forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 12:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Kako god podrzavajte Granta ako vam se svidja ali ja vam kazem sta je problem.Poslusajte Lolu i Aksenta i bice vam jasnije.U svlacionici nesto ne stima a za to je krivac trener.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41237 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2012 : 12:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kako si zakljucio da nesto ne stima u svlacionici? Tako sto ih boli kurac za kup? Pa boli nas sve.. Kome je do toga stalo?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 12:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kako si zakljucio da nesto ne stima u svlacionici? Tako sto ih boli kurac za kup? Pa boli nas sve.. Kome je do toga stalo?

Kup je kup ali derbi je derbi.Ne smes ulaziti sa stavom boli me kurac za kup derbi.Videcemo sta ce biti u prvenstvenom derbiju ja ne verujem da cemo pobediti.Da izvucmo nereseno i da pevamo.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/04/2012 : 12:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Opet moram da ponovim koja je Grantova krivica.Motivisanost!Derbi retko kad dobije suvi kvalitet a mi smo juce igrali bezvoljno i nemotivisano.Nijedan klizeci nisam video a ovi su kidali na svaku loptu.Grant je postavio ekipu kao sto bi to uradio svako od nas da juri 2-0 ali kurcobolja nas je sjebala.Saslusajte sta je izjavio Lola i Aksent posle utakmice i neke stvari ce biti jasnije.Nesto u svlacionici debelo ne stima.Ja moram da vas podsetim da je sa istim ovim igracima Stanojevic imao 16 pobeda za redom i da je pobedio Zvezdu.Da li mi igramo bolje rezultati to ne pokazuju.U prolecnom delu smo na -2 od Zvezde i ispali smo iz kupa sa dva poraza od 2-0.

Знаш ли ти шта је традиција? Објаснићу ти. Партизан у протеклих 67 година, никад није успео да прође даље кад је у првој утакмици изгубио 2:0, можда ти и то нешто говори?

Значи у било ком такмичењу да је учествовао, није успео да надокнади 2:0, јер тај резултат је најтеше престићи!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41237 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2012 : 12:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jaka muda i da ne pobedimo.. Titula je prioritet prioriteta... Sve ostalo je miljama daleko iza... Slazem se da smo juce morali da pobedimo bar 1:0.. Derbi je derbi, pa makan i nebitan.. Ali jebiga, sta je tu je.. Idemo dalje... Sada ide zajebana utakmica sa Javorom

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/04/2012 : 12:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ti nije stalo, sto napisa ovakav naslov?

Vama taj Lukic iz dupeta viri.

Edited by - Jasko on 12/04/2012 12:44:03
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/04/2012 : 12:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Ako ti nije stalo, sto napisa ovakav naslov?

Vama taj Lukic iz dupeta viri.

Сад као небитан кад су пукли, а да су којим случајем добили, причали би о дуплој круни и осталим срањима!

Вероватно сам га ја инспирисао за наслов!

Edited by - srdjandj on 12/04/2012 13:00:06
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 15:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Suspendovan stadion Partizana, postupak protiv Zvezde

Samo dan posle revanš utakmice polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde održana je sednica Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije na kojoj izrečena jedna kazna. Disciplinski organi našeg saveza zabranili su prisustvo publike na stadionu u Humskoj do donošenja konačne odluke zbog nedoličnog ponašanja publike, tačnije preterane upotrebe pirotehničkih sredstava koja su ubacivana na teren, kao i zbog uvredljivog skandiranja i ulaska navijača u dva navrata u restriktivni prostor. Na sajtu FSS takođe je potvrđeno da je pokrenut i disciplinski postupak protiv Zvezde zbog bakljade njihovih navijača.

U subotu u utakmici 24. kola Jelen Superlige crno-beli će ugostiti Javor, a početak utakmice je zakazan za 18 časova.

Jos jedna svinjarija Djure i FSS.Ponovo nece imati ko da skandira "Uprava napolje" jer ce stadion biti prazan.Pa mamu vam jebem!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 16:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jos jedna svinjarija Djure i FSS.Ponovo nece imati ko da skandira "Uprava napolje" jer ce stadion biti prazan.Pa mamu vam jebem!

Извини друже, али

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/04/2012 : 16:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako god podrzavajte Granta ako vam se svidja ali ja vam kazem sta je problem.Poslusajte Lolu i Aksenta i bice vam jasnije.U svlacionici nesto ne stima a za to je krivac trener.

Trener kriv što Lolu jebivetra boli kurac da potrči? I posle palamudi kako ne štima, ali bitno da ima čirokanu na glavi. Debil koga treba najuriti iz kluba.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 16:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Извини друже, али

Aha budi naivan pa veruj da je zbog sranja koje su napravili navijaci.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 16:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Trener kriv što Lolu jebivetra boli kurac da potrči? I posle palamudi kako ne štima, ali bitno da ima čirokanu na glavi. Debil koga treba najuriti iz kluba.

Da su svi kidali kao Lola sto je juce kidao mi bi pobedili.
Ajde reci mi ko je kriv za ova dva sramna poraza?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 16:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

A Лола јуче играо?

По мени су криви играчи, јер су имало милион прилика и нису успели да умувају један пишљиви гол, а што рече Сквики, требало је Грант да уђе и да га да. Игра је била сасвим солидна, види се помак и Грантов утицај, а што нам је реализација бољка годинама, ником ништа..

И, да, Ђура је наместио да да се стадион суспендује.. ајде бре Оки И ја га не подносим, али манимо се тих завера..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 12/04/2012 16:48:06
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 12/04/2012 : 17:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message  Reply with Quote
Trener nam je najslabija tačka u to sam ubeđen i to će tek da se pokaže u narednim utakmicama. Imamo i neke igrače koji su nam rupe u timu ali ovo je po meni najveći problem. Da nismo imali 10 boda prednosti iz jesenjeg dela prvenstvo bi glat izgubili. Ako osvojimo prvenstvo sa ovim trenerom ispadamo u prvom kolu kvalifikacija za LŠ od nekih anonimusa garantujem. Živi bili pa videli

Edited by - antares on 12/04/2012 17:12:40
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/04/2012 : 17:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Igrači, pola tih govana ne zaslužuje da igra u Partizanu.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/04/2012 : 17:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Grant je dodao da komunikacija između njega i predsednika Partizana Dragana Đurića "ide malo teže", jer prvi čovek kluba ne govori engleski jezik.

- Često pričam sa predsednikom, ali je to malo teže jer on ne govori engleski jezik. Sviđa mi se njegova ambicija, a one su i dalje iste i poraz ne znači njihovu promenu. Međutim, niko nije srećan kada se izgubi.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/04/2012 : 17:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ne zna engleski jezik
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 18:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Не зна га ни Вујошевић, колико сам чуо. Катастрофа.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/04/2012 : 18:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Užas i to, ali imao je makar rezultate, pa ga je to izvlačilo..

Edited by - Imrahil on 12/04/2012 18:18:42
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 18:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Јао, онај Нађ нашао да критикује Стојкета, у фазону да мање греши Човек јуше спаса три чиста гола. Ако циља на реакцију код другог, није могао боље, из оне близине је добро и дотакао лопту.

Како нико из управе да помене Рнића и његову игру?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/04/2012 : 18:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ne zna engleski jezik

Ne zna on ni srpski.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 18:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ne znam zasto kritike na racun Granta, Partizan je u dvomecu napravio barem 65% vise sansi nego Zvezda. On je svoj posao uradio rekao bih, drugo je sto se Diarra otkrio kao "golgeter" u najgorem casu, i sto je Lazar Markovic udario u popularni "rookie wall". Na stranu sto je Rnic igrao kao 12. igrac CZ :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/04/2012 : 18:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
-Grant je izveo sastav koji bi svako od nas izveo, pa prema tome samo su igraci krivi, a pre svih Rnic i tamnoputi igraci koji su se zajebavali i vucarali po terenu. Diara sam ispred Bajkovica umesto da je gurne desnom nogom pored njega, on je levom samara pored stative, celu utakmicu katastrofa, nijedan fudbalski potez, isto i Kamara, kao da im je neko kidnapovao porodice i zapretio egzekucijom ukoliko bilo sta korisno urade. Lazar tuga takodje, sam ispred golmana i on je sa 7 metara zapali nebu pod oblake, strasno.
-Stanoje je imao +10, ali i Scepovica, kakav god bio, kao i mnogo slabiju zvezdu za protivnika.
-Dobra stvar je sto se blizi kraj prvenstva i sto se jasno vidi kome treba zahvaliti, a koga prodati. Inace kup me nikada nije zanimao, pogotovo u situacijama kada je zvezda bila sampion, to mi je uvek delovalo kao nagrada za scenski nastup na izborima za najbolju pesmu.
-Sto se tice suspenzije stadiona zbog pirotehnike, po toj logici zvezda i Partizan bi svaku drugu utakmicu igrali bez publike i to je klasican idiotizam. Boki, ne verujem da stvarno mislis da je Djura umesan u kaznjavanje Partizana jer ma sta pricali, uprava se pominje samo u trenucima kada ekipi rezultatski ne ide i ja se iskreno toga zgrozavam. Ponasamo se kao razmazena decurlija koja cim joj nesto nije po volji pocinje da place. Uprava uzima 5. uzastopnu titulu i mi bi da ih menjamo, pa to nigde u svetu nije zabelezeno.
Treba im dati fore da vidimo sta ce uraditi u prelaznom roku i u Evropi pa im onda suditi, Sadasnji sastav kakav god bio je plod Krstajicevog i Stanojevicevog rada, niko zimus nije prodat niti doveden, znaci ovo je njihova selekcija, pa ne moze Grant da ispasta.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/04/2012 : 18:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
I da ne zaboravim da pomenem onog slepca na klupi KK: Vlade, odlazi!!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 18:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

A Лола јуче играо?

По мени су криви играчи, јер су имало милион прилика и нису успели да умувају један пишљиви гол, а што рече Сквики, требало је Грант да уђе и да га да. Игра је била сасвим солидна, види се помак и Грантов утицај, а што нам је реализација бољка годинама, ником ништа..

И, да, Ђура је наместио да да се стадион суспендује.. ајде бре Оки И ја га не подносим, али манимо се тих завера..

Igrao naravno,usao je u drugom poluvremenu umesto povredjenog Mede.I odigrao je sasvim ok.Bio je najborbeniji sigurno.
Aha a protiv Samroka je kriv Stanoje iako opet nisu igraci mogli da uvaljaju 20 sansi a ne 10.Zanimljivo.
Sto se tice suspenzije.U izvestaju stoji da je suspenzija zbog pirotehnike i uletanja navijaca na atletsku stazu.Inace na stazu su uleteli cigani kod severa.Pa ko ih je pustio na stazu?Ako je neko dobro gledao svi redari kod severa su se radovali posle gola.E sad ko je pustio redare cigane koje savrseno boli tuki da li ce neko sa severa da uleti na atletsku stazu.Gde je murija?Znaci mi igramo bez publike zato sto su Zvezdini navijaci uleteli na stazu i zato sto su i Grobari i Cigani palili baklje?Meni je ovo neverovatno zaista.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000