forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FC Barcelona - Mes Que Un Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 362

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/08/2011 : 20:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Svaka cast Barsi za koju navijas, najbolji su klub danasnjice, (i najveci simulatori, ali to je druga prica), ali oni i prebogati Real nisu jedini reper lige.

opet barca i real....
svi non stop ponavljate isto...

ali kup uefe ne osvajaju barca i real, to osvajaju drugi spanjolski klubovi!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/08/2011 : 20:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ko je rekao da izgube? Ja sam rekao da izgore, a to znaci da daju sve od sebe za sto bolji plasman u ligi, a za LE sta ostane. Uostalo, Fulham kao i vise nego prosjecan klub iz Engleske je igrao finale LE, znas kad ce ga igrati Malaga ili Herkules?

aha, ti mislis na ono finale kada su izgubili od španjolskog kluba?
da, dobar argument
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 31/08/2011 : 20:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
2010. Nije tako davno bilo :)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/08/2011 : 20:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

2010. Nije tako davno bilo :)

je, pronašao sam
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 31/08/2011 : 20:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
E, sad, kad brises postove :) Pa naravno da je izgubio od Atletika, koji je kao neka velicina u Spaniji, a Fulham nebitan. Nije ovo za prepirku, opste je prihvaceno misljenje da je najbolja engleska liga, to kazu svi moguci fudbalski analiticari i koeficijenti UEFA. Ja najvise volim Jelen Super Ligu i Kalco, pa ne pisem kako su najbolji, jer nisu.

Edited by - Elderane84 on 31/08/2011 20:52:34
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/08/2011 : 21:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

E, sad, kad brises postove :)

a jbga, nisam se sjetio odmah kad je to bilo, ali nasao sam na net-u

quote:
Pa naravno da je izgubio od Atletika, koji je kao neka velicina u Spaniji, a Fulham nebitan.

pa i nije neka velicina, jedan naslov u zadnjih 35 godina, ali kuzim sto hoces reci
u svakom slucaju bolje kotira u spanjolskoj, nego fulham u engleskoj

quote:
Nije ovo za prepirku, opste je prihvaceno misljenje da je najbolja engleska liga, to kazu svi moguci fudbalski analiticari i koeficijenti UEFA.

ne kazu svi :)
ja sam cuo jedno misljenje kako je puno teze u spanjolskoj ligi jer jedan poraz pokraj barce znaci bye, bye tituli dok se u engleskoj ligi par poraza moze tolerirati

quote:
Ja najvise volim Jelen Super Ligu i Kalco, pa ne pisem kako su najbolji, jer nisu.

ok, JLS je odmah poslije spanjolske
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 31/08/2011 : 21:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
E, ali bas taj argument da jedan poraz nosi sve je ono sto cini ligu losom... Tako ti je i u JSL, 2 poraza i remi, i ode titula.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/08/2011 : 21:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
a slusaj, da je barca ili real u engleskoj bila bi ista stvar
ali to je ono: sto bi bilo kad bi bilo
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7759 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 01/09/2011 : 02:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ko je rekao da izgube? Ja sam rekao da izgore, a to znaci da daju sve od sebe za sto bolji plasman u ligi, a za LE sta ostane. Uostalo, Fulham kao i vise nego prosjecan klub iz Engleske je igrao finale LE, znas kad ce ga igrati Malaga ili Herkules? Ja ne gotivim puno englesku ligu, ali ovo upinjanje da napravis od spanske lige nesto sto nije, mi se nikako ne svidja. Svaka cast Barsi za koju navijas, najbolji su klub danasnjice, (i najveci simulatori, ali to je druga prica), ali oni i prebogati Real nisu jedini reper lige.

pa šta onda reći za Alaveš koji je prije par godina također igrao finale kupa uefa...
izgubio od liverpoola 5:4 poslije produžetaka.
ima i u španiji poslije reala i barse ekipa koje su jake i stabilne zadnjih godina tipa sevilja,villareal,valencija,atletiko m. koje jesu za klasu ispod reala i dvije ispod barse i koje su možda slabije od man. utd ili čelzija ali bi sa ekipama poput arsenala,liverpoola,totenhema, man citija mogle igrati bez nekih problema.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/09/2011 : 11:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
da, alves vise nije ni u drugoj ligi a nedavno je igrao to finale
Go to Top of Page

YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts

Member since 17/10/2002

Posted - 01/09/2011 : 11:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send YNWA a Private Message  Reply with Quote
Ne bih baš utakmicu koja je odigrana prije 10 godina nazvao 'nedavno'. Alaves je igrao finale kada je Primera bila najjača liga u Evropi. Danas to nije slučaj iako dvije ponajbolje evropske ekipe igraju u toj ligi.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/09/2011 : 12:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
prije par godina je celta vigo dosla u cetvrtfinale lige prvaka a u španjolskoj je ispala iz lige
Go to Top of Page

YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts

Member since 17/10/2002

Posted - 01/09/2011 : 12:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send YNWA a Private Message  Reply with Quote
Znam ali stvar je u tome da nisu mogli održati tempo igranja na dva fronta (utakmice Utorkom/Srijedom pa onda vikendom). Dešava se često, posebno ako ekipa nema jaku klupu. Problem je što su dali prioritet pogrešnom takmičenju, mada je donekle razumljivo jer LP je najelitnije takmičenje i slabije ekipe namaju taj luksuz da učestvuju iz godine u godinu. Mislim da su slične probleme imali Schalke i Werder prošle sezone ali na njihovu sreću održali su se u Bundesligi.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/09/2011 : 13:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sve si tocno upisao
mali klubovi nemaju dovoljno kvalitetnu klupu za dva natjecanja u isto vrijeme, a barca igra u četiri, pet natjecanja u isto vrijeme (zato ne stoji sawitcheva prica da barca ima samo 11 dobrih igrača i da nema klupu)

ali ovo sam napisao da pobijem elderanovu tvrdnju da samo fulham i englezi mogu sa malim klubom ostvariti veliku uspjeh
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 01/09/2011 : 14:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Engleska liga je jača jer po uefinoj ljestvici ima 12 klubova u prvih 100, a španjolska samo 11

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 01/09/2011 : 14:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

Ko je rekao da izgube? Ja sam rekao da izgore, a to znaci da daju sve od sebe za sto bolji plasman u ligi, a za LE sta ostane. Uostalo, Fulham kao i vise nego prosjecan klub iz Engleske je igrao finale LE, znas kad ce ga igrati Malaga ili Herkules? Ja ne gotivim puno englesku ligu, ali ovo upinjanje da napravis od spanske lige nesto sto nije, mi se nikako ne svidja. Svaka cast Barsi za koju navijas, najbolji su klub danasnjice, (i najveci simulatori, ali to je druga prica), ali oni i prebogati Real nisu jedini reper lige.

pa šta onda reći za Alaveš koji je prije par godina također igrao finale kupa uefa...
izgubio od liverpoola 5:4 poslije produžetaka.
ima i u španiji poslije reala i barse ekipa koje su jake i stabilne zadnjih godina tipa sevilja,villareal,valencija,atletiko m. koje jesu za klasu ispod reala i dvije ispod barse i koje su možda slabije od man. utd ili čelzija ali bi sa ekipama poput arsenala,liverpoola,totenhema, man citija mogle igrati bez nekih problema.

ja se ne sjecam kada je u posljednje vrijeme neki spanjolski klub ( osim Barce ) dobio neki klub iz vrha engleske .
vilareal je imao cast i igrao je sa arsenalom i to one godine kada je bio treci u spanskoj ligi i izgubio je od arsenala . Engleska liga je bolja i po tome koliko klubova dodje do cetvrtfinala , polufinala lige prvaka , od spanskih tu bude samo jedan ili nijedan

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 01/09/2011 : 14:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

sve si tocno upisao
mali klubovi nemaju dovoljno kvalitetnu klupu za dva natjecanja u isto vrijeme, a barca igra u četiri, pet natjecanja u isto vrijeme (zato ne stoji sawitcheva prica da barca ima samo 11 dobrih igrača i da nema klupu)

ali ovo sam napisao da pobijem elderanovu tvrdnju da samo fulham i englezi mogu sa malim klubom ostvariti veliku uspjeh

mozete igrati kada se jedva umorite u spanskoj ligi , jedini umor vam je real madrid ako je i on umor , odnosno vise to podsjeca na neki boks mec

