Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 18/12/2013 : 08:20:27
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Inače, Džo bi bija faca da na prvoj slijedećoj na Maksimiru(jer di će bit nego na maksimiru?) opet napravi igrokaz samo da ovi put on viče SMRT FAŠIZMU a tribina SLOBODA NARODU!
Možda da još i kozaračko kolo zaplešu. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47312 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/12/2013 : 11:23:02
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by mladjo Nažalost, uvijek će biti te "glasne manjine" koje predstavlja talog hrvatskog društva zbog toga što opravdava NDH, i jedino zbog toga što su glasni, može se nekome učiniti da ih ima puno.
Normalni ljudi nemaju vrimena sa time se bavit. Zaokupljeni su svakodnevnim obavezama.
Kod nas je upravo u ovome problem. Sve više normalnih ljudi se ima vrimena time bavit jer ih ne mogu zaokupit svakodnevne(naprimjer radne) obaveze. Ljudi su generalno nezadovoljni a kad su ljudi kod nas nezadovoljni viču "za dom spremni"
Inače, Džo bi bija faca da na prvoj slijedećoj na Maksimiru(jer di će bit nego na maksimiru?) opet napravi igrokaz samo da ovi put on viče SMRT FAŠIZMU a tribina SLOBODA NARODU!
Evo ti jedan dobar primjer iz naselja gdje ja živim. Nakon rata u Dubrovniku je bila dosta loša gospodarska situacija i pojavili su se skinheadsi. Ništa drugo nego iz čiste obijesti ili dosade i bilo ih je negdje oko 20-ak i uglavnom bi vikendom pili i radili pizdarije. E onda se ekonomska situacija jako popravila i svi su našli nekakav posao pustili normalnu kosu, obukli japanke umjesto čizmi i do današnjeg dana ja u Dubrovniku više nisam vidio ni jednog skinheadsa.
u St je krajen 90-tih bilo par skinjola al su bili izloženi takvom mobingu i izrugivanju da su brzo nestali |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 18/12/2013 : 11:39:22
|
Žao mi je Joea. Zeznuo se čovjek, ponijela ga atmosfera, pa napravio kako je napravio. S toliko godina i barem osnovnim poznavanjem prilika u Hrvatskoj, trebao je biti pametniji. Kazna je sramotna, trebalo ga je dernuti s 2-3 utakmice i basta. Ovako, okončali su karijeru jednog dobrog i korektnog igrača. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 18/12/2013 : 11:55:57
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Možda se Joe u međuvremenu pokaje i iskupi jednim kozaračkim kolom.
I ti sa njim pod ruku |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 18/12/2013 : 12:22:35
|
quote: Originally posted by Jasko
Možda se Joe u međuvremenu pokaje i iskupi jednim kozaračkim kolom.
I ti sa njim pod ruku
Morao bi mi pokazati kako se to pleše, ja ne znam, ali sam siguran da si ti stručnjak za takva kola. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 18/12/2013 : 12:42:11
|
Lwood, hello, pricate o pravim skinsima ili neonacistima? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47312 Posts
Posted - 18/12/2013 : 12:47:34
|
quote: Originally posted by tinton
Lwood, hello, pricate o pravim skinsima ili neonacistima?
onima šta su se pucali na to,oblačili itd. zjnam da je u zg bilo tuča između njih i punkera. u St ko šta napisah nisu nikad bili brojni. za razliku od njih punkera je bilo prilično |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 18/12/2013 : 12:50:11
|
Morao bi mi pokazati kako se to pleše, ja ne znam, ali sam siguran da si ti stručnjak za takva kola.
Naučićeš, polako |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10285 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/12/2013 : 13:13:00
|
quote: Originally posted by lwood
onima šta su se pucali na to,oblačili itd. zjnam da je u zg bilo tuča između njih i punkera. u St ko šta napisah nisu nikad bili brojni. za razliku od njih punkera je bilo prilično
Prvi put kad su se išli nešto kurčit dobili su po labrnji i vrlo brzo nestali. Splitski skinsi su bili nevjerovatna komedija. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 18/12/2013 : 13:23:43
|
Nisi me shvatio, te skinjare iz Splita, jesu bili naci skinsi ili sharpovci? Inace punk i skinsi (ovi pravi) nisu mnogo udaljeni, imas brdo primjera punk bendova koji su uz to i skinsi. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47312 Posts
Posted - 18/12/2013 : 13:29:36
|
Nisi me shvatio, te skinjare iz Splita, jesu bili naci skinsi ili sharpovci? Inace punk i skinsi (ovi pravi) nisu mnogo udaljeni, imas brdo primjera punk bendova koji su uz to i skinsi.
