forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2013 : 17:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

Nemojte tako protiv njega , tomu ne treba davati paznju ali povijesti se ne triba sramiti,da ne ulazimo previse u politiku meni je on kralj pa ipak je demokracija znaci mozemo slobodno rec svoje misljenje
Zivija Joe

Ti isto nisi baš svoj?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2013 : 17:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by tinton

po
meni odlicni svi osim Olica, koji je i proslu utakmicu odigrao lose,
bezidejno...Pranjic ok iako je par puta procurio u obrani, pa ga je
Rebic morao pokrivati faulom. Pletikosa obranio koliko je treabao. Igrac
utakmice ili Modric ili Kovacic.

isuse, olić i pranjić su jedni od najboljih, a modrić je tek proigrao pred kraj utakmice kad je shvatio da ćemo proći, ne znam jesi li primjetio i modrić je ponekad procurio

Jok.
Olić je svoju trku odradija, ali nije napravija osin prečke ništa vrijedno spomena. Dapače, par puta je lošin kretanjima upropastija potencijalno opasne akcije.
Pranjić je meni drag, ali se po neznan koji put vidilo da on beka igrat nemože. Limitirani Islanđani su ga par puta kompletno izbacili.
U iole jačoj utakmici na to misto nažalost opet mora Strinić.

Modrić je odigra jednu od svojih najboljih utakmica za reprezentaciju i za ovaj nastup je zaslužija najvišu ocjenu. Na poziciji zadnjeg veznog je oduzea više baluna nego šta ih uzme Vukojević u 10 utakmica, skoro sve akcije su kretale od njega, posla je desetine kvalitetnih dodavanja u prostor, a pretrča je vjerovatno najviše od svih 20 igrača koji su igrali.

Samo, ja mislin da tebe baš to nije briga.
Mislin da bi igrali još bolje da je playmakera igra Klasnić ili Rukavina.

Da, nemam ja protiv Pranjića i Olića ništa jedino što su odigrali "prosiječnu" utakmicu. Modrić je sve vrhunski odradio osim što je kad je poveo kontru treba dati nešto veći for jer je očito spor ko kornjača.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2013 : 17:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

govno od Šimuniča,...zatvorit u Dachau pa da ga vidimo...lupetalo australsko...izdajica jednom-izdajica uvijek...tip je odvratan...još i tup sa IQ 35...kaznu da ne igra na SP....fašistima treba jm...u normalnim društvima i državama.
nek izpruži još ruku a ti Kruger nabij se mu na srednji prst...govna fašistička...može ban, bez problema...

Glup je, to je činjenica, ali mislim da nije ustaša.

Sijećam se par njegovih izjavi kad je govorio o međuljudskim odnosima sa Srbima i stvarno mislim da je oko toga normalan. Ali da je glup, je.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2013 : 17:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Modrić je danas konačno odigra pravu utakmicu.
Po meni igrač utakmice.

kovačić, olić, pranjić, rakitić, šimunić, čorluka, pa i srna su odigrali više i bolje od modrića, jedino onaj jadan perišić ničim nije zaslužio nositi boje naše repke

Perišić isto jedan od najboljih.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/11/2013 : 18:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by tinton

Samo pokazuješ da si isti kao Joe i provociraš, ako imaš problem s odlaskom Hrvatske na SP to je tvoj problem.

Ne verujem da to ti misliš, mali si da bi tako mislio.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2013 : 18:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
[i]Originally posted by tinton

Samo pokazuješ da si isti kao Joe i provociraš, ako imaš problem s odlaskom Hrvatske na SP to je tvoj problem.

Ne verujem da to ti misliš, mali si da bi tako mislio.

Kako mislim? Ovo s Hrvatskom na SP ili poistovjećavanjem cijele Hrvatske s jednim pojedincem i lijepim željama prema nama.

