originally posted by Mairosu
:D Ma daj, samo ste narednu sezonu-dve bili nekompetitivni...vec 2000. sam vas gledao u Euroligi protiv Ortheza kad se vratio Beric i davao 30 poena po mecu. To je bio poslednji sportski dogadjaj kojem sam prisustvovao pre nego sto sam otisao u Belgiju...
EDIT : Te sezone, da niste pustili Koturovica u Racing PSG, mislim da bi bili kandidat za finale EL i moguce i sampioni. Taj transfer, krajnje nepotreban, je upropastio stvari, ali je i pored njega Partizan dogurao do F4...
Jeste, dva dana uoci sezone pustise Kotura. Ne verujem da bi osvojili F4, Kinder je te godine bio nepobediv. Danilovic, onaj Francuz kako bese...Rigodo...ma imali su sjajne igrace te godine...Mada, to je bila dobra centarska linija Kotur, Tomasevic i Drobnjak... 2000 smo vratili Berica, doveli Bulatovica iz Podgorice, a igrali smo protiv Asvela osminu finala, i ispali...A secam se preokreta protiv Skavolinija te sezone...u desetom minutu su vodili 20 razlike, a do poluvremena smo smanjili na samo poen. Mislim da je tad Vesa Petrovic u zadnim trenucima pogodio trojku iz okreta za pobedu...Trener bio Ruso...
|
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 11/11/2011 : 10:56:40
|
2000 smo vratili Berica, doveli Bulatovica iz Podgorice, a igrali smo protiv Asvela osminu finala, i ispali...A secam se preokreta protiv Skavolinija te sezone...u desetom minutu su vodili 20 razlike, a do poluvremena smo smanjili na samo poen. Mislim da je tad Vesa Petrovic u zadnim trenucima pogodio trojku iz okreta za pobedu...Trener bio Ruso...
Ruso ? Zar nije trener bio onaj mladji lik sto je preuzeo od Laleta prosle sezone, sad mu stvarno ne pamtim ime, ali tukao je favorizovanu Zvezdu 3-2 u polufinalu playoffa...znam da je on poceo, njega se secam na klupi protiv Ortheza. Znam da je bas trenirao strogocu.
Rusov Partizan sam gledao iduce godine na gostovanju, kad ih je preslisao Oostende k'o klince, a ekipa nikad jaca. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:02:47
|
2000 smo vratili Berica, doveli Bulatovica iz Podgorice, a igrali smo protiv Asvela osminu finala, i ispali...A secam se preokreta protiv Skavolinija te sezone...u desetom minutu su vodili 20 razlike, a do poluvremena smo smanjili na samo poen. Mislim da je tad Vesa Petrovic u zadnim trenucima pogodio trojku iz okreta za pobedu...Trener bio Ruso...
Ruso ? Zar nije trener bio onaj mladji lik sto je preuzeo od Laleta prosle sezone, sad mu stvarno ne pamtim ime, ali tukao je favorizovanu Zvezdu 3-2 u polufinalu playoffa...znam da je on poceo, njega se secam na klupi protiv Ortheza. Znam da je bas trenirao strogocu.
Rusov Partizan sam gledao iduce godine na gostovanju, kad ih je preslisao Oostende k'o klince, a ekipa nikad jaca.
Jok, jok...sezone 2000/2001 nas vodio Darko Ruso i ispali smo od Asvela. sezone 2001/2002 je prva Dulova povratnicka sezona, i tad nas je Ostende zajadio, tacnije Vesa Petrovic koji je promasio kljucna slobodna bacanja, a imali smo te godine pored njega u timu Vujanica, Scepanovica, Stanojevica, Canka, Glintica (kako ga je zvao Sarenac: zli Gli! ), Nadjfeija, Materica, Krstic te godine usao u prvi tim... sezone 1999/2000 nas vodio taj mladi trener koji vas iskasapio u polufinalu zvao se ako se ja ne varam Trajkovic... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:15:04
|
Jok, jok...sezone 2000/2001 nas vodio Darko Ruso i ispali smo od Asvela.
