Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 21/11/2013 : 02:35:09
|
quote: Originally posted by tinton
po meni odlicni svi osim Olica, koji je i proslu utakmicu odigrao lose, bezidejno...Pranjic ok iako je par puta procurio u obrani, pa ga je Rebic morao pokrivati faulom. Pletikosa obranio koliko je treabao. Igrac utakmice ili Modric ili Kovacic.
isuse, olić i pranjić su jedni od najboljih, a modrić je tek proigrao pred kraj utakmice kad je shvatio da ćemo proći, ne znam jesi li primjetio i modrić je ponekad procurio |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 21/11/2013 : 02:43:57
|
quote: Originally posted by adriano
ne znam da li je itko primjetio koliko je Olic ustvari odigrao losu utakmicu. Cijelo vrijeme je krivo odigravao, gubio lopte, upropastio par kontri, istina trudio se, ali bez ucinka. Ostali su svi dobri. Simunicu ne zamjeram previse, jer je odgojen u ustaskoj emigraciji, pa za drugo niti ne zna, ali ga svejedno treba kaznit. U NJemackoj bi vec bio na policiji na obavijesnom razgovoru.
ti očito nisi gledao utakmicu kad pišeš ovakve bedastoće olić je bio jedan od najboljih, publika mu je među prvim skandirala modriću je zadnjem ( jer je tek u zadnjih 10 minuta proigrao ) |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 21/11/2013 : 02:52:03
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by Elderane84
Tek mi je sad krivo kad vidim pored kakvih neznalica Srbija nije prosla dalje... Mora da su u Srbiji jos vece neznalice. U Brazilu, naravno, navijam za Honduras ako treba, samo ne za ove "sto su za dom spremni". Nadam se da ste svu srecu istrosili kad ste izvukli Island, i da cete dobiti primjerenije protivnike, koji ce vas ekspresno poslati kuci. Za reprezentacije sa ovakvim balvanima od ljudi imam samo gadjenje, i nadam se da ce se nekad pojaviti bilo ko ko ima muda da ovakve sankcionise potpunom zabranom bavljenja sportom, nezavisno od toga ko su i odakle dolaze. Sad barem znam odakle onaj faul za zatvor u Beogradu, imao je od koga da se ugleda. Pi.
Uspoređivanje cijele reprezentacije sa krajnje degutantnim ponašanjem samo jednog člana baš i nema nekog smisla, ako mene pitaš.
pa sad, tjekom utakmice sjever je oko tri puta pozivao istok i zapad za dom spremni, obje su tribine slozno odgovarale spremni informacije radi mislim kako ta nepotrebna rasprava ne zaslužuje ovoliki prostor i vrijeme |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/11/2013 : 02:57:56
|
Da, 'em ova rasprava nije po pravilima, 'em ste se svi udaljili od teme. Molim da se sada stane sa politikom i da nastavimo pričati o nogometu, ok? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19516 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 21/11/2013 : 10:16:14
|
govno od Šimuniča,...zatvorit u Dachau pa da ga vidimo...lupetalo australsko...izdajica jednom-izdajica uvijek...tip je odvratan...još i tup sa IQ 35...kaznu da ne igra na SP....fašistima treba jm...u normalnim društvima i državama. nek izpruži još ruku a ti Kruger nabij se mu na srednji prst...govna fašistička...može ban, bez problema... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/11/2013 : 10:25:17
|
quote: Originally posted by Kruger
po meni odlicni svi osim Olica, koji je i proslu utakmicu odigrao lose, bezidejno...Pranjic ok iako je par puta procurio u obrani, pa ga je Rebic morao pokrivati faulom. Pletikosa obranio koliko je treabao. Igrac utakmice ili Modric ili Kovacic.
isuse, olić i pranjić su jedni od najboljih, a modrić je tek proigrao pred kraj utakmice kad je shvatio da ćemo proći, ne znam jesi li primjetio i modrić je ponekad procurio
Jok. Olić je svoju trku odradija, ali nije napravija osin prečke ništa vrijedno spomena. Dapače, par puta je lošin kretanjima upropastija potencijalno opasne akcije. Pranjić je meni drag, ali se po neznan koji put vidilo da on beka igrat nemože. Limitirani Islanđani su ga par puta kompletno izbacili. U iole jačoj utakmici na to misto nažalost opet mora Strinić.