feka

Edited by - feka82 on 01/09/2011 15:28:15
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/09/2011 : 15:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:

sve si tocno upisao

mozete igrati kada se jedva umorite u spanskoj ligi , jedini umor vam je real madrid ako je i on umor , odnosno vise to podsjeca na neki boks mec

pa da i igraš protiv djece u natjecanjima koliko ih ima barca (superkupovi, kup, liga prvaka, prvenstvo, svj. prvenstvo, prijateljska putovanja po svijetu itd.) + reprezentativne utakmice (a svi barcini nogometaši igraju u reprezentacijama) nije lako...
tako da ne cijenite dovoljno napore koje barcini nogometaši imaju
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 01/09/2011 : 16:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by feka82

quote:

sve si tocno upisao

pa da i igraš protiv djece u natjecanjima koliko ih ima barca (superkupovi, kup, liga prvaka, prvenstvo, svj. prvenstvo, prijateljska putovanja po svijetu itd.) + reprezentativne utakmice (a svi barcini nogometaši igraju u reprezentacijama) nije lako...
tako da ne cijenite dovoljno napore koje barcini nogometaši imaju

imate opet jedan kup manje i imate zimski odmor , a toga u engleskoj nema

feka
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/09/2011 : 17:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
istina, ali eto u engleskoj ne igraju europske superkupove i svjetsko prvenstvo klubova
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7759 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 01/09/2011 : 20:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
... a i kad bolje razmislim...koga briga koja je liga najjača...bitno da je barsa u zadnjih par godina najjača i da će u narednih nekoliko godina još da dominira u evropskom nogometu.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/09/2011 : 14:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Najjača liga je engleska, najjači klubovi su Barca i Real.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/09/2011 : 15:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Plodovi povijesne sezone 2010/2011 još uvijek se ubiru. 16 osvojenih naslova prošle sezone automatski znače da se Barça takmiči u 5 Superkupova Španije i to nogometu, malom nogometu, rukometu, košarci i hokeju.

Nogometni Superkup već osvojen, a uskoro dvije sekcije imaju mogućnost da nastave stopama nogometnog tima.
Barca Alusport, pobjednik lige i kupa ima svoje debi u Superkupu u Torrejon de Ardoz (Madrid). U subotu od 18:00h igraju u polufinalu protiv El Pozoa iz Murcie. Pobjedom bi osigurali finale koje je na rasporedu u nedjelju.

U međuvremenu, Barca Intersport, aktuelni osvajač lige, susret će se sa Atletico Madridom u nedjelju u 20:15h. rukometni Superkup će se održati u Vista Alegreu (Madrid), i igrat će se samo jedna utakmica.

Kasnije dolazi red na košarku i hokej na koturaljkama. Barça Regal, pobjednik lige i kupa, još uvijek ne zna ko će im biti protivnik u Superkupu 30. septembra. Kandidati su Bilbao Vizcaya, Madrid i Caja Laboral. Tim Xavia Pascuala je osvojio ovaj turnir u prethodne dvije sezone.

Konačno, Barca Sorli Discau, pobjednik kupa, igrat će svoju utakmicu Superkupa u decembru protiv Tecnol Reusa. Prva utakmica igrat će se 13. decembra u Palau dvorani, a revanš 10 dana kasnije u Reusu.

Evo zasto je Barca mes que un club
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/09/2011 : 18:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
1.9.2002. - Debitirao je Victor Valdes, vratar Barcelone, u utakmici protiv Atletico Madrida, koja je završila rezultatom 2-2
danas Valdes ima 410 nastupa za Barcu (kao i Zubi) i jos jednim nastupom ce postati golman sa najvise nastupa za najbolji klub
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2011 : 23:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nogometni Superkup već osvojen, a uskoro dvije sekcije imaju mogućnost da nastave stopama nogometnog tima.
Barca Alusport, pobjednik lige i kupa ima svoje debi u Superkupu u Torrejon de Ardoz (Madrid). U subotu od 18:00h igraju u polufinalu protiv El Pozoa iz Murcie. Pobjedom bi osigurali finale koje je na rasporedu u nedjelju.

Barça Alusport - El Pozo Murcia 6-1
Go to Top of Page
Page: of 362 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.78 seconds. Snitz Forums 2000