Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/12/2013 : 22:17:05
|
al ovo kmečanje ko če za koga navijat il neče je najjače |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/12/2013 : 22:17:22
|
nego, jedno teoretsko pitanjce :) kako se broje te utakmice kazne? da li joe mora biti prijavljen u reprezentaciji da bi se brojalo kao kazna ili je dovoljno da repka odigra 10 utakmica i to je to, bez obzira da li bi on igrao ili ne |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/12/2013 : 22:18:35
|
quote: Originally posted by ken2
nego, jedno teoretsko pitanjce :) kako se broje te utakmice kazne? da li joe mora biti prijavljen u reprezentaciji da bi se brojalo kao kazna ili je dovoljno da repka odigra 10 utakmica i to je to, bez obzira da li bi on igrao ili ne
Mislis da li strucni stozer treba njega izbacit sa spiska u tom slucaju..pa ja mislim da to ide automatski i podrazumjeva se.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 17/12/2013 : 22:18:53
|
quote: Originally posted by ken2
nego, jedno teoretsko pitanjce :) kako se broje te utakmice kazne? da li joe mora biti prijavljen u reprezentaciji da bi se brojalo kao kazna ili je dovoljno da repka odigra 10 utakmica i to je to, bez obzira da li bi on igrao ili ne
mislin da je ovo. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 17/12/2013 : 22:18:56
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by Kruger a mi često na stadionima palimo zastave i pišemo na glagoljici imena srpskih gradova?
Koji vi? Ti se poistovećuješ sa onima koji pale zastave, pevaju fašističke pokliče? Takvi nisu Srbi ili Hrvati, to su fašisti. Ja sam antifašista, te nijedni, ni drugi nisu moji. A moji protivnici, ovde, na ulici, svuda su ti koji pevaju, uskliču, pale, mrze.
Ti si jos gori od njih nemogu vjerovat da ti je krivo da se hrvatska plasirala na svjetsko prvenstvo i da neces navijat za hrvatsku!!To samo dokazuje tvoju mrznju,ja sam uvijek navijo za repke s ovih prostora srbija,bih,crna gora,slovenija...
Indijanac, ne palamudi gluposti, ništa ukapirao nisi. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/12/2013 : 22:19:39
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Kruger
alo jasko i 1euro, DOSTA
Potpalia si atmosferu i ovu histeriju i sad smirujes i glumis mirotvorca..bravo MAJSTORE..
ja sam se u biti uskladio sa ovim topicom u trenutku kad se rasplamsao, ti si licemjer jer me želiš prozvati za nešto što nisam učinio |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 17/12/2013 : 22:22:20
|
alo jasko i 1euro, DOSTA
Potpalia si atmosferu i ovu histeriju i sad smirujes i glumis mirotvorca..bravo MAJSTORE..
ja sam se u biti uskladio sa ovim topicom u trenutku kad se rasplamsao, ti si licemjer jer me želiš prozvati za nešto što nisam učinio
Ma zamisli ja sam licimjer..jebote svaki drugi post je tvoj i kada je drogsy napisa dosta ti si se toga uvatia jer i sam uvidas kakve gluposti ode pises.. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 17/12/2013 : 22:23:17
|
sad ga želim primiriti u trenutku kad je prvi netko rekao: jel dosta to nije licemjerje
Da upravo je to licimjerje jer radis to ne zato da bi smiria situaciju nego da se ne prolivas dalje.. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 17/12/2013 : 22:23:20
|
alo jasko i 1euro, DOSTA
ja sam se u biti uskladio sa ovim topicom u trenutku kad se rasplamsao, ti si licemjer jer me želiš prozvati za nešto što nisam učinio
Ma zamisli ja sam licimjer..jebote svaki drugi post je tvoj i kada je drogsy napisa dosta ti si se toga uvatia jer i sam uvidas kakve gluposti ode pises..
alo ti si se ode uvatija mene i što? |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 17/12/2013 : 22:26:06
|
i što?