Modrić je odigra jednu od svojih najboljih utakmica za reprezentaciju i za ovaj nastup je zaslužija najvišu ocjenu. Na poziciji zadnjeg veznog je oduzea više baluna nego šta ih uzme Vukojević u 10 utakmica, skoro sve akcije su kretale od njega, posla je desetine kvalitetnih dodavanja u prostor, a pretrča je vjerovatno najviše od svih 20 igrača koji su igrali.
Samo, ja mislin da tebe baš to nije briga. Mislin da bi igrali još bolje da je playmakera igra Klasnić ili Rukavina. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/11/2013 : 11:32:57
|
quote: Originally posted by teller
govno od Šimuniča,...zatvorit u Dachau pa da ga vidimo...lupetalo australsko...izdajica jednom-izdajica uvijek...tip je odvratan...još i tup sa IQ 35...kaznu da ne igra na SP....fašistima treba jm...u normalnim društvima i državama. nek izpruži još ruku a ti Kruger nabij se mu na srednji prst...govna fašistička...može ban, bez problema...
dobro, tebi ću još progledati kroz prste ali slijedeći koji bude komentirao na bilo kakav način politiku i Šimunića b& co, biti će udaljen sa foruma.Sve smo o tome rekli i nema više smisla dalje širiti priču.
Držite se teme. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 21/11/2013 : 11:45:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
isuse, olić i pranjić su jedni od najboljih, a modrić je tek proigrao pred kraj utakmice kad je shvatio da ćemo proći, ne znam jesi li primjetio i modrić je ponekad procurio
Jok. Olić je svoju trku odradija, ali nije napravija osin prečke ništa vrijedno spomena. Dapače, par puta je lošin kretanjima upropastija potencijalno opasne akcije. Pranjić je meni drag, ali se po neznan koji put vidilo da on beka igrat nemože. Limitirani Islanđani su ga par puta kompletno izbacili. U iole jačoj utakmici na to misto nažalost opet mora Strinić.
Modrić je odigra jednu od svojih najboljih utakmica za reprezentaciju i za ovaj nastup je zaslužija najvišu ocjenu. Na poziciji zadnjeg veznog je oduzea više baluna nego šta ih uzme Vukojević u 10 utakmica, skoro sve akcije su kretale od njega, posla je desetine kvalitetnih dodavanja u prostor, a pretrča je vjerovatno najviše od svih 20 igrača koji su igrali.
Samo, ja mislin da tebe baš to nije briga. Mislin da bi igrali još bolje da je playmakera igra Klasnić ili Rukavina.
pa kovačić kad je uzeo loptu on je trčao, kad je modrić uzeo loptu islanđani su ga bez problema stizali, a modrić nije baš dobro davao loptu, takva njegova loša igra neće biti dovoljna za jače protivnike pranjić nije prirodni bek, on je polivalentan igrač, može odigrati na više pozicija, može igrati u sredini vezne linije ili na krilu vezne linije, s pranjićem na poziciji ljevog beka ta strana je puno ofenzivnija, ali malo slabija u obrani, s striničem bi obrana bila bolja ali ofenziva puno slabija a kad smo kod začetaka akcija upravo je ta ljeva strana s pranjićem i olićem najviše akcija i opasnosti za islanđane stvarala
hrvatska je u ta dva poluvremena odigrala različitim stilom u prvom poluvremenu su se islanđani branili i nešto pokušavali iz kontri, hrvatska je napadala u drugom se hrvatska branila ( jer je imala povoljan rezultat ) i čekala island, island je morao napasti, mi imamo takve igrače koji su to izvrsno odradili, razbili smo ih, a island se pogubio |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 21/11/2013 : 12:10:44
|
Što, ova se Dežulovićeva umotvorina treba staviti na još koji topic? Mislim, što je previše, previše je..
