Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/07/2018 : 17:28:09
|
quote: Originally posted by mladjo
Jesu li članovi grupe Motorhead ikada igrali u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ili su barem navijali za nju? Jer, ne vidim kakve veze oni imaju sa temom a neke moraju imati jer nema šanse da bi vi otišli u offtopic.
Stinki je prvi počeo. Al Motorhead su Englezi, a s njima smo igrali pa eto... |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/07/2018 : 17:50:00
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Jesu li članovi grupe Motorhead ikada igrali u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ili su barem navijali za nju? Jer, ne vidim kakve veze oni imaju sa temom a neke moraju imati jer nema šanse da bi vi otišli u offtopic.
Stinki je prvi počeo. Al Motorhead su Englezi, a s njima smo igrali pa eto...

legendarno |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 24/07/2018 : 18:10:35
|
ajron fist, nesvrstani, ajron fist
(ps - nije ti to baš naj naj kaj ne voliš tešku filozofiju. znači, ni teški metal ni tešku filozofiju, baš je taj split sav u điru, šminkica, lajt, lignje. ciliii je spliiiiiit rascvaaala granaaa, baš ću morat jednom vidjet to čudo od grada, to malo velo misto u kojemu skače iz jednog ekstrema u drugi, kako reče fetivi splićo Radica "Taj Split - koji se tako jetko označio u Kerubinu Šegviću, polemičaru protuslovnom i gorkome, koji je mogao od Starčevićeva pravaštva preuzeti čak i aktivnu ulogu kod stvaranja vlaške Jugoslavije, pa čak i savjetovati Matu Drinkovića kako da surađuju s Aleksandrom, i da u isti mah, samo malo kasnije, bude i ideologom ustaštva i gotskog podrijetla Hrvata itd. itd... Da li je to sve iz oportunizma ili iz organskog splitskog nezadovoljstva, koje iz oduševljenja za slavenstvom prima širokim zanosom srpstvo, da se odmah malo zatim okrene svom svojom snagom i impulzivnim temperamentom protiv srpstva u naručaj hrvatstva i zagreba itd." meni je najbolji ovaj dio kad se u splitu tumači gotsko podrijetlo hrvata, uh to me vužge, jer goti mi svi smo. kolko je u splitu gota zapravo, možda ti to znaš bolje, možda i ne, ipak nisi s time opterećen toliko, ti imaš realni život, pravi rock, motoorhead. ne zamjeri ni ovo, malo sam maka, gotsko podrijetlo je ipak učinilo svoje, opsjeo me philosophicus teutonicus, goti mi skaču po glavi, kud god se okrene po zagorju sve sam got. radimo tu neki kružok gota, samo got got got. hrvati i goti i samo smo time opterećeni. nakon teme androgina, probat ću čitati dylana doga s pozicije gotskog podrijetla hrvata, ako bude išlo. ako ne ne.) |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 24/07/2018 : 18:17:21
|
jbt, previse pive sam popio :) jbt, stinky, mora da si osoba koja nema nikakvu elokventnost u govoru pa to nadoknadjujes pisanjem. sta ne mozem svoju misao izraziti jednostavnijim nacinom? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 24/07/2018 : 18:21:19
|
hehehe mamlazu  |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/07/2018 : 19:34:40
|
quote: Originally posted by stinky
(ps - nije ti to baš naj naj kaj ne voliš tešku filozofiju. znači, ni teški metal ni tešku filozofiju, baš je taj split sav u điru, šminkica, lajt, lignje. ciliii je spliiiiiit rascvaaala granaaa, baš ću morat jednom vidjet to čudo od grada, to malo velo misto u kojemu skače iz jednog ekstrema u drugi, kako reče fetivi splićo Radica "Taj Split - koji se tako jetko označio u Kerubinu Šegviću, polemičaru protuslovnom i gorkome, koji je mogao od Starčevićeva pravaštva preuzeti čak i aktivnu ulogu kod stvaranja vlaške Jugoslavije, pa čak i savjetovati Matu Drinkovića kako da surađuju s Aleksandrom, i da u isti mah, samo malo kasnije, bude i ideologom ustaštva i gotskog podrijetla Hrvata itd. itd... Da li je to sve iz oportunizma ili iz organskog splitskog nezadovoljstva, koje iz oduševljenja za slavenstvom prima širokim zanosom srpstvo, da se odmah malo zatim okrene svom svojom snagom i impulzivnim temperamentom protiv srpstva u naručaj hrvatstva i zagreba itd." meni je najbolji ovaj dio kad se u splitu tumači gotsko podrijetlo hrvata, uh to me vužge, jer goti mi svi smo. kolko je u splitu gota zapravo, možda ti to znaš bolje, možda i ne, ipak nisi s time opterećen toliko, ti imaš realni život, pravi rock, motoorhead. ne zamjeri ni ovo, malo sam maka, gotsko podrijetlo je ipak učinilo svoje, opsjeo me philosophicus teutonicus, goti mi skaču po glavi, kud god se okrene po zagorju sve sam got. radimo tu neki kružok gota, samo got got got. hrvati i goti i samo smo time opterećeni. nakon teme androgina, probat ću čitati dylana doga s pozicije gotskog podrijetla hrvata, ako bude išlo. ako ne ne.)
