Author |
Topic |
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 18/07/2011 : 01:28:06
|
"Ja se kladim da postoji petero ljudi na ovome forumu koji se slažu sa mnom. "
U oba slucaja: da je Ferri najgori Zagorov crtac, i da su crno bijele naslovnice u Zagor KI Ludens knjigama bolje nego one u boji? Hajde neka se ti tipovi jave ovdje.
"ti govoriš kao da je nekakva znanstvena činjenica kako je Ferri dobar crtač. Možda i je, ali ja sam to na Zagoru rijetko imao prilike vidjeti."
Ti nazivas Ferrija najgorem crtacu Zagora. Ja nikad nisam rekao da je najbolji od svih crtaca u SBE, ali da je najgori crtac Zagora ...? To je pretjerivanje nad pretjerivanjem.
Ipak, ok, nije mi bila namjera da te provociram ili bilo sta, (ako sam to uradio, onda se izvinjavam) ali ti iskreno mogu reci da nazivati Ferrija najgorim crtacem Zagora je ekstremna teorija, i to je to.
U ovome se ocito ne slazemo, ali mozemo se makar sloziti u tome da se ne slazemo, ok? No hard feelings Bushido, be well, my friend.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 18/07/2011 : 01:29:06
|
1. Stric Misterija- jedan od glavnih razloga zašto sam studirao to što jesam. I sad preživljavam kao sezonski honorarac na rubu egzistencije. Puši qrac Marti!! 2. Mr. No- a šta reć, čovjek se budi mamuran sa šljivom na oku, ulazi u pajpera kojim fura kokoši i 2 sumnjiva lika u neku udolinu...i eto ti sranja..di ćeš bolje. 3.Ken Parker- jednostavno najbolje priče, ništa više-ništa manje. 4.Tex- čovjek je hladan ko gemišt, Bonelli popis bez Texa je qrac. 5.Dylan Dog- stavio sam ga prije nego Zagora zbog samo jednog razloga. To nisu čudovišta, zone sumraka, vukodlaci, vampiri i ostale gluposti. Sclavija nikad nisam pušio. Ti njegovi jeftini psihoanalitički obrati su mi čista lupetanja u prazno malog kompleksaša. Razlog je taj što Dylan jebe. Dylan jebe svake godine, svakog dana, cijeli život. Najveći jebač na planeti. Ponekad mi se čini da je Dylan zapravo neki pomahnitali zeko na speedu ili u najmanju ruku zeko s hiperaktivnim poremećajem. Taj jebe sve, bilo kad, bilo gdje. On samo zato i postoji. Da sam se ugledao u njega, a ne u Martija, najvjerojatnije bi i dalje bio sirotinja....al barem bi jebo svaki dan. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 18/07/2011 : 01:37:17
|
quote: Originally posted by acestroke
@paro: jesu li ti ove odozge izjave rezultat od nekoliko rakijica veceras, ili par piva, ili sta? ;)
Ne, začudo samo iskrenost Nego, topik ovakve vrste se ponavlja svako malo, pa pokušavam s vremenom bit sve originalniji..poput sarkastičnog Pake recimo |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 18/07/2011 : 01:39:20
|
"Ja se kladim da postoji petero ljudi na ovome forumu koji se slažu sa mnom. "
U oba slucaja: da je Ferri najgori Zagorov crtac, i da su crno bijele naslovnice u Zagor KI Ludens knjigama bolje nego one u boji? Hajde neka se ti tipovi jave ovdje.
"ti govoriš kao da je nekakva znanstvena činjenica kako je Ferri dobar crtač. Možda i je, ali ja sam to na Zagoru rijetko imao prilike vidjeti."
Ti nazivas Ferrija najgorem crtacu Zagora. Ja nikad nisam rekao da je najbolji od svih crtaca u SBE, ali da je najgori crtac Zagora ...? To je pretjerivanje nad pretjerivanjem.
Ipak, ok, nije mi bila namjera da te provociram ili bilo sta, (ako sam to uradio, onda se izvinjavam) ali ti iskreno mogu reci da nazivati Ferrija najgorim crtacem Zagora je ekstremna teorija, i to je to.
Da nešto raščistimo, ja ne smatram da je Ferri najgori crtač Zagora. Tu poziciju čvrsto drže Verni i Donatelli. Ja sam rekao da je Ferri najgori crtač Zagora samo da podbodem Cika Strašnog. I jedino tada sam to rekao.
A za naslovnice stoji, smatram da su crno-bijele bolja varijanta od onih u boji. Jebga, kolor mi na naslovnicama Zagora nikad nije bio jača strana. Da su ih pošteno rekolorirali, to bi bila druga priča. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 18/07/2011 : 01:42:18
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by acestroke Pogotovo sve u vezi Dylana... ne da se ne slazem s tobom, nego samo onako pitam.
A šta da ti kažem, reko sam jednom reko sam 100 puta, Sclavija i njegove priče ne pušim. Zašto? Nemam pojma, nikad i nisam. Kao što kaže Bushido, sto ljudi-sto ćudi Zapravo dođe na isto, kako Bushidu Ferri nije dobar crtač, tako Sclavi meni nije dobar scenarist. Eto, ima nas i takvih, rijetki smo, al nas ima
|
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 18/07/2011 : 01:45:07
|
quote: Originally posted by acestroke Pogotovo sve u vezi Dylana... ne da se ne slazem s tobom, nego samo onako pitam.