Ma nista sve 5..samo stvari nazovimo njihovim imenom i sve ok.. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 17/12/2013 : 22:30:04
|
quote: Originally posted by dante
Caleb
možd ti ne znaš, ali pozdrav za dom spremni je star oko 500 godina, japanci ga djelomično na čistom hrvatskom jeziku pjevaju blizu 100 godina, ne vidim u tome problem ako ga japanci pjevaju zašto su hrvati sumnjivi
Moze biti star i od vremena kad se hladila zemljina kora, ali svatko s gramom mozga zna dobro koji je jedini razlog zasto uzvicu taj pozdrav ti koji ga uzvicu. Ovo izvlacenje na stari hrvatski pozdrav je cisti urnebes. Simunica ne bih stavljao u isti kos kao retarde na tribinama ali njegova neinformiranost u 2013. godini ne moze biti isprika. Jedini Zrinski s kojim su ti likovi na tribinama upoznati je Badelov vinjak Zrinski. Cinjenica da Za dom spremni obicno kombiniraju s Ajmo ajmo ajmo Ustase, a onda kazu da to nema veze sa NDH, stvara ih sve skupa jadnicima velebnih proporcija, iako su kao fasisti ionako luzeri po defaultu (to ne kazem ja nego povijest).
odlično.
|
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 17/12/2013 : 22:31:49
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by dante
Caleb
možd ti ne znaš, ali pozdrav za dom spremni je star oko 500 godina, japanci ga djelomično na čistom hrvatskom jeziku pjevaju blizu 100 godina, ne vidim u tome problem ako ga japanci pjevaju zašto su hrvati sumnjivi
Moze biti star i od vremena kad se hladila zemljina kora, ali svatko s gramom mozga zna dobro koji je jedini razlog zasto uzvicu taj pozdrav ti koji ga uzvicu. Ovo izvlacenje na stari hrvatski pozdrav je cisti urnebes. Simunica ne bih stavljao u isti kos kao retarde na tribinama ali njegova neinformiranost u 2013. godini ne moze biti isprika. Jedini Zrinski s kojim su ti likovi na tribinama upoznati je Badelov vinjak Zrinski. Cinjenica da Za dom spremni obicno kombiniraju s Ajmo ajmo ajmo Ustase, a onda kazu da to nema veze sa NDH, stvara ih sve skupa jadnicima velebnih proporcija, iako su kao fasisti ionako luzeri po defaultu (to ne kazem ja nego povijest).
odlično.
lajvud je prolupao i smije se, što reć, ufatilo ga je |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/12/2013 : 22:45:50
|
Kruger, ti si stvarno oludio, koliko postova si napiso? Ajde da si pisao nešto pametno, ali same gluposti...Pa jel' hoćeš da ti iz ovih stopa pokažem slike dokumenata iz NDH koji završavaju s rječima koje ti karakteriziraš kao rječi Šubića, a još i izmišljaš neke druge pokliče, ti nisi svoj.
Caleb, brni, ken2 slažem se u svemu s vama. Mene je sramota svaki put kad čujem da s "naše" strane idu neki pokliči tipa "Ubij Srbina!"
Jasko, ponašaš se kao dežurni direktor koji će sve naučiti pameti, pa otkud ti snage?
Rahazlam, tvoje izjave su sve bolje i bolje.
Ajde bar je Joe svojim pokličem vratio dosadu na forum.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/12/2013 : 22:49:42
|
quote: Originally posted by tinton Jasko, ponašaš se kao dežurni direktor koji će sve naučiti pameti, pa otkud ti snage?