Stay clean, stinky,stay clean Ima nešto u tome šta ti pišeš. Split je poprilično retardiran grad. Grad đira i naočala za sunce. Al neću o tome, mlađo će nas izbacit.
On topic Vezano za taj osjećaj pripadnosti i tešku filozofiju... Sve te knjige su više manje zakurac ako sam ne dođeš do nečega. Evo recimo moj primjer. Ima od toga 10-ak godina, lito, plaža na Visu. Lito u svome najboljen izdanju, lito koje prodaješ imperijalističkoj bandi. Izaša san iz mora, lega na plažu, sunce, borovina, nebo, sve ka s reklama. I u tome momentu iz obližnjeg kafića krene Mišo... Stari moj sve se spojilo... Nisan u životu nikad sluša Mišu, ali to je bija katalizator. Sve se spojilo. More,borovina,žalo,sunce, sve jebote. Sve san razumija u tome trenu. Don't think, feeel šema. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/07/2018 : 20:35:14
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by lwood
Da se neko danas opterećuje državom koja se raspala prije gotovo 30 godina? Neopisivo 
Al nisu se raspale komunjare.evo ih i dandanas drmaju nasim demokratskim drustvima i nedaju nam da punim plucima udisemo slobodu
imaš pravo,nema slobode dok ne rastiramo boljševičku bandu |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 24/07/2018 : 22:24:20
|
Izraelski rabin od predsjednika se došao pokloniti u Maximirsku sinagogu da vidi gdje je to izraslo 14 reprezentativaca koji su bili dio drugoplasirane repke svijeta. Ili je samo došao vidjeti zašto kupuju avione od nas, a imaju takvo ruglo od stadiona. Prioriteti se moraju poštivati, prvo nacionalni stadion, a onda nacionalna obrana, pa lisnica, puška na ramenu... |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 25/07/2018 : 00:08:25
|
 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by stinky
(ps - nije ti to baš naj naj kaj ne voliš tešku filozofiju. znači, ni teški metal ni tešku filozofiju, baš je taj split sav u điru, šminkica, lajt, lignje. ciliii je spliiiiiit rascvaaala granaaa, baš ću morat jednom vidjet to čudo od grada, to malo velo misto u kojemu skače iz jednog ekstrema u drugi, kako reče fetivi splićo Radica "Taj Split - koji se tako jetko označio u Kerubinu Šegviću, polemičaru protuslovnom i gorkome, koji je mogao od Starčevićeva pravaštva preuzeti čak i aktivnu ulogu kod stvaranja vlaške Jugoslavije, pa čak i savjetovati Matu Drinkovića kako da surađuju s Aleksandrom, i da u isti mah, samo malo kasnije, bude i ideologom ustaštva i gotskog podrijetla Hrvata itd. itd... Da li je to sve iz oportunizma ili iz organskog splitskog nezadovoljstva, koje iz oduševljenja za slavenstvom prima širokim zanosom srpstvo, da se odmah malo zatim okrene svom svojom snagom i impulzivnim temperamentom protiv srpstva u naručaj hrvatstva i zagreba itd." meni je najbolji ovaj dio kad se u splitu tumači gotsko podrijetlo hrvata, uh to me vužge, jer goti mi svi smo. kolko je u splitu gota zapravo, možda ti to znaš bolje, možda i ne, ipak nisi s time opterećen toliko, ti imaš realni život, pravi rock, motoorhead. ne zamjeri ni ovo, malo sam maka, gotsko podrijetlo je ipak učinilo svoje, opsjeo me philosophicus teutonicus, goti mi skaču po glavi, kud god se okrene po zagorju sve sam got. radimo tu neki kružok gota, samo got got got. hrvati i goti i samo smo time opterećeni. nakon teme androgina, probat ću čitati dylana doga s pozicije gotskog podrijetla hrvata, ako bude išlo. ako ne ne.)
