Author |
Topic  |
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 12/02/2012 : 18:16:55
|
quote: Originally posted by okiboki
Ako se ne varam bila je neka prica da je uefa zabranila kacenje zastava po ogradama?
I meni se cini da je to zabranjeno... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 12/02/2012 : 18:17:41
|
Jug do istoka, pri vrhu gore, iznad tribine na onim stubovima bila okacena jedna zastava, sad se ne secam da li bese black toxic ili neka druga. Prvi put jug i stadion uopste unakazeni sa ovim sarenilom, tada jedino deo severa bio jos bez stolica jer nisu stigli da ih postave... Tada i prvi put lomljene stolice na jugu, zato sto je neki lik utrcao na atletsku stazu nakon tekme a panduri ga izuli od batina... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 12/02/2012 : 18:18:55
|
Ako se ne varam bila je neka prica da je uefa zabranila kacenje zastava po ogradama?
Samo i zekinim izjavama je UEFA izrekla tu zabranu. Nijedan drugi klub to nije zabranio svojim navijacima, pa cak i klub iz komsiluka...tamni deo istorije... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 12/02/2012 : 18:25:26
|
quote: Originally posted by red cloud
Samo i zekinim izjavama je UEFA izrekla tu zabranu. Nijedan drugi klub to nije zabranio svojim navijacima, pa cak i klub iz komsiluka...tamni deo istorije...
Moguce,nemam pojma.Znam da su tu pricu pricali tada. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 12/02/2012 : 18:34:19
|
Tada je vec uveliko bio raskol izmedju Agencijasa i Juznog fronta, sto je kulminiralo tucom na finalu kupa sa Obilicem kada je policija podelila jug. Posle toga je JF posecivao severnu ili istocnu tribinu. Mislim da se uprava tada plasila da ne bude nekih transparenata protiv njih. Interesantno je da je ista matrica i danas primenjena na jugu... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 12/02/2012 : 18:49:30
|
Tada je vec uveliko bio raskol izmedju Agencijasa i Juznog fronta, sto je kulminiralo tucom na finalu kupa sa Obilicem kada je policija podelila jug. Posle toga je JF posecivao severnu ili istocnu tribinu. Mislim da se uprava tada plasila da ne bude nekih transparenata protiv njih. Interesantno je da je ista matrica i danas primenjena na jugu...
Isto kao i tada i danas su u pitanju placeni navijaci i ovi drugi(zabranjeni).Ma sve je to borba za pare i tada su te vodje izasle poprilicno popravljenog finansijkog stanja. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 12/02/2012 : 20:50:13
|
Tada je vec uveliko bio raskol izmedju Agencijasa i Juznog fronta, sto je kulminiralo tucom na finalu kupa sa Obilicem kada je policija podelila jug. Posle toga je JF posecivao severnu ili istocnu tribinu. Mislim da se uprava tada plasila da ne bude nekih transparenata protiv njih. Interesantno je da je ista matrica i danas primenjena na jugu...
E secam se te utakmice, 2 sata sam se sa drugarima iz JF-a krio od policije i njihovih pustenih pasa u sumi kod Kuce cveca. Mnogi su pohapseni, naravno samo iz JF-a. A ne mogu realno da se porede Juzni front i Zabranjeni. Sada je to vise sukob par grupa protiv jedne, sporadicna skandiranja protiv uprave su krenula tek kada im je zabranjen organizovan ulazak na Jug. Mada kada su usli na stadion protiv Borca upravu nisu ni pomenuli, toliko o tome. Sad kad su Stanoje i Krstajic digli frku, oni su videli tu svoju sansu i tvrde da su se ustvari i oni od pocetka zalagali da se Djuric smeni, sto neko ko je upucen, ne moze da poveruje. Na Jugu je i dalje ostalo dosta kvalitetnih grupa: 40+, Shadows.... |
Edited by - Cuvam starudije on 12/02/2012 20:51:41 |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 12/02/2012 : 21:05:59
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
E secam se te utakmice, 2 sata sam se sa drugarima iz JF-a krio od policije i njihovih pustenih pasa u sumi kod Kuce cveca. Mnogi su pohapseni, naravno samo iz JF-a. A ne mogu realno da se porede Juzni front i Zabranjeni. Sada je to vise sukob par grupa protiv jedne, sporadicna skandiranja protiv uprave su krenula tek kada im je zabranjen organizovan ulazak na Jug. Mada kada su usli na stadion protiv Borca upravu nisu ni pomenuli, toliko o tome. Sad kad su Stanoje i Krstajic digli frku, oni su videli tu svoju sansu i tvrde da su se ustvari i oni od pocetka zalagali da se Djuric smeni, sto neko ko je upucen, ne moze da poveruje. Na Jugu je i dalje ostalo dosta kvalitetnih grupa: 40+, Shadows....
