forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIBLIOTEKA ZAGOR - Knjige 13-16 uskoro!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/06/2011 : 16:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Nisam ja tako napisao zato što tako želim(upravo obrnuto-meni je bolje da se prekida sa završetkom priče tako da se ne nastavlja)nego šta sam tako čuo od Globinja.

To je odlicna vijest.
Necemo imati knjige od 500 stranica, pa onda neke druge od 300, vec ce sve biti iste debljine.

Jos samo da vidimo ritam izlazenja.

Edited by - King Warrior on 11/06/2011 16:27:47
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/06/2011 : 17:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by jaki

Nisam ja tako napisao zato što tako želim(upravo obrnuto-meni je bolje da se prekida sa završetkom priče tako da se ne nastavlja)nego šta sam tako čuo od Globinja.

To je odlicna vijest.
Necemo imati knjige od 500 stranica, pa onda neke druge od 300, vec ce sve biti iste debljine.

Jos samo da vidimo ritam izlazenja.

Pa sta znam.Koliko je dobro toliko je i bezveze kad dodju price od 450 strana pa da 50 prebace u drugu knjigu.Ili cela prica od 350 strana u knjizi i 50 strana od druge price.
Tesko je tu naci dobro resenje.Meni je ipak ovo od VC sa zaokruzivanjem prica u svakoj knjizi bolje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7969 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 11/06/2011 : 17:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
kao sc,u rangu pr.sa divljeg zapada(i ako s crno-belim naslovnicama)i normalno manjom cenom,nekako bi bilo privlacnije izdanje!
na ovaj nacin se preslikava v.c i to bez naslovnica u boji,ali sa boljim dizajnom i vecom cenom.
totalno pogresan potez.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/06/2011 : 17:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa ine mora biti rasprodano(sa izdavačevog pogleda)nego samo da bude u plusu,što ne vjerujem da će biti problem.
Ne volim prekinute priče i zato mi je draže izdanje tipa Zagor Klasik,OP,i Vč Kolekcionarski Zagor.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 11/06/2011 : 17:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi mi normalno ako je ostalo 20 stranica da ta knjiga ima 520 a ne da se to prenosi u drugu. Nije to još razriješeno imamo osjećaj, taj cili koncept. U svakom slučaju, kronologija, ako je točno ovo za na početku 4 u 1, kasnije 5 u 1 se da anticipirat. Meni se osobno ne da to radit, al eto, ko oće, može odma predviditi privih recimo 20 knjiga, to bi bilo oko 100ak brojeva. Bruce?

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/06/2011 : 18:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
A sta ako u KIZ-a na kraju price bude pisalo.."Da li ce nasi prijatelji i ovaj put izvuci iz opasnosti koja se nadvila na njihovoj kolibom i plemenima Darkwooda, citajte u slijedecem broju..!"
Kolekcionarski Zagor broj 2.."a slijedi nastavak iz prve knjige"
P.S. citatelji koji nisu u mogucnosti da prate dogadjaje iz prve knjige,jos uvijek mogu naruciti svoju prvu knjigu,jer napravljen je reprint od 1500 komada ovog izdanja koje je planulo na zalost pesimisticnih forumasa!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 11/06/2011 18:29:57
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/06/2011 : 19:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

A sta ako u KIZ-a na kraju price bude pisalo.."Da li ce nasi prijatelji i ovaj put izvuci iz opasnosti koja se nadvila na njihovoj kolibom i plemenima Darkwooda, citajte u slijedecem broju..!"

He he. To je bilo genijalno. I onda nabavim sljedeci broj za 10 godina.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 11/06/2011 : 21:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Bilo bi mi normalno ako je ostalo 20 stranica da ta knjiga ima 520 a ne da se to prenosi u drugu. Nije to još razriješeno imamo osjećaj, taj cili koncept. U svakom slučaju, kronologija, ako je točno ovo za na početku 4 u 1, kasnije 5 u 1 se da anticipirat. Meni se osobno ne da to radit, al eto, ko oće, može odma predviditi privih recimo 20 knjiga, to bi bilo oko 100ak brojeva. Bruce?

