forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/11/2013 : 22:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

a HNS bi moga popušit dobru kaznu.

Pa kaj onda? Upravo su dobili 9 milijuna dolara, pa nek' im to fino uzmu. Mi idemo na svjetsko, a Šuker i ekipa će svejedno ostati bez love, di ćeš ljepše

Nažalost opet će in poprilično love ostat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 20/11/2013 : 23:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Neću vise trovati ovu tremu o ovakvim stvarima. Uglavnom tko me shvatio shvatio me. Većina nije i ja tu nista ne mogu promijeniti.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/11/2013 : 23:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ovim našim tupanima od nogometaša se čovjek ne može ni pošteno proveselit
konačno odigraju srčano i lijepo, ostvare rezultat i onda se nađe jedan džo i sjebe nam svima doživljaj
po meni, treba ga odmah izbaciti iz reprezentacije i treba dobiti kaznenu prijavu

od dsormaza i sličnih je za očekivat filozofiranje o turcima, sabljama i zrinskome
ali hello me iznenadio
istina, mediji pumpaju situaciju, ali to nisu ni usputne pojave niti su bezazlene

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 20/11/2013 : 23:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by hello

Kad ce već jednom prestati jedan oblik terora. Pa jebote na indexu ima u manje od 24 sata već preko 10 naslova o Simunicu i onda dodjem i na stripove i tu opet prijetnje da ce biti baziran samo onaj tko pokusa opravdati Simunica. Taj uzvik u sadašnjem vremenu nema veze s onim iz one grozote i nikako ne može biti govor mržnje sto je već jednom i dokazano na sudu. Ajmo onda bit svi face pa zabraniti i sve ostalo sto se upotrebljavalo u onim vremenima npr. kune kao sredstvo plaćanja, naziv države Hrvatska, svi koji se zovu Ante da promjene ime u roku 30 dana, slovo u izbaciti iz abecede, zabraniti crnu boju i pozdrav hvaljen Isus i Marija..... Pa je li itko shvaća koliko je debilno braniti ovakve pizdarije. Nevjerojatno koliko mediji mogu utjecat na stavove ljudi

Teško je to objasniti nekom paranoidnim ljudima s takvim mentalnim sklopom. Desetljećima su ih tako odgajali, pa možemo samilosno zaključiti da nisu oni krivi i žaliti ih.

A jel teško objasnit tebi da ovo nema veze sa paranojom, mentalnim sklopom, desetljećima odgoja, i da samilost nije potrebna?
Kakve uopće veze ima ovo šta ti pišeš?
Kakve veze ima šta trube mediji, i ko sa zrnon mozga slipo viruje svemu šta pišu?
Jel tebi jasno da neće Džoa i Hrvatsku zajebavat Milanović, Josipović, Šuvar i Drug Tito?
Evropa/UEFA/FIFA će nas "zajebavat"
Jel tebi jasno da u zadnje vrime nisu tili niti Thompsona puštat prije utakmice(Šta se mene tiče, fala bogu) da se ne bi ko od gospode iz UEFE naljutija, a onda ih Džo ovako zajebe?
To šta ti, ja ili Džo mislimo o ovm pokliču je totalno nebitno, bitno je da je to UEFA ovo vidi ka fašizam, i da isto ka i rasizam neće tolerirat.
Ako se išlo toliko daleko da se za "Mamiću cigane" prazni tribina, zašto misliš da ovo može proć?
"Spremnom" se može vrlo lako dogodit da ne vidi Brazil, a HNS bi moga popušit dobru kaznu.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 20/11/2013 : 23:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Meni samo nikad nece biti jasno zbog cega su razumni ljudi manjina u svakoj jebenoj balkanskoj drzavi. Stalno manjina, pa do kad cemo vise raspalog Tompsona i Baju Malog Knindzu velicati? Nekada, i to jako cesto, smatram da smo sve zasluzili sto nam se desava.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/11/2013 : 23:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote

jel to ovo, jebote ja mislio stvarno se nesšto desilo, u čemu je zapravo problem ovde ?? reko li ja da nogomet zaglupljuje ako se oko ovog trvite...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/11/2013 : 23:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Joe je sirova kretencina i to je to... Ne treba se oko toga dizati tolika buka... On je samo imao muda pokazati koliko je zaostao i reci ono sto vecina u Rvackoj ionako misli... Jadno, prejadno. Nista bolja situacija nije tamo daleko, tako da... Jebite se fasisti, pun mi vas je kurac!! Ljudi nemaju sta jesti, nema posla, mladi propadaju, a mi se tu jebemo oko toga tko je koga klao 41... Zato nam i jest tako kako jest, ko nas jebe, jesmo li bolje zasluzili...

