forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 police za stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 10/07/2015 : 19:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

@Garfield_Mo:
odlican regal, odlicna kolekcija.
Ja zimus sam napravio regal od verzalith-klupica za prozore. Opeklo me, oko 700 eura, ali problem rijesen na duze vrijeme. Posebnosti regala:
-bez i jednog vijka ili cavla
-varijabilna visina i sirina pojedinih polja
-dualni izgled (moze bijel kao snijeg ili bijelo/smedji)
-sve rastavne dascice rezane po visini i sirini stripova, stoga jako skladno za oci.

Sram me, jos ne znam postaviti sliku inace bih stavio.

Vrlo ti je jednostavno staviti sliku. Odeš na neki servis tipa deviantpics.com, tamo klikneš "Select files" i odabereš sliku sa svog računala. Onda će ti ju on uploadadi i ispod uploadane slike će se pojaviti nekoliko linkova. Ti odabereš onaj gdje piše "BBCode:" i kopiraš taj link.

Zatim ovdje u svom postu zalijepiš taj link i to je to. Ostaje ti samo "Post New Reply" :)

Edited by - Wolfman on 10/07/2015 19:54:03
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10819 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/07/2015 : 20:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ili tinypic.com-upload slike-odaberi velicinu slike 640x480 message board , kad se ocita samo copy link i zalijepi na forum..i ja sam dobio tips prije 5 godina bas na forumu....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 10/07/2015 : 20:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Garfield_Mo:
odlican regal, odlicna kolekcija.
Ja zimus sam napravio regal od verzalith-klupica za prozore. Opeklo me, oko 700 eura, ali problem rijesen na duze vrijeme. Posebnosti regala:
-sve rastavne dascice rezane po visini i sirini stripova, stoga jako skladno za oci.

Sram me, jos ne znam postaviti sliku inace bih stavio.

Hvala.

Jedva cekam da vidim tu sliku. Siguran sam da je vrh cim je toliko kostala.Ova moja polica je kostala manje od 200 eura, tek mogu da zamislim sta se sve dobije za 700 eura :)

Usput mozes ovde staviti sliku http://postimage.org/?lang=croatian

Ides na pregledaj ... i onda kopiras link pored ovoga Hotlink for Forums (1)

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/

Edited by - Garfield_Mo on 10/07/2015 20:30:02
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/07/2015 : 20:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
[url=http://postimg.org/image/hm6ki875x/][/url]

[url=http://postimg.org/image/p3frxfwp1/][/url]

Hvala vam na uputama, nadam se da je uspjelo.

P.S.
Nije to neka regalcina, samo su ove daske skupe. Isti se moze s jeftinijim i jednostavnijim materijalom i ovdje dobiti za 200 eura.
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 10/07/2015 : 21:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Predobro, jos ti je aparat s kojim si slikao ocigledno odlican pa se sve vidi kako treba.

I kolekcija i police su VRH!

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/07/2015 : 21:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Ovo je prakticno, regal u regalu. Ovaj vanjski okvir je dublji, da bih nekad, ako zatreba mogao postakliti ili staviti neke klizne lamele, a unutarnji regal je na principu lego kocki. Moze se kompletno rastaviti i sloziti drugim redom i visinom. Kad okrenes daske onda imas bijeli regal. Stavio sam bijelo-smedji zbog boje laminata, meni se vise svidja.
Inace nema sanse da se savije pod tezinom, jer se moze podupirati pregradama po zelji. Gore desno se vidi da imam i rezervnih pregrada ako zatreba.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2015 : 21:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Libellus Zagor i Dylan Dog su nekako usamljeni u svome redu, treba malo pritisnuti izdavača da im naštanca još puno braće.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/07/2015 : 21:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Hvala, Garfield_Mo, meni je tvoja kolekcija 10X bolja, a i regal ti je izvrstan s debelim stalazama. Dugorocno se to isplati.