Ali mogu se zakunem u sve pare da je protiv Orteza u oktobru 2000. trenirao trajkovic (hvala obojici, btw). Mora da je dobio shut sredinom sezone.
quote: sezone 2001/2002 je prva Dulova povratnicka sezona, i tad nas je Ostende zajadio, tacnije Vesa Petrovic koji je promasio kljucna slobodna bacanja, a imali smo te godine pored njega u timu Vujanica, Scepanovica, Stanojevica, Canka, Glintica (kako ga je zvao Sarenac: zli Gli! ), Nadjfeija, Materica, Krstic te godine usao u prvi tim...
Igrali ste sa Oostendeom i 2000/01. Oostende je igrao kao domacin u Gentu, pa sam isao i gledao. Partizan je trenirao Ruso, a igrali su Milisavljevic, Glintic, Bulatovic i jos neki kojih se ne secam. Mislim da je to bila ona FIBA Suproliga. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:16:55
|
Btw, Vesa Petrovic sa uspehom vec jedno 6-7 godina (ako ne i vise) igra u Oostendeu, i dugogodisnji je kapiten kluba. Veoma je cenjen. |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:26:44
|
Jok, jok...sezone 2000/2001 nas vodio Darko Ruso i ispali smo od Asvela.
Ali mogu se zakunem u sve pare da je protiv Orteza u oktobru 2000. trenirao trajkovic (hvala obojici, btw). Mora da je dobio shut sredinom sezone.
quote: sezone 2001/2002 je prva Dulova povratnicka sezona, i tad nas je Ostende zajadio, tacnije Vesa Petrovic koji je promasio kljucna slobodna bacanja, a imali smo te godine pored njega u timu Vujanica, Scepanovica, Stanojevica, Canka, Glintica (kako ga je zvao Sarenac: zli Gli! ), Nadjfeija, Materica, Krstic te godine usao u prvi tim...
Igrali ste sa Oostendeom i 2000/01. Oostende je igrao kao domacin u Gentu, pa sam isao i gledao. Partizan je trenirao Ruso, a igrali su Milisavljevic, Glintic, Bulatovic i jos neki kojih se ne secam. Mislim da je to bila ona FIBA Suproliga.
Ja cak mislim, ako me secanje dobro sluzi, da smo sa tim Ostendeom igrali u 3 ili 4 sezone, prvi put ja mislim u sezoni 95/96, u kupu Evrope, tad nas vodio Ranko Zeravica. Interesantno je i to da nas je Ostende uvek, ali uvek dobijao u Belgiji, a da smo ih rasturali u Beogradu, i svaki put se pitali kako je moguce da smo od njih izgubili utakmicu?! Bez omalovazavanja Ostendea, naprotiv, svaka im cast, dostojno su predstavljali Belgiju godinama u sportu kome nemaju veliki tradiciju. A inace si u pravu, bila je to Suproliga, posto je ULEB-ovu evroligu igrala Buducnost. Te godine je Makabi osvojio tu suproligu. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 11/11/2011 : 11:45:58
|
quote: Originally posted by okiboki
Koliko su centri Reala a bilo ih je 3 vrhunska dali poena veceras?Tomic 0,Begic 3,Ibaka 2! Toliko o Pekovicevoj odbrani.
Real je izbegavao da igra na centre ceo mec, a posto su Carroll, Pocius, Llull i Rudy sekli Partizanove bekove k'o vruc noz puter, jel' i bilo neke potrebe ? Gledaj malo meceve pa gledaj kako Pekovic (ne) igra odbranu, kad ga testiraju.
quote: Raduljicu treba docekati ali bice dostojna zamena Pekovicu.Opet kazem samo polako.