Stay clean, stinky,stay clean Ima nešto u tome šta ti pišeš. Split je poprilično retardiran grad. Grad đira i naočala za sunce. Al neću o tome, mlađo će nas izbacit.
On topic Vezano za taj osjećaj pripadnosti i tešku filozofiju... Sve te knjige su više manje zakurac ako sam ne dođeš do nečega. Evo recimo moj primjer. Ima od toga 10-ak godina, lito, plaža na Visu. Lito u svome najboljen izdanju, lito koje prodaješ imperijalističkoj bandi. Izaša san iz mora, lega na plažu, sunce, borovina, nebo, sve ka s reklama. I u tome momentu iz obližnjeg kafića krene Mišo... Stari moj sve se spojilo... Nisan u životu nikad sluša Mišu, ali to je bija katalizator. Sve se spojilo. More,borovina,žalo,sunce, sve jebote. Sve san razumija u tome trenu. Don't think, feeel šema.
zvuci ko pocetak jednog divnog pijanstva |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 25/07/2018 : 09:30:56
|
Dosta offtopica, posljednje upozorenje.
Šta nisi moderira dok je trajalo svjetsko nego se sad igraš moderatora? Bez zajebancije, ni Stinky ni ja nismo off topic. Raspravljamo o osjećaju pripadnosti i identifikacije koji bi triba bit temelj za navijanje za reprezentaciju.
Ako nisi primjetija, zahvaljujući tome šta ti i kolege niste reagirali kad je tribalo Srbi su osnovali SAO Fudbal i sad tamo raspravljaju koji je fudbaler najlepši. |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 25/07/2018 : 12:54:45
|
A nisu dolazili kad je Hr bila 3? Ili je tada krenula ekspanzija? Hrvatska, Turska, procvetale tek nakon SP '98. i '02?
Sad će s drugim mestom duplo da procveta. Došao je taj dan
To ce biti taj dan to ce biti taj dan objesi, Zimmer frei lezi pod palmu i uzivaj
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 25/07/2018 : 13:18:51
|
Ovdje više nema pomoći, ovdje ni moderatori ne mogu pomoći, izdajnici, ustaše,četnici, kriminalci, perači novaca...nakupilo se taloga da ni moderatori više ne mogu počistiti. Kakav cirkus  |
 |
|
senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10662 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14543 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10662 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33539 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 28/07/2018 : 21:03:29
|
Pro League Zaludio navijače odmah u prvom nastupu: Santini zabio hat-trick za Anderlecht!
Za premijerni gol u novom dresu bile su mu dovoljne samo dvije minute, a u nastavku je ubacio još dva pa ga je trener izvadio kako bi pobrao pljesak
Debi iz snova! Ne znamo kako drugačije nazvati ono što je odigrao Ivan Santini u prvoj utakmici u dresu Anderlechta. Zadarski je napadač bio strijelac u 4:1 pobjedi kod svog bivšeg kluba Kortrijka. I to nije zabio jedan, nije zabio ni dva, nego čak tri pogotka! Za premijerni u novom dresu trebalo mu je samo dvije minute. A nakon što je Dimata povećao na 2:0 u 31., Santini je dovršio posao u drugom dijelu.
Prvo je u 48. pogodio za 3:0, a onda u 73. kompletirao hat-trick. Trener Vanhaezebrouck imao je osjećaj za pravi potez pa je Santinija izvadio dvije minute kasnije kako bi pobrao zasluženi pljesak. Inače, osim tri pogotka, Santini se u bilježnicu suca upisao i u rubrici opomena. Zaradio je žuti u 40. minuti. U redovima Anderlechta svih 90 minuta odradio je i Antonio Milić. Jedini gol za Kortrijk zabio je Anderlecht! Autogol je postigao bh. nogometaš Vranješ u 85. minuti |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13072 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Topic  |
|