@DODSFERD: Da, tu strazari optimista u meni. Imam povjerenja u izdavaca. Da je po meni, moze dopuna za 2 godine, ali uvrijedit ce mi se NN-ovci, MM-ovci, Texovci i drugi ako uspore njihovi ljubimci.
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 10/07/2015 : 21:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je prakticno, regal u regalu. Ovaj vanjski okvir je dublji, da bih nekad, ako zatreba mogao postakliti ili staviti neke klizne lamele, a unutarnji regal je na principu lego kocki. Moze se kompletno rastaviti i sloziti drugim redom i visinom. Kad okrenes daske onda imas bijeli regal. Stavio sam bijelo-smedji zbog boje laminata, meni se vise svidja.
Inace nema sanse da se savije pod tezinom, jer se moze podupirati pregradama po zelji. Gore desno se vidi da imam i rezervnih pregrada ako zatreba.

Genijalno smisljeno. Sad sam malo ljubomoran, ali sta je tu je :)

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/07/2015 : 21:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Regal bas i nije bio neki problem, nego je to bio "mrtvi zid" iza vrata.
Motao sam izbiti obadvoja vrata sirine 88 cm i kupiti i ugraditi nova vrata sirine 75 cm, pa sve nanovo ispiturat i tapecirati...
Kazem, dugorocno se isplate takve investicije, a i nemam puno drugih hobija.
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 10/07/2015 : 21:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Moram reci da sam tek sad skontao od cega si radio police :) Malo mi je trebalo, ali ... :) Takodjer sam nekad razmisljao da uradim od klupica za prozore, posto sam prije radio oko pvc otvora, ali na kraju sam odustao ne znam ni sam zasto.

I kod mene je slicno. Ne pusim, ne pijem, ne izlazim ... Stripovi su mi porok, tako da sebi priustim stripove.I imamo dosta istih stripova u kolekciji :)

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/07/2015 : 22:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Da, jezivo! Sad kad bolje pogledam skoro isti redoslijed: MV, Demijan, SL... Dolje Mark i Blek...
Osim toga, i ja sam davno cijelih 5 godina imao dodira s PVC stolarijom, a i rodjen sam u ...
Vratimo se temi topica!
Go to Top of Page

miro81
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 21/12/2013

Posted - 10/07/2015 : 22:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit miro81's Homepage  Send miro81 a Private Message  Reply with Quote
uf... odlična je polica.

napravio bih policu pošto nemam previše mjesta, ostalo mi izmedju kutne i dimnjaka š48cm, d34cm i visina oko 100cm.

naišao sam na ovu ideju na netu:

zna li tko gdje se mogu nabaviti ovakve gajbe, ako ne čemu onda služe jer nemam ideje pa da znam tko se koristi njima.

pretpostavljam da bi te stranice tako položene jedna na drugu imalo dovoljnu debljinu da izdrže hc izdanja.

hvala

u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 11/07/2015 : 09:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
@miro81:
Vidjao sam ove visenamjenske kistre u tvornicama namjestaja. Obicno se i kupuju da bi se napravio red u sobi. Ove mi izgledaju kao da su od IKEA-e. Ali jeftine nisu ni one, to znam.
Ideja je dobra, a i dvostruko "dno" mnogo obecava.
Go to Top of Page

miro81
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 21/12/2013

Posted - 11/07/2015 : 12:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit miro81's Homepage  Send miro81 a Private Message  Reply with Quote
Hvala zorane na odgovoru. Idem dalje u potragu. Ovo mi se cini idealnim s obzirom da mi je zena dodijelila malo prostora ;-)

u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10819 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/07/2015 : 13:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Zgodno ovo sa kistama..osobno meni je jedna daska nakrivljena zbog enormne tezine stripova...ipak deblje daske od one koju sam prikazao bi bile dobre,ali varira od tezine tj.vrste stripova koje stavljamo na izlog:-)

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 11/07/2015 : 14:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

700 EURA! za police za stripove!!!!
Čovječe, svaka tebi čast... ali koliko si samo stripova mogao kupiti za to

Kakve klupice za prozore, kakva skupoča, ja sam prije četri godine otišao u Pevec i kupio daske (iverica. Kakve god boje i dimenzije hoćeš)
Imao sam samo slobodno zid iznad kreveta, tako da su police boje kreveta i, naravno, kako su mi sve te knjige iznad kreveta, trebalo je da sve bude vrlo čvrsto, a opet da se ne vide nikakvi ružni nosači.