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 21/11/2013 : 18:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by teller

govno od Šimuniča,...zatvorit u Dachau pa da ga vidimo...lupetalo australsko...izdajica jednom-izdajica uvijek...tip je odvratan...još i tup sa IQ 35...kaznu da ne igra na SP....fašistima treba jm...u normalnim društvima i državama.
nek izpruži još ruku a ti Kruger nabij se mu na srednji prst...govna fašistička...može ban, bez problema...

Glup je, to je činjenica, ali mislim da nije ustaša.

Sijećam se par njegovih izjavi kad je govorio o međuljudskim odnosima sa Srbima i stvarno mislim da je oko toga normalan. Ali da je glup, je.

Dear tinton, momak je samo prazan u glavi i osim još poneke sitnice (a ko to nema) s njim je sve u redu.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/11/2013 : 19:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kako mislim? Ovo s Hrvatskom na SP ili poistovjećavanjem cijele Hrvatske s jednim pojedincem i lijepim željama prema nama.

Fraza koju si izrekao si čuo, nije tvoja misao.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2013 : 19:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Fraza koju si izrekao si čuo, nije tvoja misao.

Koja fraza? Budi jasniji.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/11/2013 : 19:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Fraza „Ako imaš problem sa...”.
Pusti to.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2013 : 19:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fraza „Ako imaš problem sa...”.
Pusti to.

Aha, nisam mislio ništa loše, da nebi bilo zabune, možda je krivo ispalo.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 21/11/2013 : 19:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
I Simunicu je krivo ispalo,jbg...
J...s ti utakmicu iza koje se prica o stotim stvarima posli nje.
Ruku na srce,ako i slicno budemo igrali na SP kao u ovim kvalifikacijama,unaprid nemamo sta traziti tamo.Sve skupa,ovo je ipak jos jednom pokazalo da Hrvatska ne pripada Balkanu,nego zapadnom Balkanu.Ja u tome i ne vidim nista lose,ali puno nas leti prema necemu cemu ne pripadamo i nemamo veze s time.Taj nesretni Joe je kao odrastao u,kazu kulturnoj zemlji u odnosu na Hrvatsku,ali navika i obicaj je zajebana stvar,pagotovo,ako ti to neko tupi cili zivot.Ja njega za to i ne krivim toliko,ali covik od 30-ak godina,mislim,bi morao znati sta je dobro,a sta lose u zivotu,bez obzira na sve.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13026 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 21/11/2013 : 20:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote

Have mercy
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 21/11/2013 : 21:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by markotamara

Nemojte tako protiv njega , tomu ne treba davati paznju ali povijesti se ne triba sramiti,da ne ulazimo previse u politiku meni je on kralj pa ipak je demokracija znaci mozemo slobodno rec svoje misljenje
Zivija Joe

Ti isto nisi baš svoj?

Bitno da si ti

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2984 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 21/11/2013 : 22:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Niko Kovač ima puno stvari za proučiti i odlučiti, ali sad barem ima vremena za to.
Ja sam još uvijek pod dojmom toga da smo se ponovo plasirali na svjetsko prvenstvo. Mlađa ekipa vjerojatno to smatra normalnim, ali mi malo stariji se još sječamo vremena kad se postotak kretao oko 50% (Jugoslavija 1970 - 1990).
Da to ni sad nije ni malo lagano pokazuje to što je Hrvatska, koja ima postotak uspješnosti u kvalifikacijama za SP i Euro 80% (4/5 i 4/5), tek osma po uspješnosti, ako gledamo zadnjih deset kvalifikacija na kojima smo sudjelovali. Njemačka, Španjolska, Italija i Francuska su se svaki put kvalificirale, a Portugal, Engleska i Nizozemska su propustile jedno natjecanje. Tih sedam reprezentacija uzme pola mjesta za SP i skoro pola mjesta za Euro. Za ostatak se treba boriti s piranama poput Švicarske, Danske, Švedske, Češke (uspješni u svih pet kvalifikacija za Euro), Rusije ili Grčke te još gomilom reprezentacija od kojih uvijek neka iskoči.

