forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 00:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Samo mi nije jasno sta je sa Andersonom....Nemoguce da kapiten 10 godina u solidnom brazilskom timu ,ovde nema mesta..

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 00:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:
Originally posted by radulovic marko

Lazovicev gol nije greska ,vec majmunisanje tromog Rnica...

Slicno i Ivanov postupio kod drugog gola, kao da ga nije ni bilo.
Nema sta, ovako barem znamo da treba da promenimo 75% tima.

Pogledaj snimak.Isto je Rnic izgubio loptu i otvorio dobru kontru.Ivanov je sve dobro uradio.Kriv je Rnic i Stojke delimicno.
Ivanov je bio ok danas.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 00:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:

Lazovicev gol nije greska ,vec majmunisanje tromog Rnica...

Slicno i Ivanov postupio kod drugog gola, kao da ga nije ni bilo.
Nema sta, ovako barem znamo da treba da promenimo 75% tima.

Pogledaj snimak.Isto je Rnic izgubio loptu i otvorio dobru kontru.Ivanov je sve dobro uradio.Kriv je Rnic i Stojke delimicno.
Ivanov je bio ok danas.

Realno najbolji u nasoj ekipi...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 00:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo mi nije jasno sta je sa Andersonom....Nemoguce da kapiten 10 godina u solidnom brazilskom timu ,ovde nema mesta..

Ivanov,Medo,Edu i Dijara.4 stranca.On bi bio 5-ti sto nije dozvoljeno.Sad nije igrao Edu ali ne mozes menjati odbranu pred utakmicu.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/04/2012 : 00:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako igra Anderson, onda ne igra Rnic jer Ivanov mora u 11 zbog centarsuteva i skok-igre... a sigurno nam nije cilj da prodamo Andersona vec da dete Partizana, nejaki Nemanja, jos jednom prevari neki inostrani klub.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 00:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ivanov,Medo,Edu i Dijara.4 stranca.On bi bio 5-ti sto nije dozvoljeno.Sad nije igrao Edu ali ne mozes menjati odbranu pred utakmicu.

Sto ne mozes da menjas ,odakle to pravilo !!!!!!! Oporavi se Vidic i Ferguson kaze ,ne mogu da menjam mora da igra Jones..

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/04/2012 : 00:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
moze da se zameni, ali verovatno nije hteo da rizikuje sa igracem koji godinu dana ne igra..
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 00:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:

Ako igra Anderson, onda ne igra Rnic jer Ivanov mora u 11 zbog centarsuteva i skok-igre... a sigurno nam nije cilj da prodamo Andersona vec da dete Partizana, nejaki Nemanja, jos jednom prevari neki inostrani klub.

Nece ga prevariti,vec sam pisao proslog leta...Pricao sam sa njim i on mi rekao pre potpisa za partizan da ide u PAZI SAD!!!!! INDONEZIJU...Na nasu zalost izjalovio mu se transfer u tradicionalno fudbalsku zemlju...

Edited by - radulovic marko on 12/04/2012 00:34:14
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 00:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sto ne mozes da menjas ,odakle to pravilo !!!!!!! Oporavi se Vidic i Ferguson kaze ,ne mogu da menjam mora da igra Jones..

Ma nije da ne mozes nego retko koji trener menja stopere koji su igrali celu sezonu zajedno pred ovako vaznu utakmicu.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/04/2012 : 00:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Da... samo sto ce ovog leta Rnic imati upisanih 40-ak nastupa za Partizan, sampiona Srbije i ucesnika kvalifikacija za LS. U svakom slucaju, nadam se da ce biti dovoljno uvidjavan i prihvatiti prvu ponudu... secam se da je u nekom intervjuu izjavio da mu je interes Partizana uvek na prvom mestu, pa bi bio red da to ispostuje i trajno se udalji iz Beograda.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 00:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Da... samo sto ce ovog leta Rnic imati upisanih 40-ak nastupa za Partizan, sampiona Srbije i ucesnika kvalifikacija za LS. U svakom slucaju, nadam se da ce biti dovoljno uvidjavan i prihvatiti prvu ponudu... secam se da je u nekom intervjuu izjavio da mu je interes Partizana uvek na prvom mestu, pa bi bio red da to ispostuje i trajno se udalji iz Beograda.

Mozda ali do Ivanjice ili Jagodine ...Za neku dalju destinaciju ,bice mu potreban menadzer sa prezimenom Copperfield ..

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 02:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Rnic je jednostavno baksuzAjde sto ne zna nego je i baksuz.Ja ne znam da li je on ikad pre jesenjeg derbija pobedio Zvezdu.Kad se setim njegovih bravura,pa crvenih kartona,maltene nas je svaki derbi koji je igrao sjebao.Jedna stvar je neverovatna.Na proslom derbiju je cak skrivio penal.Istina nije ga napravio ali je ocigledno toliki baksuz da njemu sviraju penal cak i kad udari loptu kolenom.Samo bog nas je pogledao pa je onaj Evandro promasio inace bi to bio jos jedan Rnicev poraz.
Baksuz nema druge!