Zabušiš zid na par mjesta u liniji s policom, zabiješ u rupe šipke, pa na mjestima tih šipki zabušiš policu, natakneš šipke u policu(tj, obratno-nabiješ pokicu na šipke)- i to je to. Polica sama stoji na zidu, na vidi se nikakvi nosači i vrlo je čvrsta.
I tako četri reda polica iznad kreveta. Sa strane možeš zatvoriti, ali to su već ukrasi. Ne trebaju ti pregrade u policama, ne savijaju se pod težinom... mogu se i ja okačiti na njih koliko su čvrste.
Iza polica sam stavio ploču mediapana.
Sve zajedno ima negdje oko 18 m polica, a za parsto kuna
Police imaju samo jedu vremensku manu- nakon četri godine ponestane mjesta na njima:)
Jbga, nemam čime slikat, pa moram ovoliko pisat
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/07/2015 : 15:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Nemaš panorama opciju na telefonu?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 11/07/2015 : 15:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

Ne, na telefonu mi stoji slušalica;)
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/07/2015 : 15:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

Ne, na telefonu mi stoji slušalica;)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 11/07/2015 : 17:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
@IGMAN2:
Jbg, priznat cu da nisam planirao toliko platiti iako mi se obrada tih dascica dopala. Vise se radilo o tome da su bile duzine 3m pa sam u gradjevinskom marketu odmah dao da mi sve izrezu na mjeru, sve do zadnje dascice. Kad sam dosao na blagajnu skontao da ono nije bila cijena daske nego metra... Znaci platih trostruko vise nego sto sam htio...

P.S.
Na kraju se ipak nisam pokajao, bio sam zadovoljan...
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 26/01/2020 : 13:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
tema je stara ali uvek aktuelna...eto ovom prilikom bih pitao ljubitelje stripa koji zive u beogradu ili u blizini (ne mora ni da zive tu vec da su nabavljali u beogradu police) gde i koje mesto u beogradu mi preporucuju za izradu polica-ormana za stripove...(secenje po meri) gde da dobijem pravi kvalitet i mere bez greske?
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1663 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 26/01/2020 : 18:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

tema je stara ali uvek aktuelna...eto ovom prilikom bih pitao ljubitelje stripa koji zive u beogradu ili u blizini (ne mora ni da zive tu vec da su nabavljali u beogradu police) gde i koje mesto u beogradu mi preporucuju za izradu polica-ormana za stripove...(secenje po meri) gde da dobijem pravi kvalitet i mere bez greske?

Meni komšija radi stolariju, pa je tako i meni uradio čitav stan pa i police za stripove. Mislim da još uvek radi. Uradiće ti sve što želiš i kako se dogovoriš sa njim. Kontaktirak me na PM za detalje.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4976 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 31/01/2021 : 15:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Koristi li netko Ikea Ivar regal za stripove da napiše dojmove?

https://www.ikea.com/hr/hr/p/ivar-2-dijela-police-bor-s29248345/

Selim se, pa vrtim razne kombinacije. Ivar mi se sviđa jer je otvoren sa svih strana, najmodularniji, a može ga se i obojati po želji. Također mi se drvo čini čvršće od Kallax, Billy, Besta i sličnih serija.

Na policu će također i gramofon i ploče, pa gledam širu varijantu od 50 cm, brine me jedino da je to malo preširoko.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27011 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/01/2021 : 17:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Taj ivar nije za stripove/knjige,fale mu strane.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000