Da te pitam ,,posto se prica o utakmici finala sa obilicem ,,,Vidim da spominjes drugare iz juznog fronta ...(KOJI JOS NIJE BIO OSNOVAN TE GODINE) )jeste li se vi vec zvali juzni front ili ste bili neka grupa ...??? |
Edited by - radulovic marko on 12/02/2012 21:10:21 |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 12/02/2012 : 21:19:28
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije E secam se te utakmice, 2 sata sam se sa drugarima iz JF-a krio od policije i njihovih pustenih pasa u sumi kod Kuce cveca. Mnogi su pohapseni, naravno samo iz JF-a. A ne mogu realno da se porede Juzni front i Zabranjeni. Sada je to vise sukob par grupa protiv jedne, sporadicna skandiranja protiv uprave su krenula tek kada im je zabranjen organizovan ulazak na Jug. Mada kada su usli na stadion protiv Borca upravu nisu ni pomenuli, toliko o tome. Sad kad su Stanoje i Krstajic digli frku, oni su videli tu svoju sansu i tvrde da su se ustvari i oni od pocetka zalagali da se Djuric smeni, sto neko ko je upucen, ne moze da poveruje. Na Jugu je i dalje ostalo dosta kvalitetnih grupa: 40+, Shadows....
Ne poznajem dovoljno situaciju, davno je vreme kad je jug stadiona JNA bio moj drugi dom, ali...Da te ispravim nesto se ne secam da je JF tada bio protiv uprave, protiv uprave je borba povedena mnogo godina kasnije, a mislim da je tada bila borba oko prevlasti na jugu, konkretno protiv Cegija i ekipe iz Agencije. Secam se jednog transparenta iz tog vremena na istoku JNA: snaga je prolazna...Inace najbolja stvar JF iz tog perioda, bitisanja van juga, je bakljada na utakmici sa Bajernom 2002 godine, na severnoj tribini... Kakva god da je sad stvar u pitanju zbog cega se ne slazu, da li je bilo vredno mladog ljudskog zivota? |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 12/02/2012 : 21:32:32
|
quote: Originally posted by radulovic marko
E secam se te utakmice, 2 sata sam se sa drugarima iz JF-a krio od policije i njihovih pustenih pasa u sumi kod Kuce cveca. Mnogi su pohapseni, naravno samo iz JF-a. A ne mogu realno da se porede Juzni front i Zabranjeni. Sada je to vise sukob par grupa protiv jedne, sporadicna skandiranja protiv uprave su krenula tek kada im je zabranjen organizovan ulazak na Jug. Mada kada su usli na stadion protiv Borca upravu nisu ni pomenuli, toliko o tome. Sad kad su Stanoje i Krstajic digli frku, oni su videli tu svoju sansu i tvrde da su se ustvari i oni od pocetka zalagali da se Djuric smeni, sto neko ko je upucen, ne moze da poveruje. Na Jugu je i dalje ostalo dosta kvalitetnih grupa: 40+, Shadows....
Da te pitam ,,posto se prica o utakmici finala sa obilicem ,,,Vidim da spominjes drugare iz juznog fronta ...(KOJI JOS NIJE BIO OSNOVAN TE GODINE) )jeste li se vi vec zvali juzni front ili ste bili neka grupa ...???
