Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 26/07/2011 : 22:41:23
|
Ma jebem mater Stanojevicu po sred picke!!! Ostavi Babovica pored zutog kartona u igri a ni za kurac nije.. Petlja kao budaletina i dobije crveni k'o seoska cepanica...
Imrahile, sta je falilo Vukicu i Scepovicu???? Vukic ocena 10, i Scepovic isto.. Nije petljao, sve iz prve, prijem, pregled, tacan pas, trcanje... Odlicno... Da pozelis takvog spica... Vukic pravio visak konstantno, prikazao svetsku tehniku...
Primismo gol iz smesnog penala i onda Stojkovica lobovase na gol liniji... Jebiga... Ali odracemo ih u BG-u.. Ovi nisu nista... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 26/07/2011 : 22:43:40
|
quote: Originally posted by sawitch
Ma jebem mater Stanojevicu po sred picke!!! Ostavi Babovica pored zutog kartona u igri a ni za kurac nije.. Petlja kao budaletina i dobije crveni k'o seoska cepanica...
takav sam i ja kad sam ljut na Hajduka..bez puno petljanja jeben im mater..
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11501 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 26/07/2011 : 22:46:09
|
Ako se uzme u obzir koliko pobeda je Partizan ostvario protiv makar osrednjih evropskih ekipa (tu se ne racunaju Pjunik, Ril, Helsinki, Baku, Skendija i sl), postoji veliki razlog za optimizam. |
|
|
legolas76
Average Member
637 Posts
Member since 31/08/2006 |
Posted - 26/07/2011 : 22:47:53
|
Ovako samo naši timovi i reprezentacija mogu da izgube dobijene utakmice. I umesto da Stanojević izbaci onog mentola Babovića posle prvih 20 minuta igre, on ga ostavlja da napravi drugi žuti karton. Svaka čast Stanoje. Ali, biće bolje u Beogradu, jer ne igra Babović. I šta reći o Vukiću...Care, vreme je za penziju. Sale Ilić je ubedljivo najbolji večeras i inače u Partizanu. Bez njega smo smešni... I nije problem gubiti utakmice, ali na ovakav način, stvarno dokle više?
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 26/07/2011 : 22:48:31
|
quote: Originally posted by sawitch Imrahile, sta je falilo Vukicu i Scepovicu???? Vukic ocena 10, i Scepovic isto.. Nije petljao, sve iz prve, prijem, pregled, tacan pas, trcanje... Odlicno... Da pozelis takvog spica... Vukic pravio visak konstantno, prikazao svetsku tehniku...
ja ne znam koju si ti utakmicu gledao Sale, nisu se videli obojica..
a da ih dobijemo sa Vukićem u beogradu i pederskom taktikom Stanojevića, čisto sumnjam.. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Posted - 26/07/2011 : 22:50:30
|
Vukic je odigrao onako, imao je dobrih poteza, imao losih, on ne moze previse da trci i to je problem. Scepovic? Da li je on uopste igrao? |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 26/07/2011 : 22:52:01
|
Jel neko ikad video sawitcha i kovinjala u istoj prostoriji ? :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 26/07/2011 : 22:54:35
|
Eto sta je zivot...da nam je neko pre meca ponudio minimalan poraz, postignut gol, dobru igru i neigranje Krkobabovica u revansu, verovatno bi oberucke prihvatili. Ovako je utisak da smo nezasluzeno i nesrecno ispustili fantastican rezultat. Mislim da je Stanojevic odlicno vodio mec. Naime bio sam ubedjen da cemo igrati pipirevku na 20 metara, a vrsili smo odlican pritisak na svim delovima terena, pretivsi konstantno...odigrali smo moderno i cvrsto. Genk jedva da je i pokazao nesto, a trijumfovao je. Ostaje nam nada da cemo ih slomiti na JNA, a ako su stvarno toliko slabi u gostima, to je gotovo izvesno. Odbrana uglavnom dobra, nazalost popustila je u najvaznijim momentima. Kamara neubedljiv, Ilic odlican, Vukic tragican (mozda i najgori nas igrac u ova 3 meca), Edu OK, Scepa slab. Moram da pomenem i Kovinjala, covek je na momente delovao, ne kao neko ko nikad nije komentarisao fudbal, vec kao neko ko prvi put gleda neku fudbalsku utakmicu... I toliko ste prizivali Milivoja danas, da vas je i Volkov cuo ;) |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 26/07/2011 : 22:58:22
|
quote: Originally posted by morrison
Eto sta je zivot...da nam je neko pre meca ponudio minimalan poraz, postignut gol, dobru igru i neigranje Krkobabovica u revansu, verovatno bi oberucke prihvatili.