Gde ce mu bude zamena, u Minnesoti ? Treba docekati igraca koji je doveden na jednogodisnji zajam ? :D
Pa to isto moze da bude razlog zasto mi nismo imali vise trojki o kojima ovde neki kukaju.Oni su isli na bekove a mi na centre.To je taktika koja se sprovela i bila je dobra cim smo pobedili.Mozemo onda reci jebes sut kad je Pekovic sjebao tri centra Reala,zar ne? I ne znam zasto umanjujes uspehe Partizana?Pa nije rec samo u domacem prvenstvu gde realno nismo imali konkurenciju nego je rec o 5 osvojenih jadranskih liga,gde imas konkurenciju i rec je o igrama u Evropi gde smo u poslednjih 5 godina dokazali znanje.Dva puta top 16,dva puta top 8 i jedan F4(mislim da sam potrefio).I to sve uspesi sa 20-30 puta manjim budzetom od protivnika.Pa ako ovo sve nije za respekt onda ne znam sta je.To je sve rezultat velikog rada i sistema ma kako ti to gledao.Danilovica i Todorica dozivotno treba drzati tu gde su i nema zime za Partizan. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:47:36
|
Oostende je tih godina imao lepu ekipu, JR Holden i Ralph Biggs, belgijski reprezentativac Thomas vd Spiegel, i dobro su igrali generalno.
Ranko Zeravica i 95/96, ja se samo secam kako ste fantasticno ispali od nekih levata u kvalifikacijama za euroligu jer je Ranko prenebregnuo cinjenicu da se u kvalifikacijama igra na kos razliku, pa je naredio Bericu da ne ispaljuje zadnji napad jer idu produzeci :D :D :D mislim da je bila nekakva Benfica... |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:48:46
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by Caleb
Изненађује ме оки... какве све податке има. Да се запита човек 
Ima jedan ofanzivni i ne igra odbranu, to je moj zaključak kad sam pročitao.    
A za Raduljicu, pa možda zaista bude bolji kasnije, ali ga sad jednostavno boli tuki, to je evidentno..
Naravno da ne ali moze pokazati koliko ga boli tuki da bilo sta uradi osim da da kos.Nije samo jedan ofanzivni nego i drugi parametri.Mrzi me sad da pisem ali mu statistika osim postignutih poena nije nikakva. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:49:33
|
I ne znam zasto umanjujes uspehe Partizana?Pa nije rec samo u domacem prvenstvu gde realno nismo imali konkurenciju nego je rec o 5 osvojenih jadranskih liga,gde imas konkurenciju i rec je o igrama u Evropi gde smo u poslednjih 5 godina dokazali znanje.Dva puta top 16,dva puta top 8 i jedan F4(mislim da sam potrefio).I to sve uspesi sa 20-30 puta manjim budzetom od protivnika.Pa ako ovo sve nije za respekt onda ne znam sta je.To je sve rezultat velikog rada i sistema ma kako ti to gledao.Danilovica i Todorica dozivotno treba drzati tu gde su i nema zime za Partizan.
Ja ne umanjujem uspeh Partizana, vec ti samo skrecem paznju da seres k'o grlica. Partizan je profesionalni sportski kolektiv, a ne drustvo boraca NOBa i veterana balkanskih ratova, kako ga ti predstavljas, gde dolaze samo uzorni, dobri ljudi, posteni gradjani, veliki sportisti, kad odu kuci skuvaju caj i citaju ruske klasike, a izlaze striktno vikendom i to samo do 22 casa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:54:12
|
I ne znam zasto umanjujes uspehe Partizana?Pa nije rec samo u domacem prvenstvu gde realno nismo imali konkurenciju nego je rec o 5 osvojenih jadranskih liga,gde imas konkurenciju i rec je o igrama u Evropi gde smo u poslednjih 5 godina dokazali znanje.Dva puta top 16,dva puta top 8 i jedan F4(mislim da sam potrefio).I to sve uspesi sa 20-30 puta manjim budzetom od protivnika.Pa ako ovo sve nije za respekt onda ne znam sta je.To je sve rezultat velikog rada i sistema ma kako ti to gledao.Danilovica i Todorica dozivotno treba drzati tu gde su i nema zime za Partizan.