Nisam dobro procitao, mislio sam na prvenstvenu utakmicu sa Obilicem i na tucu ispred zapadne tribine. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 12/02/2012 : 21:34:51
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije E secam se te utakmice, 2 sata sam se sa drugarima iz JF-a krio od policije i njihovih pustenih pasa u sumi kod Kuce cveca. Mnogi su pohapseni, naravno samo iz JF-a. A ne mogu realno da se porede Juzni front i Zabranjeni. Sada je to vise sukob par grupa protiv jedne, sporadicna skandiranja protiv uprave su krenula tek kada im je zabranjen organizovan ulazak na Jug. Mada kada su usli na stadion protiv Borca upravu nisu ni pomenuli, toliko o tome. Sad kad su Stanoje i Krstajic digli frku, oni su videli tu svoju sansu i tvrde da su se ustvari i oni od pocetka zalagali da se Djuric smeni, sto neko ko je upucen, ne moze da poveruje. Na Jugu je i dalje ostalo dosta kvalitetnih grupa: 40+, Shadows....
Ne poznajem dovoljno situaciju, davno je vreme kad je jug stadiona JNA bio moj drugi dom, ali...Da te ispravim nesto se ne secam da je JF tada bio protiv uprave, protiv uprave je borba povedena mnogo godina kasnije, a mislim da je tada bila borba oko prevlasti na jugu, konkretno protiv Cegija i ekipe iz Agencije. Secam se jednog transparenta iz tog vremena na istoku JNA: snaga je prolazna...Inace najbolja stvar JF iz tog perioda, bitisanja van juga, je bakljada na utakmici sa Bajernom 2002 godine, na severnoj tribini... Kakva god da je sad stvar u pitanju zbog cega se ne slazu, da li je bilo vredno mladog ljudskog zivota?
Palio baklju na toj utakmici, a dobro je bilo i cini mi se protiv Hamarbija. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 12/02/2012 : 21:44:08
|
E secam se te utakmice, 2 sata sam se sa drugarima iz JF-a krio od policije i njihovih pustenih pasa u sumi kod Kuce cveca. Mnogi su pohapseni, naravno samo iz JF-a. A ne mogu realno da se porede Juzni front i Zabranjeni. Sada je to vise sukob par grupa protiv jedne, sporadicna skandiranja protiv uprave su krenula tek kada im je zabranjen organizovan ulazak na Jug. Mada kada su usli na stadion protiv Borca upravu nisu ni pomenuli, toliko o tome. Sad kad su Stanoje i Krstajic digli frku, oni su videli tu svoju sansu i tvrde da su se ustvari i oni od pocetka zalagali da se Djuric smeni, sto neko ko je upucen, ne moze da poveruje. Na Jugu je i dalje ostalo dosta kvalitetnih grupa: 40+, Shadows.... Da te pitam ,,posto se prica o utakmici finala sa obilicem ,,,Vidim da spominjes drugare iz juznog fronta ...(KOJI JOS NIJE BIO OSNOVAN TE GODINE) )jeste li se vi vec zvali juzni front ili ste bili neka grupa ...???
Nisam dobro procitao, mislio sam na prvenstvenu utakmicu sa Obilicem i na tucu ispred zapadne tribine.
A da nije to utakmica 3:0 za nas ,,Mislim da je Ilijev dao jedan gol... |
Edited by - radulovic marko on 12/02/2012 21:46:09 |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 12/02/2012 : 21:56:30
|
E secam se te utakmice, 2 sata sam se sa drugarima iz JF-a krio od policije i njihovih pustenih pasa u sumi kod Kuce cveca. Mnogi su pohapseni, naravno samo iz JF-a. A ne mogu realno da se porede Juzni front i Zabranjeni. Sada je to vise sukob par grupa protiv jedne, sporadicna skandiranja protiv uprave su krenula tek kada im je zabranjen organizovan ulazak na Jug. Mada kada su usli na stadion protiv Borca upravu nisu ni pomenuli, toliko o tome. Sad kad su Stanoje i Krstajic digli frku, oni su videli tu svoju sansu i tvrde da su se ustvari i oni od pocetka zalagali da se Djuric smeni, sto neko ko je upucen, ne moze da poveruje. Na Jugu je i dalje ostalo dosta kvalitetnih grupa: 40+, Shadows.... Da te pitam ,,posto se prica o utakmici finala sa obilicem ,,,Vidim da spominjes drugare iz juznog fronta ...(KOJI JOS NIJE BIO OSNOVAN TE GODINE) )jeste li se vi vec zvali juzni front ili ste bili neka grupa ...???