Čestitke našim dečkima na sjajnoj utakmici i plasmanu na mundijal! Sad bar znam što ću sljedećeg ljeta gledati na tv-u :) |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 21/11/2013 : 12:43:58
|
Nesvrstani, Klasnić je napadač razigravač. s njim bi igra bila sasvim drugačija, kao i da je igrao kranjčar, on je razigravač ali vezni. rukavina je u dinamu pokazao da može odraditi poziciju razigravača ( da li je to dovoljno za repku trebaš pitati nekog drugog ). pranjić je oko pola godine stariji od srne, čak ni srna nije baš prirodni desni bek. moglo bi se reći da su donekle slični tipovi igrača. pranjić se izvrsno zabijao i u sredinu i centrirao kad je to trebalo, srna baš i nije on je dosta pokušavao bekovski odraditi, previše je bio na crti i previše odlazio prema korneru, trebao se puno prije zabijati u sredinu ako bi se odlučio za tu opciju, što je dosta usporavalo igru i omogućavalo da se island postavi u blok pranjić se puno prije odlučivao što će napraviti, da li se zabiti malo u sredinu ili probiti po strani i centrirati, puno je više igrao na zemlji a manje centrirao i bio jako opasan |
Edited by - Kruger on 21/11/2013 12:45:51 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 21/11/2013 : 13:06:21
|
Mislim da za Kovača sada slijedi period razmišljanja i planiranja. Dokučit tko bi trebao biti prvi izbor za lijevo krilo a tko za desno.Ostale pozicije su više manje pokrivene. Ne znam kakva je budućnost Rakitića na zadnjem veznom skupa sa Modrićem,to prolazi protiv Islanda ali protiv jačih teško. Bilić je na lijevo krilo stavljao igrača koji bi ulazio u sredinu Rakitić/Kranjčar a na desnoj strani bi bili igrači koji iskorištavaju prostor. Već duže vrijeme me zanima kako bi se Tomečak snašao...tom desnom stranom bi on i Srna mogli dobro vladati. Bilić je jedno vrijeme griješio gdje bi na oba krila imao igrače koji ulaze u sredinu među dva napadača i dolazilo bi do zagušivanja.
Atletico Madrid Diega Simeonea isto nema krila ali jako dobro gura u 4-4-2 formaciji....Kovač bi trebao izabrati takav stil,ima tehnički boljih ili bržih ali malo je momčadi žešće,energičnije i borbenije od Hrvatske,Kovač nek usadi plan i organizaciju pa dobijamo recept Simeonea. Bili bi prava turnirska momčad. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12612 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 21/11/2013 : 13:18:30
|
bilo bi super, da organiziraju nekakve čarterske letove za jednu utakmicu (ono avio karta + hotel + ulaznica), cijeli aranžma traje npr 4 dana,....jedan dan se putuje, onda sljedeči dan malo aklimatiziranja, neki ogledi, pijanke,...3 dan utakmica, 4 dan polazak kuči,....to bi bila vjerovatna najeftinija mogučnost,....a cijena do 1500 eura (ili manje) bilo bi super!
Jer biti u Brazilu 10+ i više dana, putovati od jednog grad ado drugog itd,...pa to če koštati 4500+ eura,....tko če to platiti......
Koliko recimo koštaju neki letovi za Braziliju? Možda ne bi bilo loše, da se ide vlastitim aranžmanom (kupi se avio karta, pa se onda tamo pronađe neki hostel, hotel,...), jedino kako do ulaznice? |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
1Euro
Advanced Member

12612 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Posted - 21/11/2013 : 14:14:10
|
Koala...zzz! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 21/11/2013 : 14:27:39
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Glede Simunica. Hrvatskoj repki je dao sve i uvijek je bio stup ..kako moralni, tako i intelektualni.hehehe. Bez tog i takvog stupa nebi bili gdje jesmo i naravno nebi bili ono sto nismo. Nogometasima nikad nije bilo pametno davati mikrofon u ruke , niti je od istih shodno traziti da izraze misljenje o bilo kojoj tekmi. Adrenalin koji je sinoc pucao Simunica..nitko od nas vjerovatno dozivjeti nece. Svjetsko prvenstvo u Brazilu je ultimativni dogadaj za svakog nogometasa..ikad. Simunic je naravno otplesao ples izvan granica tolerancije i dakako su rijeci upotrebljene totalno izvan okvira danasnjeg poimanja demokracije..pa opet..bez Joe Simunica..mi bi smo SP gledali na telki 
Pa, mislin da će i ovako gotovo svi gledat Mundial na televiziji. Naime, kontejner republika ionako ne daje uvjete ljudima da negdi putuju. A što se tiče ˝Crazy Joea˝...on je ipak nogometaš, a znamo kakvi su oni u glavi (sisačka željezara+ljubav prema flori i fauni svijeta). |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13026 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 21/11/2013 : 14:48:43
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by teller
govno od Šimuniča,...zatvorit u Dachau pa da ga vidimo...lupetalo australsko...izdajica jednom-izdajica uvijek...tip je odvratan...još i tup sa IQ 35...kaznu da ne igra na SP....fašistima treba jm...u normalnim društvima i državama. nek izpruži još ruku a ti Kruger nabij se mu na srednji prst...govna fašistička...može ban, bez problema...