Videćemo, videćemo
U svakom slučaju veoma loše rešenje ako se priče ne završavaju u istom broju jer u tim prvim brojevima gotovo da nijedan završetak priče se ne poklapa sa završetkom broja, pa ćemo tako imati gotovo sve knjige sa "nastaviće se" Tu je Klasik neprikosnoven, em prati hronologiju, kompletna priča u jednom broju, savršen dizajn i na kraju krajeva SC, što je po meni prednost, ne samo zbog cene već mi je i tako lepše

Edited by - Bruce Springsteen on 11/06/2011 23:36:15
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/06/2011 : 22:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Slažem se.Klasik je klasik.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/06/2011 : 23:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by grofica Varga
Kupio mi ga Mirosu za rodjendan

Neki novi momenti!!!

Pa mnogo je bolji od Savića!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/06/2011 : 23:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja ne kupujem,
svaka čast izdanju, ali po stoti put isto izdanje je previše

medjutim, jedva cekam da pogledam ovo kolekcionarsko izdanje uzivo pa da vidim kako izgleda ta debeljuca u stvarnosti, ali i da provjerim koliko su kvalitetno odradili ovi u ludensu svoj posao
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2011 : 12:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da su odradili dizajn kao Klasik ja bih bio prezadovoljan..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 12/06/2011 : 12:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Pozdravljam ideju da ste izda ovakvo izdanje Zagora. Pravim, kronološkim redom, na dobrom papiru, dobrog otiska i opreme. Čak i izgleda o.k. Nitko još nije rekao da li je to pravi Bonelli format (kao Libellusov) ili krnji. Ako je pravi bravo, konačno nešto o.k. Crno bijele naslovnice u knjizi? Po meni veliki minus. Da bi ovo izdanje uopće imalo neki smisao trebalo bi biti barem 6 knjiga godišnje. Sve manje od toga je totalno bacanje vremena i novaca u vjetar.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 12/06/2011 : 12:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
dakle još jedno bespotrebno izdanje

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/06/2011 : 12:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Za mene nije, jer sam ja nova generacija i prve epziode uopće nemam pa mi ovo dobro dođe, usprkos cijeni od 150 kuna. Ali ni to mi nije nepravedno jer svaka knjiga ima po 500 stranica negdje, tako da.. Samo da uvez bude dobar pa da se ne raspadne nakon 2-3 čitanja!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 12/06/2011 : 13:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
kako nije? evo na aukcijama imaš zasjedu u šumi u to samo za 12 kn, dakle možeš kupiti cca 12 stripova po 12 kn

bolje da su se odlučili za nekog drugog junaka

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/06/2011 : 13:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
E, ja ne sudjelujem na aukcijama. (jer ne znam ni kako funkcioniraju ni kako se plaća) Ali, meni je ovakav način bolji. Tko ima, nek ne kupuje, tko nema, nek kupuje i popuni kolekciju.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/06/2011 : 13:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

bolje da su se odlučili za nekog drugog junaka

Mogli su, ali je problem naci ljude koji bi kupovali nekog drugog junaka.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 12/06/2011 : 13:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
Mogli su, ali je problem naci ljude koji bi kupovali nekog drugog junaka.

pa kad smo zatrovani previše zagorom i ekipom

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/06/2011 : 13:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
moje želje,moji snovi:
1.da hajduk bude prvak svako dvije godine i da uđe u ligu prvaka
2.da imam plaću od 1111 eura
3.da hrvatska nikad ne uđe u eu
4.da živim bar 111 godina
5.da ne čitam na forumu provale i pizdarije kao na ovom topicu

je li tako da je ovo gore nemoguće...nastavak slijedi,konkretno o ovom izdanju...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/06/2011 : 13:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

moje želje,moji snovi:

je li tako da je ovo gore nemoguće...nastavak slijedi,konkretno o ovom izdanju...