triba si još nadodat "pogleda čvrsto uperena u prošlost "

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/11/2013 : 23:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dante

quote:

Kad ce već jednom prestati jedan oblik terora. Pa jebote na indexu ima u manje od 24 sata već preko 10 naslova o Simunicu i onda dodjem i na stripove i tu opet prijetnje da ce biti baziran samo onaj tko pokusa opravdati Simunica. Taj uzvik u sadašnjem vremenu nema veze s onim iz one grozote i nikako ne može biti govor mržnje sto je već jednom i dokazano na sudu. Ajmo onda bit svi face pa zabraniti i sve ostalo sto se upotrebljavalo u onim vremenima npr. kune kao sredstvo plaćanja, naziv države Hrvatska, svi koji se zovu Ante da promjene ime u roku 30 dana, slovo u izbaciti iz abecede, zabraniti crnu boju i pozdrav hvaljen Isus i Marija..... Pa je li itko shvaća koliko je debilno braniti ovakve pizdarije. Nevjerojatno koliko mediji mogu utjecat na stavove ljudi

Isprike, isprike...A zasto uzvikuju Ajmo ajmo ajmo Ustase? Ni to isto nema veze s NDH? I ako Za dom spremni ne uzvikuju zbog NDH, i oni nisu Ustase, ni igraci nisu ustase, ni mi koji gledamo na TV nismo ustase, kome onda vicu Ajmo Ustase?? Prava misterija.
Istina je da sve te pizdarije koje izvikuju izvikuju upravo zato sto imaju veze s NDH, to je JEDINI razlog.
A izvlacenja su vec postala smijesna. To je kao kad sklepaju neonacista pa pocne trkeljati da on zapravo fura hinduisticku svastiku koja je simbol mira i harmonije, a nikako zato jer podrzava nacizam.

da li je Šimunić vikao ajmo ustaše. nije. to su vikali neodgojenim i neobrazovani navijači. Ja ne prihvaćam da su za dom spremni, u boj u boj za narod svoj i hvaljen Isus i marija nacistički pozdravi kao i da je svatko onaj tko nazove sina Ante nacist.
Problem su skandiranja ajmo ustaše, Srbe na vrbe, ubij tovara i gazi purgere. To je govor mržnje i protiv toga se treba boriti
Za dom spremi nije i u tome je razlika

Ma točno, nema to veze sa ustaštvom.
Stvar je u tome što je povik Za dom! spomenut u operi Nikola Šubić Zrinski, čiji je Šimunić vjerojatno veliki fan, pa je onda u trenutku općeg veselja izazvanog pobjedom odlučio otpjevati dio svoje omiljene arije. Igrom slučaja, na stadionu se našlo još desetak tisuća ljubitelja spomenute opere, pa su svi zajedno zapjevali Za dom!

Hello, razočarao si me.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/11/2013 : 23:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Mislim, da se razumijemo, ima toga isto i vani u velikim količinama(samo što se to onda više kažnjava) a i stvarno sam uvjeren da nema puno takvih ljudi kod nas, jedino su glasni pa se onda ostavlja dojam sveprisutnosti.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/11/2013 : 23:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Teško je to objasniti nekom paranoidnim ljudima s takvim mentalnim sklopom. Desetljećima su ih tako odgajali, pa možemo samilosno zaključiti da nisu oni krivi i žaliti ih.

A jel teško objasnit tebi da ovo nema veze sa paranojom, mentalnim sklopom, desetljećima odgoja, i da samilost nije potrebna?
Kakve uopće veze ima ovo šta ti pišeš?
Kakve veze ima šta trube mediji, i ko sa zrnon mozga slipo viruje svemu šta pišu?
Jel tebi jasno da neće Džoa i Hrvatsku zajebavat Milanović, Josipović, Šuvar i Drug Tito?
Evropa/UEFA/FIFA će nas "zajebavat"
Jel tebi jasno da u zadnje vrime nisu tili niti Thompsona puštat prije utakmice(Šta se mene tiče, fala bogu) da se ne bi ko od gospode iz UEFE naljutija, a onda ih Džo ovako zajebe?
To šta ti, ja ili Džo mislimo o ovm pokliču je totalno nebitno, bitno je da je to UEFA ovo vidi ka fašizam, i da isto ka i rasizam neće tolerirat.
Ako se išlo toliko daleko da se za "Mamiću cigane" prazni tribina, zašto misliš da ovo može proć?
"Spremnom" se može vrlo lako dogodit da ne vidi Brazil, a HNS bi moga popušit dobru kaznu.