dobro, tebi ću još progledati kroz prste ali slijedeći koji bude komentirao na bilo kakav način politiku i Šimunića b& co, biti će udaljen sa foruma.Sve smo o tome rekli i nema više smisla dalje širiti priču.
Držite se teme.
Normalno da ćeš mu progledat kroz prste. Nisam ni sumnjao  |
Have mercy |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Posted - 21/11/2013 : 15:20:13
|
quote: Originally posted by 1Euro
Možda ne bi bilo loše, da se ide vlastitim aranžmanom (kupi se avio karta, pa se onda tamo pronađe neki hostel, hotel,...), jedino kako do ulaznice?
Tako je i najbolje, ako se ide sa cijelom ekipom, a pocne ti neko raditi frku letili bi svi sa leta.... A ulaznice ? To ce sve otici u pretprodaji, a zavrsit ce u preprodaji, jedino ako savezi nabave(govorim za HNS i FSBiH) a to bu ionako dobili preko veza i krema drustva.... Ja cu pitati Jerry Drakea 
Uglavnom mislim da ce mi to biti nedostizno, jer dalek je to put, a nije to spavanje pod slamnatim kucicama dzabalesku i banane platanos... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/11/2013 : 15:53:37
|
Vidim sad da će se igrati neke utakmice baš u Manausu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 21/11/2013 : 16:56:25
|
pa kovačić kad je uzeo loptu on je trčao, kad je modrić uzeo loptu islanđani su ga bez problema stizali, a modrić nije baš dobro davao loptu, takva njegova loša igra neće biti dovoljna za jače protivnike
Kovačić i Modrić baš i nisu za usporedbu. Prvenstveno zbog pozicija. Modrić je bia centrokampista, zadnji vezni, dok je Kovačić bia klasični AMC sa punom manjom obrambenom odgovornosti i shodno tome, puno većom slobodom u igri di njegov dribling dolazi do izražaja (produkt: dva supersjajna slaloma od kojih je jedan završia golom). Dakle, praktički se nije mora vraćat duboko u obranu po loptu jer je to (izvrsno) odradia Modrić.
pranjić nije prirodni bek, on je polivalentan igrač, može odigrati na više pozicija, može igrati u sredini vezne linije ili na krilu vezne linije, s pranjićem na poziciji ljevog beka ta strana je puno ofenzivnija, ali malo slabija u obrani, s striničem bi obrana bila bolja ali ofenziva puno slabija
 Aj, da se bar negdi ne sukobljavamo...  |
Trljam ruke. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/11/2013 : 17:04:09
|
quote: Originally posted by Elderane84
Tek mi je sad krivo kad vidim pored kakvih neznalica Srbija nije prosla dalje... Mora da su u Srbiji jos vece neznalice. U Brazilu, naravno, navijam za Honduras ako treba, samo ne za ove "sto su za dom spremni". Nadam se da ste svu srecu istrosili kad ste izvukli Island, i da cete dobiti primjerenije protivnike, koji ce vas ekspresno poslati kuci. Za reprezentacije sa ovakvim balvanima od ljudi imam samo gadjenje, i nadam se da ce se nekad pojaviti bilo ko ko ima muda da ovakve sankcionise potpunom zabranom bavljenja sportom, nezavisno od toga ko su i odakle dolaze. Sad barem znam odakle onaj faul za zatvor u Beogradu, imao je od koga da se ugleda. Pi.
Samo pokazuješ da si isti kao Joe i provociraš, ako imaš problem s odlaskom Hrvatske na SP to je tvoj problem. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Topic  |
|