Nisam dobro procitao, mislio sam na prvenstvenu utakmicu sa Obilicem i na tucu ispred zapadne tribine.
A da nije to utakmica 3:0 za nas ,,Mislim da je Ilijev dao jedan gol...
Moguce da je toliko bilo, ali ja nisam ni usao na tu utakmicu iz vec opisanih razloga.  |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 12/02/2012 : 22:09:35
|
Crno-beli poraženi u Danskoj
Rukometaši Partizana nisu uspeli da naprave iznenađenje u Danskoj u osmom kolu EHF Lige šampiona protiv Kopenhagena.
Crno-beli su pružili solidan otpor favorizovanom domaćinu, ali nijednog trenutka se pitanje pobednika nije postavljalo.
AG Kopenhagen je slavio rezultatom 29:23 (18:11) i učvrstio se na drugom mestu u Grupi D Lige šampiona.
Mladi tim Partizana odolevao je do polovine prvog poluvremena, a onda je usledila serija domaćih koji su poveli sa 18:9, ali su do odlaska na odmor crno-beli smanjili na 18:11.
U drugom poluvremenu danska ekipa je došla i do dvocifrene prednosti (29:17), ali je u finišu šampion Srbije uspeo da tu razliku prepolovi na ka kraju izbori častan poraz.
Partizan: Vasić (1 odbrana), Milošević, V. Ilić, Mandić 1, Radanović 1, Dimitrijević 5, Maksić, Radivojević, Babić, N. Ilić 6, Kostadinović 2, Mešter 5, Marsenić 2, Potić 1(1), Milić (2 odbrane), Radovanović (5 odbrana).
|
Edited by - radulovic marko on 12/02/2012 22:10:12 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 12/02/2012 : 22:34:13
|
Jesu oni protiv uprave odavno ali su kasno krenuli da podrzavaju Krstajica i Stanojevica,navodno ni oni nista nisu preduzeli povodom njihovog zabranjivanja ulaska na stadion pa nisu hteli da im pruze podrsku.Kasnije su se pridruzili da tako kazem obicnim navijacima i podrzali ih.A jug po meni nikad gori nije bio,mozda je bio gori u vreme Zeke i Bjeke,tj pri kraju njihove vladavine.Za vreme najvece dominacije u istoriji mi imamo najgore navijanje pa cak i u pioniru sto je strasno.Oni,mislim na navijacke grupe,moraju to da rese nekako za dobrobit kluba. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 12/02/2012 : 22:35:43
|
Crno-beli poraženi u Danskoj
Rukometaši Partizana nisu uspeli da naprave iznenađenje u Danskoj u osmom kolu EHF Lige šampiona protiv Kopenhagena.
Crno-beli su pružili solidan otpor favorizovanom domaćinu, ali nijednog trenutka se pitanje pobednika nije postavljalo.
AG Kopenhagen je slavio rezultatom 29:23 (18:11) i učvrstio se na drugom mestu u Grupi D Lige šampiona.
Mladi tim Partizana odolevao je do polovine prvog poluvremena, a onda je usledila serija domaćih koji su poveli sa 18:9, ali su do odlaska na odmor crno-beli smanjili na 18:11.
U drugom poluvremenu danska ekipa je došla i do dvocifrene prednosti (29:17), ali je u finišu šampion Srbije uspeo da tu razliku prepolovi na ka kraju izbori častan poraz.
Partizan: Vasić (1 odbrana), Milošević, V. Ilić, Mandić 1, Radanović 1, Dimitrijević 5, Maksić, Radivojević, Babić, N. Ilić 6, Kostadinović 2, Mešter 5, Marsenić 2, Potić 1(1), Milić (2 odbrane), Radovanović (5 odbrana).