Edited by - Ernie Pike on 21/11/2013 22:53:46
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/11/2013 : 22:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
prije se bilo puno teze plasirati, jer je bilo samo 16 reprezentacija na SP.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2984 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 21/11/2013 : 23:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

prije se bilo puno teze plasirati, jer je bilo samo 16 reprezentacija na SP.

Rekao bih, malo teže. U Brazilu će igrati 13 europskih reprezentacija, a u Argentini 78. ih je igralo 9 uz manju konkurenciju u kvalifikacijama.
Ne mogu ne dodati da ta jaka konkurencija nije smetala pravoj ekipi da se plasira svaki put od 50. do 62. i po FIFA rankingu budu 5, 7, 5 i 4.

EDIT: 24 reprezentacije igraju od 1982.

Edited by - Ernie Pike on 21/11/2013 23:35:34
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/11/2013 : 23:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Stvar je u tome što danas puno više nogomentih repki igra odličan nogomet. Ako maknemo i dalje slabe repke poput Farskih otoka ili Malte, nema više repke za koju možeš reći da ti neće zadati probleme. Prije nije bilo tako. stari mi je pričao - tipa u sedamdesetima, repke poput Danske, Švicarske, norveške...Pa to je Yugovina sve bez beda dobijala i to sa finim rezultatima.A da ne govorimo o npr. afričkim momčadima. Bilo je ovih 5 iz europe plus Brazil i Argentina, plus još par dobrih (tipa Yuga, Nizozemci...) a ovo ostalo je bila druga liga. Danas, Češka, Slovačka, Belgija, Švedska, FInska, svi južnoamerikanci...svi igraju kvalitetan nogomet i "nitko više nije siguran." Kvrgau, pa čak i SAD ima ok repku:))

Danas je nogomet puno zanimljiviji, dinamiočniji i bolji.

P.S. Gleda slabih, kak smo ono mi odigrali s Maltom?:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 23:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Kovačić i Modrić baš i nisu za usporedbu.
Prvenstveno zbog pozicija. Modrić je bia centrokampista, zadnji vezni, dok je Kovačić bia klasični AMC sa punom manjom obrambenom odgovornosti i shodno tome, puno većom slobodom u igri di njegov dribling dolazi do izražaja (produkt: dva supersjajna slaloma od kojih je jedan završia golom). Dakle, praktički se nije mora vraćat duboko u obranu po loptu jer je to (izvrsno) odradia Modrić.

pusti sad kako su igrali na drugim pozicijama. o ovome ćemo raspravljati kad budu igrali protiv težih suparnika
i modrić je bio u prilici kao i kovačić, onda kad se našao u vrhu sa perišićem i presjekao loptu, nekako ( kako ovdje netko već primjeti ) nije trčao punom snagom ili je gotov
uostalom u drugom poluvremenu su svi sjekli lopte islanđana
dobro smo to odradili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 23:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
pranjić je bio dosta visoko postavljen ( vjerojatno je to bila kovačeva zamisao, uostalom morali smo napasti ), dok je srna dosta klasično bekovski odrađivao svoju poziciju
vidjet ćemo kako će to ispasti protiv jačih, jer će se pranjić puno više trošiti i neće tako lako prolaziti kao pokraj islanda
mada je i onda kad smo engleze izbacili za prvenstvo 2008. pranjić slično igrao i dobro je funkcioniralo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 23:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Modrić je danas konačno odigra pravu utakmicu.
Po meni igrač utakmice.

kovačić, olić, pranjić, rakitić, šimunić, čorluka, pa i srna su odigrali više i bolje od modrića, jedino onaj jadan perišić ničim nije zaslužio nositi boje naše repke

Perišić isto jedan od najboljih.