baš to šta si napisa. uefa jedva čeka ovakve provale

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 00:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
alo, ljudi rapravljate o nečenu što nema veze s nogometom

mislim da bi bilo dobro znati da pozdrav za dom spremni u hrvatskoj zakonom nije zabranjen i time priča završava
fifa će nas možda kazniti zbog bačene baklje, iako su taj potez sve tribine isfućkale
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 21/11/2013 : 00:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

quote:

Isprike, isprike...A zasto uzvikuju Ajmo ajmo ajmo Ustase? Ni to isto nema veze s NDH? I ako Za dom spremni ne uzvikuju zbog NDH, i oni nisu Ustase, ni igraci nisu ustase, ni mi koji gledamo na TV nismo ustase, kome onda vicu Ajmo Ustase?? Prava misterija.
Istina je da sve te pizdarije koje izvikuju izvikuju upravo zato sto imaju veze s NDH, to je JEDINI razlog.
A izvlacenja su vec postala smijesna. To je kao kad sklepaju neonacista pa pocne trkeljati da on zapravo fura hinduisticku svastiku koja je simbol mira i harmonije, a nikako zato jer podrzava nacizam.

da li je Šimunić vikao ajmo ustaše. nije. to su vikali neodgojenim i neobrazovani navijači. Ja ne prihvaćam da su za dom spremni, u boj u boj za narod svoj i hvaljen Isus i marija nacistički pozdravi kao i da je svatko onaj tko nazove sina Ante nacist.
Problem su skandiranja ajmo ustaše, Srbe na vrbe, ubij tovara i gazi purgere. To je govor mržnje i protiv toga se treba boriti

Stvar je u tome što je povik Za dom! spomenut u operi Nikola Šubić Zrinski, čiji je Šimunić vjerojatno veliki fan, pa je onda u trenutku općeg veselja izazvanog pobjedom odlučio otpjevati dio svoje omiljene arije. Igrom slučaja, na stadionu se našlo još desetak tisuća ljubitelja spomenute opere, pa su svi zajedno zapjevali Za dom!

Hello, razočarao si me.

samo me zanima cime sam te razočarao, a vidim i još par osoba
1. ne podržavam i ne velicam NDH cak štoviše mislim da je to najgora era hrvatske povijesti
2. smeta mi sto ima vise članaka o Simunicu nego o samoj analizi utakmice
3. protivnik sam govora mržnje
4. zalazem se za slobodu govora i pravo na drugačije mišljenje i protivnik sam zabrana koje ne ukljućuju govor mrznje
5. Za dom spremni ne smatram govorom mržnje i ne vezujem ga ni za operu ni za NDH već zadnjih 20 godina on me asocira samo na nogometne utakmice kao i uzvik u boj u boj za narod svoj
E SAD u čemu sam te razocarao?

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 00:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
svaka čast dečkima, igrali smo odlično

ružno zvuči, ali nakon mandžukićevok iskljućenja dečki su se nekako više nabrijali
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 21/11/2013 : 00:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

quote:

Hello, razočarao si me.

samo me zanima cime sam te razočarao, a vidim i još par osoba
1. ne podržavam i ne velicam NDH cak štoviše mislim da je to najgora era hrvatske povijesti
2. smeta mi sto ima vise članaka o Simunicu nego o samoj analizi utakmice
3. protivnik sam govora mržnje
4. zalazem se za slobodu govora i pravo na drugačije mišljenje i protivnik sam zabrana koje ne ukljućuju govor mrznje
5. Za dom spremni ne smatram govorom mržnje i ne vezujem ga ni za operu ni za NDH već zadnjih 20 godina on me asocira samo na nogometne utakmice kao i uzvik u boj u boj za narod svoj
E SAD u čemu sam te razocarao?