Gledao sam malo i izgubio volju.Drali su nas celu utakmicu,dobro smo i prosli na kraju.Dobro niko nije ni mislio da mozemo uraditi nesto u LS,bitno je sticanje iskustva i nastavak dominacije na domacoj sceni. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 12/02/2012 : 22:49:25
|
[/quote]Jesu oni protiv uprave odavno ali su kasno krenuli da podrzavaju Krstajica i Stanojevica,navodno ni oni nista nisu preduzeli povodom njihovog zabranjivanja ulaska na stadion pa nisu hteli da im pruze podrsku.Kasnije su se pridruzili da tako kazem obicnim navijacima i podrzali ih.A jug po meni nikad gori nije bio,mozda je bio gori u vreme Zeke i Bjeke,tj pri kraju njihove vladavine.Za vreme najvece dominacije u istoriji mi imamo najgore navijanje pa cak i u pioniru sto je strasno.Oni,mislim na navijacke grupe,moraju to da rese nekako za dobrobit kluba. [/quote] Pa ja koliko znam, kad krene sezona mnogi ce se vratiti na jug, mislim na do sada neutralne grupe. Zabranjeni moraju da nadju neki kompromis, ovi se nikada nece sami povuci iz cista mira. Maksimum koji mogu da izvuku je da traze da jos neko napusti tribinu, pored onih u bekstvu (zbog ubistva Perovic Ivana) i da se posle vrate pa da pokusaju da preuzmu tribinu sa Juga. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 13/02/2012 : 22:40:00
|
Mišković: ''Zvezda? Ništa me ne pitajte...''
Aktuelni finansijer kruševačkog Napretka nerado govori o svojoj nekadašnjoj ulozi u Crvenoj zvezdi, tvrdeći da mu je klub iz Ljutice Bogdana dužan 3,5 miliona evra.
Marko Mišković ovih dana boravi u Antaliji, gde se Kruševljani pripremaju za prolećni deo sezone u kome imaju velike ambicije.
Iako se u poznatom turskom letovalištu pripremaju i fudbaleri Crvene zvezde, Mišković se ne interesuje za ekipu Roberta Prosinečkog.
Ipak, novinarima portala novosti.rs otkrio je razlog ozbiljnog zahlađenja odnosa sa crveno-belima.
''Ništa me ne pitajte o njima. Kad sam odlazio dugovali su mi 3 miliona evra, sad se taj iznos uvećao za još pola miliona, zato što je u međuvremenu aktiviran i jedan kredit...'', objašnjava Mišković, a prenose novosti.rs.
Mišković nije želeo da širi priču na tu temu, već se okrenuo kruševačkom Napretku, od koga dosta očekuje u narednom periodu. Ipak, ističe da neće biti ''smak sveta'' i ako ovaj tim ne izbori na proleće plasman u Superligu, jer, kako kaže, on razmišlja decenijama unapred...
''Došao sam u Napredak s vizijom za narednih pedeset godina. Hoćemo uspeh, ali ne po svaku cenu'', objašnjava Mišković i skreće pažnju na osamnaestogodišnjeg Miloševića.
''To je biser kakav se u Srbiji još nije rodio. Biće veliki hit proleća i budućnost našeg fudbala'', uverava Mišković.
Kazu stvarno ljudi za ovog malog da je bomba od igraca...Treba ga odmah dovesti...
|
Edited by - radulovic marko on 13/02/2012 22:42:08 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 13/02/2012 : 23:13:21
|
Zar nije Miskovic pricao kako im je oprostio dugove kad je otisao.Ista fora kao i sa ovim nasih govnima,bio u upravi,davao pare na pozajmicu pa su mu sad duzni |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 13/02/2012 : 23:18:15
|
Zar nije Miskovic pricao kako im je oprostio dugove kad je otisao.Ista fora kao i sa ovim nasih govnima,bio u upravi,davao pare na pozajmicu pa su mu sad duzni
E, пре пола године (пре дешавања код нас) би порука гласила овако: quote:
Zar nije Miskovic pricao kako im je oprostio dugove kad je otisao.
  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Topic  |
|
|
|