A šta da ti kažem, reko sam jednom reko sam 100 puta, Sclavija i njegove priče ne pušim. Zašto? Nemam pojma, nikad i nisam. Kao što kaže Bushido, sto ljudi-sto ćudi Zapravo dođe na isto, kako Bushidu Ferri nije dobar crtač, tako Sclavi meni nije dobar scenarist. Eto, ima nas i takvih, rijetki smo, al nas ima
Pa i sam vidim da nas stvarno ima svakakih. To da ste rijetki, sigurno jeste, ali ipak, zivi bili svi
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 18/07/2011 : 01:50:35
|
quote: Originally posted by acestroke Pa i sam vidim da nas stvarno ima svakakih. To da ste rijetki, sigurno jeste, ali ipak, zivi bili svi
Da se razumijemo, hvala nebesima da ima par epizoda na kojima mi je čeljust pala do poda, al to ne znači da ću ga dizat odmah na božanski tron. Daleko od toga da je loš, al da mi je baš najnajnaj, e to ne.. |
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 18/07/2011 : 01:59:24
|
@paro: inace, jesi li ti citao puno onih ranijih Dylana...? Gdje stojis sa epizodama? jesi li ih sve procitao, ili sta...?
Ma ne, imam ti doma samo 10-ak epizoda, onih meni najboljih i najdražih, koje sam zadržao. Inače sam imao prvih 50-ak starih Dnevnikovih brojeva i oko 40-ak Ludensovih, al sam ih morao prodat zajedno s velikom većinom cjelokupne kolekcije prije nekoliko godina...financije
|
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 18/07/2011 : 02:11:28
|
Evo izvuko ih.. Prokleti dan, Dama u Crnom, Veliki Diabolo, Oštrica brijača, Igra sa smrću, Morgana, Šesto čulo, Zona sumraka, Povratak u zonu sumraka, Emet, Uspomene nevidljivog, Priviđenje Anne Never. Malo više od deset |
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 18/07/2011 : 02:24:02
|
Sve dobre epizode, tu nema sta. Ali da te pitam: gdje su ti Demonska Ljepota, Iza Ogledala, Zlocin/Cagliostro, Dvorac Straha, Dok nas smrt ne Rastavi, S Druge Strane Smrti, Dugacki Pozdrav, Gospodar Tisine? ;)
Pa ja se nadam da neki klinac uživa u njima barem upola kolko sam ja tih davnih davnih godina Eto, čak sam i S druge strane smrti imao, od Horusa čini mi se, i to br.1...
|
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/07/2011 : 02:35:01
|
Razlog je taj što Dylan jebe. Dylan jebe svake godine, svakog dana, cijeli život. Najveći jebač na planeti. Ponekad mi se čini da je Dylan zapravo neki pomahnitali zeko na speedu ili u najmanju ruku zeko s hiperaktivnim poremećajem. Taj jebe sve, bilo kad, bilo gdje. On samo zato i postoji. Da sam se ugledao u njega, a ne u Martija, najvjerojatnije bi i dalje bio sirotinja....al barem bi jebo svaki dan.
Ken je pravi jebač, Dylan vodi ljubav. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 18/07/2011 : 05:37:13
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Ken je pravi jebač, Dylan vodi ljubav.
Ma pojebo bi taj i Ken Parkera...ovaj se ne bi uspio ni sagnut do kraja da dohvati kentakijevku, a već bi mu bile oči kolutale po podu |
|
Edited by - paro on 18/07/2011 05:49:43 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/07/2011 : 06:25:22
|
Ponekad mi se čini da je Dylan zapravo neki pomahnitali zeko na speedu ili u najmanju ruku zeko s hiperaktivnim poremećajem. Taj jebe sve, bilo kad, bilo gdje. On samo zato i postoji. Da sam se ugledao u njega, a ne u Martija, najvjerojatnije bi i dalje bio sirotinja....al barem bi jebo svaki dan.
|
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 18/07/2011 : 15:12:09
|
1. Stric Misterija- jedan od glavnih razloga zašto sam studirao to što jesam. I sad preživljavam kao sezonski honorarac na rubu egzistencije. Puši qrac Marti!!
|
|
|
writer
Starting Member
Slovenia
95 Posts
Member since 30/12/2008 |
|
Raymond
Senior Member
USA
1023 Posts
Member since 05/05/2006 |
Posted - 24/08/2011 : 03:39:47
|
marti misterija zagor blek, k. mark k. miki mister no
marti misterija rulz..da ce neko izbaciti od pocetka kao Ludens trobroje sto izdaju sad sa Markom i Blekom bilo bi super..skupe HC bonelije ne kupujem vise ...
i onda sve druge junake podjednako..skoro svi romani iz italije nekako su mi zabavni za citanje (sto mi je i svrha crtanog romana ne samo da ih slazem na polici)..tesko tako doziviti dozivljaj sa drugim stripovima, recimo BDima..iako ima remek djela van italije itd vecinom su mi italijanski romani najmiljiji..
|
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/08/2011 : 10:33:21
|
KAPETAN MIKI MALI RENDŽER BLEK MARK TIM I DASTI
o ukusima se ne razpravlja,molim. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 24/08/2011 : 14:24:39
|
1.Zagor - sloboda maste u svim oblicima, u toj meri da nadjacava i sve ''realnosti'' i istorijske istine, pa mozes ladno da citajuci odlutas 2.Dylan Dog - jedna rec: Sclavi 3.Mister No - procitao sam samo par epizoda, ali sam u svakoj uzivao. 4.Tex - isto samo par epizoda procitanih, ali sa uzivanjem. Te zbog dugog veka, veoma opravdanim pretpostavljam 5.Komadant Mark i Veliki Blek-znam da je Mark daleko kvalitetniji ali sam njih dvojicu uvek stavljao u isti kos, a price su toliko naivne da citajuci weeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Inace, trenutno citam od SBE samo Zagora i Dilana. A objasnjenja su moj stav i moj utisak o serijalima. Kako rece Teller, o ukusima se ne raspravlja :D |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
murdo
Average Member
Christmas Island
973 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik