Author |
Topic  |
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 09/09/2011 : 09:36:19
|
Ako je ovaj topik loš zbog tebe, to se reflektuje i na ceo forum.
I kažeš da se treba ugledati na Caleb-ov post. Slažem se, ali bi trebao ti sam da se ugledaš za početak. Cele ove frke ne bi ni bilo da ti i Dragan niste uleteli kad smo spomenuli Zvezdu i Čovića. Kažeš da si odgovrio Saletu, a malopre kažeš da je ovo otvoren forum? Što ne reče Saletu preko pp-a?
Što se tiče Elderane-ovog posta, ja sam uvek za zajebanciju. Ali ako mi prihvatamo vaše zezanje, prihvatite i vi naše, a ne odmah da poteže iskompleksiranost  |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/09/2011 : 09:48:23
|
Ja još uvek čekam da mi kažeš KAKO ja to kvarim ovaj topic/forum i gde se ne ugledam na Calebov post.
Gde ja to nisam smirivao situaciju i pozivao da komentarišemo događaje na civilizovan način, bez uvreda i nipodaštavanja "protivnika"?
Izvoli. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/09/2011 : 10:39:14
|
Dejane, otkljucaj Okija... Bezveze si ga izbacio.. Izbaci nas sve onda... Svi smo onda usrali motku... Pustite nas da seremo po zvezdi ovde.. Vi serite o Partizanu na vasem topicu i sve super.. Ovako vi dodjete i zapodenete kavgu i na kraju pljuste banovi... Iskulirajte pisanija o zvezdi na ovom topicu... Ako ne mozete onda bar ne deli banove zbog toga... Da poznajes Okibokija video bi da je to miran i dobar covek a ne kavgadzija... Ja jesam, priznajem, ali on nije.. Covek izbacen zbog neizrecene uvrede.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 09/09/2011 : 11:07:05
|
quote: Originally posted by sawitch
Iskulirajte pisanija o zvezdi na ovom topicu... Ako ne mozete onda bar ne deli banove zbog toga...
Svašta. Ti stvarno misliš da sam ga izbacio zato što je pisao nešto protiv Zvezde?? Ajde,nemoj da me zajebavaš...
Jednostavno, kao što sam već napisao, nema više uvreda, pa bile one i prikrivene.
Ja protiv okibokija ama baš ništa protiv nemam. Ali pozivanje na "psihijatrijske slučajeve" se neće više tolerisati. U cilju sprečavanja daljih sukoba. Nema to veze ni sa Zvezdom ni Partizanom, ni sa mojim "kurčenjem" da sam moderator i mogu da radim šta mi je volja (kako vidim da neki tripuju,strašno), ni sa mojim nekim animozitetom prema nekim članovima.
Ako vam se ne sviđa, Markosu je uključen PM. |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
Posted - 09/09/2011 : 11:15:17
|
Ej, ne zajebavaj... Nisam rekao da si ga izbacio jer je protiv zvezde vec jer iz toga uvek ispadne sranje... Uvek pocne prepirka zbog toga... I onda se popusi beveze... Izbacivanje zbog "pozivanja na psihijatrijske slucajeve" je bas bezveze.. Ali ako neces vise da to tolerises kazi i upozori a ne da ga izbacis... Pa ti si nas nazivao ne znam kakvim kompleksasima pa smo nastavili prepirku oko toga.. U cemu je razlika izmedju tvog obracanja nama i Okijevog srdjandj-u??? Vrati Okibokija i necemo vise koristiti tu terminologiju, kraj price.. Ovako si slomio kola na Okibokiju, nisu se slomila... |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 09/09/2011 : 12:09:05
|
quote: Originally posted by manhunter
Svašta. Ti stvarno misliš da sam ga izbacio zato što je pisao nešto protiv Zvezde?? Ajde,nemoj da me zajebavaš...
Jednostavno, kao što sam već napisao, nema više uvreda, pa bile one i prikrivene.
Ja protiv okibokija ama baš ništa protiv nemam. Ali pozivanje na "psihijatrijske slučajeve" se neće više tolerisati. U cilju sprečavanja daljih sukoba. Nema to veze ni sa Zvezdom ni Partizanom, ni sa mojim "kurčenjem" da sam moderator i mogu da radim šta mi je volja (kako vidim da neki tripuju,strašno), ni sa mojim nekim animozitetom prema nekim članovima.
Ako vam se ne sviđa, Markosu je uključen PM.
1. Koliko ti je vec ljudi napisalo da si ga prestrogo banovao? I ne samo onih koji su crno-beli? Prihvati cinjenicu: pogresio si!
2. Pre neki dan je cini mi se Mairosu, pocascen na jednom drugom topicu, otvorenom i neskrivenom "socnom" uvredom, ali niko nije reagovao...
3. Dokazi da nema veze, "oslobodi" coveka.
4. Eto, sad se ti kao nesto naljuti, ako vam se ne svidja vi me prijavite sefu...cilj nam je da tebi otvorimo oci. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 09/09/2011 : 12:22:54
|
quote: Originally posted by red cloud
1. Koliko ti je vec ljudi napisalo da si ga prestrogo banovao? I ne samo onih koji su crno-beli? Prihvati cinjenicu: pogresio si!
Koliko?
2. Pre neki dan je cini mi se Mairosu, pocascen na jednom drugom topicu, otvorenom i neskrivenom "socnom" uvredom, ali niko nije reagovao...
Uvek postoji mogućnost da se nešto previdi. Niko nikoga ne sprečava da tako nešto prijavi moderatoru.

4. Eto, sad se ti kao nesto naljuti, ako vam se ne svidja vi me prijavite sefu...cilj nam je da tebi otvorimo oci.
Ne radi se o tome da sam se naljutio, naprotiv. Svaki mod radi najbolje što može/misli. Ako se članovima neki postupci moderatora ne sviđaju, uvek mogu da ga prijave Markosu. Možda uspete da njemu "otvorite oči".   
|
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
Posted - 09/09/2011 : 12:29:03
|
Ej, ne zajebavaj... Nisam rekao da si ga izbacio jer je protiv zvezde vec jer iz toga uvek ispadne sranje... Uvek pocne prepirka zbog toga... I onda se popusi beveze... Izbacivanje zbog "pozivanja na psihijatrijske slucajeve" je bas bezveze.. Ali ako neces vise da to tolerises kazi i upozori a ne da ga izbacis... Pa ti si nas nazivao ne znam kakvim kompleksasima pa smo nastavili prepirku oko toga.. U cemu je razlika izmedju tvog obracanja nama i Okijevog srdjandj-u??? Vrati Okibokija i necemo vise koristiti tu terminologiju, kraj price.. Ovako si slomio kola na Okibokiju, nisu se slomila...
       |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 09/09/2011 : 12:36:58
|
Nisam rekao da si ga izbacio jer je protiv zvezde vec jer iz toga uvek ispadne sranje... Uvek pocne prepirka zbog toga... I onda se popusi beveze...
Upravo tako. Zaključak?
Izbacivanje zbog "pozivanja na psihijatrijske slucajeve" je bas bezveze..
Zašto? Da čekam da dođe do gorih reči, kao što ih je koristio radulovic?
Ali ako neces vise da to tolerises kazi i upozori a ne da ga izbacis...
Upozoravao sam ja mali milion puta, to znaš dobro. Jednom svemu dođe kraj
Pa ti si nas nazivao ne znam kakvim kompleksasima pa smo nastavili prepirku oko toga.. U cemu je razlika izmedju tvog obracanja nama i Okijevog srdjandj-u???
Kao što sam napisao, namerno sam to uradio, da vidite kako vi zvučite. E sad, vama je zasmetalo to što sam ja napisao, a ne smeta vam ono što vi pišete... Ako se ne varam, javno sam se upitao kako to da niko ne prekori radulovica, ili se bar ogradi od njegovog pisanja. Kad se već uvek držite zajedno i gledate jedan u drugog. Ja izvodim zaključak da se slažete sa time što je on napisao, ili se varam? Jedino su Caleb i Imrahil reagovali, svaka im čast na tome.
Vrati Okibokija i necemo vise koristiti tu terminologiju, kraj price.. Ovako si slomio kola na Okibokiju, nisu se slomila...
Vratiću ga, nije problem. Ali kad mu istekne kazna. A terminologiju nećete koristiti, to je jasno. Moguće je da su ta "kola" završila na Okijevim leđima, ali upozoravanja je bilo i više nego dovoljno. |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
Posted - 09/09/2011 : 12:47:32
|
quote: Originally posted by manhunter Upravo tako. Zaključak?
Zasto ne sprecis nesto u zakuvavanju a ne kada ispadne sranje??? A zakljucak je da si trebao izbaciti Radulovica a ne Okibokija...
Zašto? Da čekam da dođe do gorih reči, kao što ih je koristio radulovic?
Da.. Onda bi sada trebao izbaciti i mene, mozda dodje do teskih reci... Mislim, gledas u pasulj pa izbacujes ili sta? Otkud ti znas da bi kod Okibokija doslo do teskih reci? Nikad ih nije bilo...
Upozoravao sam ja mali milion puta, to znaš dobro. Jednom svemu dođe kraj
Konkretno za ovo nisi nikad...
Kao što sam napisao, namerno sam to uradio, da vidite kako vi zvučite. E sad, vama je zasmetalo to što sam ja napisao, a ne smeta vam ono što vi pišete... Ako se ne varam, javno sam se upitao kako to da niko ne prekori radulovica, ili se bar ogradi od njegovog pisanja. Kad se već uvek držite zajedno i gledate jedan u drugog. Ja izvodim zaključak da se slažete sa time što je on napisao, ili se varam? Jedino su Caleb i Imrahil reagovali, svaka im čast na tome.
Ti kad uradis onda je "da bi mi videli kako zvucimo" a kada neko drugi onda ban... Nije li ovo smesno???? I ja se u dosta toga slazem sa Radulovicem samo sto necu da pisem da ne bih popusio ban... I sta ja ima da se ogradjujem ili ugradjujem u necije pitanje, ili bilo ko od nas...
Vratiću ga, nije problem. Ali kad mu istekne kazna. A terminologiju nećete koristiti, to je jasno. Moguće je da su ta "kola" završila na Okijevim leđima, ali upozoravanja je bilo i više nego dovoljno.
Vrati ga odmah jer covek nije nista kriv.. Nisi mi odgovorio po cemu se razlikuje tvoje nazivanje nas prostitutkama i kompleksasima od njegovog pisanja??? Mislim da je tvoje mnogo gore.. Inace, niko ti nije uzeo za zlo, a ti si Okija banovao za mnogo manje... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 09/09/2011 : 12:50:41
|
Ništa, banovaću sebe. Na dva dana, nema dosta moderatora trenutno na sportu.
A ti ćeš pre toga da promeniš naslov topica.
A posle ta tri dana dolaze pravila koja sam spomenuo. Uživajte. |
|
Edited by - manhunter on 09/09/2011 12:51:56 |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 09/09/2011 : 12:51:54
|
quote: Originally posted by red cloud
Koliko?
Sawitch, Culfis, Caleb, Imrahil, moja malenkost, Srdjandj, Mairosu, Elderane84
Uvek postoji mogućnost da se nešto previdi. Niko nikoga ne sprečava da tako nešto prijavi moderatoru.
Uvek postoji mogucnost da se nesto previdi, kao sto postoji mogucnost da neki moderator pogresi, kao ti u ovoj situaciji.

Dobro, a sad "oslobodi" coveka.
4. Eto, sad se ti kao nesto naljuti, ako vam se ne svidja vi me prijavite sefu...cilj nam je da tebi otvorimo oci.
Ne radi se o tome da sam se naljutio, naprotiv. Svaki mod radi najbolje što može/misli. Ako se članovima neki postupci moderatora ne sviđaju, uvek mogu da ga prijave Markosu. Možda uspete da njemu "otvorite oči".   
Kako njemu da otvorimo oci, ako ne mozemo tebi?!
|
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
Posted - 09/09/2011 : 14:30:54
|
Ništa, banovaću sebe. Na dva dana, nema dosta moderatora trenutno na sportu.
A ti ćeš pre toga da promeniš naslov topica.
A posle ta tri dana dolaze pravila koja sam spomenuo. Uživajte.
Zar nije lakse da "oslobodis" Okibokija i da ostane sve kako je bilo gde niko nije pravio pitanja? Ne treba da banujes sebe vec da saslusas svoj razum a i nas..  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
Posted - 10/09/2011 : 10:00:15
|
Drugari, moze li jedan da mi javi danas SMS-om kako smo prosli mi, cigani i Djokovic.... Odoh da se ozenim pa se cujemo sl. nedelje!!! 
PS 25000 postova!!! |
Edited by - sawitch on 10/09/2011 10:00:38 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Posted - 10/09/2011 : 10:10:39
|
Drugari, moze li jedan da mi javi danas SMS-om kako smo prosli mi, cigani i Djokovic.... Odoh da se ozenim pa se cujemo sl. nedelje!!! 
PS 25000 postova!!!
javiću ti ja  i čestitke naravno 
|
Edited by - Imrahil on 10/09/2011 10:11:05 |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12002 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 10/09/2011 : 23:25:01
|
Malopre pustise snimak penala, smesno. Ili iskusno, kako se uzme. Dijara se u prilicno povoljnoj poziciji zagradio, ne da sutne, vec da bude udaren i proba da iskamci penal, igrac Jagodine naleteo na njega kao sivonja. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 12/09/2011 : 14:38:52
|
Ima li neke istine u tvrdnjama Jagodinaca da je Miljkovic napravio penal, ili je nesposobni provincijalac opet resio da za svoju jalovost optuzi beogradske bahate mocnike ? |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Topic  |
|