ovo peto je nemoguce, sve ostalo bi moglo biti realisticno
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/06/2011 : 13:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

moje želje,moji snovi:

meni prvo zvuci ka znanstvena fantastika..i cetvrto isto..uvjetovano upravo ovim prvim..koliko ce ti jos zivaca poisti nemas sanse da dozivis toliko..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 12/06/2011 13:52:41
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 12/06/2011 : 13:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

E, ja ne sudjelujem na aukcijama. (jer ne znam ni kako funkcioniraju ni kako se plaća) Ali, meni je ovakav način bolji. Tko ima, nek ne kupuje, tko nema, nek kupuje i popuni kolekciju.

dobro ti je rekao Spiderman...imaš tih epizoda od SD koliko god hoćeš, i to ne samo na aukcijmaa već na mnogim drugim mjestima i to po 10-ak kuna...tako da ne bi trebao biti problem nabaviti po puno povoljnijim cijenama..
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/06/2011 : 16:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
dakle...moj stav nije i ludensov tj.bernardov stav,da se odmah razumijemo...boja????hebala vas boja...davno prije sam rekao da neće biti u boji,stotinu puta sam to napisao,ali jebi ga,padobranaca uvik ima i bit će ih......čemu izdanje u boji...lipo sam rekao bernardu da uz zagorovu knjigu prodaje i bojice za vas koji drkate na boju...a poslije ću zvati slobu i zaprijeti mu da ću mu bacit bombu na darkwood ako conan ne izađe u bojija uzimam sva izdanja vč osim kolekcionarskog zagora...zašto?kao prvo,laurenti mi je očajan crtač...kao drugo,kad vidim onu žvrljotinu a la tarzan na naslovnici,proradi mi čir...logično je da će dosta ljudi iz hrvatske uzimati ovo izdanje,pa na hrvatskom je jeziku...a da mi je vč izdanje fenomenalno,uzimao bih i to,nemam problema zbog toga šta je na srpskom...hrbat neće uvijek biti isti,hrbat će pratiti boju naslovnice...NIKAD,ALI NIKAD SE OVA BIBLIOTEKA NEĆE NASTAVLJATI...dakle,nema ono "nastavit će se ili ono "da li će zagor uspješno okončati i ovu avanturu,saznajte u sljedećem broju"...plan je,NAGLAŠAVAM,PLAN JE,da izađe 4-6 knjiga godišnje...prvih 10 knjiga će imati između 450 i 480 strana...zašto?neka vam to objasne dežurni zagorolozi,zaključak se sam nameće...druga knjiga bi trebala izaći u listopadu(oktobru)...dežurni pljuvači,samo dajte...ako svršavate na vč izdanje,ne morate pljucati na ovo,ta niste ga ni vidjeli ni omirisali...i ja imam viziju kako bi trebalo izgledati moje kolekcionarsko izdanje zagora,ali ja ga neću nikad objaviti...a i dobro je markos jednom rekao:"a tko bi vam svima udovoljio"...svatko bi htio onako ili ovako...nitko vas ne tjera da ga kupujete,baš nitko...zašto nisu unutarnje naslovnice u boji...zato jer je bernard htio tako...htio je prvo takvo izdanje kojem je naslovnica unutarnja crno bila...naslovnica u boji ide na naslovnicu knjige,a ne unutra...unutarnje naslovnice u boji ne bi pretjerano poskupile knjigu,ali želja je bila da se prikaže originalan ferrijev rad...neslužbeno:pola tiraža ide u matu,pola u sjaju...neslužbeno:tko kupi knjigu,dobije i poster 70x100 na koji će vam se nuccio potpisivati...mislim da sam više manje svima odgovorio,ako vas još nešto zanima,pitajte...meni je drago šta ova knjiga izlazi,idem u zagreb pa ću svemu tome biti nazočan,al me najviše boli šta prva ljubav izlazi par dana nakon promocije zagorajer,trebalo je izaći idući tjedan,ali neće

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/06/2011 : 16:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
u pizdu materinu....

oden na Šoltu na par dana i onda nikne ovakva vijest

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000