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/04/2012 : 02:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Gledajuci snimak, pokusavam da se prisetim da li je u Partizanu nastupao neki igrac koji mi je u toj meri bio antipatican, da ne upotrebim neku tezu rec, ali nema teorije... kod drugog gola, on gubi loptu i onda se lagano vraca nazad, dok Aksentijevic i Smiljanic sprintaju nazad kao nenormalni, i taman stize na 40 metara od gola da konstatuje da je lopta u nasoj mrezi i da nonsalantno istrese nos. Bolje da su Andersona na nosilima stavili na ivicu kaznenog citav mec, vise bi koristi bilo od njega.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2012 : 08:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao juce derbi, Okiboki mi je SMS-ovao kretanje rezultata itd.. Sreca moja... Infarkt bi me opalio... Dobili nas cigani 100%-tnom realizacijom sansi kao pre pet godina i ranije.. Mi napadamo, oni uvaljaju gol.. Pa se ti jebi... Nisam video sta smo sve promasili i bolje... Cestitam ciganima na prolazu u finale kupa.. Zasluzili su.. Toliko su napaljeni bili protiv nas i da osvoje nesto tako da su igrali srcem kao i uvek.. Nas su izgleda trebali gadjati bombama i ostaviti da sedimo na poluvremenu na klupi za rezervne igrace da bi smo se trgnuli...

Iskreno, nije mi zao zbog kupa ni malo.. Uvek sam govorio da me to takmicenje ne interesuje i da bih ispao u prvom kolu.. Ali mi je zao sto izgubimo od cigana ukupno 4:0.. Uglavnom, cestitke, zasluzeno, ne zelim da se nerviram...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 09:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Partizan mt:s bez pobede u Novom Sadu

U 6. kolu Agroživ Superlige Srbije crno-beli nisu uspeli da savladaju ekipu Vojvodine, koja je prikazala dobru partiju i savladala tim iz Humske rezultatom 95:85 (23:19, 31:26, 16:23, 25:17).

Početkom prve četvrtine timovi nisu uspevali da se rezultatski odlepe, na koš jednih odmah je stizala reakcija drugih. Raduljica je predvodio petorku crno-belih, dok je na drugoj strani Bunić pronalazio put do koša Partizana mt:s. Poenima Džejmsa crno-beli su imali prednost od 8:12, ali su ubrzo sigurnim izvođenjem slobodnih bacanja domaćini izjednačili 12:12, a potom i napravili seriju koju je krunisala trojka Markovića za vođstvo 23:17. Raduljica je ublažio prednost Novosađana u finišu prve deonice 23:19.

Vojvodina ja nastavila sa dobrom igrom, Kužeta je pogodio trojku. Milošević je prodorom, a potom lakim poenima iz kontarnapada doneo prednost svojoj ekipi od 30:21. Raspoložen u tim trenucima bio je samo Mačvan, a greške crno-belih Vojvodina je pretvarala u poene 36:23. Milosavljević je sa penala konačno prekinuo niz domaće ekipe, ali odbrana tima iz Humske nije bila na odgovarajućem nivou. Primljena je još jedna trojka, pogodio je Stojačić. Iskoristili su pad koncentracije domaće ekipe izabranici trenera Jovanovića i preko Mačvana i Džejmsa ublažili rezultatsku prednost Vojvodine 39:31. Marković je bio nezaustavljiv, a Mačvan i Džejms su upisivali nove poene za crno-bele 50:37. Partizan mt:s nikako nije uspevao da poveže redove u odbrani, igrači Vojvodine su to koristili. Čakarević je u napadu pogodio trojku koja je ponovo vratila rezultat na deset ralike za domaću ekipu 52:42. U finišu nakon novih poena Markovića sa distance, Čakarević je još jednom bio uspešan van linije 6, 75 za 54:45.

Preko Mačvana crno-beli su prepolovili rezultat početkom treće donice 58:53. Tim iz Humske se potpuno vratio u igru, za 5 minuta su dali 14 poena a primili samo šest za minimalno vođstvo Vojvodine 60:59. Nekoliko prilika za izjednačenje crno-beli nisu iskoristili, a onda je Marković ponovo postigao trojku za +6 65:59. Razigrao se i Džejms koji je doveo svoj tim na samo pola koša zaostatka 68:61. Raduljica je uspeo da izjednači, ali je u finišu trećeg kvartala Bunić poentirao za 70:68.