ništa nije pokazao, bio je najgori
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2013 : 23:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

po
meni odlicni svi osim Olica, koji je i proslu utakmicu odigrao lose,
bezidejno...Pranjic ok iako je par puta procurio u obrani, pa ga je
Rebic morao pokrivati faulom. Pletikosa obranio koliko je treabao. Igrac
utakmice ili Modric ili Kovacic.

isuse, olić i pranjić su jedni od najboljih, a modrić je tek proigrao pred kraj utakmice kad je shvatio da ćemo proći, ne znam jesi li primjetio i modrić je ponekad procurio

Jok.
Olić je svoju trku odradija, ali nije napravija osin prečke ništa vrijedno spomena. Dapače, par puta je lošin kretanjima upropastija potencijalno opasne akcije.
Pranjić je meni drag, ali se po neznan koji put vidilo da on beka igrat nemože. Limitirani Islanđani su ga par puta kompletno izbacili.
U iole jačoj utakmici na to misto nažalost opet mora Strinić.

Modrić je odigra jednu od svojih najboljih utakmica za reprezentaciju i za ovaj nastup je zaslužija najvišu ocjenu. Na poziciji zadnjeg veznog je oduzea više baluna nego šta ih uzme Vukojević u 10 utakmica, skoro sve akcije su kretale od njega, posla je desetine kvalitetnih dodavanja u prostor, a pretrča je vjerovatno najviše od svih 20 igrača koji su igrali.

Samo, ja mislin da tebe baš to nije briga.
Mislin da bi igrali još bolje da je playmakera igra Klasnić ili Rukavina.

Da, nemam ja protiv Pranjića i Olića ništa jedino što su odigrali "prosiječnu" utakmicu. Modrić je sve vrhunski odradio osim što je kad je poveo kontru treba dati nešto veći for jer je očito spor ko kornjača.

ili mu se ne da trčati za siću koju dobije od hns-a
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/11/2013 : 00:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad smo engleze izbacili za prvenstvo 2008. pranjić slično igrao i dobro je funkcioniralo

Ne.
Pranjić na beku je funkcionira na 2 utakmice, i to ka iznenađenje na Euru protiv Njemačke i Poljske.
Obe utakmice protiv Engleske ka i veliku većinu utakmica u tin kvalifikacijama su livu stranu pokrivali Šimunić i Kranjčar.
Pranjić je igra protiv Engleza u slijedećin kvalifikacijama, i priko njegove strane su nas izmasakrirali.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/11/2013 : 09:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ti pričaš o onoj drugoj utakmici protiv engleza, pa skužila je druga strana gdje smo defanzivno slabiji
no ni englezi nisu bili bolji na suprotnoj strani to jest na desnom beku sa džonsonom, i mi da smo ih tamo stisnuli i oni bi procurili, ali biće da je pritisak engleza išao iz više smjerova i negdje je puklo i to upravo na našoj ljevoj strani
ako se bek visoko postavi, to je opasno za protivnika jer se brzo ubacije prema naprijed, a ako se on ubaci netko ga mora pokriti u slučaju gubitka lopte, isto je i u klasičnom slučaja beka, samo ovdje je igra brža i biće više ubacivanja
tako je bilo i u onom spomenutom slučaju kad je pranjić izgubio lopttu a rebić ga je pokrio kao napadač, to sve i sve ostale zamisli nije bilo teško odraditi kad je slab protivnik ispred tebe, za jače protivnike će valjda kovač nešto smisliti

Edited by - Kruger on 22/11/2013 09:19:01
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/11/2013 : 09:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
zaboravih
kranjčar nije igrač koji će defanzivno pokrivati tu stranu, on ima problem što je dešnjak i što ne može centrirati loptu ( mada zna opaliti i ljevom nogom ) s te strane, pa se mora namještati na desnu nogu, uglavnom ulazi u sredinu, pa u slučaju gubitka lopte pranjić ostaje sam na vjetrometini, još ako je otišao naprijed, praktično je ta strana prazna
to defanzivno dupliranje bi mogao odraditi olić jer bez obzira što je napadač njemu to nije nikakav problem
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000