Ja ne umanjujem uspeh Partizana, vec ti samo skrecem paznju da seres k'o grlica. Partizan je profesionalni sportski kolektiv, a ne drustvo boraca NOBa i veterana balkanskih ratova, kako ga ti predstavljas, gde dolaze samo uzorni, dobri ljudi, posteni gradjani, veliki sportisti, kad odu kuci skuvaju caj i citaju ruske klasike, a izlaze striktno vikendom i to samo do 22 casa.
Ja serem kao grlica a ti kazes da je jedan Real sa 30 miliona budzeta kesa od kluba i da Partizan pravi uspeh zato sto nema konkurenciju.Pa padali su i mnogo bolji od Reala ako cemo tako. A to za "Dobar covek" nisam izmislio ja vec je Dule Vujosevic par puta naveo kao kljucnu stvar kod dovodjenja nekog igraca,kao i da nekad dovedu slabijeg igraca ali onog ko je spreman da se zrtvuje za ekipu.Sistem ocigledno radi. |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 11/11/2011 : 11:55:42
|
Oostende je tih godina imao lepu ekipu, JR Holden i Ralph Biggs, belgijski reprezentativac Thomas vd Spiegel, i dobro su igrali generalno.
Ranko Zeravica i 95/96, ja se samo secam kako ste fantasticno ispali od nekih levata u kvalifikacijama za euroligu jer je Ranko prenebregnuo cinjenicu da se u kvalifikacijama igra na kos razliku, pa je naredio Bericu da ne ispaljuje zadnji napad jer idu produzeci :D :D :D mislim da je bila nekakva Benfica...
Da, nereseno u Beogradu, a tamo su nas otkinuli, dali nam preko 100 koseva! |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 11/11/2011 : 12:01:31
|
Jeste kesa od kluba. Pre tri godine su doveli Messinu, koji ih je upropastio, pretprosle sezone su sramotno izgubili od Barcelone (prosek xx razlike) u 1/2, prosle nisu ni dotle stigli, izjebao ih Bilbao, a ove igraju promenljivo. Kakve veze ima budzet ? EKipa sa 30 miliona budzeta koja nije uzela Evroligu 15 godina a domacu ligu 3-4, to je tebi ozbiljna ekipa ? Nemoj da me zajebavas. I kazem ti, pogledaj nekad ACB ligu, pa procenjuj, posto sam gledao Real barem 60 puta u sto domacem sto stranom takmicenju minule 3-4 godine malo sam kvalifikovan da ti pricam o njihovoj formi i tendencijama. Ako smem, naravno.
Sto se tice drugog argumenta, nisam ja rekao da Partizan pravi uspeh zato sto nema konkurenciju (pravio bi i da je ima verovatno, jer je najbolji KK od 2000. na ovamo i to niko s mozgom ne spori), vec da si se ti razmazio kad vidis da Partizan osvaja svake godine, pa dajes sebi luksuz da lupetas kako samo posten i cestit svet sme da igra u Partizanu. Da je situacija nekim slucajem obrnuta, lepo ti kazem da bi im poslednje gledao policijski dosije kad bi ih dovodio (a to bi trebalo i sad da radis, jer sta tebe boli qrac sta on radi u slobodno vreme ako u Partizanu daje 20 poena po mecu i radi svoj posao).
A te Duletove poskocice, naravno, kad vam je Marfin banka blokirala racun, i ne mozete da dovedete bas koga hocete, onda se nasao Dule da vas opusti malo i kaze da vi ipak radije dovodite jeft...pardon, postenije, cestite, srcane igrace, spremne na manju pl...zrtvu da bi bili deo sistema. Idem sad da googlam jel se u poslednjih par godina desio neki izliv halucinogena u zrenjaninski vodovod, vi ste u tom srezu ocigledno na drugacijim talasnim duzinama :D |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts
Posted - 11/11/2011 : 12:13:01
|
Oki druže, ti uživaj onda u Milisavu, Kecmanu, Anđušiću koji na jednom meču daju 20 poena zajedno, a ja ću u Morisonu koji to postigne sam. 