ne znan kako stoje danas,al prije nekih15-tak godina je bilo tako kako napisah |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47312 Posts
Posted - 18/12/2013 : 13:30:55
|
onima šta su se pucali na to,oblačili itd. zjnam da je u zg bilo tuča između njih i punkera. u St ko šta napisah nisu nikad bili brojni. za razliku od njih punkera je bilo prilično
Prvi put kad su se išli nešto kurčit dobili su po labrnji i vrlo brzo nestali. Splitski skinsi su bili nevjerovatna komedija.
aha. sičan se kad je jednog sprda neki patuljak cilin puten od grada do Trstenika. a cili bus umire od smija. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 18/12/2013 : 13:36:02
|
Nisi me shvatio, te skinjare iz Splita, jesu bili naci skinsi ili sharpovci? Inace punk i skinsi (ovi pravi) nisu mnogo udaljeni, imas brdo primjera punk bendova koji su uz to i skinsi.
ne znan kako stoje danas,al prije nekih15-tak godina je bilo tako kako napisah
Jos nisi odgovorio na pitanje. :D |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10285 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/12/2013 : 13:40:00
|
Jos nisi odgovorio na pitanje. :D
Nikakvi sharpovci. Wannabe nazi skinsi. Nešto malo sharpovaca se pojavilo tek kasnije. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 18/12/2013 13:40:31 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 18/12/2013 : 13:47:41
|
Jos nisi odgovorio na pitanje. :D
Nikakvi sharpovci. Wannabe nazi skinsi. Nešto malo sharpovaca se pojavilo tek kasnije.
E onda dobro! Tu, u ZG ih ima puno, previse. Lijepo bi bilo da ih se pocisti ko u ST. |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/12/2013 : 13:51:10
|
E onda dobro! Tu, u ZG ih ima puno, previse. Lijepo bi bilo da ih se pocisti ko u ST.
Kaže metar sezdeset visoki i 50 kila teski punker.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 18/12/2013 : 14:57:52
|
quote: Originally posted by brni
E onda dobro! Tu, u ZG ih ima puno, previse. Lijepo bi bilo da ih se pocisti ko u ST.
Kaže metar sezdeset visoki i 50 kila teski punker..
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 18/12/2013 : 14:59:51
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Rahazlam
Kazna simunicu za sto???Zato sto voli hrvatsku i igra za nju,jel uopce bitno sto on kaze bitno je sto misli a ja znam da simunic ne mrzi nikog i on je sam rekao da je to htio napraviti cijelu karijeru i da je to napravio iz ljubavi prema domovini i da to cak i je ustaski pozdrav nema veze jer NDH ionako vise nepostoji!!Njima ionako ne smeta simunic smeta im onih 30 000 ljudi koji su skandirali zajedno s njim i 95 posto hrvatske a ovih 5 posto(a ima ih i tu)njih moze samo sram biti gade mi se!!!
ti si očito prespavao časove istorije u školi...
Lako za povijest, priskočia je on satove hrvatskog jezika. A možda i cilo školovanje... |
Trljam ruke. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4599 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 18/12/2013 : 15:24:07
|
pa to je taj milje sa tribine. nepismeni rvati i oni odgojeni u krajnje desnim familijama kojih ima posvuda. Takvi će uvijek naći opravdanja za šimunića. Nažalost ne bi se složio da je njih samo 5 %. Ima ih sigurno 20 %. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 18/12/2013 : 16:56:27
|
quote: Originally posted by brni
Kaže metar sezdeset visoki i 50 kila teski punker..
Jesi me...:D
Nisam ti ja punker. :P |
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 19/12/2013 : 21:07:56
|
Simunic si je sam kriv, a ovi sto pisu FIFI tako kako pisu, samo dokazuju da nije samo Simunic problem... On je najmanji problem... Balkane moj... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 19/12/2013 : 21:09:21
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Rahazlam
Kazna simunicu za sto???Zato sto voli hrvatsku i igra za nju,jel uopce bitno sto on kaze bitno je sto misli a ja znam da simunic ne mrzi nikog i on je sam rekao da je to htio napraviti cijelu karijeru i da je to napravio iz ljubavi prema domovini i da to cak i je ustaski pozdrav nema veze jer NDH ionako vise nepostoji!!Njima ionako ne smeta simunic smeta im onih 30 000 ljudi koji su skandirali zajedno s njim i 95 posto hrvatske a ovih 5 posto(a ima ih i tu)njih moze samo sram biti gade mi se!!!
ti si očito prespavao časove istorije u školi...
Lako za povijest, priskočia je on satove hrvatskog jezika. A možda i cilo školovanje...
Bojim se da je i ova zadnja recenica najbliza istini |
|
|
Topic |
|