Bushido, kad vidim što sve kupuješ, jedini zaključak koji mi se nameće je da želiš imati svaki film objavljen na blu-rayu. Mislim, i ja volim svakakve filmove, ali kako se nekome može sviđati i Bijela vrpca i Sheenov The Arrival će mi zauvijek ostati misterija.
Ne, ne želim imati svaki film koji je ikada objavljen na blu-rayu.
Recimo da je moja definicija lijepog u umjetnosti dosta široka. Postoji pretenciozno lijepo i nepretenciozno lijepo. Ili na tvojem primjeru, Bijela vrpca i The Arrival. Dva filma koji praktički nemaju nikakvih dodirnih točaka, ali je svaki kvalitetan na svoj način.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Bushido, kad vidim što sve kupuješ, jedini zaključak koji mi se nameće je da želiš imati svaki film objavljen na blu-rayu. Mislim, i ja volim svakakve filmove, ali kako se nekome može sviđati i Bijela vrpca i Sheenov The Arrival će mi zauvijek ostati misterija.
Ma sve pet! Da se vratimo na Bushida, i meni se izbor filmova svidja i kuzim sto Bushido hoce reci. Haneke ima jednu vrijednost, Twohy drugu i drugaciju, a Bushido jedan obuhvatan filmski ukus i onda hoce reci da se apsolutno moze uzivati i u jednom i u drugom, i tu ga kuzim. A Twohy radi izvrsne B-filmove koji podbace tek kad se hoce napraviti da su nesto sto nisu, odnosno kad ih se ne percipira kao B-filmove (npr. Vodeni svijet i Riddickove kronike).