Što se tiče ovoga što priča Mairosu, slažem se potpuno. Briga me šta radi naš košarkaš van Pionira, ali želim da vidim da gine na terenu.
Inače, nevezano za ovu priču, zar nismo jednom dobili Ostende u Belgiji?  |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 11/11/2011 : 12:22:08
|
Btw, Vesa Petrovic sa uspehom vec jedno 6-7 godina (ako ne i vise) igra u Oostendeu, i dugogodisnji je kapiten kluba. Veoma je cenjen.
I ovde je prilicno cenjen. Kakve je samo ovacije dobio u Pioniru 2002 godine, svaku tekmu mala minutaza, ali ne mogu se setiti protiv koga smo igrali. Lopta se odbija prema autu, i ide prema publici na zapadu. Vesa skace za tom loptom i vraca je prema terenu, pri tom se razbivsi o publiku i stolice pored parketa, na brzinu ustaje, kao da nije bilo nista, dok su navijaci podizali stolice koje su bile obaljene, on stize u napad i daje trojku! Ceo Pionir skandira Petrovic Vesa! I sad se najezim kad se setim... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 11/11/2011 : 12:25:24
|
Oki druže, ti uživaj onda u Milisavu, Kecmanu, Anđušiću koji na jednom meču daju 20 poena zajedno, a ja ću u Morisonu koji to postigne sam. 
Što se tiče ovoga što priča Mairosu, slažem se potpuno. Briga me šta radi naš košarkaš van Pionira, ali želim da vidim da gine na terenu.
Inače, nevezano za ovu priču, zar nismo jednom dobili Ostende u Belgiji? 
Ali ne misli se u bukvalnom smislu dobar covek,vec covek za ekipu,covek koji stavlja interes ekipe pre svog licnog.90% crnaca koji dodju u Evropu iz Amerike gledaju da daju sto vise poena da bi se bolje prodali kasnije.U partizanu ne prolaze takvi igraci i takvi se ne dovode,to je poenta.O tome se radi a ne o nekim religioznim fanaticima.I naravno da cu vise da uzivam u jednom Kecmanu koji je i sada jako vazan za Partizan i koji je doneo nama toliko radosti i u ovoj dvojici koji su buducnost nase kosarke nego u jednom Morisonu za koga nisu znali ni da li je ziv dok nije dosao ovde. |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 11/11/2011 : 12:26:37
|
Slazem se...
quote:
Inače, nevezano za ovu priču, zar nismo jednom dobili Ostende u Belgiji? 
Na zalost... Ostende je neosvojiva tvrdjava za nas bio i ostao... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 11/11/2011 : 12:30:02
|
Jeste kesa od kluba. Pre tri godine su doveli Messinu, koji ih je upropastio, pretprosle sezone su sramotno izgubili od Barcelone (prosek xx razlike) u 1/2, prosle nisu ni dotle stigli, izjebao ih Bilbao, a ove igraju promenljivo. Kakve veze ima budzet ? EKipa sa 30 miliona budzeta koja nije uzela Evroligu 15 godina a domacu ligu 3-4, to je tebi ozbiljna ekipa ? Nemoj da me zajebavas. I kazem ti, pogledaj nekad ACB ligu, pa procenjuj, posto sam gledao Real barem 60 puta u sto domacem sto stranom takmicenju minule 3-4 godine malo sam kvalifikovan da ti pricam o njihovoj formi i tendencijama. Ako smem, naravno.
Sto se tice drugog argumenta, nisam ja rekao da Partizan pravi uspeh zato sto nema konkurenciju (pravio bi i da je ima verovatno, jer je najbolji KK od 2000. na ovamo i to niko s mozgom ne spori), vec da si se ti razmazio kad vidis da Partizan osvaja svake godine, pa dajes sebi luksuz da lupetas kako samo posten i cestit svet sme da igra u Partizanu. Da je situacija nekim slucajem obrnuta, lepo ti kazem da bi im poslednje gledao policijski dosije kad bi ih dovodio (a to bi trebalo i sad da radis, jer sta tebe boli qrac sta on radi u slobodno vreme ako u Partizanu daje 20 poena po mecu i radi svoj posao).