molim te ne teroriziraj mladju, ako si razočarao njeegovu stranku razočarao si i njega... i šlus

hello u potpunosti se slažem s tobom.
molim nadležne institucije neka propišu što je to iz naše neslavne naci/fašističke i komunističke prošlosti zabranjeno a što dozvoljeno... NEKA NAPOKON PROPIŠU....ZAKONOM
ako se donese takav zakon tko ga prekrši - u čorki i gotovo... a ne ovako do vijeka, malo sam nekome partizan, a malo ustaša. a ni partizane ni ustaše ne volim niti imam veze ni s jednima ni s drugima.
pa tako i joe, vjerujem.
zar vi koji pljujete po čovjeku i nazivate ga kojekavim imenima znate kakav je on??? zna li ga itko od vas osobno? jeli rekao nešto protivno zakonu, jeli imao namjeru ikoga povrijediti svojim riječima. možda je kriv što nije odavdje. on je obični primitivni došljak???
što je sa svima vama???
ja ovdje ne želim ulaziti u - za dom spremni - jeli to ili nije košer. ali ako nije - zakonom zabrani...
slovo U? ako nije ok - zakonom zabrani
šahovnica - ako je zlo - zakonom zabrani
kuna - to su već zabranili, jer sve manje vrijedi i sve se rijeđe viđa :)
petokraka - zabrani zakonom ako je loše
čirilica - ako nije košer - zakonom zabtrani
keltski križ - ako nevalja - zabrani
itd, itd...

kužite li poantu? ne žele zabraniti jer ovako, u sivoj zoni uvijek mogu prčkati sa strane....

i tako je joe primitivus vulgaris, a oni učeni i ispravni....

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 00:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
kod keltskog križa je problem što ga koriste i rijekini navijači i neke neonacističke skupine
rijekini navijači nemaju nikakve veze sa neonacizmom i tim pokretima
mislim da je bolje zabraniti neonacističke pokrete koje zloupotrebljavaju keltski križ nego keltski križ
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 21/11/2013 : 00:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Cestitam repki RH na prolazu !

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/11/2013 : 00:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
@ zlikovski činjenica je da niko ne priča o utakmici nego o tome šta je joe napravia posli nje.
znači diga je prašinu .negativnu.potpuno je nebitno jel to iz opere ili iz krimiča zna se na šta to najviše asocira i s čin se povezuje.
usput nebitno je šta mi mislimo ovde,svuda je prenesena ta vijest.
znači ni jebena utakmica dokvalifikacija ne može proč bez incidenta.
a biče dobro za hns ako prođe bez sankcija iz uefe

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/11/2013 : 00:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
sankcija će biti
bilo bi nevjerojatno da ih ne bude
samo je pitanje koliko će drastične biti
i da li će se odnositi samo na joea ili na cijelu reprezentaciju
ne radi se ovdje o nečemu što hns ne može kontrolirati
ovdje jedan naš igrač s mikrofonom počinje fašistički pozdrav
a publika mu spremno odgovara
mislim, jebeš uefu i što će evropa reći
ali mene to plaši

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 00:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ako je francuzima platini pomogao da dođu do brazila? tko bi tu trebao biti kažnjen
onaj crveni karton ( to jest drugi žuti ) je pomalo dvojben
francuzi su se mučili, ali su opet " sretno " prošli
mislim da bi ukrainci više pokazali u brazilu jer su mala repka i moraju se dokazivati
francuski igrači će se vjerojatno opet opijati i biti u društvu " finih " dama
no svakako će u brazil doći dosta njihovih navijača koji će ostaviti pare, nego što bih ih došlo da je prošla ukraina
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/11/2013 : 00:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.elmundo.es/deportes/2013/11/20/528d24b96843414d098b4591.html

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 01:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
čestitam hrvatskoj repki što će otići na SP
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/11/2013 : 01:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
evo svih golova sa tekme. kak me Ćosić sve više ubija s onim: "Srna će potegnuti i zabiti! Bravo Dario, majka te ljubila, 2:0!"

http://www.youtube.com/watch?v=KNVVU7VBoak

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 01:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
benzema je prvi gol za francusku postigao iz čistog zaleđa
zanimljivo, a pomoćni sudac je odjednom na trenutak oćoravio ili je doživio kratkotrajni gubitak pamćenja i zaboravio kako postupiti kad se radi o čistom zaleđu
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/11/2013 : 01:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski
jeli rekao nešto protivno zakonu,

Rekao je nešto što je protivno civilizacijskom zakonu.
Zašto država nije zabranila tekovine NDH pitanje je za samu državu i ljude koje žive u njoj.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 02:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Modrić je danas konačno odigra pravu utakmicu.
Po meni igrač utakmice.

kovačić, olić, pranjić, rakitić, šimunić, čorluka, pa i srna su odigrali više i bolje od modrića, jedino onaj jadan perišić ničim nije zaslužio nositi boje naše repke
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.08 seconds. Snitz Forums 2000