ja lepo govorim da nema potrebe da se mrači, jer oni nisu neki bauk e druga je stvar što imamo trenera izgubljenog u prostoru i vremenu koji nema muda da napadne, a nema ni mozga na žalost.. |
|
|
d.r.p
Senior Member
1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Posted - 26/07/2011 : 22:59:28
|
Stanojevic je zasrao na kraju : imao je izmenu u nadoknadi i napravio ju je tek kada je vec bilo kasno, nakon gola. Mislim da su nam sanse za prolaz minimalne jer nam je bilans evropskih pobeda ocajan i ne umemo da jurimo rezultat. |
|
|
sai
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 24/10/2008 |
Posted - 26/07/2011 : 23:04:31
|
Ma da se samo nekako dokopamo one europa lige makar i ispali od ovog jadnog Genka,ja ću biti srećan.Nije humano maltretirati penzionera Vukića da igra ligu šampiona protiv zverina... |
|
|
legolas76
Average Member
637 Posts
Posted - 26/07/2011 : 23:04:38
|
Ničim me Genk nije oduševio, a predstavljali su tu ekipu ko da su neznam šta...Nadam se da će da izgore u Beogradu i da sigurno prolazimo dalje. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 26/07/2011 : 23:07:07
|
Lepo je ova utakmica pokazala koliko kao narod nemamo srca (da ne kažem muda) i uopšte taj seljački mentalitet (crveni Baboviću, žuti Jovamčiću). Realno bi trebali da ih zgazimo u revanšu, ali me ne bi čudilo da nešto zaseremo. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 26/07/2011 : 23:16:49
|
Genk nije pokazao nista.Da li zbog tog crvenog ili neiskustva u evropi ili neceg treceg ne znam ali nisu dve sanse imali i mogu reci da su nezasluzeno pobedili.Partizan me je prijatno iznenadio iskreno.Nisam se nadao ovako dobroj igri.Jedini koji me je razocarao je Babovic zbog tog kartona.Po meni ni Vukic nije bio bas los.Imali smo ih na sredini,drzali loptu,imali i po koju sansu.Optimista sam u revansu,verujem da ce se pogubiti na JNA kad cuju pravo navijanje a ne ono pozoriste.Ako su to najvatreniji navijaci u Belgiji kakvi su tek drugi.Bice 1-0 ili 2-0 za nas. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 26/07/2011 : 23:18:17
|
quote: Originally posted by okiboki
Optimista sam u revansu,verujem da ce se pogubiti na JNA kad cuju pravo navijanje a ne ono pozoriste.Ako su to najvatreniji navijaci u Belgiji kakvi su tek drugi.Bice 1-0 ili 2-0 za nas.
RTS redovno ima "objektivnog" ton majstora koji pojacava saku gostiju. Posl. 20 godina nas komentatori javnog servisa ubedjuju da su to grlati Srbi na stadionu. Nemoj mi reci da padas na ovo. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 26/07/2011 : 23:21:12
|
quote: Originally posted by Imrahil
Lepo je ova utakmica pokazala koliko kao narod nemamo srca (da ne kažem muda) i uopšte taj seljački mentalitet (crveni Baboviću, žuti Jovamčiću). Realno bi trebali da ih zgazimo u revanšu, ali me ne bi čudilo da nešto zaseremo.
Ne bih se slozio. U Skoplju smo bili bez srca, muda, i jos po kojeg vitalnog organa. Stojim iza toga da smo veceras odigrali kvalitetnu utakmicu. Zapravo, upravo ovakav Partizan bih uvek voleo da gledam na evropskim gostovanjima. Sto se kartona tice, Babovic je bitanga, a to nema veze sa nacionalnoscu...sem toga, i rival je imao glupana u svojim redovima. Jovanci cemo progledati kroz prste zbog mladosti. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 26/07/2011 : 23:26:25
|
Igra je bila dobra do centra, a onda niko nije imao hrabrosti da krene napred. Mogli smo da sve rešimo već u prvom meču, a ovako ćemo da strepimo narednih 8 dana. Pa onda naši odbrambeni igrači koji vrte loptu međusobno jer ne znaju kome da dodaju.. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 26/07/2011 : 23:34:22
|
quote: Originally posted by Mairosu
Optimista sam u revansu,verujem da ce se pogubiti na JNA kad cuju pravo navijanje a ne ono pozoriste.Ako su to najvatreniji navijaci u Belgiji kakvi su tek drugi.Bice 1-0 ili 2-0 za nas.