Kad je promovisanje fašizma u pitanju, imam snagu da delujem antidotski |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 17/12/2013 : 22:59:40
|
NDH je bila kvinsliška tvorevina koja je sramota za hrvatski narod i u čije su ima počinjeni najgori zločini u hrvatskoj povijesti. Bitno je reći da ni u vrijeme NDH nije bilo više od 5-7% ljudi koji su podržavali tu tvorevinu, a niti danas ima više od tog postotka koji je podržavaju. ta manjina je glasna i to je jedino zbog čega su primjetni. Hrvatska je antifašistička država, što pokazuje njena povijest, od osnutka prvog antifašističkog odreda u Europi pa do velikih bitki u kojima su učestvovali mnogi hrvatski državljani u narodnooslobodilačkoj borbi. Nažalost, uvijek će biti te "glasne manjine" koje predstavlja talog hrvatskog društva zbog toga što opravdava NDH, i jedino zbog toga što su glasni, može se nekome učiniti da ih ima puno.
Nema ih.
Svatko tko na bilo koji način bude veličao kvinslišku NDH biti će udaljen sa foruma. Rahazlam i Kruger, vaši postovi u kojima (neposredno ili posredno) branite ustaše, izraz su krajnjeg neukusa i razmišljanja koje spada u talog društva. Iskreno me je sram što smo državljani iste države. Svatko tko na bilo koji način bude veličao ustaše - neka potraži neki drugi forum A inače, najviše ne podnosim rasprave tipa "e, a što je bilo kod vas"... Što je bilo kod nekoga drugoga nije predmet razgovora i takvi "argumenti" samo predstavljaju slabost u nemogućnosti obrane svojih teza.
Ustaštvu nema mjesta ovdje.
I nikada neće biti. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8270 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 17/12/2013 : 23:23:12
|
quote: Originally posted by mladjo Nažalost, uvijek će biti te "glasne manjine" koje predstavlja talog hrvatskog društva zbog toga što opravdava NDH, i jedino zbog toga što su glasni, može se nekome učiniti da ih ima puno.
Normalni ljudi nemaju vrimena sa time se bavit. Zaokupljeni su svakodnevnim obavezama.
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/12/2013 : 23:37:04
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by mladjo Nažalost, uvijek će biti te "glasne manjine" koje predstavlja talog hrvatskog društva zbog toga što opravdava NDH, i jedino zbog toga što su glasni, može se nekome učiniti da ih ima puno.
Normalni ljudi nemaju vrimena sa time se bavit. Zaokupljeni su svakodnevnim obavezama.
Kod nas je upravo u ovome problem. Sve više normalnih ljudi se ima vrimena time bavit jer ih ne mogu zaokupit svakodnevne(naprimjer radne) obaveze. Ljudi su generalno nezadovoljni a kad su ljudi kod nas nezadovoljni viču "za dom spremni"
Inače, Džo bi bija faca da na prvoj slijedećoj na Maksimiru(jer di će bit nego na maksimiru?) opet napravi igrokaz samo da ovi put on viče SMRT FAŠIZMU a tribina SLOBODA NARODU! |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8270 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 17/12/2013 : 23:49:14
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by split85
Kod nas je upravo u ovome problem. Sve više normalnih ljudi se ima vrimena time bavit jer ih ne mogu zaokupit svakodnevne(naprimjer radne) obaveze. Ljudi su generalno nezadovoljni a kad su ljudi kod nas nezadovoljni viču "za dom spremni"
Inače, Džo bi bija faca da na prvoj slijedećoj na Maksimiru(jer di će bit nego na maksimiru?) opet napravi igrokaz samo da ovi put on viče SMRT FAŠIZMU a tribina SLOBODA NARODU!
Evo ti jedan dobar primjer iz naselja gdje ja živim. Nakon rata u Dubrovniku je bila dosta loša gospodarska situacija i pojavili su se skinheadsi. Ništa drugo nego iz čiste obijesti ili dosade i bilo ih je negdje oko 20-ak i uglavnom bi vikendom pili i radili pizdarije. E onda se ekonomska situacija jako popravila i svi su našli nekakav posao pustili normalnu kosu, obukli japanke umjesto čizmi i do današnjeg dana ja u Dubrovniku više nisam vidio ni jednog skinheadsa. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
Topic |
|