Legendarni strip koji je svojevremeno pre 30 godina pomerio granice. Strip koji je doneo revoluciju, iz pera Sclavija i crteža F.Donatelija. Po mnogima najbolji Zagorov strip ikada. Molim moderatore da postave naslovnicu ovog stripa !
Je li ovo prva epizoda? Ako jest, koliko još ima nastavaka?
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ne znam ni ja cije je granice pomerio i cime, buduci da se radi o osmorazrednoj kopiji LotR trilogije (Sclavi ? Kopira nekoga ? Ma haj'te molim vas...), al to je samo moje misljenje i u vidnoj sam manjini.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Ne znam ni ja cije je granice pomerio i cime, buduci da se radi o osmorazrednoj kopiji LotR trilogije (Sclavi ? Kopira nekoga ? Ma haj'te molim vas...), al to je samo moje misljenje i u vidnoj sam manjini.
Već sam se namjerio da ga kupim, a ti me spuštaš na zemlju.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Pre 30 godina u staroj Yugi mi tadašnji klinci nismo znaliza Tolkina, za nas je ovo original originala, strip za sva vremena.
Ma kakve granice, nidje veze prica za uzrast do 10 godina. S tim da i nije neka kopija Gospodara Prstenova, da jeste, bila bi mnogo bolja.