RTS redovno ima "objektivnog" ton majstora koji pojacava saku gostiju. Posl. 20 godina nas komentatori javnog servisa ubedjuju da su to grlati Srbi na stadionu. Nemoj mi reci da padas na ovo.
Nemoj i ti da padas na teorije zavere.Ja njih cuo nisam a ove nase jesam non stop.Jedino kad su se culi to je bio razglas posle gola.Plus sto su pricali da je 23000 rasprodato pre sezone a nije bilo ni 15000,mozda ni 10000.Videcemo u BG-u da li ce da podlegnu atmosveri. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 27/07/2011 : 00:36:25
|
Stojković-0 Dve intervencije,dva primljena gola
Volkov odigrao solidno, Ranković za nijansu bolje od meca sa Makedoncima.
Rnić, Ivanov-skripalo je i tu
Kamara-stvarno ne razumem ovog lika
Babović-ovde necu nista reci,iskreno boli me K sto mu je otac neki bidza u Folksvagenu,ja ono ne bih trpeo.Debilcina jedna,cepanica.
Vukić-nema kondicije ,ali vrlo dobro odigrao,po meni najbolje od povratka
Ilić-onaj crveni ga izvlaci,ostalo...
Eduardo-solidno
Scepovic-nula,camio je Jovancic na klupi a ovaj maneken nije ni potrcao.
Usrace se oni od nase armije na JNA,mozda je i bolje sto idemo sa minusom,moramo dati gol.Onako mozda se opuste pa bude kao u Skoplju.
|
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 27/07/2011 : 00:49:46
|
Nemoj i ti da padas na teorije zavere.Ja njih cuo nisam a ove nase jesam non stop.Jedino kad su se culi to je bio razglas posle gola.
Khm...Partizan i Zvezda su bili diljem svemira otkako su nam skinute sankcije. Domaci navijaci su se culi iskljucivo i samo ako je bio neki poklic za penalom (pa onda objektivni komentator kaze evo vidite, stoka, odmah se deru) ili ako se da gol. Ja ti kazem da ih u produkciji pojacavaju/utisavaju, ti veruj u sta zelis... :D
PS. u Belgiji evropske utakmice ne ulaze u sezonke, prodaju se odvojeno i cesto po jakim cenama. Da znas zasto nije bio pun stadion. |
Edited by - Mairosu on 27/07/2011 00:50:08 |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Posted - 27/07/2011 : 00:52:46
|
Ne kapiram ccemu proseravanje po Kamari, covek bukvalno igra za sve pare. Nas vezni red cine : Vukic, Ilic, Babovic, Kamara - nadji uljeza (tj igraca koji trci). Za veci kes dobijes i igraca koji ume da predribla i napravi akciju, Kamara je tu prevashodno da ometa protivnikovu sredinu terena i pokriva rupe kada neko od odbrambenih igraca ispadne. |
|
|
legolas76
Average Member
637 Posts
Posted - 27/07/2011 : 01:06:50
|
Kamara je odličan u defanzivi, u oduzimanju lopte protivniku, požrtvovan je lik, odlično spreman, ali mi je nekako tanak kad iz defanzive treba da se krene u napad. Svojim oduzimanjem lopte treba da uposli nekog u napred, a ne večito da vraća loptu Ivanovu ili golmanu Stojkoviću. A možda mu je Stanojević tako rekao, neću da grešim dušu. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Posted - 27/07/2011 : 01:28:21
|
Logicno, on i ne zna mnogo sa loptom. Nazalost, nama fali jedan igrac u sredini tipa Moreire koji moze da trci 90 minuta, pokriva odbranu i ume efektno da proigra ili isprati akciju i da gol... no dobro, zato u rotaciji imamo 62 beka i zadnja vezna. |
|
|
Topic |
|