A te Duletove poskocice, naravno, kad vam je Marfin banka blokirala racun, i ne mozete da dovedete bas koga hocete, onda se nasao Dule da vas opusti malo i kaze da vi ipak radije dovodite jeft...pardon, postenije, cestite, srcane igrace, spremne na manju pl...zrtvu da bi bili deo sistema. Idem sad da googlam jel se u poslednjih par godina desio neki izliv halucinogena u zrenjaninski vodovod, vi ste u tom srezu ocigledno na drugacijim talasnim duzinama :D
Dobro u pravu si Real je kesa i verovatno bi ih pola ekipa ABA lige pobedilo pa i CZBG a Morison bi dao 30 poena.Ustvari sve evroligaske ekipe koje je Partizan dobijao su kesa od ekipa pa i Barsa one godine kad ih je jedino Partizan dobio. Inace dokazano je da voda u Zr-u sadrzi arsen tako da nemoj vise da lupas glavu,sigurno je do toga |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 11/11/2011 : 12:34:27
|
quote: Originally posted by okiboki Ali ne misli se u bukvalnom smislu dobar covek,vec covek za ekipu,covek koji stavlja interes ekipe pre svog licnog.90% crnaca koji dodju u Evropu iz Amerike gledaju da daju sto vise poena da bi se bolje prodali kasnije.U partizanu ne prolaze takvi igraci i takvi se ne dovode,to je poenta.O tome se radi a ne o nekim religioznim fanaticima.I naravno da cu vise da uzivam u jednom Kecmanu koji je i sada jako vazan za Partizan i koji je doneo nama toliko radosti i u ovoj dvojici koji su buducnost nase kosarke nego u jednom Morisonu za koga nisu znali ni da li je ziv dok nije dosao ovde.
Ok, zbog izjave Paspalja smo podigli u nebesa Morisona. Radi se o dobrom igracu, ali sad potcenjivati igrace u Partizanu zbog toga, nije u redu...Voleo bih da ga vidim kod nas, ali...Poenta je da je svojevremeno Partizan doveo Kamingsa u jeku sezone, on se malo zezao pa je dosao sa dve nedelje zakasnjenja, ali je zato na pocetku sledece sezone dobio otkaz samo tako! Ubrzo je sa svojim menadzerom uputio izvinjenje klubu i treneru i saradnja je nastavljena, ali je tad shvatio ko je gazda i gde mu je mesto u klubu. Mislim da je u Partizanu pitanje finansija i hijerarhije u klubu jako vazno. Dakle, jeftin igrac, i disciplinovan kada su obaveze prema klubu u pitanju. Privatni zivot, njegova stvar. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts
Posted - 11/11/2011 : 12:34:28
|
quote: Originally posted by okiboki Ali ne misli se u bukvalnom smislu dobar covek,vec covek za ekipu,covek koji stavlja interes ekipe pre svog licnog.90% crnaca koji dodju u Evropu iz Amerike gledaju da daju sto vise poena da bi se bolje prodali kasnije.U partizanu ne prolaze takvi igraci i takvi se ne dovode,to je poenta.O tome se radi a ne o nekim religioznim fanaticima.I naravno da cu vise da uzivam u jednom Kecmanu koji je i sada jako vazan za Partizan i koji je doneo nama toliko radosti i u ovoj dvojici koji su buducnost nase kosarke nego u jednom Morisonu za koga nisu znali ni da li je ziv dok nije dosao ovde.
Jao bre Oki, u kom svetu ti živiš? POčeću da mislim da se ono za halucinogen u vodi zaista i desilo   
A za Kecmana, jeste on meni drag, ali bi da igra neko bolji. |
 |
|
Topic  |
|
|
|