I nakon izjednačenja Raduljice Vojvodina je napravila seriju od 8:0, preko Bunića i Markovića 78:70. Dugo se čekalo na nove poene iz igre, konačno je seriju Vojvodine prekinuo Milosavljević trojkom 80:74. Nove izgubljene lopte crno-belih dovodile su Novosađane u poziciju za lake poene. Anđušić je novom trojkom vratio tim iz Humske u igru 84:79. Milosavljević je potom promašio tri vezana penala, a Marković na drugoj strani još jednom potvrdio odličnu partiju za dvocifreno vođstvo 89:79. Tim iz Novog Sada je bio sigurniji na ovom meču i zasluženo pobedio rezultatom 95:85.

Edited by - radulovic marko on 12/04/2012 09:44:25
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/04/2012 : 10:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
"Najvažnije je što nam je igra sve bolja i bolja..."

Avram Grant

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 10:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
"Sreca da je ovo kup"..

Nemanja Rnic

Edited by - radulovic marko on 12/04/2012 10:33:12
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 10:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

"Najvažnije je što nam je igra sve bolja i bolja..."

Avram Grant

Вероватно грешим, али мени игра и не делује толико лоше, није гора од Станојевићеве (не знам да л може горе од тога), по мени брже играмо, имамо фине акције, види се напредак, али џаба све кад вола не можемо да убодемо.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 10:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Skrenuo bi paznju na Lazara Markovica....Decko je neosporan talenat ,ali koliko ja znam igrac se postaje na velikim utakmicama...Trenutno je derbi najveca utakmica za Partizan,ali njega nigde nema...Scepovic ga je dao, ali ovaj mali nista....Ma mizeran ucinak na svim utakmicama protiv zvezde....Cisto da podesetim DEJAN STANKOVIC ...Debituje na derbiju i odmah gol,plus jos koji u narednim derbijima...Debituje u evropi ,ulazi protiv Kajzera u drugom poluvremenu i zabija dva komada....Debituje za reprezentaciju ,dva evro gola glavom Juznoj Koreji na marakani....Kupuje ga Lacio kao klinca ,debituje u prvenstvu na olimpiku i odmah gol.......E to su muda .....

Edited by - radulovic marko on 12/04/2012 10:43:07
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2012 : 11:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam koliko je Stankovic imao godina kada je otisao u Lacio, ali ovaj ima 18.. I jos je Stankovic igrao sa kim je igrao u reprezentaciji pa je imao od koga da nauci dobar fudbal.. A ovaj od Ninkovica, Kuzmanovica i ostalih carobnjaka u nasem timu nece nauciti nista... Da je poleteo, jeste, ali bice nesto od njega.. I mene cudi sto ga u velikim utakmicama nema...

Inace, ne mogu da verujem ali slazem se sa Calebom, nasa igra u poslednjih par utakmica stvarno deluje bolje..

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 11:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ne znam koliko je Stankovic imao godina kada je otisao u Lacio, ali ovaj ima 18.. I jos je Stankovic igrao sa kim je igrao u reprezentaciji pa je imao od koga da nauci dobar fudbal.. A ovaj od Ninkovica, Kuzmanovica i ostalih carobnjaka u nasem timu nece nauciti nista... Da je poleteo, jeste, ali bice nesto od njega.. I mene cudi sto ga u velikim utakmicama nema...

Inace, ne mogu da verujem ali slazem se sa Calebom, nasa igra u poslednjih par utakmica stvarno deluje bolje..

Imao je 19 god,kada je otisao u Lacio ,a pre toga nas je vec izbusio u derbijima, a debitovao u evropi i reprezentaciji sa golovima.....

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 12/04/2012 : 11:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ко зна шта би било да је Иванов погодио мрежу, а не стативу. Јбг. Звезда заслужено, а Грант није крив што ови малоумници не могу гол да дају, а имали смо милион прилика. Тренер је овде најмање крив.

Napokon jedan normalan komentar. Pa ne moze covek da udje i da daje golove umesto invalida Dijare i njemu slicnih.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 11:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Opet moram da ponovim koja je Grantova krivica.Motivisanost!Derbi retko kad dobije suvi kvalitet a mi smo juce igrali bezvoljno i nemotivisano.Nijedan klizeci nisam video a ovi su kidali na svaku loptu.Grant je postavio ekipu kao sto bi to uradio svako od nas da juri 2-0 ali kurcobolja nas je sjebala.Saslusajte sta je izjavio Lola i Aksent posle utakmice i neke stvari ce biti jasnije.Nesto u svlacionici debelo ne stima.Ja moram da vas podsetim da je sa istim ovim igracima Stanojevic imao 16 pobeda za redom i da je pobedio Zvezdu.Da li mi igramo bolje rezultati to ne pokazuju.U prolecnom delu smo na -2 od Zvezde i ispali smo iz kupa sa dva poraza od 2-0.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 11:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
По овоме, Станоје би до краја живота побеђивао Звезду, никада не би изгубио.
Па, свакој серији дође крај, ко гарантује да би јуче добили да је Станоје био тренер.
Пустите те празне приче.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2012 : 11:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sa tim istim timom je Stanojevic ispao od Samroka///

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000